Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-23, 17:40   #1171
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
fajne te sukienki. Ta żółta mi się podoba. Na swoje poprawiny kupiłam w podobnym stylu, też długą. Pochwale się a co mi tam

sliczna

ja chyba wolala bym jakas kwiecista bo na gladki kolor nie wiedzialabym na jaki sie zdecydowac

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-06-23 o 17:42
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 17:50   #1172
klion78
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
ech laski robie remament w szafie cięzko troche szkoda mi wyrzucić pare rzeczy ale podobno jak się czegoś nie załozyło rok to mozna się tego pozbyć
ja też wyznaję tę zasadę, choc już parę razy zdarzyło mi się że wyrzuciłam coś po roku nie-chodzenia, a potem nagle wymyśliłam sobie, że właśnie to co wyrzuciłam mogłabym w danej chwili ubrac albo, że mogłabym przerobic sobie to na coś fajnego
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
myszka ta pierwsza jest zniewalająca, druga również, choc jak kiedyś chciałam ją kupic spotkałam się z komentarzami, że w rzeczywistości nie wygląda tak fajnie jak na zdjęciu. I potem wzięłam się na sposób - wszędzie gdzie na aukcji były takie ładne "katalogowe" zdjęcia wysyłałam prośbę do sprzedawcy żeby przesłali mi zdjęcia "na żywo" sukienki. Większośc odpisywała, że nie ma takiej możliwości. Więc pisałam do osób, które kupiły dany przedmiot i najczęściej wysyłały mi zdjęcia, pisząc jednocześnie, że w rzeczywistości dane ubranie nie wygląda tak super, że materiał jest niefajny, itd.
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja też mam mnóstwo rzeczy, które zostawiam właśnie do chodzenia "po domu". Chyba nawet więcej niż tych do chodzenia "poza domem".
Stary 2010-06-23, 17:54   #1173
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
myszka ta pierwsza jest zniewalająca, druga również, choc jak kiedyś chciałam ją kupic spotkałam się z komentarzami, że w rzeczywistości nie wygląda tak fajnie jak na zdjęciu. I potem wzięłam się na sposób - wszędzie gdzie na aukcji były takie ładne "katalogowe" zdjęcia wysyłałam prośbę do sprzedawcy żeby przesłali mi zdjęcia "na żywo" sukienki. Większośc odpisywała, że nie ma takiej możliwości. Więc pisałam do osób, które kupiły dany przedmiot i najczęściej wysyłały mi zdjęcia, pisząc jednocześnie, że w rzeczywistości dane ubranie nie wygląda tak super, że materiał jest niefajny, itd.
ja zdaje sobie sprawe ze te zdjecia katalogowe moga sie sporo rożnić od rzeczywistości ale ja nie zmaierzam kupowac na allegro jakos nie mam przekonania wlasnie tez tego powodu ktory wymienilas no i do tego teraz mam problemy z rozmiarem i musze dany ciuch przymierzyc. linki wklejalam zeby zobrazowac jakie sukienki mi sie podobaja. bede szukala takich w sklepach a jak nic nie znajde to chyba zdecyduje sie an uszycie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 17:55   #1174
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
i mnie też teś własnie dzwonil ze jakas paczka przyszla i czy m odebrac

a ja nei skojarzylam i mowie ze nic nei zamawiałam

a chwile pozniej dostałam info na pw ze wysłali wczoraj kosmetyki
Cytat:
wybrali mnie do testu tomotei
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kwiatuszku, gratuluję syneczka Bartusia , a Tobie, Maggie, Amelci

Nasz Miłoszek rozpłakał się tuż przed polaniem wodą, ale wzięłam go wtedy na ręce i zaraz przestał płakać, a potem rozpłakał się okropnie jak wróciliśmy do ławki. Aż się dusił tym płaczem. Wpadłam troszkę w panikę- wciskałam mu smoczka, potem próbowałam go karmić z butelki, przytulałam go itd. Potem mnie olśniło i wyciągnęłam go z rożka. To było to- po prostu zrobiło mu się ciepło Potem już był spokojny, ale przytulałam go do końca mszy, która trwała ponad godzinę! Mieliśmy być 20 minut przed nią, także wszyscy rodzice ze swoimi maleńkimi dziećmi spędzili w Kościele 1,5 godziny, a jest to naprawdę za dużo dla takich maleństw... Co chwilę któreś płakało.

