|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Gronia Vichy to szajs...za te pieniądze lepiej sprawdź odpowiedniki serii z Avene albo La roche posay
![]() <jestem mistrzem w antyreklamie vichy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
wita sie z wami rozowy felek
![]() ![]() a moze fioletowy, zalezy ile roboluje ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
A o której jedziesz do Poznania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
czesc i czołem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole jakos mi tez z apteki nie podchodza, i avene i LRP, jakies za ciezkie mi sa , tylko z jednej firmy ok byl nawet, zapomnialam jakiej ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- a gdzies o 8 , i od razu na zoo ![]() a potem pewnie stary rynek, choc pewnie z boku, bo tam jest fajny pasaz na browar, i ma chyba z 10 sklepow obuwniczych ![]() a na koncu pewnie przy auchan, nie wiem czy jeszcze tam sephora jest, ale leroy merlin, to plytki obejrzymy ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- kluski z rosolem ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- o zaraz mam zbior na ff u P. ![]() i mysle co zasadzic na kiedy, bo ta godzina mi nie pasi ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- a Ty pipko nie przyjedziesz ![]() o nie ryczace dziecko, a ja mam alergie ![]() sprawdzilam sephora jest i w auchan i w st.browarze ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
Gronia i buty
![]() Nie wiem Gronia...kika kremów z Vichy miałam i mnie nie zachwyciły. Aktualnie używam, bo używam bo dostałam ze street comu...z serii normaderm...niby matuje, niby fajny, ale ściąga mordę <a wcale suchej nie mam> jak Majkol gacie ![]() ![]() A w ogóle to wszystkim naokoło polecam z Iwostinu krem intensywnie nawilżający z spf20 jest super ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
o 7 musze wstac, ech odzwyczailam sie, najwczesniej wstaje o 8
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
Musze sięubrac na te urodziny jejku, jejku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Konto usunięte
|
Mam w lodówce sos czosnkowy i żółty ser, do tego trochę makaronu i 1/3 piersi z kurczaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co jak Majkel gacie: 1. sciaga morde? 2. suchej nie mam? ![]() a wyszukalam najlepsze w kategrii kremy i wszytskie jakies hmm, lancome i takie, i vichy byl ![]() o wiem jaki byl fajny nuxe ![]() i ja musze miec taki, zeby nie byl zapychajacy i sie buzia zaraz nie swiecila i podklad nie splynal ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-24 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na policji? WTF? Cytat:
![]() ![]() Wczoraj kupiłam Tatkowi płytkę, największe przeboje Simply Red. Potem obczajałam na YT te piosenki i przecież ja je znam i lubię! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20232886]Mam w lodówce sos czosnkowy i żółty ser, do tego trochę makaronu i 1/3 piersi z kurczaka
![]() ![]() piers podsmazasz, dodajesz tego sosu, ale on na zimno chyba co?, nie wiem cvzy na cieplo sie nie zwazy? a nic wiecej nie masz? zalewasz makaron i zasypujesz serem, mozna zapiec ![]() a teraz moje pytanie, a brak odpowiedzi ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20232997]Czasem wchodzę na Farmę i na akwarium, ale ostatnio mi sie odechciewa... a co? ![]() Na policji? WTF? Ul. Półwiejska ![]() ![]() Wczoraj kupiłam Tatkowi płytkę, największe przeboje Simply Red. Potem obczajałam na YT te piosenki i przecież ja je znam i lubię! ![]() ![]() ![]() wlasnie ta polwiejska ![]() a co, no znow to Ti z tymi kamyczkami, mam tylko prosbe bys sprawdzial jak w to wchodzisz weszla w gifty i czy masz mozliwosc wyslania kamyczka pomaranczowego? jak tak to wyslij nieraz nam tam na liscie co ci wyskoczy, bo z nimi taka bieda, ze nie wiem, a tylko ty je masz ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- a Lu szla rozmawaiac na temat stazu do policji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Zakorzenienie
|
Napisałam mamie instrukcę pzy kompie jak ściągnąc Majkola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A z tymi kamyczkami to popatrzę zaraz ![]() Oooo, staż na policji! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
a czemu mama ma sciagac?
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- jeju poryczalam sie na tym linku co Lu dala z Bubblesem, a jak La Toya nie wytrzymala, to juz w ogole, mam takie cos ze jak ktos placze to ja zaraz tez ![]() szkoda, ze tak nieraz trzeba wybrac dziecko czy zwierze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam do kumpeli
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Po raz kolejny Gronia udawadnia, jak to mnei czyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20233285]Właśnie tam zrobię jak mówisz, już wrzuciłam mięsko i gotuje się razem z makaronem
![]() ![]() A z tymi kamyczkami to popatrzę zaraz ![]() Oooo, staż na policji! ![]() ![]() Aska, a jako to co chyba sadzone by pasowalo nie ![]() ale brakuje jakiegos warzywka, nie masz nic, suroweczki zadnej? ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() no co pomyslalam, ze wyjezdzasz i mama sama bedzie Majkol sciagala
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta już jej dam samej Majkola ściągać przez dłużej niż kilka h ![]() Lecę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
kurde musze pomyslec nad tym kremem, bo jak tolpe chce to musze do jedynej w miescie apteki specjalnie jechac
![]() a juz ledwo z tubki wyduszam, no jakis mam jeszzce w odstawce, ale on jakis nie taki ![]() a ze jutro juz nie, w sobote nie wiem do ktorej to tylko dzis. ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- milej zabawy kamuszko ![]() i to nie to jak czytam, tylko w tym wieku juz ma sie skleroze wiesz ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
Konto usunięte
|
Ni ma surówki, bida z nyndzą
![]() ![]() Zrobiłam tak: usmażyłam pierś na oleju z ziołami, do tego dorzuciłam makaron, dolałam mieszankę sosu czosnkowego i jajka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
weszłam w to i mi się avast odezwał, że jest wirus... ![]() ![]() Lu już wróciła z policji i jest u dziadka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Konto usunięte
|
Gronia, wysłałam Ci tego pomarańczowego kamyczka, zobacz, czy dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Gdyb6...eature=related o w mordę.... ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- 0:41 ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- i 1:18... . ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- i 2:57 ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Acuo_...eature=related ![]() i ide robic dalej
#3774 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3775 |
Zakorzenienie
|
![]() wróciłam od dziadka zryczałam się jak dzika ![]()
#3776 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a) zboczeńca - lunatyka b) niewyżytego piosenkarza c) upiora z koszmarów [Niepotrzebne skreślić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Podsumowując: Umarłam ze śmiechu. Moja zbyt żywa wyobraźnia nie dawała mi spokoju, szczególnie podczas sesji terapeutycznej Marii i MJa ![]() ![]()
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
Lu, jak rozmowa?
#3778 |
Zakorzenienie
|
Jusia ja tylko dokumenty zawoziłam, mam warować przy telefonie, ale po dzisiejszym dniu z dziadkiem tak się załamałam, że pewnie
![]() ![]()
#3779 |
Zakorzenienie
|
a co Lusiu? dziadek bardzo załamany?
#3780 |
Zakorzenienie
|
nie dziadek spoko, nic go nie boli ale czasem kręci mu się w głowie i wszystko było dobrze, żartowałam sobie z babcią, usiedliśmy wszyscy a matka z dziadkiem zaczęli rozmowę o polisie i pomniku, wtuliłam się w dziadka i ryczałam cały czas i mówiłam mu, że strasznie go kocham i nie może mnie zostawić, żeby mi oddał to wszystko złe
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.