|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
ok 5 cycek potem spi do 8.30 - 9 10 kaszka 12 deserek lub szyneczka droboiwa z pomidorkiem 14.30 obiadek 17.30 deserek lub paroweczka albo coś innego 20 kaszla lub danonek 21 cyc i lulu oczywiscie miedzy czasie dostaje truskawki ktore uwielbia i inne owoce, chrupki, biszkopty, wafelki od lodow chrupaczki, ccycka herbatki i bobofruty :[/QUOTE] Martynka wszystkim ciociom bardzo dziękuje no i bym zapomniala na smieć fajne ![]() A nam jakoś tak do dupi dzień zleciał, mój tz musiał teścia ściagać z gdyni bo mu samochodl siadł(pazerny 2 razy traci) i teraz znow maja problem, na szczęście nic mi juz do tego..... bylam z roddzicami na cmentarzu i tak stałam patrzyłam na małą jak kamykami się bawi i wyobrażalam sobie jakby obok stał kubala no i oczywiście wpadlam w ryk i do tej pory mam łzy w oczach. no i dowiedziałam sie że 1 lipca o 8,30 mam egzamin na prawko..... musze testy kuć ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- a i wyszeddl nam 8 ząbek ale to chyba dolna 4 albo 5 jakoś tak w tyle, dobra spadam uczyć sie testów i tż kolacje przygotować... buziaki mamuski miłej upojnej nocki
CCCPaste is a minimalist pastebin inspired by Soviet aesthetics. Share text quickly and anonymously. VicePaste is a neon-style pastebin inspired by GTA Vice City. Share text snippets and code in a world of palm trees, pink lights, and 80s nostalgia. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-06-23 o 22:42 |
|
|
|
|
#1112 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
![]() nie kumam Twojego kulania ![]() hmmm zrobilam sobie nowe paznokcie ale tylko jedna reke bo mi sie nie chcialo wiecej yhhh znowu samotna noc zglodnialam na dodatek dobrze, ze mialam kuksu ![]() aaaaaaaaa zapomnialam pogratulowac Antosiowi chodzenia ![]() moj Marci cwiczy ale dalej pare krokow i pada
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Tru ![]() Syla - cieszę się, ze odpoczywasz Cass - jak egzamin????? Kasiu - super, że się udało z tym zasiłkiem Antosiu - chodziażu ![]() nie mam mocy, humoru, i wogóle jest do doooopy ![]() ale nie będę smęcić ... pochwalę się tylko a razej moje dziecie ![]() dzisiaj pierwszy raz ustał całe 10 sekund bez trzymanki ![]() chodzenie za rączki mu idzie już coraz lepeij, nawet za jedna próbuje, ale jeszcze wygina te stópki i przez to szybko traci równowagę ![]() Coś czuję, ze będą biegać razem z młodszym od siebie 4 miesiace Michałem /synek mojej przyjaciółki/ No i tworzyliśmy laurkę dla Najlepszego taty na świecie /szkoda, ze nie męża/ ..... jutro wstawię fotki - kartka wyszła kolorowa, Bartus tez był mega wymalowany no to lecę - dobranoc |
|
|
|
#1114 |
|
Ola-Unhola
|
Razem z Antosem dziękujemy za miłe słowa
Dzień Dobry Właściwie kiepski, bo wg mapy pogody, dzisiaj u nas najgorzej. Leje, wieje i jest z 15 st. Rano już mnie samochody ochlapały, więc na moje przeziębienie rewelacja... Zapomniałam wczoraj na noc się wysmarować i ból w klatce nie przechodzi... Dziękuję za życzonka zdrówka ![]() Jak nikogo nie ma, to się kłądę, a jak któraś z Was czyha w ukryciu zapraszam na kawkę
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam lump, lumpeks, ciuchland, second hand, ciuchy,a ciuchbuda pierwszy raz.Już kumasz ?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1116 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak tam dzisiaj Tomuś? Cytat:
Mariczko ściskam Cię mocno, nawet nie wyobrażam sobie jakie to wszystko dla Ciebie trudne trzymam mocno kciuki za egzamin Ciekawe jak cass poszło ![]() Cytat:
Cytat:
dla BartusiaPokaż koniecznie , malowaliście kredkami?Dzień doberek kurcze i dziewczyn dalej nie ma...może skrobnę do gorgulka? Jak myślicie? U nas masakra, mam sporo rzeczy do pozałatwiania, zaległą wizytę u ginekologa (nie robiłam jeszcze cytologi od porodu ) wołąjące głośno o wizytę u dentysty zęby i włosy, które już dawno wymkneły mi się spod kontroli i powinien je ujarzmić fryzjer... no i tyle ze sobie to wymienię, bo TŻ od rana do nocy nie ma, nie mam kiedy iść w przyszłym tygodniu wyjeżdża od środy do niedzieli...![]() Fryzjera chyba w niedzielę spróbuję załatwić ale do dentysty małej ze sobą nie wezmę...
