|
|
#1081 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
dopiero później jarzę i widzę podobieństwa Cytat:
a nie można po prostu użytkować? ![]() Cytat:
![]() edit: zaczęłam czytać ten wątek, mimo trochę głupiego tytułu (ale tytuł musi zaciekawiać więc luz) nie jest jakiś straszny, nie wiem jak dalej ale na pierwszej stronie strasznie fajne babki się wypowiadają
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-06-23 o 16:44 |
|||
|
|
|
#1082 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gdzie jest moje streszczenie barowych zawiłości losowo-życiowych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1083 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kamena ma problem z liżącym się kotem Betty ma problem z ręką Gryx dostał dwie pały za sam fakt istnienia Polly się starzeje i marzy o pochlejparty z rzyganiem do rzeki jak w podstawówce Maja jest zdegustowana rozmowami o peniskach mężusiów Corii się nudzi i czyta komiksy po angielsku Tróskawa rozpływa się nad zwierzaczkami na stażu ^_^ Chytrusek lisek ma kaca Miciel jest ruda i wredna Agnes bdg odchudza się jeszcze jako jedyna Florens ma jeża Jerzego Rachell jest oburzona osobami, które połknęły kij od szczotki Madziczka nigdy nie piła taniego wina A Favkes nie wchodzi czysta Skarbiątko I Szara Róża coś podejrzanie milczą Ja robię małe i dlatego boję się kąpać ogólnie życie jest do d... i nie wiadomo na kogo głosować kogoś pewnie pominęłam. |
|
|
|
|
#1084 |
|
Rozeznanie
|
kobietki, ratujcie...bo to zupełnie inaczej z własnym dzieckiem a inaczej..z innymi dziećmi..powiem krótko
d około półtora tygodnia..moje dziecko raptem dorosło na tyle aby przejawić bunt młodzieńczy.,kończy piata klasę......zaraz12 lat skończy.i problem lezy w wyegzekwowaniu porządku:masakra i tragedia wpokoju..nawet nie zgadza się na ustalenia.itp......ona staje na stanowisku że koch abałagan i tak ma byc......papierki na glebie, ciuchy , syf na biurku......nie bardzi bym chciałą wychodzić z pozycji bata itp, (u mnie w domu to byłokrótko, pas itp.jak byłam dzieciakiem ) tak więc nie chciaąłbym powtórzyc tego modelu....ale za bardzo nie pasi mi rozwalone wyrko.ciuchy brudne kubki itp...bunt nagle wystapił.płacze ze kocha bałagan i tak ma być.....zanacza wyraźnie że to jej pokój i tak ma być...próbowałąm wysondowac....itp.zakocha nie. problemy rówieśnicze.itp..zaraz urośnie góra...i sterta w pokoju wszystkiego...CZy ktoś może przezył Tu coś podobnego...i ma jakieś doświadczenia do podzielenia się?
|
#1085 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja też się odchudzam,chociaż tak nieświadomie-2,5 kg samo jakoś zeszło Tanie wino piłam i to wiele razy,czysta raz mi wchodzi,raz nie,nie mam jeża,kija do szczotki,Miciel jest ruda,ale nie wredna,Polly jest w moim wieku,więc stara jeszcze nie jest,też nie wiem na kogo głosować,a życie rzeczywiście jest do d**y Nooo,to tyle Acha,jak robiliśmy małego to ja się codziennie kapałam i problemu nie było
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale u mnie nic ciekawego wakacji szukam jedynie, bo sie nagle okazało że jednak na urlop wybieram się w lipcu a nie w sierpniu jak myślałam do wczoraj jeszcze |
|||
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
tradycyjnie
![]() Edyta martwi się nieobecnością Bluegirl Justyna zdefiniowała "dryndusy"
|
#1088 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
-zaznacz tylko ze jak juz wszystkie kubki będą w jej pokoju i nie bedziecie mieli z czego pic to będzie mysiała albo je wynieść i umyc albo zasponsorowac nowe z kieszonkowego
|
|
|
#1089 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Envy, ja bym chyba pozwoliła na ten bajzel, zacznie zapraszać chłopaków to posprząta ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Tylko do notorycznego słuchania ciężkie.
|
|||
|
|
|
#1090 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Haa! Właśnie nastawiłam pierwsze w swoim życiu własnoręczne ogórki małosolne
![]() Cytat:
![]() Zaczęłam w pracy czytać ten komiks Darths and Droids, genialny jest Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jezuuu, ale mam kaca
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1092 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubki z ewentualnnie twojego ukochanego kompletu zakaż uzywać.
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a no - czad totalny! ![]() A kawałki z płyty Visor Om Slutet w podobnym klimacie. Dopiero teraz odsłuchałam, co wrzuciłam rano w ciemno - no fajny ten Veripuu ![]() (http://www.youtube.com/watch?v=PCy3ENYiLSU) Albo Madon Laulu - takie szamanowate http://www.youtube.com/watch?v=KCm1PjUS-u0uu... musi być naprawdę spory, skoro dopiero teraz wypełzłaś do ludzi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 19:45 |
||
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Maju - toć ja na pełnych obrotach od 5.30 rano
![]() Dobrze, że kolega miał tabletki przeciwbólowe, a ja dodatkowo zapas kawy i wody. Jakoś dotrawaliśmy do 16.00
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie mnie sie nic nie chce.
Poszłam dzisiaj z jednego budynku firmy do drugiego na innej ulicy... ..przez park. Park nie do konca jest po drodze ![]() ustrzeliłam sobie , to co ponżej ......
|
#1098 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serce mi się kraje, bo kota jest mocno przybita, snuje się z takim smutnym pycholkiem Cytat:
Klik! Cytat:
Poza tym wiadomo, że ich skuteczność jest mocno dyskusyjna (a niektórzy weci często ordynują je "na odczepnego" bo nie chcą, albo nie potrafią podrążyć problemu - nasza poprzednia lekarka rzuciła na kocisko znudzonym okiem i wcisnęła nam encorton, nie sugerując nawet zmiany diety na antyalergiczną ). No ludziee, wiadomo, wet też człowiek (Truskawciu, bez urazy Cytat:
![]() Ja też... ![]() Cytat:
Depresyjny typ ze mnie (poza oczywistym faktem, że jestem również kwintesencją zła, kondensatorem zniszczenia i mam skłonność do sztywnych )Cytat:
![]() ![]() A czemu ja o tym nic nie wiem? ![]() Cytat:
![]() ![]() Madzinku |
|||||||
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bo w tym Barze, to same dewianty siedzą i sieją zuoo i rozpustę: nimfomanki, kopenhagi, masochiści, nekrofile... Ale masz filmik w podpisie, o żesz... ![]() edit; chyba pełnia księżyca się zbliża, bo wczoraj tak jasno świecił? Czas znaleźć jakieś ciacho i puścić w ruch moje kiełki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 20:11 |
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Sałać!!!!
A filmik w podpisie - och i ach I ten uśmieszek....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-23 o 20:08 |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik - pilnuj męża, bo właśnie widziałam, ze łopce mężatki podgląda
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 20:21 |
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
A niech se ogląda
|
|
|
#1103 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Betty wyglądasz jak supermodelka na avie ![]() ---------- Ja się odchudzam dzielnie, ale bezskutecznie, w ramach tego piję pifko. aaa i byłam dziś na basenie. Czy tylko ja mam wrażenie, że Jarosław stylizuje się na śp. Lecha?? Jakiś bardziej siwy i jest i inny ma fryz. A może o to chodzi
|
|
#1104 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1105 |
|
Rozeznanie
|
Kameno i Rozterko dzięki....na pewno spróbuję.....normalnie az się gotuje we mnie......
Polly..red ![]() ![]() .thx
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2010-06-23 o 20:33 |
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
taka żona to skarb! ja nie wiem, czego on u obcych szuka
![]() Cytat:
Cytat:
A znacie zespół Wyrd? Właśnie znalazłam ten kawałek i się oderwać nie mogę http://www.youtube.com/watch?v=VawikmnCmi0 szum fal, bębny, te zaśpiewy z lekka wikingowe... dla mnie bomba! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 20:37 |
||
|
|
|
#1107 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1108 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
), to recenzent może chcieć się "odegrać", bo nie wierzę w bezstronność co najmniej dwóch kobiet ![]() Moja to J. M. z Torunia, a pod literką N. kryje się Elżbieta z Dworcowej? ![]() Robi każdemu, ale ja musiałem zaliczyć przedmiot "Zajęcia specjalizacyjne" (którego reszta po licencjacie nie miała), a poza tym zawsze uważała się za Alfę i Omegę, już od początku, gdy przyszła do nas jako mgr ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Maja! Ty inwigilantko wstrętna!
|
|||||
|
|
|
#1109 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Z EN miałam jeszcze na dworcowej, cisnęła z nami na 1-szym roku ale mi się podobało akurat. Pracę się u niej lepiej pisze. Zmień promotorkę koniecznie.
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba źle wybrał
(juz kiedyś zrobiłam stamtąd spi****lkę, ale mnie znalazłaś i wyciągnęłaś czemu się nie odzywam a wyżalać sie najlepiej tu, w Barze ![]() bo Cię widać było na dole (a tam lubią lukać kto obcy je podgląda )I co - podobało się?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-23 o 21:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