Potem w domu już spokojnie, jak zwykle wszyscy go sobie wyrywali z rąk
maluszek i tak wszystko dzielnie zniósł. ciesze sie, że wszystko się udało

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
niestety nasz doradca bankowy nie wiedział o co chodzi w tych zapisach. Potem się niby dowiedział, że powiększa saldo, ale tylko wtedy gdyby BGK nie dało dopłaty, ale zapis jest tak skonstruowany, że równie dobrzez czy będzie dopłata czy nie to saldo się powiększy i mozemy tylko liczyć, że bank nie wykorzysta takiego zapisu w przyszłosci na naszą niekorzyść TŻ dzisiaj się dowiedział, ze nie zmienią tego zapisu, nie ujmą tego inaczej

kiedyś miałam Active C XL La Roche... ma dodatklowo filtr i piękny zapach

[/B]

zgadzam się z tym
gold wlansie dlatego tak wiele ich zapisów mnie wkurza. czasem są tak zagmatwane, ze nawet doradcy maja problem u mnie tez było kilka pkt, które średnio mi się podobały - ale ich zastosowanie niby może nastąpić w momencie zawalania rat lub nie dostarczania pieniędzy na wskazane konto. ale cóż zrobić, albo się zgodziła, albo mogłam zrezygnować z kredytu. no i zawsze jest jakas niepewność, na razie u mnie wszystko bez problkemów, oby tak dalje

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
myszka_maj ja nie patrzylam na to pod katem pory roku.. wiec ci nie powiem.. my na bank musimy miec do auta, a wiec wykorzystamy go tez wpinajac go do stelaza z wozka.. ale musisz pomyslec co i jak

bylam u taty...
pozegnalam sie z siostra juz pojechala na lotnisko.. ale mi smutno.. mimo ze ostatnio nie widywalysmy sie codziennie to jednak.. wiem ze 3 miechy szybko mina ale jednak jest mi zle.. malo sie nie poplakalam...
nie lubie pożegnań, nawet tych krótkoterminowych - zawsze sie wzruszam

Cytat:
jaki zestaw dostałąś??? ja wlasnie rozakowuje swoj ja dostalam zestaw głeboki brąz

a ja bylam dziewczynki przymierzyc sukienke - wiec tak... sama sukienka w rozmiarze uniwersalnym za duża ale krój czuje sie super - cos podobnego jak moja suknia slubna - chyba bede takiej szukac zrobilam kilka zdjec telefonem ale nie wiem czy wyszly bo ciemno bylo
no i najważniejsze, żebyś ty się w niej dobrze czuła jendka najlepiej jest wszystko przymierzyc

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
[Mam zamontowana kuchnie nananananana na razie dol. Ale dobrze bo zanim przyjda z gora zdarze wymalowac Bosko jest Polecam biale kuchnie
czekamy... wiesz na co

Cytat:
jak dla mnie pierwsza najładniejsza

Cytat:
HAhaha wiem macie 100% racji wydelegowałam do kosza 2 rzeczy a reszta po domu no a tak chciałam sobie miejsce zrobic w szafach hahah a i tak wiem ze nawet po domu nie bede w tym chodzic ale i tak zostawiłam taki chomik ze mnie obrzydny wszystkiego mi szkoda wyrzucic efekt taki ze nic sie juz nigdzie nie miesci ech dzis juz nie narobie bo zaraz do pracy ale jutro koniec rozprawie sie ze wszystkim wliczajac w to nawet majtki i skarpetki w ktorych nie chodze hahah mam nadzieje
hahah mam podobnie
Stary 2010-06-23, 17:55   #1175
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Klion ale teraz na all jest chyba zakodowana lista osób, które kupiły daną rzecz i nie można do nich wysyłac wiadomośc.

