Rossmann - część VII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 21:21   #901
Klaudiusia17
Rozeznanie

Dot.: Rossmann - część VII

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny miała któraś z was pomadkę ochronną z rossmana z filtrem?
Nie jestem pewna ale to chyba laura conti. ( takie białe opakowanie)
Zwróciłam na nią uwagę,bo miała stosunkowo dużą ochronę jak za swoją groszową cenę :O ( SPF40 za 5 zł jakoś)
A ze zamarzyło mi się mazidełko do ust o dobrym filtrze,to z chęcią bym przygarnęła. O,podepnę w tym miejscu jeszcze jedno pytanko
Bo właściwie łaziłam tak po rossach i naturach w poszukiwaniu ziajowego preparatu na usta i znamiona spf 40 i nigdzie nie mogłam dojrzeć
Wiecie gdzie mogę dostać?
Na dozie widziałam tyko z faktorem 30
Ziaja nie ma w ofercie preparatu na usta i znamiona spf 40, jest tylko spf 30.
Klaudiusia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:21   #902
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
ja miałam z Ziai https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...gladzajacy.htm
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-6...wietlikiem.htm i jeszcze jeden, chyba https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...m-pod-oczy.htm, już nie pamiętam. Wszystkie dały tyle samo - nic. Dodatkowo ten żelowy się kleił. Jeśli pod oczy, to polecam szukać innego kremu
oki to skutecznie odwiodłaś mnie od chęci niepotrzebnego wydawania kasy a chciałam to kozie mleko wypróbować
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 22:13   #903
Kasza Manna
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20160050]oki to skutecznie odwiodłaś mnie od chęci niepotrzebnego wydawania kasy a chciałam to kozie mleko wypróbować [/QUOTE]
Kozie mleko miałam tylko do rąk, ale pod oczy na KWC też dostaje baty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...m-pod-oczy.htm więc może faktycznie sobie odpuść

Ja wciąż nie znalazłam równie (albo podobnie) niedrogiego, ale i dobrego kremu pod oczy
Stary 2010-06-22, 06:58   #904
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:

Ja wciąż nie znalazłam równie (albo podobnie) niedrogiego, ale i dobrego kremu pod oczy
A żele pod oczy FlosLek?
Stary 2010-06-22, 09:31   #905
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A żele pod oczy FlosLek?
tych chyba nie używałam (tj miałam kiedyś jeden żel w słoiczku, ale to chyba nie ten - tamten był tańszy).
Ale generalnie mają inne zadanie (np. zmniejszenie opuchlizny) , niż klasyczne kremy odżywcze.

Wczoraj wieczorem w końcu nałożyłam tą nową farbę Delii www.delia.pl (kolor 6.0 - ciemny blond, wyjściowo - baaaaardzo sprane jasne brązy, od 1,5 roku nie używałam farb trwałych, tylko najpierw do 30/28myć, a potem szamponetek. Wszystko, żeby zejść z brązów z innym refleksem, niż moje).
Wrażenia:
- nie śmierdzi
- ciut szczypie, ale minimalnie
- konsystencja jest raczej gęsta, dobrze się nakłada i szybko chłonie
-farby jest nie za dużo - tzn wystarczyła na moje cienkie włosy do ramion, przy gęstych pewnie 2 nawet przy tej długości będą potrzebne
- narwałam sobie sporo włosów ale może to dlatego, że musiałam pokryć dokładnie wszystkie włosy (na dole miałam mocno rudawe) a wyszłam z wprawy
- wszystkie zabrudzenia schodziły wacikiem +wodą, więc nie mam żadnych niechcianych plam
- woda przy spłukiwaniu farby była tylko ciut podbarwiona - przy spłukaniu odżywki już bez koloru.
- po spłukaniu farby włosy były ciut gumowe ale po nałożeniu odżywki z zestawu znów były śliskie i ładnie się rozczesywały. Odżywka jest świetna .

kolor: równomierny (szok ) i dokładnie taki, jak na pudełku (drugi szok ). Nie jest ciemny, jak inne ciemne blondy (np. prawie brąz z Color & Shine), jest dokładnie ciemnoblondziasty

Zestaw w pudełku przewiduje 2krotne farbowanie odrostów, więc oprócz tubki z farbą dołączono 2 saszetki aktywatora (czyli utleniacza ) i 2 saszetki odżywki ( dla Delii, inni dają zazwyczaj tylko jedną!).

