![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
podobają mi się u Ciebie jedynie pędzelki do makijażu lecz to za mało za którąkolwiek z bluzek. Daj znać jak coś dodasz.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
Witam
![]() Dziekuje za rezerwacje paletki, tylko czy to sa perlowe? bo jesli matowe to takich mam juz duzo wiec wole sie upewnic:P A o jakich odlewkach podkladow mowilas? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Witaj kochana, a więc sprawa pazurkowa wygląda mniej więcej tak:
Załącznik 3195825 1. Tip Blender Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 5%, cena nowego 30zł (20zł) 2. Primer bezkwasowy Sun Flower, poj. wyjściowa 5ml, nieużywany, cena 30zł (20zł ze względu na to że w środku pływa zawiesina, taki kupiłam i szczerze to nie wiem czy tak powinien wyglądać) 3. Oliwka brzoskwiniowa na skórki Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 10%, cena nowej 10zł 4. Czyścik pędzla Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek 5%, cena 10zł 5. Żel podkładowy Bonder UV Sun Flower, poj. wyjściowa 15g, ubytek ok 15%, cena 60zł (40zł) 6. Neon róż żel kolorowy Sun Flower, poj. 5g, nieużywany, cena 20zł 7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt 8. 3 pędzle do zdobień akrylowych EZ FLO z włosia naturalnego, nie syntetyczne, nieużywane, kosztowały ok 70zł/szt 9. Preparat do usuwania skórek 5 second, nowy, w Polsce niedostępny, cena 40zł 10. Nail Sever 5 second, odżywaka na zniszczone pazurki, odbudowuje, wzmacnia i przyśpiesza wzrost, nowa, cena 50zł 11. Wzmacniacz 5 second, coś jak klej, naprawia złamane lub pęknięte pazurki, cena 40zł 12. Odżywaka w oliwce na skórki 5 second, trójkolorowa, nawilża, odżywia i chroni, jest nowa, ale byla źle dokręcona i minimalna ilość wyciekła przez co opakowanie się zalało i starł się napis z buteleczki, cena 30zł 13. Bite Free 5 second, odżywaka przeciw łamaniu pazurków, nowa, cena 50zł 14. Oliwka brzoskwiniowa w markerze, nie wiem ile jej zostało bo byla używana, więc free 15. Dwa żele budujące IBD, kolor turkusowy z brokatową trawką, dają fajny efekt, nie są dostępne w Polsce, pojemność 14g, są nowe, ale po odkręceniu wyglądają jakby była ich połowa, może to przez kolor, bo napewno nie były używane, cena 65zł 16. Tipsy Beau Tips, gotowe tipsiki ze wzorem, 20szt, coś jak sztuczne paznokcie, cena 45zł Załącznik 3195976 17. Clear żel i primer 5 second, w pędzelku, kosztowały po 70zł/szt, są nieużywane, ale szczerze to głowy za nie nie dam, bo nawet nie wiem jak powinno się ich używać (podobnie jak tego cudeńka spod 11 numerku) 18. Ozdoby, troszkę bulionu w różnych kolorkach i jakieś plasterki miodu, niewiele tego więc free 19. Białe frenche tipsy Ez Flow jak sie nie mylę, będzie coś koło 20szt, free 20. Rożowa podstawka pod dłoń, 15zł Edytowane przez MiliVanili Czas edycji: 2010-06-19 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
niestety nic wiecej nie znalazlam