Wzięłam zeszyt i muszę spisac co trzeba kupic do kazdego pomieszczenia. Dopiero jak wam zaczęłam pisac to mi się masa rzeczy poprzypominała i teraz widze jak jest tego duzo

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 17:56   #1176
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
te dwie BOSKIEEE a ta druga to juz wogole...

Cytat:
f
ja bym też chciała jasnokremową- taką jak środek banana, albo budyń waniliowy i gładkie rfronty, żeby kurz i brud się nie osadzał na wypukłosciach Marta wklejałaś gdzieś zdjecia swojej, chyba była ta bardzo nowoczesna????
ooo dokladnie tak - ja tez chce taka jasnakremowa - budyn waniliwy to dokladnie to co mnie kreci
aaa ja nie wiem czy wklejalam. kliwia kiedys na bank widziala.. ale to taka z szafkami normalnie otwieranymi matowa jasna z lososiem.. (kurde poprzedni wlasciciele mieli wszedzie zolto albo łososiowo.. hahaha )
ale mozliwe ze pokazywalam

no i uwaga skonczylismy przedpokoj.. tzn zrobilismy tyle ile moglismy bo teraz jest akcja salon tz wlasnie wszystko wyniosi... i jutro bedzie malowal a potem tapeta... no i stalo sie.. przenosimy sie do moich rodzicow na ten czas... mam nadzieje ze do niedzieli sie nie pozabijamy hahahaha moi rodzice sie ciesza szczegolnie ze siostra wyjechala wiec nie da sami w tym pierwszym czasie

wiec kolo poniedzialku wtorku jak juz ogarniemy to spodziewajcie sie fotek przedpokojowo -salonowych

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-06-23 o 17:58
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 17:56   #1177
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 18:04   #1178
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Klion ale teraz na all jest chyba zakodowana lista osób, które kupiły daną rzecz i nie można do nich wysyłac wiadomośc.
Rzeczywiście, teraz dopiero zwróciłam na to uwagę.
Stary 2010-06-23, 18:07   #1179
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć laski

SCIO Wszystkiego Naj dużo zdrówka i tych wymarzonych dwóch kresek

Madzialenka, ja mam czerwono-czarno-szarą łazienkę i nie żałujemy że wybraliśmy te kolorki. W końcu łazienka jest do mycia i w rzeczywistości spędzasz w niej mało czasu, więc niepotrzene tam są spokojne odcienie a ta czerwień wcale nie jest zimnaa w salonie mamy brąz i beż i chociaż nawet mebli tam jeszcze nie mamy to już byśmy chcieli go pomalować, tak nam się znudziły te kolorki. Wiadomo co za dużo to niezdrowo więc same intensywne kolory też by pewnie po czasie drażniły, ale same spokojne się znudzą

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 18:08   #1180
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dziewczyny!
wczoraj podpisaliśmy umowę o wynajem mieszkania!
to nie jest to, o którym Wam pisałam. ma 48 m2, jest nowe, komfortowe i z podziemnym parkingiem.
gratulacje a jakie będziecie mieli opłaty?

Cytat:
fajny stoliczek

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
jak widzisz ja nie boję się wypowiadać tutaj pod swoim nickiem

tak się nie da

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Rosette - mi też nie cytuje :/
no ja chętnie niedługo znowu się wybiorę, bo uwielbiam tam przebywać. Może kiedyś Cię tam spotkam
Ostatnio byłam tam jeszcze ze ś.p. małą ( ( pamiętacie małą z forum?)
tak w ogóle to już za 3 tyg minie rok jak nie żyje ;(
ja ją pamiętam, nawet ostatnio czytam sobie poprzednie wątki i tak mi się przypomniało o niej, szkoda dziewczyny

