|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - kolejna część kolejnej części :D
cwinki szpieguski
![]() no ale, wiesz, Kassanno, kobieto z rownowaga Tymennom to miotalo w bizuteryjnej robocie a to to, a to tamto po Tobie widac, ze sie zdecydowanie i z pewnoscia za sprawe zabierasz nie to co tamta ![]() a co ja Ci bede gadac, ze tamta swarki juz zaplata ![]() Kas-sanno, a to pewne z biedronkom? bo i u mnie w zapasie przed-dno ale jak to jest, ja lubie, Ty lubisz, wydaje mnie sie ze bez mala pol swiata lubi to czemu? ech... una, ta biedronka mnie relaksuje, poza tym, melodyjna jest ze Starym Dobrym Malzenstwem Corko dziewczyno na lodach ![]() a powiedz Ty jakze Ty poczynasz owe lazanki ? ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Sanno kamyczek moze tez pieknie wygladac na drucie pamieciowym kilka obrozek, cienszych, zlozonych koncem w lapaczke i na kilku z nich wisi koralloos robi sie panska kolia no, wiesz...
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Rozeznanie
|
cześć Wam
![]() Magdulenko cześć ![]() Zuzia kangura do szkoły zaprowadziła, a kredki i plastelinę to on ma? i on pewnie grzeczny będzie, nie to co ta moja zadymiara też by się jej jaka szkoła pokory przydała, albo nawet poprawczak znowuż po pysku dostała, wróciła z nocnych wędrówek z pokiereszowanym uchem i wycieczkę z rana odbyłam do weteryniarza na małe zszywanko na kontrole kolonijne to jeździłam w ślad latorośli za każdem razem póki się nie zbuntowali, że im obciach ze starym robimy i tu mam przykład wyższych lotów komunikacji międzyludzkiej wakacyjnie posłaliśmy młode do Krynicy i umówiliśmy się ze znajomymi, że se do nich pojedziemy na weekend, taki przedłużony z tym tylko, że nam pasowała jazda nocna, znajomym już mniej, więc mieliśmy się spotkać na miejscu świtem bladem dojechaliśmy, kwaterkę wynajęliśmy i czekamy i czekamy, czekamy wreszcie dzwonimy, gdzie to są, ile czasu można czekać, czas marnotrawić i wyszło, że też czekają, jeno nie w tej Krynicy co trzeba ![]() a Nasturcja to tak opowiada, że ja te opowieści za każdym razem widzę z najdrobniejszymi szczegółami widzę te majtasy w bałwanki, zapodzianego relaksa i pół roku świętego spokoju w domku ze strzechą trawy w miejsce dachu i z miejsca bym się w tę dzicz wyprowadziła, swój gawiedziowstręt pielęgnować Nasturcjo, ja też mam w pamięci węgierskiego paprykarza dziadkowego i cierpliwie na niego poczekam ![]() może nie nie-wiadomo ile, ale na pewno jeszcze jakiś czas potem będę się upierdliwie upominać ![]() dzięki Twym świątkom spłynęło na mnie objawienie, że noc kupalną przegapiłam i puszczanie wianków i już sama nie wiem, czy to dobrze, czy to źle hmmm czy jeśli zamiast telefonu wyniosłam w sumce pilot od tv, to też mam tego syndroma starczego, co to go Ania wyszperała?się mi zdarzyło, choć ni kształtem nie podobne, ni niczym ![]() Fenrisa tymi jaszczurami zaś mi przypomniała cudowne czasy, kiedy po uszy zadurzona byłam młodzieńczą miłością w królu jaszczurze i go nawet na suficie miałam uwieszonego nad łóżkiem na plakacie 1/1 by tonąć w tych oczyskach zasypiając i budząc się w nich ![]() Dorota znowuż tą smukła dłonią wymachiwa z premedytacją pod nosem piękna Ci ona Dorotko, piękna ta branzzuletta ![]() no już byśta chciały, wstawać mi tam z kolan! no już, szybciutko to nie po rycerskiemu
|
#3994 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Takie o, z tego - korale i bransoletę, to i ja bym nosiła
|
#3995 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
kcesz mię udusić czy jak???
