|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
dzien dobry
jutro sie konczy rok szkolny jak ja sie ciesze ![]() bosh... tyle pracy, nie mam czasu sie uczyc za 3 tygodnie mam sie bronic chryste panie jak ja to nadrobie nazwiska to mi sie snia po nocach... |
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
agus ja sie zaczelam uczyc 5 dni przed obrona
no ale op;racowywanie pytan to juz znacznie wczensiej dasz rade ![]() Scio jestes druga osoba o imieniu P. ktora wrozy mi syna
|
|
|
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz podane pytania na obronę, czy nie? Cytat:
|
||
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
A propo moje wczorajsze zdobyczę. Niestety mój aparat kaprysi i zdjęcia robi tylko po ciemku z lampą. Zepsuł się pół roku temu i wciąż nie oddaliśmy go do naprawy, bo nam nie podrodze
![]() Zastanawiam się jakie dodatki do tej w kwiatki, bo chce ją na wesele założyć. Ta druga jest czarna. |
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Scio ja myslałam, ze ty tym sukienkom brzuchy wypchałaś
To chyba jakiś dobry znak
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby oby a poważnie to sobie wiszą na pralce, bo łazienka to jedyne miejsce w domu gdzie jest ciemno i aparat zrobi zdjęcie
|
|
|
|
|
#1297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szczerze, to na prawdę Cię podziwiam! Cytat:
Cytat:
![]() Kur.na, oplułam monitor! Ile można śmiać się do exela, Scio, uduszę Cię! Mam nadzieje, że było owocnie i za niedługo wszystkie będziemy skakać z radościA propos, mam pytanko do ciążowych żonek, czy w ciąży można farbować włosy? Moja koleżanka jest w 5m-cu i niby lekarz jej powiedział, że nie powinna przez całą ciąże farbować więc jak to jest?
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Madzia ja miałam tak samo jak chodziłam za płytkami... naoglądałam się jak głupia moja mama wykończona tym łażeniem. Obie byłyśmy już zmęczone , kłóciłyśmy się bo niby ona miała koncepcje ale nie będzie mi mówić bo to jest mój wybór... itd, żeby potem nie było, że ona mi się w domu rządzi itd. Ja ją namawiałam, żęby się wypowiedziała ona znowu z tą śpiewką, że potem Tż będzie miał pretensje , że ona się nam w domu rządzi itd. W kółko to samo... Aż w końcu jakimś cudem się udało, jest już po remoncie i w końcu jakoś żyjemy Stokrotka wiesz tyle, że w tym pokoju nic nie ma na razie oprócz jednej stojącej komody a drugiej wiszącej. Mama właśnie dziś kończy szycie mi firanki, muszę przynieść jeszcze biurko, no i dopiero we wrześniu przywiozę sobie kanapę od brata... na razie ten pokój nie wygląda wyjściowo ...poza tym to ja nie wiem gdzie mam aparat ....Piszecie mi, że teściowa powinna się dorzucić... ahhhhaaa... jak ona dzwoni do nas i nie pyta się czy my mamy coś do garna włożyć , czy chcleb mamy tylko od razu , żebyśmy jej 5o zł pożyczyli ... na proszek... bo ona takim złotym pierze i z diamentami. Jak mieliśmy remont to moja mama wszędzie jeździła ze mną, pomagała mi itd. A jest między nią a matką tż 20 layt różnicy( moja mama strasza). A moja teściowa nawet się nie zapytała Tżta czy może podłogę nam umyć albo okna przez wzgląd na mój stan. Ona tylko dzwoni jak coś chce. Raczej nie poczuwa się w żadnym wypadku do pomocy Tż w żadnym wzdględzie. Bo to ona jest najbiedniejsza , najbardziej nieszczęsliwa i najbardziej poszkodowana przez życie, więc już przecież nie trzeba z siebie nic dawać. |
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a własnie w tym tygodniu w koncu mi mąz obiecał, ze mnie ufarbuje na mój miodowy bursztyn, swoją drogą ciekawe jaki kolor mi wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Daysy współczuje tesciowej. A jaki w koncu kolor wybrałas do łazienki?? |
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki sprawa jest
![]() potrzebuje kilkapropozycji prezentu na chrzest kolega z pracy jest chrzesny w SOBOTE i nei wie co kupic maluchowi
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Anika wiem, ze w modzie (przynajmniej w tamtym roku) były takie bransoletki na rączkę ze złota z blaszką (również złota) na której było wygrawerowane imię dziecka. Wiem, że u nas masa dzieci takie dostałal, własnie od chrzestnych.
