|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
W takim razie wszystkiego najlepszego kochana
Ten powyżej zabieram i nie oddaję. ;3. . . . . . . . . . . . . . . Jeśli powiesz, że moje oczy są piękne, odpowiem Ci, że są takie bo patrzą na Ciebie. <3 - Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odjeść. - To nie pozwól mi odejść.. obiecaj... Ta maleńka istota odda Ci serduszko, albo już więcej o niej nie usłyszysz... Pokochałam Cię tak, że w powietrzu brakuje mi cząsteczek. <3 Gra w zaufanie. Chcesz znać wynik? Prze*ebałeś. Jak mam żyć bez Ciebie to wolą wcale nie żyć.. <3 ' - Puchatku, przyżeknij, że nigdy o mnie nie zapomnisz... - Przyżekam.. ' I wanna feel your hungry fingers on my skin, let's see how you love me. Patrzysz na świat przez okno. Nie chcesz już nigdy wyjść na zewnątrz. Kocham Cię, tak po prostu. <3
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
'so brick by brick I am breaking through these walls between You and me. I’m not giving up, I’m not giving up..' więc cegła za cegłą rozwalam te ściany pomiędzy mną a Tobą. Nie poddam się, nie poddam się..
|
|
#4323 |
|
Raczkowanie
|
hotiie - najlepszego
Resztki uczuć i makijażu rozmazanego przez łzy. Wszystko jest chore.Ciche jęki i krzyki. Papieros odpalany za papierosem. Litry wódki dzień w dzień. Serce się samo skleja i osadza się na nim nienawiść tworząc grubą skorupę. Pamięć płata figle i z czasem przyzwyczajamy się do wszystkiego, zapominamy dawne życie i miłostki. Jesteśmy puści i czyści a zarazem pełni i brudni. Woda zmywa z nas brud fizyczny, psychiczny zostaje do końca Kładziemy się spać, śpimy z kim popadnie, udajemy szczęśliwych myślimy, że potrafimy kochać i nie przyzwyczajać się. Chore myśli, sny, uczucia. Chory świat i chora rzeczywistość. Pogubiłam myśli, zgubiłam siebie, ciebie i cały mój świat
Zabrakło słów by opisać ludzi. Zabrakło ludzi by opisać słowa. |
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
I wanna fly, I wanna drive, I wanna go. I wanna be a part of something I don't know
![]() Jestem jak puzzle, ale każdy z nich jest poszarpany - jeśli to zrozumiesz, to możemy czynić cuda Przemykam wśród chłopaków jak pieniądze przelatujące koło nosa. Oni próbują mnie zmienić, ale zdają sobie sprawę, że nie mogą. Jeśli zamierzasz być moim facetem, zrozum: nie mogę być pokorna, nie mogę być winiona, nie mogę się oszczędzać.. I każdy następny dzień jest dniem spontanicznym. [Miley Cyrus - Can't Be Tamed]
,,Jeśli Twoja wada to rozmiar to sama się krzywdzisz...'' Dietkuję ![]() Edytowane przez kochanowska Czas edycji: 2010-06-23 o 12:13 |
|
|
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
![]() + kolejnej 100 tak wspaniałych opisów życzę ________________________ przyniosłaś uśmiech o poranku zawinięty w miłość, aromat malin napełnił nozdrza, wdycham świeżość. my spotkamy się nocą na tęczowym moście i będziemy skakać z kamyka na kamień nad strumieniem w którym pływają gwiazdy przywitaj mnie bukietem stokrotek o zapachu lawendy uśmiechem wysmaruję twarz i popłynę w błękitne piękno po nowe wzruszenie Zardzewiałe gwoździe wibijały to puste wnętrze w styropianową ścianę przyziemności poruszam twoimi wargami - przechodzimy spokojnie w błękitne bukiety... Dostrzec wśród tłumu barw Ten jeden niezwykły Inny, gdy wszystkie są takie same !Jak nie pozorny listek, jak mech osiadły na skałach... Zielona trawa stała się tak słaba, że byle wiatr mógł ją wyrwać z korzeniami witaj paranojo minął niecały rok od twojego przyjścia mimo to blizny i znaki wciąż buzują dobrze cię pamiętam rzęsy zawsze będą suche, śmiech łaskotać będzie usta nadal będę mogła głębić dłonie w gęstych włosach i rozmyślać godzinami nad zielenią twoich oczu. Dziś grzebałam we wspomnieniach i natknęłam się na Ciebie pajęczyna moich myśli ciągle wisi nad Twą twarzą wiesz? Chcę być więźniem w Twych ramionach i po cichu się wymykać byś wciąż gonił mnie (jak zwykle).