|
|
#3996 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć biżuteryjne kusicielki
i wewątkowicze Wystroiłam się dzisiaj jak stróż w Boże Ciało w klapeczki i lniane spodenki i trzęsę się teraz jak nie powiem co ![]() Przyleciała wczoraj moja sister i siedzieliśmy do późna, a potem jeszcze jakieś głośne towarzystwo obchodziło sobie gdzieś do 3.00 pod moim oknem noc świętojańską i teraz jestem z lekka nieprzytomna
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
jest 46 ale droga http://www.allegro.pl/item1080016676...5.html#gallery
Hmmm, moze faktycznie sama zrobisz jak Nastka pisze
|
|
|
|
#3998 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3999 |
|
Wtajemniczenie
|
Katty, nie pamiętam, gdzie to widziałam, ale coś mi się kojarzy, że tam jest strasznie droga przesyłka do Polski
|
|
|
|
#4000 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo, słodki Jezu...
Człek nie wi w co rence włożyć a tu mnie się jeszcze znalazło 5 kila truskawek (na oko licząc, możem i zawyżyła zdziebko ze zprzerażenia) A jeszcze to kusi i tamto i już nawet nie czytam co piszecie, i nic nie robie ino robie a tej chole... roboty nie ubywa. Tak se tu ino zerkam i wiecie Wy, co ja od dwóch dni robie jak mi sie chce jeść? Se przypominam zdjęcie Terressy i se mysle, chcesz tak pięęęęknie wygladać jak ona, to nie żryj wołoduchu jeden. I apetyt mnie przechodzi, normalnie dieta - cud ![]() Wlazłam se dla rozprężenia na blog Sasi i już zas mnie porwało, już, już ubijam interes, bo ja talentu w renkach ni mom, to musze korzytać u tych co majom. Idę se, moze i nie wrócę, może szcześliwie przestanę zaglądac i zrobię to co mam zrobić. Osz, ja nieszczęsliwa.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-06-24 o 15:39 |
|
|
|
#4003 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4004 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O kurczę, Magnetico, to ja myslałam, ze zrobię dobrego uczynka z tym linkiem, a tu widzę wprost przeciwnie
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Hi hi Katty, ja też
|
#4005 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jak dalej się poczyta ten wątek, to dziewczyny piszą, że im skalkulowali wysyłkę na 85$
|
|
|
|
#4006 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Czyli trza będzie się zasadzić na polowanie
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
dziolchy, moja lojczyzna jest poza EU
moze byc taniej i to sporo z beauty mnie sla z 20$ tez tam napisze, a co ![]() a pozniej wyczytam reszte bo szczam ja bez nogi
|
|
|
|
#4008 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Sanno, ja mam obrozke zrobiona ze srebrnego drutu 9-tki
kosztowala mnie 11 zl ale to w sklepie w Krakowie mozna tez sam drut kupic ( twardy, bo sa rozroznienia ) na metry i zagiac w lopika na koncu i w drugiego na drugim koncu i haczyk srebrny miedzy nimi albo z drutu zrobic haczyk lo jezu ![]() Margolito to agaty som? |
|
|
|
#4010 |
|
Piers do przodu
|
Nie wiem, czy aby moja zdolność jubilerska jest na pułapie kręcenia druta
![]() Piszę, co by nie ubić wewątka biżuteryjnie i zapachowo
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
wewontku, co Ci
ze lezysz i zwierzysz podnies sie o slodki jam Cie przydrucila a wieta, poszlam ja do biblioteki oczywiscie scigali mnie juz kara ale tak to jest jak 20 ksiazkow mozna na raz zabrac oplacilam kare i wiedzac, ze nic zapozyczyc w tem bezczasie moim nie moge bo z kraju troche przyszlo i Cwietajewa mnie nocnie lasi to zabrala Sage Rodu Forsyte'ow razem z przyleglosciami no, tom popracowala do rana |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiek, na pewno macie gdzies we stolycy takie stoiska z minerałami, rzemykami i obrozami własnie
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2010-06-24 o 18:02 |