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co wybrałaś ode mnie: Thierry Mugler Angel25ml- 150zł Benefit High beam70zł Dior One Essential 10ml Capture Total120zł razem: 340zł w tej cenie zmieściłabym: 3. Oliwka brzoskwiniowa na skórki Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 10%, cena nowej 10zł 4. Czyścik pędzla Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek 5%, cena 10zł 6. Neon róż żel kolorowy Sun Flower, poj. 5g, nieużywany, cena 20zł 20. Rożowa podstawka pod dłoń, 15zł 7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt ------- 100zł 1. Tip Blender Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 5%, cena nowego 30zł (20zł) 2. Primer bezkwasowy Sun Flower, poj. wyjściowa 5ml, nieużywany, cena 30zł (20zł ze względu na to że w środku pływa zawiesina, taki kupiłam i szczerze to nie wiem czy tak powinien wyglądać) + oczywiście wszystko co za free (przyda się na pewno) 18. Ozdoby, troszkę bulionu w różnych kolorkach i jakieś plasterki miodu, niewiele tego więc free 19. Białe frenche tipsy Ez Flow jak sie nie mylę, będzie coś koło 20szt, free 14. Oliwka brzoskwiniowa w markerze, nie wiem ile jej zostało bo byla używana, więc free 4. Żel IBD Gel Polish kolekcja baśnowa - Eternal Daydream - 14 g, 2 sztuki, nowe nieużywane --- 1sztuka 65zł 7. Żel kolorowy IBD Soak Off- Midnight Special- 7 g, 1 sztuka, nowe, nieużywane------- 59zł + z karuzeli: Załącznik 3197269 oraz Załącznik 3197270 20zł więc razem 339zł więc do zaproponowania mam jeszcze: Benefit some kind-a gorgeous 90zł (maznęłam go raz leciutko sprawdzając kolorek Benefit róż 100zł Zapach Shiseido Zen 5ml miniatura nowa - 15zł to już wiesz..... + Cerruti image 10ml - 40zł Dior Miss Dior Cherie odlewka około 20ml - 120zł Lancome Magnifique odlewka 30ml- 150zł chciałabyś coś z tych zapachów jeszcze... i z tych rzeczy co wcześniej zaproponowałam??? ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
A format.... Nie wiem. Na pewno nie jakieś malutkie.... Może A4? Jak uważasz?
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Witaj Majeczko , przypominam sie z moimi rzeczami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
nic
![]()
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
hej kochana, zdecydowałam się na oba benefitki jeszcze, tzn wezmę wszystkie 3
![]() ![]() właśnie zauważylam, że z kolczyków wybrałaś różyczkę, niestety jej nie ma już, są tylko te dostępne na drugim zdjęciu nie skreślone Edytowane przez MiliVanili Czas edycji: 2010-06-20 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
hej kochana, jeżeli znajdziesz na tyle rzeczy dla siebie, to miss dior również bym Ci zabrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłabyś: Benefit High beam70zł Benefit some kind-a gorgeous 90zł (raz maźnięty tak jak mówiłam, ale nie używany) odlewka Thierry Mugler Angel150zł Dior One Essential 10ml Capture Total120zł Benefit róż 100zł Miss Dior 120zł razem 650zł zapomniałam jeszcze napisać o tym kremie pod oczy co raz użyłam... Givenchy wyceniam po użyciu na około 150zł... bo zapłaciłam za niego 170zł (od koleżanki) w sklepie chyba 205zl kosztuje. Jak byś chciała... Daj znać... Krem mocno nawilża skórę pod oczami- również niweluje cienie i opuchnięcia. Ja wzięłabym od Ciebie (za tą kwotę 650zł): 1. Tip Blender Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 5%, cena nowego 30zł (20zł) 2. Primer bezkwasowy Sun Flower, poj. wyjściowa 5ml, nieużywany, cena 30zł (20zł ze względu na to że w środku pływa zawiesina, taki kupiłam i szczerze to nie wiem czy tak powinien