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#4326 |
|
Zadomowienie
|
nieumiem Cię niekochać, wybacz.
wyblakłe kartki pamiętnika zapełnione Tobą.
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma nic, co mogłabym Tobie powiedzieć
Nic, co sprawiłoby żebyś zrozumiał Ile dla mnie znaczysz . There’s nothing I could say to you Nothing I could ever do to make you see What you mean to me. + kreskowa ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-23 o 12:44 |
|
|
|
#4328 |
|
Gość
|
_changime , karmelowomi - dziekuję.
` Wczorajszy dzień był doskonały, najpierw dostałam kwiaty od Ciebie, później spędziliśmy noc w łóżku, ale powiedz dlaczego Ciebie dzisiaj nie ma?` |
|
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
d z i ę k i ;*
ciiri, wreeednia, together93 <3
+ miodek, absurdalnie, migocia, TiS, Kochana, BananowaBrazylijka, lall, lucyferowa, DorotaComa, Kamma1507, Almost lover, takagwiazdka, uwielbiaj __ słownych czułości mi nie trzeba wypożyczam Ci moją miłość, na okres próbny mówię dość, ale Ty nigdy nie będziesz mi obcy mój czas spełnienia. prawdziwy świat taki nabuzowany dzisiaj nieświadomie pomogłeś mi w kształtowaniu mojego "ja"
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-06-23 o 13:01 |
|
|
|
#4330 | ||
|
Raczkowanie
|
_ZaagubiOna_ : O jak miło dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
heehe moje skarby kochane
![]() *** Tekst z piosenki ; )) od wczoraj ciągle ją śpiewam pod nosem heh cudnaaa 'Kalkuluję wszystko patrząc na mój zysk Taki to już charakteru mego rys Ktoś powiedział kiedyś, że to bardzo źle Ale wcale nie przeraził mnie Zapisuję plusy i minusy Zimnym okiem patrzę na ten świat Co minusów, a co plusów więcej ma Podsumuję koniec dnia Musisz jakoś dzisiaj się zasłużyć Czymś co wielką wagę ma Skorzystałam na tym, że Cię mam Skorzystałam na tym, że Cię dobrze znam Za co dałam zimny dotyk ust Pozwalałam się całować tam i tu Bardzo proszę - jeszcze więcej bierz Jeśli zechcesz bez umiaru Ale daj coś też Daj cukierka, daj lizaka, loda daj Ja Ci tutaj zafunduję za to raj Daj mi bardzo dużo czasu, bo ten czas Niewątpliwie uszczęśliwi nas Odpowiadaj zawsze kiedy pytam Dzwoń i czekaj zawsze kiedy chcę Ty co zrobisz, zawsze zrobisz tylko źle Dobrze radzę - słuchaj mnie' ***
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-23 o 13:22 |
||
|
|
|
#4331 |
|
Przyczajenie
|
kiedyś wyśniłam to, że jesteś obok mnie .
pozwólcie mi śnić, nie chce być sam. podaj mi rękę, niech będzie tak jak kiedyś . ciągle wierzyłam w to, że jeszcze ujrzę cię. dokładnie pamiętam ten dzień, gdy zobaczyłam Cię. cudowny uśmiech i błękitne oczy, w których twoja miłość do niej tliła się . 'już prawie zapomniałam jak bardzo popsuty może być Twój system wartości i jak bardzo możesz być obojętny wobec bliskich sobie osób. i znowu musiałeś mi o tym przypomnieć . ' jesteś spełnieniem moich najskrytszych i nikomu nie dostępnych marzeń . kolejny papieros z twoim imieniem, za twoje szczęście . te wszystkie tajemnice są we mnie. znajdź je. gdy będą chcieli mnie w piekle, poproszę ich tylko, aby sprowadzili mi do pełni szczęścia Ciebie. ![]()
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
` Przygniata mnie ta suma miłosna.