Cytat:
Agnes no jakbym siebie słyszała zobaczysz.. jutro tez ci będzie ich żal

Jestem ciekawa co mój małżonek powie jak wróci na temat łazienki

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

ale chodzi o to, ze my łazienkę chcemy zrobic jak najszybciej. W sobote jestesmy w mieszkaniu umówieni z majstrem powiemy mu co chcemy dokładnie i jesli on tylko bedzie miał wolny termin to się zapisujemy wiec wiesz.... nie chce aby potem było szukanie wszystkiego na gwałt bo do łazienki musimy kupic :
- płytki
- terakotę
- kibelek
- umywalkę (chyba taką z szafką pod spodem kupimy)
- prysznic
- farbę (sufit i moze ta sciana długa)
- grzejnik
- drzwi
- materiały do obniżenia sufity
- wiatrak elektryczny (ten montowany w scianę)
- lustro
- materiały do postawienia ściany
- bateria do umywalki
- panel prysznicowy
- wszelkie duperelki jak wieszczaki, uchwyty na mydło itp.
- żyrandol
- dywanik

ciekawe czy o czymś jeszcze zapomniałam
to sporo tych zakupów przed wami, pewnie jeszcze kilka rzeczy wyjdzie w praniu podczas remontu. My na razie łazienki nie robimy, nie mamy kasy na nią, w sumie to nie wiem czy kiedyś uzbieramy aby sobie tak super zrobić

Idę zaraz jakąś kolacyjkę zjeść bo głodna się zrobiłam.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 18:13   #1181
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-23, 18:36   #1182
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

ja ją pamiętam, nawet ostatnio czytam sobie poprzednie wątki i tak mi się przypomniało o niej, szkoda dziewczyny
nom
Stary 2010-06-23, 18:37   #1183
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dziewczyny!
wczoraj podpisaliśmy umowę o wynajem mieszkania!
to nie jest to, o którym Wam pisałam. ma 48 m2, jest nowe, komfortowe i z podziemnym parkingiem.
super ! gratulacje
my podpisalismy kontrakt w poniedzialek

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość

zaabcia otóż nie pochwaliłam. Nie mam w zwyczaju chwalić czegoś co mi się nie podoba.
.
no to w tazkim razie luuz

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość

Ja ostanio w zoo byłam, kiedy miałam 10 lat .
Strippi- mam do Ciebie prośbę, nie uciekaj nam z tego forum, ponieważ dzieki Tobie zaczęłam bardziej zwracać uwagę na polskie literki i postanowiłam, że moje wypowiedzi bedą bardziej przemyślane i składne . Ponadto jeśli wszystkie dziewczyny, które maja wrażenie, że Martucha trochę zdominowała forum odejdą, to naprawdę forum wiele straci. Martucha jest po prostu osobą charyzmatyczną - pociągnie za sobą tłumy - takie jest moje zdanie. Niekoniecznie zgadzam się z jej wszystkimi pomysłami. Jeśli cos mi się nie podoba, to nie komentuję, ponieważ mam wrażenie, że zostanę na tym forum zjedzona . A poza tym nie chce też być odbierana jako ta, której się wszystko nie podoba . Prawda jest taka, ze każda z nas jest inna. Jak ktoś chce sobie komentować zdjecia, aranżacje, itd. itp... to niech to robi. Mi to zupełnie nie przeszkadza- uważam, że nie powinnaś tak bardzo się denerwować, mimo tego, że sytuacje czasami są bardzo denerwujące . Jest takie powiedzenie - Jeśli wejdziesz pośród wrony musisz krakać tak jak one . Nasze forum jest takim swoistym lasem, w którym na gałęziach siedzą wrony , to jest oczywiste dla mnie ze trzeba się tutaj przystosować i przyzywczaić do różnych charakterów wron . Do mnie też się trzeba przyzwyczaić, bo też czasami coś skrytykuję. W realu podejrzewam, ze wiele z nas nie mogłoby być koleżankami, ponieważ tak jak to bywa na forum - sprzeczałybyśmy się i nic z koleżeństwa by nie wyszło. Jest nas zbyt wiele by każdemu "dogodzić".
ja tez czasem ( a teraz coraz czesciej ) nie odp na co niektore wpisy bo wiem ze jak bym odp to by sie zaraz afera z tego zrobila

