![]() |
#901 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - część VII
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20160050]oki to skutecznie odwiodłaś mnie od chęci niepotrzebnego wydawania kasy
![]() ![]() Kozie mleko miałam tylko do rąk, ale pod oczy na KWC też dostaje baty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...m-pod-oczy.htm więc może faktycznie sobie odpuść ![]() Ja wciąż nie znalazłam równie (albo podobnie) niedrogiego, ale i dobrego kremu pod oczy ![]()
![]() |
#904 |
po drugiej stronie szafy
|
A żele pod oczy FlosLek?
#905 |
Zakorzenienie
|
tych chyba nie używałam (tj miałam kiedyś jeden żel w słoiczku, ale to chyba nie ten - tamten był tańszy).
Ale generalnie mają inne zadanie (np. zmniejszenie opuchlizny) , niż klasyczne kremy odżywcze. Wczoraj wieczorem w końcu nałożyłam tą nową farbę Delii www.delia.pl (kolor 6.0 - ciemny blond, wyjściowo - baaaaardzo sprane jasne brązy, od 1,5 roku nie używałam farb trwałych, tylko najpierw do 30/28myć, a potem szamponetek. Wszystko, żeby zejść z brązów z innym refleksem, niż moje ![]() Wrażenia: - nie śmierdzi - ciut szczypie, ale minimalnie - konsystencja jest raczej gęsta, dobrze się nakłada i szybko chłonie -farby jest nie za dużo - tzn wystarczyła na moje cienkie włosy do ramion, przy gęstych pewnie 2 nawet przy tej długości będą potrzebne - narwałam sobie sporo włosów ![]() ![]() - wszystkie zabrudzenia schodziły wacikiem +wodą, więc nie mam żadnych niechcianych plam - woda przy spłukiwaniu farby była tylko ciut podbarwiona - przy spłukaniu odżywki już bez koloru. - po spłukaniu farby włosy były ciut gumowe ![]() ![]() kolor: równomierny (szok ![]() ![]() ![]() Zestaw w pudełku przewiduje 2krotne farbowanie odrostów, więc oprócz tubki z farbą dołączono 2 saszetki aktywatora (czyli utleniacza ![]() ![]() Cena (6,99) Ciekawe, jak się będzie spierać ![]() ![]()
![]() |
#906 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam i nie polecam jeśli chodzi ci o tą malinową . Bardzo trudno się ją nakłada a poza tym nic nie robi.Dla mnie to był \głupi i nie potrzebny wydatek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
Kamil krem do rąk i paznokci Intensiv 100ml
KOD: 2981559091160 CENA: 5,99 PLN |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Pod oczy ja również polecam Flos Lek- do kupienia w aptece, kosztują ok 6 zł, najlepiej zamówić/ obejrzeć na www. ******* d o z . p l bo tam najtaniej i duży wybór. Uzywałam z arniką w tubce na cienie i w słoiczku z babką- cieni to nic chyba nie zlikwiduje ale skóra jest napięta, gładka, nawilżona i nie mam problemu z "opadającą powieką"- cienie mozna zamaskować ale takie coś to już nie, a te żele powodują że znikają opuchlizny. Polecam. W tubce chyba na dłużej starcza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Rozeznanie
|
hej
![]() dziękuje za gazetkę, może rewelacyjna nie jest ale coś tam kupie;p co do parasolek z Rossa to rok temu kupiłam bo szybko potrzebowałam jakiejkolwiek (poprzednia sie rozpadła dosłownie) i powiem szczerze, że nie miałam jeszcze lepszej a miałam duużo parasolek (bo ja taka psuja jestem;p) ktoś pytał o dobry kremik pod oczy. też miałam problem z cieniami pod oczami i lekką opuchlizną i pomógł mi kremik La Roche - Posay Hydraphase (nie jest tani ale warto moim zdaniem bo pomógł na cienie i opuchlizne i całkiem nieźle nawilża) ale nie na kazdego dobrze działa ponoć. miałam jeszcze coś Daxa ale juz nie pamietam co i też było całkiem niezłe aaa i jeszcze kremik (rozświetlajacy chyba bo wydaje mi się, że miał jakies delikatne drobinki) z Yves Rocher też był dobry ale on kosztuje jakieś 60 zł dlatego go nie kupuję. Mam nadzieje, że pomogę mimo, że wypowiedź troszkę chyba nie składna;p Edytowane przez kami007 Czas edycji: 2010-06-22 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zadomowienie
|
Kupiłam dziś tarkę z kodów i 2 maseczki drożdżowe Soraya.
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
używała może któraś z was tych specyfików http://www.delia.pl/?mod=produkty&IdD=5
bo kuszą mnie a nie chcę nic co niszczy włosy i nie farbę a jakoś nie miałam jeszcze z henną do czynienia co powiecie o ich działaniu? jak z kolorem? faktycznie odżywiaja bo mam troche podniszczone końcówki? |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kupiłam z serii Natural (żółte tubki) Calendula creme (albo ten drugi, nie pamiętam, ten co był w promocji). Użyłam wczoraj pierwszy raz - śmierdzi strasznie rumiankiem, więc tylko na noc go będę używała. Poza tym fajny.
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet na kwc,kafeterii czy innych stronach,wystarczy tylko wpisać bo właściwie tak sobie wypatrzyłam go i nie wiedziałam ze z niższym istnieje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-14232-opis-Ziaja-Sopot-Sun-Preparat-na-usta-i-znamiona-SPF-40.htm ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
Właśnie nie ma jej na kwc,ale w marcu ktoś zgłaszał. Laura Conti extreme - pomadka z ekranem organiczno-mineralnym SPF 40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
lusterka zenner
Witam!
To lusterko zenner, które było w kodach za 23,29 to LU087, które na stronie zennera kosztuje 26,99+koszty wysyłki. wielkość 13,5x16cm. teraz w gazetce będzie lusterko kosmetyczne do golenia LU12 średnica 12,5cm zenner 14,91 ross 18,99 i lusterko kosmetyczne małe chyba LU104 średnica 7cm zenner 5,17 ross 5,99 do zennera trzeba doliczyc koszty wysyłki, najtańsze 12,00zł.
![]() |
#917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Dziś kupiłam tylko:
Babydream calendulacreme I dla mamy: Ziaja krem oliwkowy Dezodorant Fa Dostałam gratis przywieszke do telefonu z perełek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Rozeznanie
|
Spotkałyście się w jakimś sklepie z Pastą Cukrową może ?
Tak się zastanawiam gdzie tego szukać poza all
#920 |
Zakorzenienie
|
Dużo nie stracisz, w razie czego, bo to taniocha
![]()
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Mówiłyście o kremach pod oczy, ok. 2tyg temu kupiłam w ofercie CND krem pod oczy z serii AA nutri ujędrnianie za...4,99, normalnie też nie kosztuje majątku, ma świetne recenzje na KWC i ja też jak na razie sobie chwalę
![]() Pytanie z innej beczki, czy możecie polecić którąś z farb dających efekt pasemek lub balejażu? czy może to wyrzucanie pieniędzy i jednak lepiej zrobić to u frzjera? Któraś próbowała i może coś podpowiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak w ogóle, pomijając szatę graficzną, to gazetka mało interesująca ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, nawiązując do działu "podróż służbowa", w "męskiej walizce" wg Rossmana niezbędnym artykułem na wyposażeniu są również prezerwatywy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() *** Wczoraj kupiłam tarkę z kodów i saszetkę do szafy o zapachu magnolii ![]() Dobrze pamiętam, że ta nowa gazetka jest już od jutra?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Konto usunięte
|
tak, dobrze pamietasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
w jednym z Rossmanów poinformowano mnie, że na 99% wycofano tą odżywkę http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...jaca-wlosy.htm
czy aby na pewno? wiecie coś więcej na ten temat???
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A gazetka jest straszna- nic tam nie widac, dzialy sa tak pomieszane, ze ciezko cokolwiek co nas interesuje zobaczyc.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Możecie mi podać link z tym plecakiem nastolatki czy coś takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Gazetka wrzucona jest 3-4 strony wcześniej
![]()
#930 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A te saszetki do szafy zapachowe tak wychwalacie, że będę musiała i ja wypróbować... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.