|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
lazurowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Dzień dobry...
... i zmykam na morfologie i krzepliwość krwi. Znowu będzie kłujka ![]() A w nocy wyobraźcie sobie obudziłam tżta żeby go o coś ważnego zapytać.. a ten zaczął na mnie burczeć, że nie wie i coś tam i się pokłóciliśmy ![]() W doopie go mam, niech spada na drzewo, ja się do niego nie odezwę. Lazurka - powodzenia ![]() ![]() Jesuuuuu ale jestem głodna.. a tu na czczo trza być i nie wiadomo ile w kolejce stać :[
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-24 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a on lepiej niech bedzie przygotowany na takie pobudki w nocy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
lazurowa trzymam mocno kciuki!!! I czekamy na wiesci, ze obronilas sie na 5
![]() Co do listy, to jak najbardziej 'potnij' - jest tam wiele osob, ktore sie nie udzielaja, a przeciez musi byc miejsce dla kolejnych rozpakowanych mamusiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
I ja się melduje w nowej części
![]()
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietaj nie jesc takich jagód prosto z krzaczka. A ja bym zjadła takie pierożki z jagodami ![]() Nie mam dzis pomyslu na obiad ![]() mam jeszcze ochote na rybke albo kluski na parze ![]() ale w lodówce tylko miecho na gulasz i schabowe....ale mam jeszcze parówki, wiec chyba zrobie parówki z serem w nalesnikach i opanierowane o ! Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-24 o 07:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() u nas pada ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Na liście jest kilka osób, które na początku podały imie i TC i tyle... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za 5 ![]() HD - a u mnie duszno i goraco, choc wiaterek wieje ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
lazurek - powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry, dzisiaj śłoneczko i chyba będzie ciepełko, a ja na śniadanko mięte piję, w nocy złapały mnie jakieś dolegliwości żołądkowe
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#191 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
U mnie tez ![]() Jestem dzis na maksa nie wyspana... bolaly mnie ciagle biodra i przekladalam sie boku na bok cala noc... A teraz mi jakos slabo. ![]() Jestem za tytulem nr 4. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nawet dzisisaj spalam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym ubrała cieliste ![]() W ogóle to dzień dobry ![]() Mnie dziś znowu lekko mdli po żelazie, ale da się znieść, pierwszy raz było gorzej, może organizm się przyzwyczaja ![]() lazurowa ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
dzień dobry mamusie!!
ja po śniadaniu--jajecznica z wsiowych jajeczek tak żółta, że aż oczy bolały --tym bardziej, że na czarnym talerzu....... lazur--dajesz czadu ![]() augulentin--która to u Ciebie godzina, że jesteś tu z nami---bardzo mi miło hehe...... hd--przesyłam promyk słoneczka u mnie pięęęknie od rana dziś....... ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
misiulka oj, ja też myślę, że truskawy, już chyba lekko nieświeże były..
PS ja nie chodzę siku w nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Czesc Brzuszki i Mamuski
![]() Dopadla mnie dzis tesknota za moja normalna waga, moimi ubraniami ... jakos tak depresyjnie mam dzisiaj. Hormony mi znowu szaleja, a tak dlugo bylo spokojnie ![]() ![]() xawmeli masz racje, ide zrobic jajecznice ![]() tytul watku, jak wiekszosc Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-06-24 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Ja też jeszcze nic dziś nie jadałam... ale nie chce mi się po tym żelazie. W ogóle od 3 tygodni nic nie przytyłam, dziwne...
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
witam! wchodzilam z nadzieja, ze moze cos sie przez noc u ktorejs zaczelo, a tu znowu nic...