` Pewnego dnia powstanę na nogi i zobaczę Twoją wyciągniętą dłoń. ` To jest jak chlust wody na moją twarz, kiedy nagle sobie uświadamiam, że mógłbyś nigdy nie odnaleźć miejsca dla siebie w moich oczach.
|
|
#4333 |
|
Raczkowanie
|
I próbuję zapomnieć, tylko jak skoro patrząc na ciebie nie czuje nienawiści tylko Tą chole.rną miłość..
![]() ![]()
|
|
#4334 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze tak niedawno byłam małą dziewczynką... bez problemów. A teraz?? Teraz wiem, że chciałabym jeszcze raz być dzieckiem.....
Ja nie potrafię zapomnieć...przepraszam. Pokochałam ten świat... w którym byłeś Ty i byłam Ja. ![]() Otwórz oczy i ostatni raz popatrz na mnie..!! później odejdź i pozwól mi zapomnieć ;(( Minęło tyle czasu, a ja nadal Cię kocham dlaczego?? Sama nie wiem. Ale pamiętaj, że zawszę będę czekać na Ciebie...zawsze..!Twoje cudne oczy...Tak uwielbiałam w nie patrzeć...Dziś ona to robi ;(, zabrała mi Ciebie! A przeciez mówiłeś, że kochasz tylko mnie ;(;( To takie moje pierwsze opisy ;D |
|
|
|
#4335 |
|
Rozeznanie
|
NieidealnaJa - dziękuję, Kochana!
kreskowa - miło mi! Kolejnej 100 życzę! Toogether93 - dziękuję za wyróżnienie, ale jak to zawieszasz?! ![]() Chcę do Ciebie. Teraz. However you want to.` // ang. Jakkolwiek byś chciał. czujemy jak serca rozpalone przepalają tętna. Wczoraj go tak cholernie potrzebowałam. I był. Po prostu był. Czy to nie niesamowite?
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
ojś. dawno mnie nie było. a tak szybko idzie
![]() nadrabiam i stwierdzam, że jesteście boooskie ![]() ------------------- -Jak ci jest beze mnie? -Jak mi bez ciebie jest? -Tak. Jak? -Wcale. masakra. zmasakrowałeś moje serce. teraz nadaje się już tylko na mielone... in=moje serce out=jej serce "-... i wtedy strach ścisnął moje gardło. -oj głupia. to nie strach. chora jesteś i tyle." Kąpiel o północy, w blasku księżyca. To jest piękne. Ale jeszcze piękniejsze, że Ty też tam byłeś. żyję nadzieją, na lepsze pojutrze, bo na jutro nie liczę, gdy znów mam was ujrzeć.... Ona siedziała na oknie i jadła niebieskie truskawki... On siedział na drzewie i zrywał czerwone pomarańcze... Oboje żyli w świecie kolorowym, z którego połączenia wychodziło fioletowe szczęście.... ------------------- wiem cieniutko, ale cóż... |
|
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
(...) witam ponownie, zapominalskie laski
![]() *** bliżej do drzwi i okien niż do siebie. Na imprezie wcale nie kręcił Cię ten facet, Ale i tak sprawiłaś by myślał, że ma szanse. przecież ja nie żałuję żadnego miesiąca, tygodnia ani nawet dnia, nie wspominając tu o godzinach, minutach czy sekundach spędzonych razem
|
#4338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_________________________ ______ Zapominamy, że życie jest kruche, delikatne. Że nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy jakbyśmy byli nieśmiertelni. |
|
|
|
|
#4339 |
|
Zadomowienie
|
Toogether93
i wysyłam za Tobą list gończy do cholery. nie rozumiem, czemu się wciąż mijamy...
|
|
#4340 |
|
Przyczajenie
|
hotiie - sto lat. sto lat.
auch im regen.
