![]() |
#1081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wyprzedaże wiosna-lato 2010
Mnie też
![]()
![]() |
#1082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zależy, co chcesz upolować... pewnie buty i torebki będą już po niedzieli przebrane, więc jeśli nie chcesz nic konkretnego to lepiej czekac na drugą turę, zawsze to taniej, choć bardzij przeprane rzeczy są... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Przyczajenie
|
Relacja z wyprzedazy w Wawie ;-)
Rano zdążyłam zajżec do Zary i jej bieliźniarskiego podopiecznego czyli oqsho. Zdecydowanie polecam złote tarasy bo tam puki co jest duzo wiekszy wybór niż na /Marszałkowskiej. Oczywiście jak zwykle najfajniejszych ubrań juz nie ma albo zostały same duze rozmairy. Z ciekawszych modeli butów też jest ciężko z rozmiarówką osobiscie kupiłam tylko tunike bo miesiac temu byłam w Portugalii i tam ceny standardowo są niższe o ok 30% niz w Polsce. Chyba najbardziej opłaca sie kupowac skórzane torebki bo są poprzeceniane nawet o 50%. Jeżeli chodzi o bielizne w oqsho to bardzo ciekzo z rozmarami.. za to są piekne kostiumy kąpielowe. Przy kasie widziałam całe siaty bielizny odłożone dzień wcześniej co bardzo bulwersowało ekspedientki ;-) Chyba tez tak zrobie za rok pozdrawiam udanych łowów ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Zadomowienie
|
zdaje relacje z port łódź
![]() po godzinie od otwarcia juz sie wyprztykalam z kasy ![]() ale spokojnie bylo,malo ludzi, najlepiej postaral sie chyba stradiarius, w zarze kupie cos pewnie dopiero w drugiej turze o na razie zbyt male jak dla mnie obnizki ![]() kupilam: zamszowe bezowe koturny z dziurkami: z 219 na 159 zl bershka spodnie bezowe harem, moje wymarzone ze 129 na 69 stradivarius bluzeczke bawelniana zwykla z 45 na 19 stradivarius torba kuferek z raczkami ze 139 na 49 stradivarius jestem przeszczesliwa ![]() ![]() zdjecia wieczorem na blogu,zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie upatrzonych rzeczy mam nie wiele....raczej spontan zakupowy to będzie co wpadnie w oczko i rozmiar będzie odpowiedni to będzie moje....... Choć chciałabym mieć w czym powybierać a nie, że zostaną mi same duże albo malutkie rozmiary......ja noszę raczej 36 czasem 34 a to taki standard....hm.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To tak robią i tak można?? Że w środę (wczoraj) odkładam sobie upatrzone rzeczy a dziś je kupuje w cenie promocyjnej?? Jak tak można to też tak zrobię na wyprzedażach zimowych....CWANIARY jedne.....hihihiii |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Zadomowienie
|
mam pytanie do dziewczyn, które były w stradivariusie - przecenili skóry?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie czy są jakieś przecenione marynarki w Zarze?Jeżeli tak to ile kosztują??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1092 |
Przyczajenie
|
Dokładnie tak
Większość ubrań które upatrzyłam w zarze są już sprzedawane jako nowa kolekcja !! Oczywiście że mozna sobie odłożyć ubrania na następny dzień ja odłożyłam w kostium kąpielowy kilka dni temu i codziennie dzwoniłam z prośbą o przeniesienie rezerwacji na następny dzien az do dzisiaj ;-) Kolejna kwestią jest to, że duzo osob pracujących w zarze odkladaja ubrania dla siebie i znajomych dlatego tak trudno o te najciekawsze modele. Nie wiem czy któras z was miała np okazje byc pierwszego dnia na limitowanej kolekcji hm np garden albo hm agianst aids ? Tam juz to jest tak beszczelnie zrobione ze jeszcze przed otwarciem sklepu znikają najbardziej chodliwe rozmiary a potem jest tego pełnio an allegro oczywiście 3 razy drożej. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- jezeli chodzi o marynakri to jest ich bardzo duzo. te za 199 przecenione na 169 chyba? te z 350 na 249 a te z 249 na 199 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
To ja zdam relację z Malty
![]() H&M, duże przeceny, ale w sumie nic ciekawego, no może oprócz przecenionych maxi dress ![]() ![]() Camaieu- praktycznie cały sklep przeceniony, dużo na 50 %, część na 30 i 20 C&A - mało przecenionych rzeczy, ale można coś znaleźć, ja wyszperałam bandażową spódniczkę za 15 zł ![]() New Yorker - duża część sklepu przeceniona, najczęściej 50%, fajne kurtki, jeansy, dużo t-shirtów Cropp i House - jak dla mnie nic ciekawego, chociaż przeceny sięgają 50% Tally - dużo przecenionych sukienek, ale jak na razie to 30 % głównie, na środku sklepu przecenione bokserki itp za 19.90 Carry- wszystko 50%, dużo fajnych rzeczy ![]()
![]() |
#1094 |
Rozeznanie
|