Cena (6,99)

Ciekawe, jak się będzie spierać ale ja jestem bardzo na tak .
Stary 2010-06-22, 10:14   #906
ignorantka007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość
Widocznie Ziaja nie ma zbyt dobrych kremów pod oczy.
Może macie jakieś sprawdzone i polecacie kremy pod oczy? Co prawda u mnie raczej nic nie da się zrobić z tymi paskudnymi cieniami pod oczy,ale nie zaszkodzi spróbować
Cytat:
Kozie mleko miałam tylko do rąk, ale pod oczy na KWC też dostaje baty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...m-pod-oczy.htm więc może faktycznie sobie odpuść

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A żele pod oczy FlosLek?
Ja od dłuższego czasu używam właśnie żeli FlosLek, bardzo mi pasują. Nie są drogie, jest dużo rodzai do wyboru, są dostępne w tubce albo słoiczku. Ja osobiście polecam w tubce, jest go więcej, wg. mnie jest bardziej wydajny, no i bardziej higieniczny.
ignorantka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 11:49   #907
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny miała któraś z was pomadkę ochronną z rossmana z filtrem?
Nie jestem pewna ale to chyba laura conti. ( takie białe opakowanie)
Zwróciłam na nią uwagę,bo miała stosunkowo dużą ochronę jak za swoją groszową cenę :O ( SPF40 za 5 zł jakoś)
A ze zamarzyło mi się mazidełko do ust o dobrym filtrze,to z chęcią bym przygarnęła. O,podepnę w tym miejscu jeszcze jedno pytanko
Bo właściwie łaziłam tak po rossach i naturach w poszukiwaniu ziajowego preparatu na usta i znamiona spf 40 i nigdzie nie mogłam dojrzeć
Wiecie gdzie mogę dostać?
Na dozie widziałam tyko z faktorem 30

Ja miałam i nie polecam jeśli chodzi ci o tą malinową . Bardzo trudno się ją nakłada a poza tym nic nie robi.Dla mnie to był \głupi i nie potrzebny wydatek
kata jackson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 12:35   #908
Atasa
Raczkowanie

Kamil krem do rąk i paznokci Intensiv 100ml

KOD: 2981559091160
CENA: 5,99 PLN
Atasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:02   #909
Beata_Batumi
Zadomowienie

Pod oczy ja również polecam Flos Lek- do kupienia w aptece, kosztują ok 6 zł, najlepiej zamówić/ obejrzeć na www. ******* d o z . p l bo tam najtaniej i duży wybór. Uzywałam z arniką w tubce na cienie i w słoiczku z babką- cieni to nic chyba nie zlikwiduje ale skóra jest napięta, gładka, nawilżona i nie mam problemu z "opadającą powieką"- cienie mozna zamaskować ale takie coś to już nie, a te żele powodują że znikają opuchlizny. Polecam. W tubce chyba na dłużej starcza.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:32   #910
kami007
Rozeznanie

hej
dziękuje za gazetkę, może rewelacyjna nie jest ale coś tam kupie;p

co do parasolek z Rossa to rok temu kupiłam bo szybko potrzebowałam jakiejkolwiek (poprzednia sie rozpadła dosłownie) i powiem szczerze, że nie miałam jeszcze lepszej a miałam duużo parasolek (bo ja taka psuja jestem;p)

ktoś pytał o dobry kremik pod oczy.
też miałam problem z cieniami pod oczami i lekką opuchlizną i pomógł mi kremik La Roche - Posay Hydraphase (nie jest tani ale warto moim zdaniem bo pomógł na cienie i opuchlizne i całkiem nieźle nawilża) ale nie na kazdego dobrze działa ponoć.
miałam jeszcze coś Daxa ale juz nie pamietam co i też było całkiem niezłe
aaa i jeszcze kremik (rozświetlajacy chyba bo wydaje mi się, że miał jakies delikatne drobinki) z Yves Rocher też był dobry ale on kosztuje jakieś 60 zł dlatego go nie kupuję.

Mam nadzieje, że pomogę mimo, że wypowiedź troszkę chyba nie składna;p

Edytowane przez kami007
Czas edycji: 2010-06-22 o 13:34
kami007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:55   #911
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Kupiłam dziś tarkę z kodów i 2 maseczki drożdżowe Soraya.

