|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obsesja powraca (ED)
No i dzisiaj znowu :/ Wytrzymałam jedząc normalnie zaledwie 9 dni :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Liyiah, gratuluję nawet tych 9 dni. U mnie jest trudno o 2, ciągle muszę zaczynać od nowa. >.<'
Zazdroszczę własnego mieszkania. Mnie to czeka najwcześniej za 2 lata. Może spróbuj się przemóc i nie kupuj śmieciowego jedzenia? W razie napadu możesz zapchać się np. otrębami, odtłuszczonym mlekiem, warzywami albo czymś. Mniejsze poczucie winy, bo nie dasz rady zjeść tego dużo (chociaż ja i tak zawsze w siebie wpycham w takich momentach na siłę i rozpycham żołądek do granic możliwości) a i zdrowsze to od typowego napadu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co chwilę robię nowe podejście do tego, by znowu zacząć odżywiać się normalnie, wprowadzam poprawki do swojej diety tak żeby zniwelować ryzyko kompulsów... wszystko na nic :/ (a co do mieszkanka - niestety tylko wynajmuję gdyż studiuję w nie swoim mieście :P ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Każda porażka uczy. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.