|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVI
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1143 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1144 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jejku czy ja dobrze zrozumiałam ze gryx widział w biedronce faceta z dwoma członkami?
|
|
#1145 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak dobrze to nie ma, ale ostatnio cieszy mnie każde względnie udane zdjęcie - chyba się starzeję ![]() Cytat:
za wytrwałość, a z basenem to i skuteczność się pojawi. ![]() Ja basenów i publicznych wystąpień w kostiumie nad innymi akwenami unikam prawie od dekady ![]() Nie mogę się przełamać ![]() A modyfikacja diety u mnie ściśle wskazana - rozkład jazdy pociągów mi się ostatnio pokiełbasił ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A nie na chomiku?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-24 o 01:27 |
||||||
|
|
|
#1146 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
To samo chciałam napisać
Ja się już całkiem przestawiłam na tryb nocny. W dzień fatalnie się czuję, ciśnienie mi tak spada nawet po 3 szatanach, że mam 0 energii i nie ma to nic wspólnego z niewyspaniem czy depresją. Zaczynam odżywać po 22. o pólnocy jestem rześka jak ogórek i tak egzystuję do 3-5. Później 2 godzinki drzemki i pobudka. A dzień jak nic nie mam do załatwienia, to się snuję lub odsypiam...
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mogę się stuknąć Cytat:
![]() miej się na baczności
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam banany - banany to pikus przy takim stworze - od jutra kupuję tylko chipsy - są na najwyższej półce mocny chłodny okocim - żałuję że nie poczyniłam zapasów - to jest mój ulubiony nocny pewniak - nie tylko domowy |
|
|
|
|
#1151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to na dobranoc/dzień dobry coś co mnie śmieszy zawsze (pewnie znacie): Cytat:
PS. Zbanują mnie za tyle *gwiazd*... ? Słówko na ch... sama ocenzurowałam ![]() ---------- Dopisano o 03:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ---------- Cytat:
|
|
#1152 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-06-24 o 07:27 |
||
|
|
|
#1153 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja na finntrollu Cytat:
![]() p.s. fajne zdjęcie w sweterku jak bardzo sztywne? Ty też na CP jedziesz? (zamotana jestem ostatnio-od jakiś 2 miesięcy -, to mogło mi coś umknąć...)Cytat:
Cytat:
Cytat:
isatysfakcji ze słuchania niektórych kawałków ![]() Cytat:
Cytat:
![]() (u mnie jeszcze komplyksy dochodzom Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-24 o 08:34 |
||||||||
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
(będziemy pić tanie wina i polować na "metalmięsa" No to spora reprezentacja perfumiar będzie - czuć nas będzie z daleka! A tak w ogóle, to skąd klikash dziewczynko?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-24 o 09:43 |
|
|
|
#1156 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do wątku prawdopodobnie jestem przewrażliwiona na doszukiwanie się oryginalności w glanach, dredach czy wegetarianiźmie. Cytat:
Tak pędzicie, że nie nadążam odsłuchiwać tych kawałków, jeszcze wczoraj po pracy sprzątałam, do 22 plotkowałam z koleżanką, potem szybko w kimę i tyle mojego dnia. |
||||
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeść!
Kurde, nie nadrobię wszystkiego, ale dla wszystkich razem i każdemu z osobna ![]() Mam robotę, tzn. plecy, teraz czekam na odpowiedź z księgarni, jak nie to seks telefon... Miłego dnia i do następnego
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam bardzo dobra wiadomosc dla odchudzalących sie . bez specjalniej diety mozna chudnąc 1 kilogram tygodniowo. na dodatek pomaga na celulit.
Wystarczy robic dziennie 10 do 15 kilometrów pieszo .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-06-24 o 12:54 |
|
|
|
#1159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ale stopy i nadgarstki nie teges? - to przeciez najpiękniejsze części ciała - no jeszcze obojczyki - nie bójta się co im może być - no chyba że za chude masz - na fotkach ich nie widać to fakt ale przy Tobie Angelina Jolly jest tłusta ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
a podasz nr tel ... ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- potwierdzam - można również zrobić sobie dłuuuuugie zakupy - ale to męczy a takie szpacery - na studiach wszędzie popylałam pieszo - co prawda moim paliwem były Marsy, Snickersy i inne hot-dogi - nie to co teraz zdrowe żarełko na szybko łatwo dostępne - ale kilometry i tak spalały to ustrojstwo ach piękne czasy - nad morzem tyle schodziłaś czy tutaj też? ja pamiętam że nad morzem to był nasz normalny dzień jak wyszliśmy to do kolejnej mieściny pieszo i z powrotem - wychodziło zawsze około 14 -15 km w dwie strony Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-24 o 13:03 |
||||
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
O ja, jakie tematy mnie minęły, fu*k!
Rachell, ale my tylko do firm dzwonimy, wiesz...
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1162 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- I piona z wszystkimi mającymi zahamowania plażowe A! Stopy to najbrzydsza część ciała
|
||||
|
|
|
#1163 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1165 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niee, za chude to nie. Po prostu mam cykora, że ktoś mi się zacznie przypatrywać i coś przyuważy. Swoją drogą mój ulubiony strój to długi płaszcz, długie buty i rękawiczki bez palców - nic nie widać a na dodatek klimatycznie. Tylko TŻ czegoś zgrzyta zębami. |
||
|
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I przyłączam się do plażowej alternatywy Proponuję muzułmańskie burki albo wiktoriańskie pantalony, gorsety i bluzki ![]() U mnie w pracy chłopaki wygrzebali z szafy jakieś stare głośniki (ale 3-czesciowy zestaw z subwooferem!) - ale nam teraz rmf daje buhehehe Jeszcze postawili na starych głośniakch, bo nie chciało im się ich odklejać od biurek - normalnie kącik melomanów mamy
|
|
#1167 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zmęczyłam się pracą, w sumie od kilku dni zastępuję dwie osoby to mam prawo się zmęczyć. |
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dla siebie biorę wiktoriańskie pantalony (Red załatwi piwo, to ja w panatalonach 2 flaszki przemycę Lub smoliście czarną suknię gotyckiej wampirzycy z flaszkami podejrzanych mikstur... ![]() A reszta co wdziewa na plażę?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-24 o 15:38 |
|
|
|
|
#1169 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w kwesti rozbioru na plazy-taz tak mialam dopóki nie uświadomiłam sobie ze mnie to kompletnie rypka co ktos wypatrzy i co pomyśli
, a prawda jest taka ze i tak nikt nie pattzy
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I razi mnie taka golizna łopcych ludzia tłum rozberanych ludzisków w mokrych od wody gaciach, wrzeszcząca dziatwa, rozklapione na ręcznikach cielska duże i małe, wszystko to wywołuje u mnie niesmak, bleeh... ![]() Jeszcze co najwyżej na ciacho bym popatrzyła, ale z moim gustem, to ciężko takiego trafić ![]() Może jestem jakaś sajko, ale goliznę lubię tylko w sztuce i sytuacjach intymnych albo żeby się na ciacho pogapić- poza tymi przypadkami u obcych ludzi w moim otoczeniu, to mnie to obrzydza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-24 o 16:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

tak dobrze to nie ma, ale ostatnio cieszy mnie każde względnie udane zdjęcie - chyba się starzeję 

Podniecam się na nim parę razy dziennie
Przecież poszukuję bleugirl
dla wszystkich razem i każdemu z osobna