d około półtora tygodnia..moje dziecko raptem dorosło na tyle aby przejawić bunt młodzieńczy.,kończy piata klasę......zaraz12 lat skończy.i problem lezy w wyegzekwowaniu porządku:masakra i tragedia wpokoju..nawet nie zgadza się na ustalenia.itp......ona staje na stanowisku że koch abałagan i tak ma byc......papierki na glebie, ciuchy , syf na biurku......nie bardzi bym chciałą wychodzić z pozycji bata itp, (u mnie w domu to byłokrótko, pas itp.jak byłam dzieciakiem ) tak więc nie chciaąłbym powtórzyc tego modelu....ale za bardzo nie pasi mi rozwalone wyrko.ciuchy brudne kubki itp...bunt nagle wystapił.płacze ze kocha bałagan i tak ma być.....zanacza wyraźnie że to jej pokój i tak ma być...próbowałąm wysondowac....itp.zakocha nie. problemy rówieśnicze.itp..zaraz urośnie góra...i sterta w pokoju wszystkiego...

wakacji szukam jedynie, bo sie nagle okazało że jednak na urlop wybieram się w lipcu a nie w sierpniu jak myślałam do wczoraj jeszcze 

). 

Czas znaleźć jakieś ciacho i puścić w ruch moje kiełki
Ty inwigilantko wstrętna!