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Sanno
porobilam Ci zdjecia urok tej kuli polega na tym, ze wisi na cienkim drucie ( co my z temi drutami tak dzisiaj ) on sie dobrze wygina i podczas uzytkowania nie odksztautowuje chyba, ze szyje w dyby jakie wlozysz ja z niego bigle robie ( takie jak na zdjeciu obocznym ) tylko trzeba go zdecydowanie przygiac na garze jakim, albo co ![]() masz tez zdjecie porownawcze tam jest grubsza obroza, ktora nosze do wisiorow i nijak sie ma do koralowej-skromnej kulki jak sie zdecydujesz na rzemien lub kauczuk musisz dobrac idealne wykonczeniowe lapaczki w ktore wkladasz koncowki zazwyczaj milimetr mniejsze niz srednica materialu a najprosciej, kupic lancuszek, dluzszy i na nim kule powiesic uzyskasz cos takiego jak Tymena ma i bedzie Ci lochoczo dyndac miedzy pierwsiami ![]() no, a ten Tymenin labradoryt piekny Maja nasza sie lubuje w tem minerale one podobniez na zywego cudacznie sie mienia cza sie Tymeno zabrac za wrapowanie
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2010-06-24 o 18:22 Powód: dopisalam co chcialam |
|
|
|
#4014 |
|
Piers do przodu
|
Dzięki Kasio, tak se myślę, że na tej czarnej skórce ta czerwień też by się nieźle prezentowała
![]() Ano łańcuszek mam - na nim obecnie wielgachne burszynowe serducho akurat w połowie łabędzich wzniesień się kończy jak zrobię to też cyknę fotę, a co! Faktycznie ta gruba obroża nijak się ma do kulki nadrucie ma ten myk, o który mi chodzi - obaczym
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-06-24 o 18:26 |
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, łańcuch z metra tez byłby fajon
Nasturcja, wklej Ty kobito wiecej swoich wyrobów
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze wam ochwale bryly agatowe co zem ugrala na Allegrze
a potem sie okazalo, ze w sklepie tansze maja nawet w Warszawie je mozna osobiscie brac o wlasnie, Kasiu ja wiem gdzie w Warszawie sklepy sa mozesz pojsc i cos Ci poradza to jest sznur na cala szyje pikne, nie strasznie mnie fazuje na zielono czasy ostatnimi
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Katty, takie sklepa sa na Elektoralnej idac od Pl. Bankowego
![]() Sturcjo, kula czerwona pikna i zdecydowania ladniejsza na cienkim drucie nizili grubszym :brzydal ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- A w ogle to Wy straszne zdolniachy jestescie, ciagle cos maluja, gotuja, bizuteryje robia, a ja tam takie leniwe beztalencie, ze hej
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2010-06-24 o 18:48 |
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
tak sie skonfuzjowalam ( nie wiem czy slowo takie istnieje ) tera
czy ja jeszcze co normalnego w zyciu kupie szminke jakom czy tusza czy ponczoche frywolnom czy juz zawsze bede w kuralach i kropielnicach jesu starosc idzie jak nic Tymenko ja nie wyrabiam jak mam potrzebe to siadam i dlubie, zazwyczaj potrzebe mam na juz, albo na jutro rano
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro są o polowe tańsze labradory.
Taki wisior orientalny se znalazłam. Faktycznie cudnie sie mieni. |
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Metaxo
to je jeden myk naprawde u mnie bizu poszla od Prezesowej i Daffi siedzialy na spotkaniu w swoim wlasnym kunszcie i ja sobie mysle, a czemu nie ja czy ja od macochy i potem, jak mnie moj kupil kuralowy komplet u jubilera w Krakowskim centrumie tom ocip...la przy cenie, com jom widziala, przy wymianie na mniejsze zamienilam wiec na pieniadz szeleszczacy i nabylam pierwszy sznur a Tys guru jest kosmetyczne tyz przecie dobrze dobrze, zem sie z Toba jeszcze nie spotkala
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

czy jeśli zamiast telefonu wyniosłam w sumce pilot od tv, to też mam tego syndroma starczego, co to go Ania wyszperała?