wyglądać) 3. Oliwka brzoskwiniowa na skórki Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 10%, cena nowej 10zł 4. Czyścik pędzla Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek 5%, cena 10zł 5. Żel podkładowy Bonder UV Sun Flower, poj. wyjściowa 15g, ubytek ok 15%, cena 60zł (40zł) 6. Neon róż żel kolorowy Sun Flower, poj. 5g, nieużywany, cena 20zł 7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt100zł 11. Wzmacniacz 5 second, coś jak klej, naprawia złamane lub pęknięte pazurki, cena 40zł 12. Odżywaka w oliwce na skórki 5 second, trójkolorowa, nawilża, odżywia i chroni, jest nowa, ale byla źle dokręcona i minimalna ilość wyciekła przez co opakowanie się zalało i starł się napis z buteleczki, cena 30zł 14. Oliwka brzoskwiniowa w markerze, nie wiem ile jej zostało bo byla używana, więc free 15. Dwa żele budujące IBD, kolor turkusowy z brokatową trawką, dają fajny efekt, nie są dostępne w Polsce, pojemność 14g, są nowe, ale po odkręceniu wyglądają jakby była ich połowa, może to przez kolor, bo napewno nie były używane, cena 65zł 18. Ozdoby, troszkę bulionu w różnych kolorkach i jakieś plasterki miodu, niewiele tego więc free 19. Białe frenche tipsy Ez Flow jak sie nie mylę, będzie coś koło 20szt, free 20. Rożowa podstawka pod dłoń, 15zł 4. Żel IBD Gel Polish kolekcja baśnowa - Eternal Daydream - 14 g Załącznik 3198595 65zł 7. Żel kolorowy IBD Soak Off- Midnight Special- 7 g Załącznik 3198606 59zł 8. Żel kolorowy IBD Soak Off- Maxed Out- 7 g Załącznik 3198607 59zł 5. Żel kolorowy IBD Gel Polish - Champagne Toast- 14 g Załącznik 3198608 65zł 2. ESI UV Top Coat 15 ml Załącznik 3198614 45zł razem 663zł Gdybyś chciała krem pod oczy Givenchy (150zł)- wzięłabym za niego: 1. Air dry topcoat 5 second IBD 14 ml 45zł 9. Żel kolorowy IBD Soak Off- Passion- 7 g 59zł 6. Żel kolorowy IBD Gel Polish - Spicy Terracota- 14 g 65zł czyli 169zł wybrałam na troszkę więcej niż ty ode mnie dokładnie o 32zł- dorzuciłabym Ci do tego np... te poszewki na jaśki które ostatnio chciałaś. Za sztukę płaciłam 25zł - więc 4 sztuki warte 100zł (- pranie więc około 70zł---- czyli pokryło by to te 32zł co więcej nabrałam a reszta gratis) A do spróbowania... Cerruti image 10ml- gratis do tej wymiany by było + jakieś olewki zapaszków Ci zrobię mniejsze na powąchanie ... Napisz co o tym myślisz.... Czy Ci pasuje czy nie? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Kochana- napiszę może propozycję bo troszkę się zmieniła (nie mam już miss dior) a ty zdecydujesz czy ci taka zamiana będzie pasowała: chciałabym od Ciebie: 1, Primer duży(15ml), użyty z 5 razy 2, kołowrotek z ozdobami do paznokci 3, żel jednofazowy przeźroczysty(dość duży słoiczek) podejrzewam że jest to 15ml 5, 2 pilniczki banany 6, 10 ozdób w pudełeczku + z boku 2 7, tipsy mleczne z długą kieszonką w woreczku i oddałabym:Moschino Toujours Glamour do 10ml ----- za 10 ozdób w pudełeczku + z boku 2 i kołowrotek z ozdobami do paznokci. VERSACE CRYSTAL NOIR 5ml ------ za 2 pilniczki banany GUCCI FLORA EDP 10ml ----- za Primer duży(15ml), użyty z 5 razy i tipsy mleczne z długą kieszonką w woreczku BURBERRY LONDON 10ml ------ za żel jednofazowy przeźroczysty(dość duży słoiczek) podejrzewam że jest to 15ml czy pasowało by ci tak?
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
idealnie
![]() ![]() powiedz mi kochana czy oprócz tego co już wybrałaś znalazłabyś coś jeszcze za Biotherm celluli laser intensive night? Jeżeli nie to ok, może zostać tak jak jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jeden żel 8. Żel kolorowy IBD Soak Off- Maxed Out- 7 g czerwony już jeden taki wybrałam- to dwa będę miała to jak pasuje to zapraszam na PW podaj adresik - bo nie zapisałam sobie s skasowałam skrzynkę ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Pewnie że pasuje. Więc zapraszam na PW , podaj adresik i jutro wyśle paczuszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy będziesz miała?
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Aktualnie nie mam ale mam pytanko , gdzie można kupić, w jakimś sklepie czy gdzieś? Bo i tak musze kupić i tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jestem.... Atomizerki można kupić w kosmetycznych sklepach bądź perfumeriach... To jak.... wymieniamy się adresami?
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Niestety aktualnie nie mam atomków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
perfumy avon tokyo?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
ZASADY :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stworzony został jeden post, w którym są rzeczy, które mogę dołożyć do wymiany jako gratis. Są to rzeczy używane bądź takie , które kompletnie nie przypadły mi do gustu. I tylko z tego postu będę dokładała coś gratis. Ale tylko w przypadku większej wymiany (NIE "długopis" za "długopis" + mam dorzucić maseczkę do twarzy) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-07-19 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Lista życzeń: ciuszki w rozmiarze 32/34: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kosmetyki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inne: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szukam też książek: Jonathan Carrol- KRAINA CHICHOTÓW Johnatan Carrol - DZIECKO NA NIEBIE (juz mam ) Paulo Coelho- WERONIKA POSTANAWIA UMRZEĆ (JUŻ MAM) Paulo Coelho- ALCHEMIK Paulo Coelho- NA BRZEGU RZEKI PIEDRY USIADŁAM I PŁAKAŁAM... Paulo Coelho- PIĄTA GÓRA (już mam) Paulo Coelho- PODRĘCZNIK WOJOWNIKA ŚWIATŁA Paulo Coelho- DEMON I PANNA PRYM Paulo Coelho- PIELGRZYM Paulo Coelho- JEDENAŚCIE MINUT Paulo Coelho- ZAHIR (już mam) Paulo Coelho- CZAROWNICA Z PORTOBELLO Paulo Coelho- BRIDA Paulo Coelho- ZWYCIĘZCA JEST SAM Paulo Coelh- Być jak płonąca rzeka
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-09-01 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 3212845 tak clinique to krem do twarzy
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
BAN stały
|
kochana z tego, co Ci zostało podobają mi się tylko perfumy: flora, herrera i burberry. Mierzyć te spodenki?
Miałam zakładać wątek kosmetyczny, ale chyba jednak wszystko na all pójdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Bezzmiennie podoba mi się męska jeansowa koszula & zapach męski,
a z kosmetycznego brązer sephora, balsam do ust sephora i krem clinique. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1275081211 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275083547
![]() |
#298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzianinowa sukienka firmy UND. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Szara bokserka Simply elegance. Rozmiar S. Nowa! Jeansowa mini firmy House. Rozmiar XS/XXS. Stan idealny! Brokaty do zdobienia paznokci. 10 różnych kolorów. Nowe, nieotwierane! To mi się podoba- zapachu już nie mam. .... Kosmetyki są aktualne w kosmetycznym tylko. Czekam na propozycję. ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#299 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Moja propozycja jest następująca:
męska jeansowa koszula, brązer sephora, balsam do ust sephora i krem clinique za Sweterkowa bombka firmy George. Rozmiar S. Stan idealny! lub Dzianinowa sukienka firmy UND. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. + Szara bokserka Simply elegance. Rozmiar S. Nowa! + Brokaty do zdobienia paznokci. 10 różnych kolorów. Nowe, nieotwierane! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
znalazłabyś coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1275078917 ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.