|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#20551 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#20552 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. V
Cytat:
![]() Możesz się ograniczyć do cudenek, a kiepską resztę skwitować milczeniem lub krótkim negatywem ![]() Tak przecież teraz robisz Niech nam się wątek radośnie rozrasta! ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Pomysł wymiany świetnym pomysłem jest Ja sobie zapisuję co mi pasuje, a co nie. Potem jak zapasy się ( z jakiegoś powodu) kończą, wiem co kupić. |
||
|
|
|
#20553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
juz my o to zadbamy ![]() - Cytat:
bo zamieral Cytat:
Cytat:
syrenko jak sie sprawuje CCSS? ja musze powiedziec ze do mojej tragedii mogl sie przyczynic wlasnie on, choc uzylam 3-4 razy (mialam jeszcze probki z BC) a potem uzywalam gelebration spray i probek RR, i chyba ten syndrom z magnesium juz sie pokazal, nie bylo puchu ale wlosy byly jak zyletki a pani fryzjerka dolozyla mi zyletek nakladajac takie rzeczy ze jak wlosy wyschly to byl kask i jeszcze bardziej wysuszone byly
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-06-23 o 22:50 |
|||||
|
|
|
#20554 |
|
Zakorzenienie
|
no, więc melduję się z tukanami na czubku głowy. nie wiem czy mi wyszło to żabkowanie.. póki co włosy ładnie schną
![]() ciągle ten tył sprawia mi problemy, ale teraz on jest chyba za krótki po prostu, żeby się pokręcić.. czekam, aż odrośnie. niedługo zainwestuję chyba w tę odżywkę jajeczną i zdam relacje, jak się sprawuje planuję też tę maskę z aloesem, o ile będzie jeszcze na półce !
|
|
#20555 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trochę się boję co będzie jak nie zadziała więc póki co cieszy się uznaniem w moim pudełeczku nr 5 ![]() Testowałam też teraz inne nowości a nie chcę wprowadzać kilku produktów na raz. Ogólnie testowanie nowych rzeczy idzie mi wolno, niektóre rzeczy testuję w różnych kombinacjach przy różnej pogodzie a to zajmuje kilka dni ![]() Jak przetestuję na pewno się dowiesz jak poszło Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#20556 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się w nowym wątku
mi też się należy chyba odwyk ![]() zakupiłam dziś 2 Seboradiny z żeń-szeniem w super cenie 14 zł, 2 odżywki Garniera z masłem shea w promocji w rossie i ulubioną moją imienniczkę Joannę Naturię z lnem
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#20557 |
|
BAN stały
|
Aj tam zamiera od razu.
Przechodził nasz wątek chwilowy kryzys. A tu proszę-kolejna część Przepis na psikadło już jest w receptariuszu. Teraz włosy mi dopiero po nim wyschły i dodam,że nie przetłuszcza,nie obciąża a odświeża i nabłyszcza. Oczywiście ze skrętem w roli głównej. Mnie to chyba wszystko pasuje do włosów. Jednostki się tylko nie sprawdzają,reszta w porządku. Mogłabym dalej testować dla dobra nauki. |
|
|
|
#20558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#20559 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#20560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobilam zestawik i .... tak jakos duzo tego jak ktos ma odwage moze sobie zobaczyc w zestawikach
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-06-24 o 00:25 |
|
|
|
|
#20561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się tym, chociaż jest trochę ciężko.Podcięłam wczoraj końcówki włosów. Złapałam je na czubku głowy gumką i delikatnie podcięłam. Dziś chodzę w kucyku, bo już wczoraj nie miałam siły na zajmowanie się nimi, za to kitka mam pięknie skręconego w jednego, sprężystego loczka. Witam w nowym wątku!
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#20562 |
|
Wtajemniczenie
|
też tak uważałam aż mi głupio teraz wczoraj dałyście czadu![]() Jumaatt ja byłabym jak najbardziej chętna na to wykorzystanie Cię ![]() powiedz mi jeszcze co to jest Alverde? Drogie to?