SCIO - wszytkiego najlepszego z okazji urodzin duzo zdrowka i milosc

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 18:49   #1184
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
poprztykałam sie z meżem

zadzwonił ze jest w domu i chce wziasc tej sałatki z kuskusem i tuńczykiem i nei umie znalesc

to mu kurde mowie ze dzis środa i tak od poniedziałku juz jej nie ma bośmy zjedli znaczy sie ja mama szwagier i tato
no i powiedział suuuuper nawet mi nie zostawiliscie

a jak drania czestowałam w niedziele to podziubał i dał mi reszte bo nie za bardzo mu podeszła bo wkroiłam pomidorka w kosteczke a on taki niepomidorkowy jest
jak była to nei chciał a jak nie ma to by zjadł

no i sie wkopałam bo powiedziałam oł rajt to ci dzis jeszcze zrobie ale bez pomidorka \

eh faceci
Ja ostatnio zrobiłam te sałatkę z twojego przepisu właśnie bez pomidorka bo nie miałam ale pycha była

Cytat:
wybrali mnie do testu tomotei
Mi sie nie udało nie mam szczescia
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Celi dzięki za wsparcie
Była w tej gazowni... rachunek 160 zł a my z Tż jak byliśmy we dwoje to płaciliśmy około 90 więc jutro Tż ma iść do matki a ta nam podobno ma oddać tą różnicę 70 zł.
Dla mnie to dużo i nie mam zamiaru płacić w całości tego rachunku , niech się trochę mamusia do obowiązku poczuje.

Scio o jakim ciuchaczu mówisz?? W Kielcach czy nie?
Bo ja dziś byłam w CK koło Lidla na Stoku tam otworzyli jakiś wielki i wielkie halo zrobili wokół tego. Dziś co prawda była przecena i wsio po 1zł bo tam dostawa jest co pon i czw ale ubrania które tam były to coś w rodzaju "z szafy zmarłej babci , która opuściła nas 10 lat temu".
Niby wszystko na wieszakach , ale pogniecione, niektóre brudne i w dodatku nie widziałam tam nic kompletnie normalnego.Jakieś powyciągane swetrzyska tak zmechacone że po ogoleniu została by firanka.
Spodnie i spódnice to pożal się Boże.
Dziecięcych dużo ale mocno przebrane i dużo poplamionych, wybrałam tylko jedną różową bluzeczkę z długim rękawkiem na jakieś 6miesięcy.
Masz racje powinniście sie upomniec przeciez wam sie nie przelewa a jeszcze dzidzia w drodze i duzo wydatków a tu musicie sie bratem opiekować
Cytat:
Piszecie o długości chrztów np w irlandii jest to super rozwiazane bo całosc w kosciele trwa 15min jest pare modlitewek krotkich dzieci rodzice i chresni sa przed ołtarzem ksiadz podchodzi do kazdego regułka i tyle szybko ale to super rozwiązanie bo dzieci łatwiej utrzymac w ryzach te 15min niz godzine jak w polsce
Ja byłam chrzestną w Niemczech i chrzest trwał 1,5 godziny i bylismy sami w kosciele znaczy tylko goscie nie było normalnej mszy dzidzia płakała a tu ani wyjsc na chwile

SICOSTO LAT !!!!!!!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Edytowane przez mikakrolikowa
Czas edycji: 2010-06-23 o 18:50
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 19:10   #1185
stokrotka24
Zakorzenienie

a jak tam dzień ojca minął wam? Ja mojego tatę niestety w tym roku odwiedzałam na cmentarzu, to już prawie rok jak nie żyje
a teściowi zastanawiałam się czy złożyć życzenia ale złożyłam, dałam mu czekoladę i piwo i widziałam, że był zadowolony.