/nawet w deszczu./ - Kochanie, co by było gdyby miało nie byc jutra? - Nic. Wszystko by znikło.. Nawet My. Ale milosc w nas została by. |
|
|
|
#4341 |
|
Rozeznanie
|
danke
![]() Barwisz moje oczy na czerwono
Pozostał tylko twój podkoszulek w moim pokoju i wciąż pachnie tobą i twoje zdjęcie wiszące na drzwiach Pokazujemy nasze dłonie, pokazujemy serca i urzeczywistniamy swoje myśli Czerwień kwiatów zakwita na bieli prześcieradeł jej pokoju Miłość nie jest zabawna, kiedy wypala cię od środka kiedy myślisz tylko o tym, jak przetrwać noc a kiedy jej pragniesz - to tylko gra kiedy dostajesz - i tak ją zabiorą Wszystkie idealne słowa wydają się teraz nieodpowiednie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-06-23 o 14:43 |
|
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
zaczekam na Ciebie w niebie.
marzysz mi się wiesz ? toogether93 dziękuję <3
|
#4343 |
|
Rozeznanie
|
'Też bym wysłała Tobie prezent na n-k, ale jest tylko
"super chłopak", "super mąż", "super syn"... ...ale "skur.wysyna jeszcze nie ma!'
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
♥ Toogether93 - dziękuję kochana. ;* Ty też masz ogromny talent. Będziemy czekać z niecierpliwością. ♥ dreams_x33 - proszę bardzo. ;* hotiie - spełnienia marzeń. ♥ ♥ Jak miała się nie uśmiechać, skoro w sercu przelewały się jej hetrolitry szczęścia? I leżę, i w oczach mam garść oczekiwania.. Leżę i mnę ubrania.. Leżę i śmieję się słońcu prosto w twarz, z nieba strącam obłoki. Ból istnienia intensywnie wyciskający łzy.. oddycham wspomnieniami. ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-06-23 o 15:00 |
|
|
|
#4345 |
|
Raczkowanie
|
Obiecałeś, że mnie nie skrzywdzisz. Kiedy mnie skrzywdziłeś obiecałam, że nie będę płakać. Płakałam. Uważasz, że jesteśmy siebie warci? W życiu spotykamy się z wieloma kolorami ludzkiej naiwności. Idę pod górkę, ale to nic. Wspinając się, pokonując przeszkody i z całej siły wierząc w siebie, nadejdzie w końcu moment, kiedy wejdę na szczyt, i wtedy tylko ode mnie będzie zależało to, czy tam pozostanę czy spadnę. Pyta miłośc przyjaźni : -A po co Ty właściwie jesteś ? Na to przyjaźń : -Osuszam łzy, które ty powodujesz. Patrysiowa_ ZakreconaNaMaxa - A Ciebie Kocham przez duże 'K' ![]()
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-06-23 o 15:15 |
|
|
|
#4346 |
|
Przyczajenie
|
dzień dobry. ; )
___ lubię moje sny.. przynajmniej jesteś.. kupiłam tanie wino.. może utopi tanią miłość.. wiem.. wiem.. znów przegrałam.. i wciąż odtwarzam ten dzień w pamięci.. może coś źle zrozumiałam.. jednak nie.. to wszystko prawda.. już nie jesteś mój.. z płaczu kupiłam się pod kocem.. zabijamy się wszystkim, co mamy pod ręką.. Ty też wierzysz, że wraz z wiatrem są przenoszone różne historie? między teraz i potem .. [ z książki ] samotność jest mi najbliższa.. każdego ranka tak trudno mi otworzyć oczy, wstać, oddychać.. nie rozumiem.. straciłam moje serca, więc czemu żyję? potok nieporozumień , masa kłamstw. przez chwilę zapomniałam .. za chwilę zobaczyłam Cię za rogiem.. masz kawałek dziś i całe jutro, żeby zmienić coś między nami.. i wciąż upadam.. niby się przyzwyczaiłam, ale wciąż bardziej boli i boli.. pain. sorrow. pain. sorrow. pain. sorrow.- stabilization ? ból. smutek. ból. smutek. ból. smutek. - stabilizacja? |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
ruda wiewiora i ratatamm ;* miło, że pamiętacie <3