Czasami potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 14:12   #912
kami007
Rozeznanie

używała może któraś z was tych specyfików http://www.delia.pl/?mod=produkty&IdD=5
bo kuszą mnie a nie chcę nic co niszczy włosy i nie farbę a jakoś nie miałam jeszcze z henną do czynienia
co powiecie o ich działaniu? jak z kolorem? faktycznie odżywiaja bo mam troche podniszczone końcówki?
kami007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:17   #913
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
tych chyba nie używałam (tj miałam kiedyś jeden żel w słoiczku, ale to chyba nie ten - tamten był tańszy).
Ale generalnie mają inne zadanie (np. zmniejszenie opuchlizny) , niż klasyczne kremy odżywcze.

Wczoraj wieczorem w końcu nałożyłam tą nową farbę Delii www.delia.pl (kolor 6.0 - ciemny blond, wyjściowo - baaaaardzo sprane jasne brązy, od 1,5 roku nie używałam farb trwałych, tylko najpierw do 30/28myć, a potem szamponetek. Wszystko, żeby zejść z brązów z innym refleksem, niż moje).
Wrażenia:
- nie śmierdzi
- ciut szczypie, ale minimalnie
- konsystencja jest raczej gęsta, dobrze się nakłada i szybko chłonie
-farby jest nie za dużo - tzn wystarczyła na moje cienkie włosy do ramion, przy gęstych pewnie 2 nawet przy tej długości będą potrzebne
- narwałam sobie sporo włosów ale może to dlatego, że musiałam pokryć dokładnie wszystkie włosy (na dole miałam mocno rudawe) a wyszłam z wprawy
- wszystkie zabrudzenia schodziły wacikiem +wodą, więc nie mam żadnych niechcianych plam
- woda przy spłukiwaniu farby była tylko ciut podbarwiona - przy spłukaniu odżywki już bez koloru.
- po spłukaniu farby włosy były ciut gumowe ale po nałożeniu odżywki z zestawu znów były śliskie i ładnie się rozczesywały. Odżywka jest świetna .

kolor: równomierny (szok ) i dokładnie taki, jak na pudełku (drugi szok ). Nie jest ciemny, jak inne ciemne blondy (np. prawie brąz z Color & Shine), jest dokładnie ciemnoblondziasty

Zestaw w pudełku przewiduje 2krotne farbowanie odrostów, więc oprócz tubki z farbą dołączono 2 saszetki aktywatora (czyli utleniacza ) i 2 saszetki odżywki ( dla Delii, inni dają zazwyczaj tylko jedną!).

Cena (6,99)

Ciekawe, jak się będzie spierać ale ja jestem bardzo na tak .
Czuję się skuszona i kupię ją przy następnym farbowaniu.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:23   #914
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość
Najbardziej zależy mi na nawilżeniu cery. Czy on mi w tym pomoże? Jak się wchłania i czy jest tłusty?
Z tego co kojarzę kremów babydream jest kilka,o który dokładnie chodzi?
Do tej pory używalam takiego w niebieskiej tubce Gesicht and Kopercreme (nie powtórzę dokładnie, bo nie mam go przy sobie. Dobrze nawilża, od kiedy go używam, twarz mi się mniej świeci, co było moją zmorą. Mam też mniej wyprysków.
Teraz kupiłam z serii Natural (żółte tubki) Calendula creme (albo ten drugi, nie pamiętam, ten co był w promocji). Użyłam wczoraj pierwszy raz - śmierdzi strasznie rumiankiem, więc tylko na noc go będę używała. Poza tym fajny.