![]() co do tytulu to jak dla mnie 4 z popraweczka tak jak wszystkim sie podoba! lazurku-trzymam kciuki, ale na 100% bedzie dobrze!!! vette-jeszcze chwila i bedziesz mogla wejsc w swoje ubranka sprzed ciazy- potem bedziemy tesknic za brzuszkami ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, dzis jest moj termin porodu wedlug OM!!!!!
mam lekkiego stresa, chociaz lekarz kazal bardziej sugerowac się terminem wyznaczonym wedlug usg, czyli 1 lipca. z tego wszystkiego dzis w nocy na siku wstawalam co godzinę, rowno, z zegarkiem w ręku...masakra.
#202 | |
Wtajemniczenie
|
jak to nie chodzisz????jak Ty to robisz? ja chyba z 3 razy w nocy to minimum
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() vetta - mnie tez, ale pocieszam sie ze juz niedlugo ![]() belunia1985 - nie denerwuj sie tak, choc wiem ze to trudne, a jaks wizyta kontrolna albo KTG??
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-24 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I marze o moich xs dzinsach, ktore kupilam miesiac przed ciaza...a wlozylam moze 2 razy, bo zaraz w 2/3 miesiacu biodra mi sie zaokraglily ![]() Sniadanie to najwazniejszy posilek dnia, sioooo do kuchni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no wlasnie agravka nic sie nie dzieje, zadnego czopa, nawet brzuch okresowo od ladnych kulku dni mnie nie boli. a sugeruje sie bardziej tym drugim terminem, bo tak wyszlo na usg w 12 tyg, przez to że mialam bardzo dlugie cykle i maly wychodzil mlodszy. ja naprawdę nie chce urodzic przed terminem tym 1 lipcowym bo jeszcze się nie przeprowadzilismy, zrobimy to mam nadzieje w weeekend ![]() co do wizyt to wlasnie lekarz kazal mi przyjsc dwa dni temu, ale nie mialam jak, nie mial mnie kto zawieżć - wszyscy uwijaja sie w nowym mieszkaniu a sama boje sie tluc autobusami. ale pojde w poniedzialek, bo jutro nie przyjmuje. a wlasnie, czy tkoras z was tez ma tak strasznie napietą skorę na brzuchu ze to az boli? ja mam wraaenie ze ta skora zaraz mi popęka ![]()
![]() |
#207 | |||||
Wtajemniczenie
|
Właśnie mam takie lekko prześwitujące... Ale będę miała czarne buty- na samo wejście założę szpilki a potem z powrotem do moich balerin. No i mam czarną marynarkę.
Cytat:
Dzięki za odp. odnośnie listy. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No cieliste też mam... ale jakoś one mi bardziej pasują do dżinsowej spódniczki... Zobaczę przy ubieraniu. ![]() Na razie to sram w galotki ze strachu. Idę zjeść drugie śniadanie żeby tam nie zemdleć.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wczoraj na watku byl temat zgagowy i oczywiscie mialam caly dzien zgage ![]() Kiedy sie konczy sezon ttruskawkowy? bo ja sama z koktajlow nie zrezygnuje, a zgaga mnie meczy wlasnie po nich... Dzis musze kupic migdaly ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Laazur do boju! i kopniak na szczescie! Jaka wage mial dzidek na ostatnim usg? Jezeli nic sie nie dzieje, to ja bylabym spokojna ![]() Tylko spokoj moze nas uratowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
No wieeem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() hd jaki deszcz u mnie piękne słoneczko ![]() lazurowa ![]() papeteria fajnie masz z tym bara bara ![]() basiu chyba ci coś zrobię za to ciacho, smaka narobiłaś a ja nie mogę ![]() niezawsze czy tobie też lekarz kazał zwracać szczególną uwagę na ruchy ze względu na naszą "cukrzycę"? Bo mi powiedziała, że w ciągu 2 godzin przynajmniej 7 ruchów mam czuć. A co do pielęgnacji pępka to ja nie wiem jak będę robić. Bo na SR mówili o spirytusie, wódce, o pielęgnacji na sucho (czyli bez niczego, ponoć teraz taka moda), a i tak niby najlepiej się goi po fiolecie, ale ten brudzi. A wy czym będziecie robić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.