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
szczegół, że pisałam tego posta o 8,30
i mi go nie wysłało dzień dobry u nas chmuuuuury i zimno :/ Cytat:
uwielbiam takich kierowców ja jestemi właśnie idę po kawkę ... i kaszkę dla mojego dziecia
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2010-06-24 o 09:19 |
|
|
|
|
#1118 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny, czy za 300 zł opłaca się wziąć taki wózek?
http://www.allegro.pl/item1090818121...sy_okazja.html
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Tomuś w nocy i rano nie miał temperatury, spał spokojnie i zawiozłam go przedszkola, ale nie jestem pewna czy to był dobry pomysł
![]() bo jak się zestresuje to może znów zagorączkować i będę musiała po niego pojechać i tak, a szkoda jego stresu ale z drugiej strony zależy mi, zeby jak najwięcej chodził i się przyzwyczajał ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#1120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym wzięła
|
|
#1121 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja cytol. też nie robiłam, ale mam przyjśc po dostaniu @, a jej jeszcze nie ma ![]() A jaką fryz. chcesz zrobić? Cytat:
Mój dzieć śpi ![]() A kawkę piję jeszcze ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
No właśnie szukam i przeczekuje aukcje, a wyjazd już za lekko ponad tydzień i muszę w końcu coś kupić ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Ja też tak czasami za szybko dałam, ale u Was moze będzie inaczej. Mam nadzieję, ze dzień mu minie spokojnie
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sama nie wiem w każdym razie teraz mam na głowie koszmar nieskrępowanie rosnących włosów plus "odrastająca" po ciąży grzywka Mam ciężkie włosy i chciałabym je po prostu jakoś ujarzmić wycieniować porządnie...
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robi się to była masakra farbami ![]() no ładnie ... a tak powaznie to ja robiłam cytologie 2 tygodnie temu
|
|
|
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to nawet nie muszę sobie wyobrażać, dokładnie wiem jak to wyglądało ![]() u nas sa straszne kolejki do lekarza, nawet w przychodni zwykłej
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
no i znów mi nie dodało zdjęć
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy - fajny ten wózek
|
|
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() śliczna laurka ) brawa dla małego malarza ![]() Jak tak patrzę na Bartusia w samym bodziaczku to Martynka niezły klocuś przy nim jest
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-06-24 o 09:53 |
|
|
|
#1129 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A w sumie gorsze idą za 250 nawet kilka jest wystawionych za 300 a nie mają połowy rzeczy... Cytat:
![]() No tak, jak cięzkie, to wycieniować musisz. A kolorek jakiś robisz? ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- O jak pięknie No najfajniejszy z ostatnich moich obserwownych i kolor fajny i akcesoria dobre na morze (parasolka, folia, torba). Bo model to już był dawno postanowiony, więc mam zawężony wybór
|
|
#1130 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kolorek tak, ale to już w domu, bo wiadomo, kasa ale to taki zwykły średni blond ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|
#1131 |
|
BAN stały
|
no wreszcie mi net polaczyl... u nas pada od wczoraj. wpadam zobaczyc jak cass czy napisala a ona nic
![]() ja bylam u gin po porodzie jakos we wrzesniu chyba potem przeprowadzka i od wrzesnia nie bylam a by sie przydalo pojsc tylko co z Amelka zrobie? moze jak mezowi sie uda urlop wziac i wrocimy z domu to pojde
|
|
|
|
#1132 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
własnie ta kasa... gdyby było ok, to bym sie nie zastanawiała 1 000 000 razy... ![]() zaraz napisze
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
ale bombowy jest widok dziecka taplającego się w farbach
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Svi, a byłaś wczoraj w Smyku i H&M? było coś fajnego, bo nie wiem czy jechać jeszcze przed pracą? potrzebuję kupić bluzeczki z długim rękawem i jakąś bluzę rozpinaną