Ja chyba poczekam na II i III ture. Pamiętam jak rok temu na początku sierpnia się obłowiłam za grosze w Bershce i Stradim
![]()
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
a ja jestem niezadowolona
nie było ani jeansowych ramonesek w pull ani marynarek nude w stradim a w niedziele był komplet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
to ja teraz zadam pytanie z serii głupich
![]() w który dzień najlepiej jechać na zakupy? z tego co kojarzę rzeczy są dokładane w poniedziałki i czwartki- w te dni najlepiej jechać? czy może w te dni ubrania są w sklepie systematycznie rozwieszane cały dzień i lepiej jechać we wtorek/piątek? nie mam szczęścia do wyprzedaży ![]()
![]() |
![]() |
#1097 |
Zadomowienie
|
Podmuch_Wiosny nie wiesz może czy w New Yorker były już poprzeceniane stroje kąpielowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Przyczajenie
|
Ja byłam dzisiaj w SCC. W Bershka udało mi się kupić czarną marynarkę Boyfriend, oraz bokserkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
a czy ktoras Wizazanka orietuje sie czy przeceniki jeansowe legginsy z dzialu TRF( chyba) ich vena to jesli sie nie myle 99zl
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zwróciłam uwagi, ale myślę że raczej tak ![]()
![]() |
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w pull były chyba dwie czy trzy ramoneski jeansowe. przecenione na 59zł a marynarek nude też szukałam w stradivariusie i ich nie widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Przyczajenie
|
Pasaż Grunwaldzki Wrocław
szału nie ma ;/ W bershka w zasadzie, tylko ciut więcej. Przeceny - 20 złotych, sukienki głównie przecenione o połowe... w ogóle zdenerwowała mnie dziewczyna, która stała na przymierzalni. fakt, faktem, ze byłam z dwoma torbami i musiałam przyłożyć je do tego pikającego cudeńka, ale zmierzyła mnie takim wzrokiem, ze szkoda mówić, a minę miała taką, jakby miała mnie zaraz zamordować... no ale kupiłam dwie bluzki ![]() w stradim już o wiele, wiele lepiej ![]() pull&bear - tutaj wg mnie sie postarali i chociaż kupiłam tylko sweterek, ale przeceniony byl o jakies 60% w zarze też szału nie było magnolia - ogólnie wydawało mi się, że w magnolii, jakoś więcej tych przecen sklepów z grupy Inditex i tu kupiłam zarze bokserkę reasumując: kogo dzisiaj nie było lub nie będzie naprawdę nic, a nic nie stracił może w późniejszym terminie nadrobią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
na śląsku
Zara - dużo butów przecenionych, spodenek z wysokim stanem i innych za 59 zł, na dziale TRF praktycznie wszystko, koszulki 29-49 zł, spodenki - 59, sukienki -99, sa też po 29 zł spódniczki w kwiaty, czarne,białe, spodnie/legginsy też przecenione Pull and Bear- szczerze dosyć słabo nic nie kupiłam, dużo spodni przecenionych cała ściana prawie, marynarki -49, żakiety -49, sukienki nic mi się jakoś w oczy nie rzuciło, jeszcze koszulki w kwiaty po 29 Stradivarius - szpilki, biżuteria przecenione, bluzeczki zwykłe po 19,99 różne kolory, sukienki były ładne po 69 zł ale same Lki były ![]() Bershka - cały sklep praktycznie przeceniony, torby 0d 29 zł do 49 zł, spodenki - duży wybór po 49 zł, sukienki z bufkami, buty koturny 159zł, inne buty około 99-129 zł, sukienki w kwiaty - 49 zł, buty baleriny po około 49 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
Relacja z Bonarki: spokój, dużo rzeczy wisi, ciągle jest jeszcze spory wybór rozmiarów (głównie w Inditexowych markach patrzyłam). Szukałam jakiejś sukienki na codzień i niestety nic nie znalazłam, ale ogólnie dużo koszulek, kurtki fajne w pull&bear, w zarze sukienki słabo poprzeceniane jak zwykle - kawałek szmatki za 99 zł to trochę przesada dla mnie. Za to były śliczne torebki z taką falbanką na klapce - szare, czarne i koralowe za 69 (kupiłam sobie dwa tygodnie temu za 99, wrrrr, sprzedawczyni zapewniała że akcesoriów nie przecenią, zresztą wydawało mi się że szybko znikną, bo są przesłodkie). Generalnie - szału nie ma, ale jak ktoś potrzebuje się zaopatrzyć w jakieś bazowe rzeczy, to coś znajdzie. A, kupiłam bojfrendowi świetne buty na lato, z tego jestem bardzo zadowolona - w Zarze z 159 na 99 i w Pull&Bear ze 159 na 49,90!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Maadelajn a gdzie na śląsku byłaś? bo po adresie na który wysyłałam wiem, ze aż tak daleko od siebie nie mieszkamy
![]()
![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
W Gliwicach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo szczegółowa relacja ![]() czekam na relację z renomy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.