a swoją drogą, szybko sie ten kolega ogarnął skoro to już w tę sobotę
|
|
|
|
#1302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja już mam serdecznie dość tego wszystkiego. Już kiedyś jej to powiedziałam , że teraz Tż to inną rodzinę, że teraz ja jestem jego najbliższą rodziną a nie ona i jej bardzo pilne sprawy o 5 rano , że wydzwania do nas żeby Tż jej na przystanek 2 papierosy przyniósł bo ona nie ma co palić. Nagadałam jej wtedy nieźle ale nie wiem czy coś z tego zrozumiała... Może trochę bo już nie dzwoni 3 razy dziennie. A łązienkę mam liliowe ściany, wannę obudowaną dekorami w kwiaty i jeden pasek na ścianie, biały sufit i jaśniutką podłogę. Kibelek biały i dodtaki tylu półka pod lustro i wieszak białe. Jak znajdę na necie ten wzór płytek to wkleję a jak nie to musisz poczekać aż znajdę aparat i zrobię zdjęcie ![]() Dobra znalazłam wzór na necie http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-06-24 o 11:20 |
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostro ![]() Ja chyba w sobote poimprezuję w klubie, a w niedzielę organizujemy sobie spotkanie paru wizażanek ![]() A do której piosenki kręcicie teledysk? ![]() (a słucham sobie teraz piosenek jedynego znanego mi ciacha nie z Finlandii )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-24 o 11:23 |
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
daysy wklej koniecznie tę łazienkę bo mi dziś własnie mąż z takim samym pomysłem wystrzlił, ze moze podłoga jasna (taka piaskowa) a sciany lila
a co do tesciej to az brak słów. Twój mąż z nią rozmawiał na ten temat?? bardzo ładnie a moge wiedziec jakie ceny były tych płytek??
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-06-24 o 11:23 |
|
|
|
#1306 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kręcimy do "Na dnie serca" ...chyba przypadkiem znasz
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
W ciazy mozna farbowac wlosy
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Rossete a co to ma byc, na dwor idz naganiac klientow
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo gres na podłodze nie jest z tego kompletu , który wkleiłam w poprzednim poście. Wiesz co jak byś rzucała grochem o ścianę to byłby lepszy rezultat. Tż z nią rozmawia, awanturuje się, grozi jej sądem itd a ona jak widać baaaardzo wiele sobie robi z tego. To jest człowiek, który w żadnym stopniu nie jest przygotowany do życia w społeczeństwie, ja nie wiem bo takie osoby to sądownie powinny mieć zakaz tworzenia "rodziny" i w ogóle parowania się ... Jak ona miała kuratora bo przecież ona miała założoną błękitną kartę przez policję za zaniedbanie a to też jest przemoc domowa... to ten kurator z niej zrezygnował bo powiedział , że jest osobą niereformowalną!!!! Kurdę ja to nie wiem może psychiatryk do końca życia??? |
|
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
w pracy fajnie, podoba mi sie tylko mimo ze praca męcząca nie jest to i tak wracam zmęczona
![]() no i super, nawet nie wiesz jak bym sie cieszyła a mi co wróżycie?? ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lepiej było cos weselszego, wpadającego w ucho na początek? ![]() Tylko dobry mi tam teledysk nakręcić- wstydu mi nie przynieście ![]()
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
na chrzciny - najlepiej kasę, rodzicę kupią to co trzeba, ewentualnie coś na pamiątkę. Np. srebrną, ładną ramkę na zdjęcie z grawerem. Bo te łyżeczki to dla mnie takie durnostojki, albo smoczek, w który podobno można schować ząbek.
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dziewczyny.
Aha i propos tego prezentu na chrzciny to kurczę ciężko coś chłopcu dać bo dziewczynce to złoto jakieś ... np. kolczyki, łańcuszek z medalikiem czy coś. A np. zegarek to bezsensu bo kiedy to maleństwo go założy??? Albo przewiechę na szyje :/ Chyba kasa to było by najrozsądniej a do tego jaką pamiątkę Chrztu czy album ... albo może jakieś ubranko do prezentu... czy zabawkę ... no chyba , że np. mata edukacyjna albo coś z takich akcesoriów.... |
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w niedziele pewnie dostane bo ide zaniec zakonczenie ![]() dzieki |
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy ech
A te lila w jakiej cenie miałas??
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam lenia dzis
![]() co do prezentu ka mialam ostatnio problem z prezentem na roczek dla chrzesniaka - ale na szczescie prezent juz kupiony czeka na urodiznki takze problem jeden z glowy
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
ech u nas non stop leje i jest zimno
zmykam powoli. Moze mnie dziś znowu coś najdzie i zajdę popatrzec na płytki
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
No ja już zgłupiałam. Czemu lekarz twierdzi, że jej nie wolno? Ja jej też powiedziałam, ze można, bo przecież pamiętam, że kilka z Was się farbowało.
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
Daysy wyobrażam sobie, ze masz łazienkę moich marzeń
Madzia ostatnio widziałam super kafelki lila w Leroy-Merlin za 56 zł/m2.
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
gucia bo niektorzy lekarze sa dziwni
czasami trwala moze nie wyjsc na ciazowych wlosach. ale farbowanie... kwestia tego ze tam sa niby te srodki w farbach chemiczne etc. Ale teraz sa farby bez amoniaku, i nie ma jakies super toksycznosci. no i farbuje sie martwe wlosy a nie nie polyka ta farbe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

no ale op;racowywanie pytan to juz znacznie wczensiej
dasz rade 

....