____________ nie bój sie tego, scisni dłoń mi , nic nie mów. miłość to coś, co dobrze jest mieć w każdej chwili życia koło siebie, dookoła siebie, gdzieś na horyzoncie. wiekszosc kobiet oczekuje od mężczyzn tego, co powinny dać sobie same. najlepsza rada, jaką kiedykolwiek słyszałam, brzmi: »nie korzystaj z niczyich rad«". Jest w tym wielka mądrość, bo nie kierując sie zdaniem innych, sama sterujesz własnym zyciem i sama wyznaczasz sobie cele. trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć. Wszystko dobre dla tych, którzy dobrze skrywają, do jakiego końca zmierzają... na temat innej kobiety, rzuć od niechcenia coś takiego: „Jeśli jakaś kobieta może mi odbić faceta, to niech go sobie bierze, bo ja już bym go nie chciała"
|
#4348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja kolejnych 100 tak samo świetnych postów życzę! _______ Im dłużej się czeka, tym bardziej apetyt rośnie. 'Hej czy ty wiesz, że ja się w Tobie kocham.' Naćpam się Twoim zapachem, Spojrzę w twe oczy, i wyznam coś co myślę, że nie jestem w stanie. miłość nie zawsze idzie w parze ze szczęściem. |
|
|
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
Czasami mam już wszystkiego dość. Bezsilność, spowodowana szarą codziennością, budzi ukrytą wewnątrz mojej duszy agresję. Lecz na dźwięk sms'a czas zatrzymuje się. Gdy czytam kilka słów wystukanych w pośpiechu od niego na mojej twarzy pojawia się uśmiech. Może to i absurd. Szczerzyć zęby do ekraniku komórki. A jednak będę to robić nadal, byleby tylko on zechciał znów do mnie napisać
Paczka papierosów, która tak ślicznie się do mnie uśmiecha. Ty, który uśmiechasz się do mnie tak idealnie. wiem jednak.. że jedna mała paczuszka fajek spowoduje u mnie raka, podobno z tym da się żyć. Ty, spowodujesz u mnie coś gorszego, milion razy gorszego, zabierzesz mi serce. zaczęło lać. niebo zaczęło niesamowicie zanosić się deszczem. właśnie, wtedy ściągnął swoją bluzę. niezdarnie ją, jej założył, nie słuchając sprzeciwów z jej strony. wziął ją na ręce, tak jak przenosi się pannę młodą przez próg. zaniósł ją pod zadaszenie, jednego z budynków. - Ty, tylko sobie mała nie schlebiaj. po prostu Twoich trampek, było mi szkoda. - powiedział, udając powagę. oboje wybuchli śmiechem. on delikatnie się nachylił. ona cała podekscytowana zamknęła oczy i zaczęła się przygotowywać do pocałunku. - to należy do mnie. - powiedział z uśmiechem, ściągając z niej bluzę. - a to do mnie. - powiedziała, całując go namiętnie.
|
#4350 |
|
Raczkowanie
|
Wracam do Was z powrotem :P
To co nazywasz hajsem , przepier... wraz z czasem . Życie to nauka , wiecie trzeba uczyć , by błędy naprawiać a nie ciągle je dusić , najważniejsze by wnioski były drogowskazem a w umysle zło było przestrogą zakazem . Bezpowrotna przeszłość tu nie ma słowa pas. Gdy zgaśnie światło - sen się stanie rzeczywisty , gdy zgaśnie światło - nie będziesz sobą będziesz inny, gdy zgaśnie światło - możesz być panem świata jednak kiedyś się obudzisz będziesz sobą znów od rana . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

Ten powyżej zabieram i nie oddaję. ;3

dlaczego?? Sama nie wiem. Ale pamiętaj, że zawszę będę czekać na Ciebie...zawsze..!