|
|
#1051 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
haha weteranka z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
najgorsze jest to że przecenionych ciuchów nie można odkładać. myślałam że się popłaczę jak wychodziłam dzisiaj z zary, zostawiając piękne czarne botki na obcasie. ;(
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
Wrocilam
Jak ja nie lubie wyprzedazy, no nie znosze wrecz... ;-) Chyba nie mam natury łowcy, ale te tłumy i balagan mnie oslabiaja. Niestety nie kupilam marynarki na ktora sie czailam tzn smietankowej z bufkami Za to kupilam 2 przecenione sukienki i jedwabna spodnice która niestety jest z "nowej partii" i nie byla przeceniona, ale tak mi sie spodobala na pewnym blogu i na zywo ze nie moglam jej tam zostawic... Rzeczy przecenione podlegaja zwrotowi, tak jak kazde inne? P.S. bardzo spodobaly mi sie balerinki skorzane, karmelowe, przecenione na 129zł, niestety nie bylo mojego rozmiaru (38), czy jesli u którejs z Was by one były, mogłabym na Was liczyc ? Problem w tym, że nie widze ich zdjecia na stronie, czy wiecie o jakie mi chodzi ? |
|
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy u którejś z was zostały trencze z Basic przecenione na 199 w rozmiarze S kolor obojetny.
|
|
|
|
#1055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rzeczy przecenione chyba podlegają zwrotowi tak jak normalne ubranka. a jeśli chodzi o balerinki to wydaje mi się że wiem o których mowa, ale lepiej jak byś wstawiła jakieś zdjęcie. jutro idę do zary, mogłabym ci sprawdzić.
"Szaro- nieśmiały dzień. Ferment myśli i ciała we mgle..." Edytowane przez poziomkaaa Czas edycji: 2010-06-24 o 14:58 |
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
na Marszałkowskiej przed otwarciem też czekała już grupka
na szczęście niezbyt duża ![]() Cytat:
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do płaszczy, to zależy jaki kolor Cię interesuje, mnóstwo beżowych i sporo czarnych, te z Basic przecenione na 199 zł (złote guziki), czarne na 199 (jakieś błyszczące guziki), najfajniejszy byl z Woman, przeceniony na 269/289 zl, ale niestety piaskowy chociaż może Ciebie zainteresuje no i rozmiary raczej od M.generalnie troszkę jestem rozczarowana, chciałam granatowy trencz, jakąś marynarkę, ale rozmiaru S nie ma... kupiłam jedynie szarą bluzeczkę w dżety z 99 na 59 oraz bluzkę w paski, rękaw 3/4 też z 99 na 59 teraz czekam na dalsze tury, bo staram się racjonalizować zakupy, nawet TŻ się śmiał, że dziś z dwiema rzeczami szłam tylko do przymierzalni, a nie obładowana
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
AAA!
Wizażanki pomóżcie, szukam torebek z załącznika - jakby u którejś z Was były torebki na wyprzedaży to proszę bardzo o pomoc w kupieniu. Pokrywam oczywiście koszty wysyłki itd. Ew. jak ktoś widział w Zarze w Warszawie to proszę o info. Interesują mnie dwa warianty kolorystyczne tej z zapinkami (krem i brąz) oraz ta rudawa... |
|
|
|
#1059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do baletek... Szukam i szukam zdjecia tych balerinek i nie moge znalezc? Może któras z Was posiada fotke ? Belerinki karmelowe z Woman, skora naturalna, na podeszwie nawet jest wyrzezbione cos tam Vera pelle czy jakos tak i one maja przeszycia na przodzie.. |
|
|
|
|
#1060 |
|
Przyczajenie
|
moje dzisiejsze zdobycze: skórzane mokasyny z pąponikami w wielbłądzim kolorze (przecenione z 229 zł na 99 zł!!) i ceglana spódniczka na szerokiej marszczonej gumie za 69,90 zł
![]() jak na razie to wszystko, bo obecnie krucho u mnie z kasą. ale może coś jeszcze uda się upolowac w kolejnych turach obniżek...
|
|
|
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
i jak
? przecenili jakies bluzki, buty, sukienki?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
również już wróciłam, kupiłam 3 torebki:
(puste w środku więc na zdjęciach bezkształtnie wyszły) 1. 129zł 2.129zł (kolor wyszedł przekłamany, ale chyba wszystkim tu znany )3. 159zł kupiłam jeszcze 2 spódniczki po 69,90. podobało mi się pare marynarek, ale poczekam z nimi chyba do II tury (lub do przypływu gotówki ).byłam w 3 Zarach i w każdej trochę inne rzeczy mozna znaleźć. |
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja zdam sprawozdanie
![]() Jutro i tak wybieralam sie po bikini do La Senzy, a skoro wyprzedaz w Zarze ruszyla, to sie zmusilam i pojechalam dzisiaj ![]() W sklepie bylam po 11 (otwarte od 9). W srodku bylo moze 10 osob, brak kolejek do kasy i przymierzalni - warunki na zakupy komforotowe. Kupilam 4 rzeczy, zaoszczedzilam prawie 200 zl wiec nie narzekam. Generalnie to bylo duuuuuuuzo butow, sporo toreb, ale nic mi sie nie podobalo. Planowalam kupic tylko bluzke jedwabna w paski (byla jedna i moj rozmiar ![]() I kupilam sobie w koncu kapelusz slomkowy (nie w Zarze), w ktorym wygladam przyzwoicie, tak wiec oplacalo sie jechac w taki upal
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2010-06-24 o 15:30 |
|
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, szukam tego płaszczyka trzeciego od końca, nie mogę znaleźć innego zdjęcia, jakby któraś z Was go widziała w Warszawie w roz. XS, bardzo proszę, dajcie znać
![]() ![]() ![]() http://www.zara.com/#/en_GB/woman/collection/1 |
|
|
|
#1065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim udanych zakupów i mam taką małą propozycję...