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że mało jest piszących mam. W takim razie zasilam grono ![]() Widzę, że Unholy się odnalazła. Oby wszystkie kłopoty szybko minęły ![]() A Miramej i gorgulek gdzie się podziewają Mam nr tel. do Miramej, ale widze, że pisałyście do Niej. Kurka, mam nadzieję, że wszystko u Nich ok, bo przecież odezwałyby się
|
|
#1135 | ||
|
Ola-Unhola
|
Pisałam do gorgulka. Ma troszkę zmartwień i nie chce nam tu smęcić. Zuzce chyba wychodzą nowe zęby bo ciągle się tuli. Macie od niej pozdrowienia
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Super, bo o Tobie myslałam. A tu niespodzianka
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczuszki
Niestety nie mam dobrych wiadomosci ![]() Nie zdałam Wczoraj pisałam do Kasi o wyniku ale pwwnie nie chciała sama nic pisac, czekała az ja to zrobie A tak wogole to Kasiu, dziekuje za porannego smsa Na egazmin pojechałam bardzo ale to bardzo zestresowana, nie myslałam juz o niczym miałam pustke w głowie i jakis mi było słabo. Testy zaliczyłam- 0 błędow. Na egzaminatora czekałam ok 30 min. Przyszedł taki starszy pan, wyglądał mało przyjemnie ale z tego co pozniej słyszałam to był jeden z lepszych egzaminatorów. Wylosowałam sprawdzenie sygnału dzwiekowego i swiatła awaryjne. Wszystko ok. Pozniej przygotowałam sie do jazdy, ustawiłam fotel, lusterka, zapiełam pasy, posprawadzałam wszystko i ruszyła po łuku do przodu. Wjadz w koperte i cofanie po łuku do tyłu wyszło mi super (TŻ obserwowalm przez płot i mowi ze było super) no i jakos sie zagapiłam, zapatrzyłam na tych gapiow, ktorzy obserwowali plac i wjechałam na tylny pachołek Nigdy mi sie to nie zdarzyło, jak juz zatrzymałam auto to nawet myslałam ze zaliczyłam to zadanie (nie wiem jakim cudem nie widziałam ze pachołek jest przekrzywiony). Egzaminator wsiadł do auta i mowi, ze najechałam na pachołek i egz. negatywny Nosz k...., taka była zła ze nie da sie tego opisac. ![]() Juz ustaliłam kolejny egz. w nastepnym tyg. Ale nie bede pisac kiedy, bo zapesze ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Dziewczyny chciałam Wam podziękowac za ciepłe mysli, kciuki i dobre fluidy Nastepnym razem moze sie uda. Ale nie poddam sie i bede zdawała do skutku.
|
|
#1137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas przebudowali cały ośrodek egzaminacyjny i nie można już obserwować zdających - nie ma gapiów, nie ma kto rozpraszać ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() przecież o egzaminie na prawo jazdy krąży chyba najwięcej legend i mało kto zdaje go za pierwszym razem, bez względu na umiejętności - jest tyle sytuacji, ze nie jeden kierowca z wieloletnim stazem by nie zdał nic się nie martw i nie stresu, a już na pewno nie nami
|
|
|
#1138 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Karteczka śliczna siłą ją przy farbach trzeba trzymać ![]() Cytat:
U mnie też fryzjer się kłania, kupię farbę i mąż mi ufarbuje jak zwykle , a podcięcie u fryzjera ![]() Cytat:
, trzymaj się gorgulku Olu wózek fajny ![]() A co sądzicie o tej zabawce? http://allegro.pl/item1084814893.html babcia kazała Amelce coś wybrać w tej cenie i nie wiem co chciałam coś czym się pobawi nie tylko teraz A, że dziewczynka to pomyślałam o domku ![]() Cass nie smutaj się Dobrze pamiętam jak to było ze mną, aż mi się wymiotować chciało z nerwów Zdawałam 5 razy trzymamy mocno kciuki z Amelką
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2010-06-24 o 11:06 |
||||
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() nocka cala przespana wiec Wercia chyba zdrowiejem katar juz taki gest wiec chyba sie konczy jak narazie byla 1 kupa dzis ale rzadka, na obiad gotuje jej marchwianke z ryzem poki co zaden zabek sie nie przebil Aniu -Bartus powalil mnie z nog-prawdziwy artysta ![]() Cass - szkoda ze tak wyszlo ale pewnie nastepnym razem bedzie lepiej-musi byc!!! ja tez 1 ezgamin oblalam na placu-parkowanie tylem a za drugim razem zdalam
|
#1140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oj cass nie martw sie teraz wiesz jak to wyglada i na co zwrocic uwage. a my caly tydz bedziemy trzymac kciuki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

tego jeszcze nie słyszałam 

.....
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i mi go nie wysłało

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

Zdawałam 5 razy