P U L L
Y O U R S E L F
T O G E T H E R
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 15:03   #915
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiusia17 Pokaż wiadomość
Ziaja nie ma w ofercie preparatu na usta i znamiona spf 40, jest tylko spf 30.
Jest 40
Nawet na kwc,kafeterii czy innych stronach,wystarczy tylko wpisać bo właściwie tak sobie wypatrzyłam go i nie wiedziałam ze z niższym istnieje
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-14232-opis-Ziaja-Sopot-Sun-Preparat-na-usta-i-znamiona-SPF-40.htm

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kata jackson Pokaż wiadomość
Ja miałam i nie polecam jeśli chodzi ci o tą malinową . Bardzo trudno się ją nakłada a poza tym nic nie robi.Dla mnie to był \głupi i nie potrzebny wydatek
Nie chodzi o malinową,tylko hmm.. ona chyba jest bez smaku.
Właśnie nie ma jej na kwc,ale w marcu ktoś zgłaszał.
Laura Conti extreme - pomadka z ekranem organiczno-mineralnym SPF 40
Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 15:40   #916
nicole2772
Raczkowanie

lusterka zenner

Witam!
To lusterko zenner, które było w kodach za 23,29 to LU087, które na stronie zennera kosztuje 26,99+koszty wysyłki.
wielkość 13,5x16cm.

teraz w gazetce będzie lusterko kosmetyczne do golenia LU12 średnica 12,5cm zenner 14,91 ross 18,99
i lusterko kosmetyczne małe chyba LU104 średnica 7cm zenner 5,17 ross 5,99
do zennera trzeba doliczyc koszty wysyłki, najtańsze 12,00zł.

!!
nicole2772 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 17:20   #917
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:
Jest 40
Nawet na kwc,kafeterii czy innych stronach,wystarczy tylko wpisać bo właściwie tak sobie wypatrzyłam go i nie wiedziałam ze z niższym istnieje
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-14232-opis-Ziaja-Sopot-Sun-Preparat-na-usta-i-znamiona-SPF-40.htm

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Nie chodzi o malinową,tylko hmm.. ona chyba jest bez smaku.
Właśnie nie ma jej na kwc,ale w marcu ktoś zgłaszał.
Laura Conti extreme - pomadka z ekranem organiczno-mineralnym SPF 40
Ale jak tej samej firmy to chyba nie bd wielka różnica ..spróbować zawsze można
Stary 2010-06-22, 18:15   #918
nadi111
Zakorzenienie

Dziś kupiłam tylko:
Babydream calendulacreme
I dla mamy:
Ziaja krem oliwkowy
Dezodorant Fa

Dostałam gratis przywieszke do telefonu z perełek
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 21:56   #919
nikaczekolada
Rozeznanie

Spotkałyście się w jakimś sklepie z Pastą Cukrową może ?
Tak się zastanawiam gdzie tego szukać poza all

nikaczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 22:41   #920
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Czuję się skuszona i kupię ją przy następnym farbowaniu.
Dużo nie stracisz, w razie czego, bo to taniocha .
Stary 2010-06-22, 23:02   #921
laisla
Zakorzenienie

Mówiłyście o kremach pod oczy, ok. 2tyg temu kupiłam w ofercie CND krem pod oczy z serii AA nutri ujędrnianie za...4,99, normalnie też nie kosztuje majątku, ma świetne recenzje na KWC i ja też jak na razie sobie chwalę
Pytanie z innej beczki, czy możecie polecić którąś z farb dających efekt pasemek lub balejażu? czy może to wyrzucanie pieniędzy i jednak lepiej zrobić to u frzjera? Któraś próbowała i może coś podpowiedzieć?
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 23:10   #922
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
Pewnie skuszę się na limitowankę żeli Isany
Zwróciłam uwagę też na mini prostownicę za 20zł. Na wyjazd może być ok, tym bardziej że nie planuję prostować włosów, ale w razie czego lepiej mieć Ciekawe czy jest chociaż ceramiczna, jak z nagrzewaniem itp.
A na której stronie i pod jakim numerkiem są te żele? (nie będę oryginalna, ale napiszę, że gazetka jest OKROPNA i NIECZYTELNA! Jak w tym grochu z kapustą można coś odnaleźć, ja się pytam? ) I prostownice za 20 zł

Tak w ogóle, pomijając szatę graficzną, to gazetka mało interesująca No, może skusi mnie ten mały Biosilk za 4,99, bo jeszcze nie miałam okazji wypróbować. A, i chusteczki Facelle są tańsze niż w promocji z poprzedniej gazetki (o całe 20 gr ). Kurczę, nie pamiętam już, co mnie jeszcze zainteresowało...