...aby każda z nas (oczywiście w miarę możliwości) wklejała zdjęcia swoich łupów, oczywiście z cenami obok ![]() Cytat:
Interesują mnie raczej beżowe trencze A noszę rozmiar M, więc mam nadzieję, że jutro uda mi się jeszcze coś dorwać ![]() Cytat:
Kuferek co prawda już mam, ale poluję na pierwszą torebkę. Powiedz mi tylko czy dużo jeszcze ich zostało? I koniecznie pochwal się zdjęciami spódniczek ![]() Cytat:
|
|
#1066 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() bo ja widzialam tylko Lki i XL dzien przed przecena i dzisiaj popoludniu tez wiecej ich nie bylo wiec nie sadzilam, ze dolozyli moze to byl jakis podobny model? ja bylam w bonarce i wybor w porownaniu do krakowskiej duzo mniejszy Jesli ktoras Wizazanka byla w zarze w plazie lub galerii kazimierz to prosze o relacjr
|
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażanki z Wrocławia, do której Zary warto się wybrać?
|
#1069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihi, wiem, że jestem obrzydliwie samolubna, ale te Lki, które zostały, bardzo mnie cieszą
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() nie widzialam ich w krakowskiej, chyba ze dolozyli rano i do poludnia juz ich nie bylo gdyby ktos je widzial w Krakowie w rozmiarze S lub M - dajcie znac
|
|
|
#1071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysiadłam z tramwaju, wróciłam do Zary i ją zwróciłam - jeszcze sprzedawczyni konsultowała zwrot z inną - chyba myślała, że ja przez 45 minut zdążyłam ją porysować... Jak kupowałam, były jeszcze dwie takie - jak wróciłam, nie było już żadnej ;( Jestem niepocieszona, bo torebka mnie już od dawna zachwycała, a teraz już jej pewnie nie upoluję
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam kupić jakieś płaskie sandały /japonki ale wszystko duże numery. W rozmiarze 36 nic nie widziałam. I nie widziałam żadnych ciekawych marynarek poprzecenianych.
|
|
|
#1073 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
Nie patrzylas moze czy sa tam te spodnie z zalacznika w rozmiarze S lub M?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(o 9 rano)Cytat:
![]()
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - obie spódnice: 99, 90 -> 69,60 - spodenki: 79,90 -> 59,90 przepraszam za jakość ostatniego zdjęcia, mój aparat ma chyba jakiś problem z czernią i jasnym tłem ![]() na sobie już tu wklejałam
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialam ja juz wczesniej kupic, ale chyba schowali ostatki do magazynu, bo nie bylo ich od jakiegos czasu w sklepie. Przecena caaale! £10 To na bilet i latte ze Starbucksa wydalam prawie tyle Ale nie narzekam, bo kupilam tez inne rzeczy, a i tak musialam jechac po stroj.
|
|
#1077 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie byłam we wszystkich ZARAch w Krakowie. Do Plazy nie ma poco jechać - bardzo mały wybór, nic ciekawego. A Galeria Kazimierz mnie miło zaskoczyła: zero tłumów i asortyment nie wiele mniejszy niż w Krakowskiej. Na dodatek przez pomyłkę przecenili jedną bluzkę z nowej kolekcji i musieli mi już po obniżce sprzedać ![]() Widziałam te spodnie o które pytasz, ale już nie wiem jakie rozmiary w której Galerii.
Shining with all my fancy things, My crib my car my clothes my jewels, Why you mad? Cause I came up and I ain't changed. Edytowane przez Kaska86 Czas edycji: 2010-06-24 o 16:28 |
||
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się w końcu udało dorwać majtkową marynarkę, przeceniona na 159zł
starlit w Plazie była jedna para tych spodni rozmiar S beżowe |
|
|
|
#1079 |
|
catch me if I fall.
|
dzieki dziewczyny, to moze jutro sie przejade do kazimierza
![]() nawet nie wiem czy weszlabym w Ske, chcialam w ogole sprawdzic jak te spodnie lezą, bylam pewna ze w bonarce je dostane a tu
|
|
#1080 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja z niecierpliwością czekam na Asię i jej wieści z pola bitwy
![]() Cytat:
ps. chyba sama też się skuszę na tą spódniczkę.. ![]() Cytat:
Szczęściaro ![]() Cytat:
A ja myślałam, że tych majtkowych to już nigdzie nie ma. A jednak zawsze trzeba mieć nadzieję, że natrafi się na jakąś perełkę
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Może będzie to czytać po pracy - pozdrawiam 

Kuferek co prawda już mam, ale poluję na pierwszą torebkę. Powiedz mi tylko czy dużo jeszcze ich zostało? 
Szczęściaro