agatka fajny ten kabaret był, muszę puścić go tz jak przyjedzie bo on tez ich lubi

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 19:21   #1186
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Jeszcze raz dziękuje za życzenia kązdej z osobna

Cytat:
Scio o jakim ciuchaczu mówisz?? W Kielcach czy nie?
Bo ja dziś byłam w CK koło Lidla na Stoku tam otworzyli jakiś wielki i wielkie halo zrobili wokół tego. Dziś co prawda była przecena i wsio po 1zł bo tam dostawa jest co pon i czw ale ubrania które tam były to coś w rodzaju "z szafy zmarłej babci , która opuściła nas 10 lat temu".
Niby wszystko na wieszakach , ale pogniecione, niektóre brudne i w dodatku nie widziałam tam nic kompletnie normalnego.Jakieś powyciągane swetrzyska tak zmechacone że po ogoleniu została by firanka.
Spodnie i spódnice to pożal się Boże.
Dziecięcych dużo ale mocno przebrane i dużo poplamionych, wybrałam tylko jedną różową bluzeczkę z długim rękawkiem na jakieś 6miesięcy.
U mnie w skarżysku. właśnie w nim nie ma w ogóle takich ciuchów po cioci kloci same ładne nowe rzeczy

Cytat:

a nie mieliscie od razu wyposażenia z rzeczy do mieszkania wzięłam lampę stojacą od mamy i kupiliśmy zelazko No moze kilka kubków, kieliszków i patelnia doszła z mebli nic
Był stół, 6 krzeseł, ława i stoliczek. Więc wszytsie graty musieliśmy mieć swoje.

Cytat:

A teraz pytanie do tych dziewczyn co już urodziły ...
Dziwnie mnie potraktował mój lekarz (w przychodni) od jutra będę w 33 tyg a on wczoraj nawet mi nie zbadał szyjki macicy.
Kurdę a jak mi się rozpulchniła albo co???
No i nawet mi zwolnienia nie zaproponował... dobrze , że chodzę prywatnie do tego drugiego bo ten to by chyba chciał żebym rodziła w pracy.
A na koniec mówi do mnie do zobaczenia za 4 tyg????Ja już myślałam , że od 32tyg to są wizyty co 2 tyg???? HELP
Daysy do kogo chodzisz prywatnie? No i gdzie będziesz rodzić? Na Czarnowie?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 19:37   #1187
atomufka
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
Jakas nieprzyjemna atmosfera tutaj w watku;/
strippi szczerze to nie poznaję Cię

scio Wszystkiego Najlepszego

[QUOTE=Scio;20191932]
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
slonce wkleilam od razu linki do fotelikow i do wozkow... od razu jak tylko zapytalas.. odnajdziesz tego posta czy z obserwowanych aukcji ci wkleic?
/QUOTE]

Wklej jeszcze raz Nie widziałam jakaś nagła ciemnota mnie chwyciła

Zanotowalam na pewno się przyda.

Atomufka w W-wie są niedrogie bilety autobusowe, możesz kupić 20-40-60-90 minuowe, ale chyba bardziej opłaca się dobowy za 9zł, albo 3 dniowy za 16.
dzieki

Cytat:
Hahaha weź już sie tak na siłe nie wymądrzaj juz się pokazałaś jaka jesteś wielbicielka języka

Aha pisałyście o kremach przeciwzmarszczkowych tez zaczełam używać nivea na noc ale nie polecam uzywam 2 miesiące i efektów nie widze żadnych bede w polsce to musze się rozejrzeć za jakims innym bo tutaj niestety nie bardzo mam z czego wybierać.
Agnes gdzie Ty mieszkasz? chyba mi umknelo

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 19:49   #1188
baja_86
Zakorzenienie

Stokrotka
A ja ciągle czekam na tatę, bo jeszcze do domu nie wrócił. Wygarnę mu, że spędza dzień taty z klientami zamiast z dziećmi. Kupiliśmy mu dobre piwo i dużą czekoladę

A jutro zakończenie roku w przedszkolu. W piątek mnie nie będzie, także jutro juz ostatni dzień z moimi maluchami.