Aha, nawiązując do działu "podróż służbowa", w "męskiej walizce" wg Rossmana niezbędnym artykułem na wyposażeniu są również prezerwatywy
Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 10:16   #923
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
A na której stronie i pod jakim numerkiem są te żele? (nie będę oryginalna, ale napiszę, że gazetka jest OKROPNA i NIECZYTELNA! Jak w tym grochu z kapustą można coś odnaleźć, ja się pytam? ) I prostownice za 20 zł
Tu są żele Isana - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1277101942

Cytat:
Tak w ogóle, pomijając szatę graficzną, to gazetka mało interesująca No, może skusi mnie ten mały Biosilk za 4,99, bo jeszcze nie miałam okazji wypróbować. A, i chusteczki Facelle są tańsze niż w promocji z poprzedniej gazetki (o całe 20 gr ). Kurczę, nie pamiętam już, co mnie jeszcze zainteresowało...
Również ubolewam nad faktem, że chusteczki będą tańsze Oni nie wiedzą, co dawali w poprzedniej gazetce w promocji, że te produkty się powtarzają? Kiedyś 3 razy z rzędu przecenione były żele Isana

Cytat:
Aha, nawiązując do działu "podróż służbowa", w "męskiej walizce" wg Rossmana niezbędnym artykułem na wyposażeniu są również prezerwatywy
Też zwróciłam na to uwagę przy przeglądaniu gazetki, i jeszcze tabletki 2KC są na wyposażeniu W dziale plecak nastolatka/walizka studenta (nie pamiętam dokładnie w którym) też były prezerwatywy, ale to rozumiem

Wczoraj kupiłam tarkę z kodów i saszetkę do szafy o zapachu magnolii
Dobrze pamiętam, że ta nowa gazetka jest już od jutra?

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 10:41   #924
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

tak, dobrze pamietasz bo już z niecierpliwością czekam na ten dzień :P
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 11:48   #925
gasolina84
Zakorzenienie

w jednym z Rossmanów poinformowano mnie, że na 99% wycofano tą odżywkę http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...jaca-wlosy.htm
czy aby na pewno? wiecie coś więcej na ten temat???

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 11:56   #926
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Dużo nie stracisz, w razie czego, bo to taniocha .
Bardziej niż o pieniądze chodzi mi o stan włosów po farbowaniu.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 12:01   #927
lea88
Zakorzenienie

Question Dot.: Rossmann - część VII

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość
w jednym z Rossmanów poinformowano mnie, że na 99% wycofano tą odżywkę http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...jaca-wlosy.htm
czy aby na pewno? wiecie coś więcej na ten temat???
nie wiem jak konkretnie z ta odzywka.. wydaje mi sie, ze oni moga wycofywac cala serie, bo w 2 ostatnich gazetkach widzialam 2 produkty z tej serii w cenach "na do widzenia"..

A gazetka jest straszna- nic tam nie widac, dzialy sa tak pomieszane, ze ciezko cokolwiek co nas interesuje zobaczyc..
lea88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 12:13   #928
kata jackson
Raczkowanie

Możecie mi podać link z tym plecakiem nastolatki czy coś takiego
Stary 2010-06-23, 12:17   #929
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kata jackson Pokaż wiadomość
Możecie mi podać link z tym plecakiem nastolatki czy coś takiego
Gazetka wrzucona jest 3-4 strony wcześniej

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 12:21   #930
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Tu są żele Isana - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1277101942
Również ubolewam nad faktem, że chusteczki będą tańsze Oni nie wiedzą, co dawali w poprzedniej gazetce w promocji, że te produkty się powtarzają? Kiedyś 3 razy z rzędu przecenione były żele Isana
Dziękuję Myślałam, że chodzi o żele do golenia Isany... (ale te pod prysznic też mogą być i nawet były przy Facelle )

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Też zwróciłam na to uwagę przy przeglądaniu gazetki, i jeszcze tabletki 2KC są na wyposażeniu W dziale plecak nastolatka/walizka studenta (nie pamiętam dokładnie w którym) też były prezerwatywy, ale to rozumiem

Wczoraj kupiłam tarkę z kodów i saszetkę do szafy o zapachu magnolii
Dobrze pamiętam, że ta nowa gazetka jest już od jutra?
Tak, zauważyłam () 2kc w dziale "podróż służbowa", ale oprócz tego w dziale "męska walizka" były prezerwatywy Preventivo...

A te saszetki do szafy zapachowe tak wychwalacie, że będę musiała i ja wypróbować... Magnolia, piszesz, że ładna
Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości