|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
A CN mieliśmy głównie wykłady, ale moim zdaniem najlepsza aula jest w Aditorium Maximum.
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Kanałowe leczenie miałam to za pierwszym razem tylko wymiotła mi pani doktor do czysta tego zęba, robiłam RTG zęba, dzisiaj wypełniła kanały i znowu dała skierowanie na zdjęcie, żeby zobaczyć czy na bank wszystko tam jest jak należy. W sumie mogłaby to wszystko dzisiaj zrobić, ale lepiej chyba, że tak się upewnia... wolę trochę więcej zapłacić i mieć pewność, bo nasłuchałam się straszliwych historii o tym jak komuś do końca nie uprzątnęli zęba na leczeniu kanałowym i się zapadł próchnicą od środka
Ten mój ząb to częściej ma robione zdjęcia ode mnie |
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam bób
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=rP27l...eature=related
a to jest uamu ![]() czesc dziewczyny. ja wlasnie wrocilam z egzaminow. spałam trzy godziny dzisiaj. zaraz tigera i kawe sobie strzele i do nauki :|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Wyślij gołębiem trochę, nie będę zapierdzielać pół Polski bez skarpetek
Wzięło mnie na oglądanie LipDubów na yt ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vlXP2...eature=related - z cyklu co robić, żeby się nie nudzić w samochodzie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=5mYrS6S49W0 a tych chłopaczków lubię od kilku lat |
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To musi być straszny syf :/ Mi kiedyś po burn'ie (małym) zaczęła lecieć krew z nosa ![]() Już tego nie tknę Ani niczego podobnego
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za tymi Chińczykami nie przepadam ale ten filmik bardzo lubię
http://www.youtube.com/watch?v=9P1Q0mABUwg---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Zwies to czysty przypadek. Tam poza ogromną ilością cukru i kofeiną czy tam tauryną nie ma nic szkodliwego.
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piję tylko, kiedy naprawdę MUSZĘ, z tego względu, że nie jestem w stanie zmusić się do wypicia kawy a guarana na mnie nie działa :/Zastanawia mnie... na opakowaniach tych specyfików zawsze jest napisane, żeby nie mieszać ich z alkoholem, a w większości pubów bez problemu można kupić red bulla z wódką. Jak to jest
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to fakt, że w pubach można... I też fakt że taki red bull szybciej idzie w banię niż zwykły drink... EDIT: Chociaż w sumie... kto ich tam wie co pakują do puszek...
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Ano właśnie...
![]() Nie powiem - parę razy w życiu mi się zdarzyło Tigera obalić. Chociaż piłam toto bardziej jak "lekarstwo", żeby być przytomniejszą w piętnastej godzinie tyrania nad projektem. Paskudztwo - smakuje dla mnie jak woda z rozmoczonymi owocowymi gumami do żucia, zasypana połową torebki cukru ![]() Osłabiło mnie jak się dowiedziałam, że ludzie potrafią takie rzeczy dawać dzieciom "a bo to zwykły napój"
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego nie piję, bo mi po prostu nie smakuje. Czasem mi się zdarzyło od kogoś łyczka pociągnąć, ale sama nigdy nie wypiłam.
No i raz drinka z red bullem, ale jakoś szału nie było. Mnie w ogóle zastanawia jak ludzie mogą dawać dzieciom różne rzeczy.... pozwalać jeść w Mc Donaldach itp.... Kurcze, jak ja byłam mała to piłam kompociki gotowane przez moją mamę a nie coca-colę.
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam bób
Dzisiaj będę go wcinac na kolację ![]() SMS od Frezyjki: "Pozdrowienia dla wszystkich zazdrośnic ze slonecznego i pieknego Budapesztu Całusy "Ciekawe jak najce mija urlop... ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, to chyba nie chodzi o to, że działa jak psychotrop... Przynajmniej tak mi się wydaje. Zarowno kofeina jak i alkohol podwyższa ciśnienie. Moje rozumowanie prowadzi do tego, że jak się podnosi ciśnienie, to krew krąży szybciej, więc i alkohol szybciej dociera do mózgu, szybciej krąży w organizmie i stąd szybciej idzie "w banię" przy mniejszej ilości, bo wątroba nie nadąża z rozkładaniem alkoholu. Ogólnie efekt może być taki, że będzie zawał, ze względu na duże obciążenie układu krążenia. Jak po sobie niestety sprawdziłam, serducho może dać popalić.
O, a tak mi przyszło do głowy. Skoro szybciej i więcej alkoholu, dzięki dużej ilości kofeiny, dociera do mózgu, czy nie przyspiesza to uzależnienia? I stąd podejrzenia o działaniu psychotropowym
|
|
#3916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) chociaż ostatnio stwierdziłam, że trzeba z tym przystopować...Przeraziło mnie jak jakiś czas temu zobaczyłam u znajomej na n-k zdjęcie jej córki (wtedy coś koło 2 latek) pijącej colę ... a później będzie wiela panika jak dzieciak będzie miał wszystkie mleczaki zepsute ![]() Cytat:
![]() Mnie rodzice albo babcia na frytki do Maca zabierali z okazji jakiegoś tam "większego" dnia, bo lubiłam no i wiadomo - psychologiczne zagrywki z zabawkami swoje robiły ale rzadko to było, ja nie zostałam otyłą nastolatką, zdrowa jestem, pociągu do junk foodu jakiegoś spektakularnego nie mam, więc da się to pogodzić
|
||
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się uczę filozofii ;( jestem na 3 zaganieniu z 20... ale to głupie
![]() w ogóle zbiera się u nas na deszcz... mam nadzieję że nie będzie padać bo pójdę sobie na spacer w ramach przerwy w nauce... |
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może chodzi o to, że duże dawki tauryny dają człowiekowi złudne wrażenie, że "może" podczas gdy organizm ciągnie ostatkiem sił, mimo, że się tego kompletnie nie czuje nie mam pojęcia... ale wiem, że po tej mojej sesji z projektem, kiedy trzy dni pod rząd musiałam jechać na Tigerach (jedyny taki raz w życiu - nie polecam nikomu ), jak skończyłam to spałam po 12 godzin na dobę i budziłam się nieprzytomna :/
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
dla mnie to jest utrudnianie sobie życia, uczenie się takich rzeczy... jeszcze na zajęciach mieliśmy co innego a w zagadnieniach mamy co innego... jeśli chodzi o takie używki to nie lubię ich i nie pije, w ogóle nie pijam kawy chyba że muszę. Mam kolegę w grupie, który wypija codzinnie wielkiego red bulla albo inne takie coś... dla mnie to jest straszne, do tego on nie je śniadania tylko właśnie pije
|
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po shot'ach Cytat:
I ta dziewczynka piła z puszki burna, ledwo co trzymała puszkę ![]() A ja może wyjaśnię o co chodzi z Austrii z tym burn'em - bo nie wiem, czy każdy kojarzy, ale Red Bull jest właśnie ichniej produkcji. Przez co często promują burn'y i dają duże ilości za darmo - ja swojego czasu miałam 4 puszki i 8 shot'ów (całych)
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-06-23 o 16:15 |
||
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=1ZeciX-3wfs Szczególnie dla miłośniczek Rammsteina
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
niektórych to się powinno sterylizować zanim zdążą się rozmnożyć A nie tak dawno mijałam szczęśliwą rodzinkę - tata typowy, stereotypowy "dres", mama - różowa, stereotypowa "barbi" i dzieciaczek w wózku, na oko roczek i mamle frytki z sosem czosnkowym
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja to lubię
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że miał zostać do jutra w klinice, to tylko profilaktycznie, więc juz jest na stałe w domu. Nie ma gipsu, ale musi chodzić w kołnierzu, żeby nie lizać tego zszycia. 1. lipca ma zdjęcie szwów, potem kilka tyg. tak będzie chodził z tą płytką (już bez kołnierza) i potem ją mu zdejmą i to będzie mam nadzieję koniec.Jak on przybiegł tyle km, z chorą nogą, z kołnierzem!! skąd wiedział w którą stronę ma biec, nigdy wcześniej tam nie byliśmy z nim to jest niesamowite, ale patrzcie jak on bardzo za nami tęsknił...W ogóle zerwał się im, bo obroża była zwichrowana i się rozwaliła, ale i tak narobiliśmy tam z tatą im boruty ![]() Trzymajcie za mnie kciuki jutro o 9.40 - się bronię
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś mnie przymuliło :/ idę spać
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=tgbNymZ7vqY Zwierzak rządzi |
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Claris
i dla pieska
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Claris dobrze że już Fruguś z wami jest.
Trzymam kciuki za obronę ![]() I proszę na jutro o kciuki za łatwe ściąganie ![]() Wrzuciłam na pocztę zakupioną sukienkę :P ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- http://slub.onet.pl/68370,1,1,galeria.html |
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna sukieneczka
jak dla mnie to lepiej wygląda z niezawiązaną górą i jestem za usunięciem sznureczków ![]() Dziewczyny, ja się wybieram do Koszalina za tydzień i się zastanawiam czy jest sens wpadać do Świdwina po drodze... tzn. chodzi mi o to czy jest jakiś sens wybierać się do ślubnego salonu w pojedynkę nie mam z kim się zabrać niestety
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

no to chodź 

Piję tylko, kiedy naprawdę MUSZĘ, z tego względu, że nie jestem w stanie zmusić się do wypicia kawy a guarana na mnie nie działa :/

"a bo to zwykły napój"
"
) chociaż ostatnio stwierdziłam, że trzeba z tym przystopować...

), jak skończyłam to spałam po 12 godzin na dobę i budziłam się nieprzytomna :/

i dla pieska