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2010-06-24 o 07:07 |
|
|
|
#20563 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się przywitam
Aleście naprodukowały nonono ![]() Eloe- no niestety tak teraz muszę...Nie wysychają mi całkowicie, ale jest cieplutko, więc nie ma co się martwić Gorzej będzie w zimie Mam nadzieję, że do tego czasu duuuuuuużoooooo urosną i nie będą się odkształcać tak jak teraz...bo jak nie...to może być problem ![]() Co do olejku na końcówki...chyba też tak zacznę robić Ech...żeby mi się tylko te włosiska nie poniszczyły! A z żabkowaniem...da się coś wymyślić z tego "zestawu" co mam? Pliiiiis ![]() Pole- z tą meduzą to chyba przesada, co? Pamiętam Twoje zdjęcia i nic się tam nie wiło wokół Twojej głowy...nie wiło i nie syczało...chyba, że ja ślepa jestem? ![]() ![]() Syrenko- podobno jak wyślę Ci pudełeczko to od Ciebie mogę zebrać 3 razy większe Tak Cię Jumatt- zareklamowała Ciebie i Erę...![]() Nożyczki, nożyczki, nożyczki... Kropcia- zastanawiam się czy też się nie przyłączyć do wykorzystania Jumatt, skoro tak się zareklamowała ![]() Ale też chciałabym wiedzieć co to jest Averde i ile kosztuje
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() Edytowane przez Indios Bravos Czas edycji: 2010-06-24 o 07:09 |
|
|
|
#20564 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam powtorke z rozrywki
dzisiaj znow siedze z pomidorem eloe ze wszystkich yesow najbardziej pasuje mi pomidorek, nie tylko przez zapach, widac ta kombinacja jest dla mnie najbardziej optymalna (producent podkresla ze ma sporo jojoby
|
#20565 |
|
Raczkowanie
|
Kolejna cześć
Biorę się za nadrabianie poprzedniej
|
|
|
|
#20566 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#20567 |
|
Rozeznanie
|
wow! piąta część!
bardzo Was nie lubię za te wspominki o fryzjerze postanowiłam, z racji zapuszczania, swojego odwiedzić dopiero w okolicach września... już się nie mogę doczekać ![]() a, i w ramach offa dotyczącego wspaniałości mojej fryzjerki - ostatnio przechodziłam niedaleko salonu z włosami zrobionymi po swojemu i pomyślałam - wstąpię była zachwycona efektem i koloru, i falowania, i długości co u mnie spowodowało fazę 'mów mi tak jeszcze' i powiedziała, że prostownice mam wyrzucić w kąt, a na farby nawet nie patrzeć. co najlepsze, stwierdziła, że wyglądają tak, że chce się dotknąć, ale dla loków to chyba nie za dobrze przyłączam się do Waszych zachwytów nad pomidorem i marchewką, czekam uparcie na polską premierę ogórasa ![]() jako, że bez narzekania nie można się obejść, musze się pożalić, że moje włosy kręcą nosem - niestety nie 'się' - na stylizatory... żele, kremy, spreje owszem, utrwalają, ale mam wrażenie, że robią strąki... od jakiegoś czasu ogarniczam się do odżywki b/s, ale efekt psuje się dosyć szybko...
|
#20568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i mam pytanko czy któraś z Was używała ntego: http://www.rossmannversand.de/Deskto...=64313&id=1169 http://www.rossmannversand.de/Deskto...=64313&id=1169 Jestem po przetestowniu biowaxa do ciemnych i stwiedzam ze tez z proteinami lepszy jak dla mnie, włosy lepiej po nim wyglądały ale to może dlatego że dziś podsuszyłam je troszkę dyfuzorem bo musiałam pieszo leciec do pracy a nie chciałam z mokrą łepetyną ... A chciałam by dziś tak ślicznie wyglądały jak ostatnio! Bo idę z kumpelą do fryzjera któremu jakiś czas temu dałam wykład o farbowaniu henną i mojej pielęgnacji on tylko słuchał zniesmaczony więc wolałabym by wyglądały zniewalająco bym czasem od niego nie usłyszała że chyba moja pielęgnacja mi nie służy <a wiem że do tego jest zdolny... kiedyś robiłam włosy tylko u niego i gdy raz przyszłam ze zrobionym balejażem u kogo innego a do niego przyszłam na cięcie i pielęgnację to złapał moje włosy i powiedział z fochem "te pasemka mogłyby być bardziej kremowe" po czym odrzycił je i odwrócił się na pięcie on wgl jest śmieszny co przychodzę to ma co innego na głowie ostatnio miał afro jeszcze wcześniej doczepione pasmo z tyłu w zrobione loczki Ale trzeba mu przyznać że jest dobry pomimo tego języka na wierzchu kiedy się przykłada > a moje włosy tymczasem wyglądają średnio jak na ich możliwości, co zrobić?? do 17 mam czas mycie od nowa nie wchodzi w grę jestem w pracy i wziełam ze sobą tylko palomę
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2010-06-24 o 09:29 |
|
|
|
|
#20569 |
|
Zakorzenienie
|
dobijam do was, choć kilka dni nie odnoszę większych sukcesów
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#20570 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wypsikałam rzepą na noc
![]() Trzeba będzie zaraz te włosy ogarnąć ale będzie tradycyjnie. Podskoczyłabym do apteki po jakieś seboradiny, może kojąco wpłyną na moje wlosy
|
#20571 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kiedy włosy są bardzo mokre, niemalże ociekają wodą, czy kiedy są wilgotne. Spróbuj obu opcji, bo efekty mogą wyjść różne. To samo tyczy odżywek b/s Cytat:
![]() Alverdowe odżywki i kuracje kosztują ok. 2,25-2,45euro każdej z nas zdarza się kryzys mi regularnie
|
|||
|
|
|
#20572 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
bede testowac nowa linie timotei do kreconych- szampon i odzywke, ale nigdzie nie moge znalezc skladu ciekawe jak sie spisza
|
#20573 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem ze jest z aloesem i hibiskusem i tą właśnie bym chciała. Kuracja mów dalej Syrenko ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=420
|
|
#20574 |
|
Zakorzenienie
|
no zalapalam sie
a jaki ma zapach? bo dopiero w sobote powacham
|
#20575 |
|
Wtajemniczenie
|
nie pamiętam
za dużo tego wszystkiego już próbowałam :P ale raczej delikatny i przyjemny
|
#20576 |
|
Wtajemniczenie
|
kropcia007
Naliczyłam 8 serii, w niektórych jest szampon+odżywka+kuracja, w niektórych sam szampon lub w duecie z odżywką. ps. broszura w załączniku Edytowane przez syrenka Czas edycji: 2010-06-24 o 10:23 |
|
|
|
#20577 |
|
Wtajemniczenie
|
w jakim programie mogę to otworzyć ?
|
#20578 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#20579 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie wyświetla mi się jakiś komunikat acrobat failed to load its Core DLL pewnie coś u mnie nie tak
|
#20580 |
|
Zakorzenienie
|
moze nie masz acrobata albo masz stara wersje, sciagnij sobie to jest free
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

mowisz opisac kazdy kosmetyk? no to ide do zestawow, moze do rana skoncze

a pani fryzjerka dolozyla mi zyletek nakladajac takie rzeczy ze jak wlosy wyschly to byl kask i jeszcze bardziej wysuszone byly

jak ktos ma odwage moze sobie zobaczyc w zestawikach
Nie przejmuj się tym, chociaż jest trochę ciężko.
Mam nadzieję, że do tego czasu duuuuuuużoooooo urosną i nie będą się odkształcać tak jak teraz...bo jak nie...to może być problem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mi regularnie
mów dalej Syrenko