Dziś się uśmiałam, bo jeden mały 4-latek zagadał mnie o politykę. Spytał: pani Baaasiaa, a prezydent to musi być silny, żeby budować silną Polskę, tak?"
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 19:53   #1189
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-23, 20:01   #1190
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Że własnie taki powinien być Odpowiedź chyba go usatysfakcjonowała, bo nie było następnych pytań
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 20:07   #1191
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

śliczna dziś pogoda

wczoraj od 20 do 23 przeglądalismy z TZ przyniesione przez niego gazetki z wnętrzami hehe nawet meczy dokładnie nie zoabzcylismy, tylko tak kantem oka a do was to już w ogóle mi sie nie udało wpaść. Wiec dziś troszkę było nadrabiania.

w ogóle jak by wam się podobała łazienka : podłaga płytki grafitowe, sciany czerowne Męzowi się bardzo podoba a ja się boje, czy to nie będzie za ciemno ??

a jaki masz?? ja dziś próbuje pół godziny później się wbić

Pamietam ją

masz jakies zdjęcia? Albo opisz mieszkanko. Kiedy przeprowadzka??
Madzia, ale się uśmiałam Ja mówiłam, że mój mąż jest najfajniejszy, a Ty myślałaś, że to o ten nervosol chodzi i teraz wyszedł nam taki dialog

ja: mój (mąż) jest najfajniejszy.
ty: a jaki masz?

Dobre co?

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziękuje

Dziękuje

Rodzice mi zrobili urozinowy nalot jak jeszcze w piżamie byłam, ale dostałam pieniążka na urodziny mama mi powiedziała, ze odstąpi nam połowe wczasów, tak więc jedziemy do Gdańska na 4-5 dni i tam już i noclegi i wyżywienie opłacone
Poza tym poszłam do Biedronki po coś do jedzonka, a po drodze jest taki ciuchacz - są tam śiwetne rzeczy i niedrogie zakupiłam 2 sukienki za 35 zł

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Dużo siły, miłości i spełnienia marzeń co do jednego

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kwiatuszku, gratuluję syneczka Bartusia , a Tobie, Maggie, Amelci

Nasz Miłoszek rozpłakał się tuż przed polaniem wodą, ale wzięłam go wtedy na ręce i zaraz przestał płakać, a potem rozpłakał się okropnie jak wróciliśmy do ławki. Aż się dusił tym płaczem. Wpadłam troszkę w panikę- wciskałam mu smoczka, potem próbowałam go karmić z butelki, przytulałam go itd. Potem mnie olśniło i wyciągnęłam go z rożka. To było to- po prostu zrobiło mu się ciepło Potem już był spokojny, ale przytulałam go do końca mszy, która trwała ponad godzinę! Mieliśmy być 20 minut przed nią, także wszyscy rodzice ze swoimi maleńkimi dziećmi spędzili w Kościele 1,5 godziny, a jest to naprawdę za dużo dla takich maleństw... Co chwilę któreś płakało.

Potem w domu już spokojnie, jak zwykle wszyscy go sobie wyrywali z rąk

Dawno Cię nie było Bez sensu, że ksiądz nie pomyślał i zrobił taką długą mszę. Tak jakby zapomniał, że tam będą maleńkie dzieci. Ale najważniejsze, że z Miłosza dzielny chłopak i jakoś dał radę, pomimo lekkiego stresu

Kurcze, korci mnie, żeby coś jeszcze napisać w temacie tej zadymy, ale chyba jednak się wstrzymam. Nie pojmuję jednak pewnych rzeczy i chyba nigdy nie zrozumiem.
Stary 2010-06-23, 20:17   #1192
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
[Kurcze, korci mnie, żeby coś jeszcze napisać w temacie tej zadymy, ale chyba jednak się wstrzymam. Nie pojmuję jednak pewnych rzeczy i chyba nigdy nie zrozumiem.
Nie Ty jedna
Stary 2010-06-23, 20:21   #1193
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-23, 21:54   #1194
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia potrzebne ci jeszcze będą : Obudowa pod kabinę (no chyba że kładziecie tam kafelki), wszelkie rurki i kolanka pod umywalkę i natrysk, rura do wc, poza muszlą to jeszcze spłuczka, chyba że razem kupicie...co jeszcze...noga pod natrysk. Jak sobie jeszcze o czymś przypomnę to napiszę
Nie wiem jaką macie instalację elektryczną i kanalizację, jak stara elektryczna to kuć teraz przed remontem i wymienić na miedzianą. Tak samo z kanalizacyjnymi rurami. No i okna jak będziecie wymieniać, warto byłoby przed remontem, niby teraz tak wymieniają że prawie nic nie widać ale przy oknie zawsze coś się ukruszy i znowu malować trzeba.

A my tacie kupiliśmy wino musujące i upiekłam ciasteczka

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 21:58   #1195
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
fason super masz racje, tylo sukienka niecoroznila sie od tej pierwszej ktora wklejalam byla z takiego bardziej eleganckiego materialu jak wierzch mojej sukni slubnej, cos jak szyfon.... super byla i nie droga szkoda ze za duza
A nie dało się jej jako zmniejszyć? dużo za duża była?

Cytat:
ech laski robie remament w szafie cięzko troche szkoda mi wyrzucić pare rzeczy ale podobno jak się czegoś nie załozyło rok to mozna się tego pozbyć
hmm, skąd ja to znam. Niby powinno się wyrzucać, a ja zawsze stwierdzam, że w tym roku ubiorę, a i tak nic z tego nie wychodzi.

Wow, super!

Martucha, koniecznie pokaż zdjęcia, ciekawa jestem jak wam wyjdzie ten remont

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2010-06-23 o 22:02
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 21:59   #1196
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

ja tez czasem ( a teraz coraz czesciej ) nie odp na co niektore wpisy bo wiem ze jak bym odp to by sie zaraz afera z tego zrobila
a ja wolałam udzielić się i popsuć to kółko wzajemnej adoracji

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Kurcze, korci mnie, żeby coś jeszcze napisać w temacie tej zadymy, ale chyba jednak się wstrzymam. Nie pojmuję jednak pewnych rzeczy i chyba nigdy nie zrozumiem.
to napisz
Stary 2010-06-23, 22:10   #1197
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

a ja wlasne wrocilam od mojego taty ( jutro ma badania wiec zyczyłam mu duuuuuuuzo zdrowia)
byłam na działce po truskawy i sie objadam

tesciu złozyłam tylko zyczenia

myszka ja dostałam szampon 2w1 - do włosów przetłuszczających się

a sukienki: pierwsza - fotoszopek mi sie wydaje (a troche sie znam)
druga przefantastyczna
trzecia jeszcze bardziej fantastyczna tylko dla mnie była by droga
czwarta czarna dla mnei nei na wesele
a piata ktoras z nas licytowała nie gold czasem??? albo scio???

szósta i siodma mi niekoniecznie sie kojarza z weselem

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 22:22   #1198
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-23, 23:05   #1199
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
Jakas nieprzyjemna atmosfera tutaj w watku;/
strippi szczerze to nie poznaję Cię
Czemu?
Zawsze taka byłam. No, ale ile można wysłuchiwać i nie odezwać się. Ja nie będę siedzieć cicho jak większość lasek.
Stary 2010-06-24, 06:24   #1200
bzyczka1
Zakorzenienie

Strippi nudzisz już. Chyba z tego powodu zaczęłaś dymić, bo dziewczyny się odzywały nie po Twojej myśli

I kółka adoracji nie zniszczyłaś, dalej będziemy wielbić wspaniałą Martę

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości