szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-19, 14:10   #271
advertisement
Wtajemniczenie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi

podobają mi się u Ciebie jedynie pędzelki do makijażu lecz to za mało za którąkolwiek z bluzek. Daj znać jak coś dodasz.
Pozdrawiam

instagram: emwuwu

wymiana

advertisement jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 20:04   #272
czerwonykanarek
Zakorzenienie

Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi

Witam Przepraszam, że dopiero dziś odpisuję, ale miałam zjazd w szkole. No więc oglądam sobie właśnie zdjęcia i zdecydowanie lepiej będzie mi rysować ze zdjęcia kolorowego, bo jest bardziej wyraźne. Proszę tylko o podanie formatu.

Dziekuje za rezerwacje paletki, tylko czy to sa perlowe? bo jesli matowe to takich mam juz duzo wiec wole sie upewnic:P
A o jakich odlewkach podkladow mowilas?
czerwonykanarek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 21:15   #273
MiliVanili
Wtajemniczenie

Przekupka: 28 pkt / 97% pozyt.

Witaj kochana, a więc sprawa pazurkowa wygląda mniej więcej tak:
Załącznik 3195825

1. Tip Blender Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 5%, cena nowego 30zł (20zł)
2. Primer bezkwasowy Sun Flower, poj. wyjściowa 5ml, nieużywany, cena 30zł (20zł ze względu na to że w środku pływa zawiesina, taki kupiłam i szczerze to nie wiem czy tak powinien wyglądać)
3. Oliwka brzoskwiniowa na skórki Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 10%, cena nowej 10zł
4. Czyścik pędzla Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek 5%, cena 10zł
5. Żel podkładowy Bonder UV Sun Flower, poj. wyjściowa 15g, ubytek ok 15%, cena 60zł (40zł)
6. Neon róż żel kolorowy Sun Flower, poj. 5g, nieużywany, cena 20zł
7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt
8. 3 pędzle do zdobień akrylowych EZ FLO z włosia naturalnego, nie syntetyczne, nieużywane, kosztowały ok 70zł/szt
9. Preparat do usuwania skórek 5 second, nowy, w Polsce niedostępny, cena 40zł
10. Nail Sever 5 second, odżywaka na zniszczone pazurki, odbudowuje, wzmacnia i przyśpiesza wzrost, nowa, cena 50zł
11. Wzmacniacz 5 second, coś jak klej, naprawia złamane lub pęknięte pazurki, cena 40zł
12. Odżywaka w oliwce na skórki 5 second, trójkolorowa, nawilża, odżywia i chroni, jest nowa, ale byla źle dokręcona i minimalna ilość wyciekła przez co opakowanie się zalało i starł się napis z buteleczki, cena 30zł
13. Bite Free 5 second, odżywaka przeciw łamaniu pazurków, nowa, cena 50zł
14. Oliwka brzoskwiniowa w markerze, nie wiem ile jej zostało bo byla używana, więc free
15. Dwa żele budujące IBD, kolor turkusowy z brokatową trawką, dają fajny efekt, nie są dostępne w Polsce, pojemność 14g, są nowe, ale po odkręceniu wyglądają jakby była ich połowa, może to przez kolor, bo napewno nie były używane, cena 65zł
16. Tipsy Beau Tips, gotowe tipsiki ze wzorem, 20szt, coś jak sztuczne paznokcie, cena 45zł
Załącznik 3195976

17. Clear żel i primer 5 second, w pędzelku, kosztowały po 70zł/szt, są nieużywane, ale szczerze to głowy za nie nie dam, bo nawet nie wiem jak powinno się ich używać (podobnie jak tego cudeńka spod 11 numerku)
18. Ozdoby, troszkę bulionu w różnych kolorkach i jakieś plasterki miodu, niewiele tego więc free
19. Białe frenche tipsy Ez Flow jak sie nie mylę, będzie coś koło 20szt, free
20. Rożowa podstawka pod dłoń, 15zł

Bardzo mało czasu na Wizaż

Edytowane przez MiliVanili
Czas edycji: 2010-06-19 o 21:19
MiliVanili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 22:20   #274
mysia82
Zakorzenienie

Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.

niestety nic wiecej nie znalazlam
mysia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:11   #275
majka242007
Zakorzenienie

Przekupka: 204 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez MiliVanili Pokaż wiadomość
Witaj kochana, a więc sprawa pazurkowa wygląda mniej więcej tak:
Załącznik 3195825

1. Tip Blender Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 5%, cena nowego 30zł (20zł)
2. Primer bezkwasowy Sun Flower, poj. wyjściowa 5ml, nieużywany, cena 30zł (20zł ze względu na to że w środku pływa zawiesina, taki kupiłam i szczerze to nie wiem czy tak powinien wyglądać)
3. Oliwka brzoskwiniowa na skórki Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 10%, cena nowej 10zł
5. Żel podkładowy Bonder UV Sun Flower, poj. wyjściowa 15g, ubytek ok 15%, cena 60zł (40zł)
7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt
8. 3 pędzle do zdobień akrylowych EZ FLO z włosia naturalnego, nie syntetyczne, nieużywane, kosztowały ok 70zł/szt
9. Preparat do usuwania skórek 5 second, nowy, w Polsce niedostępny, cena 40zł
10. Nail Sever 5 second, odżywaka na zniszczone pazurki, odbudowuje, wzmacnia i przyśpiesza wzrost, nowa, cena 50zł
11. Wzmacniacz 5 second, coś jak klej, naprawia złamane lub pęknięte pazurki, cena 40zł
12. Odżywaka w oliwce na skórki 5 second, trójkolorowa, nawilża, odżywia i chroni, jest nowa, ale byla źle dokręcona i minimalna ilość wyciekła przez co opakowanie się zalało i starł się napis z buteleczki, cena 30zł
13. Bite Free 5 second, odżywaka przeciw łamaniu pazurków, nowa, cena 50zł
14. Oliwka brzoskwiniowa w markerze, nie wiem ile jej zostało bo byla używana, więc free
15. Dwa żele budujące IBD, kolor turkusowy z brokatową trawką, dają fajny efekt, nie są dostępne w Polsce, pojemność 14g, są nowe, ale po odkręceniu wyglądają jakby była ich połowa, może to przez kolor, bo napewno nie były używane, cena 65zł
16. Tipsy Beau Tips, gotowe tipsiki ze wzorem, 20szt, coś jak sztuczne paznokcie, cena 45zł
Załącznik 3195976

17. Clear żel i primer 5 second, w pędzelku, kosztowały po 70zł/szt, są nieużywane, ale szczerze to głowy za nie nie dam, bo nawet nie wiem jak powinno się ich używać (podobnie jak tego cudeńka spod 11 numerku)
18. Ozdoby, troszkę bulionu w różnych kolorkach i jakieś plasterki miodu, niewiele tego więc free
bardzo dziękuję- kochana jesteś

Póki co wybrałaś ode mnie:
Thierry Mugler Angel25ml- 150zł
Benefit High beam70zł
Dior One Essential 10ml Capture Total120zł
razem: 340zł

w tej cenie zmieściłabym:
7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt ------- 100zł

+ oczywiście wszystko co za free (przyda się na pewno)

4. Żel IBD Gel Polish kolekcja baśnowa - Eternal Daydream - 14 g, 2 sztuki, nowe nieużywane --- 1sztuka 65zł
7. Żel kolorowy IBD Soak Off- Midnight Special- 7 g, 1 sztuka, nowe, nieużywane------- 59zł
+ z karuzeli:
Załącznik 3197269
oraz
Załącznik 3197270
20zł

więc razem 339zł

więc do zaproponowania mam jeszcze:
Benefit some kind-a gorgeous 90zł (maznęłam go raz leciutko sprawdzając kolorek
Benefit róż 100zł
Zapach Shiseido Zen 5ml miniatura nowa - 15zł
to już wiesz..... +
Cerruti image 10ml - 40zł
Dior Miss Dior Cherie odlewka około 20ml - 120zł
Lancome Magnifique odlewka 30ml- 150zł
chciałabyś coś z tych zapachów jeszcze... i z tych rzeczy co wcześniej zaproponowałam???

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez czerwonykanarek Pokaż wiadomość
Witam Przepraszam, że dopiero dziś odpisuję, ale miałam zjazd w szkole. No więc oglądam sobie właśnie zdjęcia i zdecydowanie lepiej będzie mi rysować ze zdjęcia kolorowego, bo jest bardziej wyraźne. Proszę tylko o podanie formatu.

Dziekuje za rezerwacje paletki, tylko czy to sa perlowe? bo jesli matowe to takich mam juz duzo wiec wole sie upewnic:P
A o jakich odlewkach podkladow mowilas?
tak- są perłowe...
A format.... Nie wiem. Na pewno nie jakieś malutkie.... Może A4? Jak uważasz?
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:34   #276
iv3
Zakorzenienie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.

Witaj Majeczko , przypominam sie z moimi rzeczami

Ślub

Instagram
iv3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:55   #277
narciarka
Rozeznanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

nic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 19:44   #278
MiliVanili
Wtajemniczenie

hej kochana, zdecydowałam się na oba benefitki jeszcze, tzn wezmę wszystkie 3 kurcze kusisz mnie tymi zapaszkami, bo tego nigdy za dużo, ale nie przepadam za odlewkami, więc już sama nie wiem czy się decydować czy nie zastanowię się jeszcze nad miss dior jeżeli pozwolisz, a jak narazie to zostaje to co było + pozostałe 2 benefitki

właśnie zauważylam, że z kolczyków wybrałaś różyczkę, niestety jej nie ma już, są tylko te dostępne na drugim zdjęciu nie skreślone

Edytowane przez MiliVanili
Czas edycji: 2010-06-20 o 20:12
Stary 2010-06-21, 10:51   #279
MiliVanili
Wtajemniczenie

hej kochana, jeżeli znajdziesz na tyle rzeczy dla siebie, to miss dior również bym Ci zabrała

Stary 2010-06-21, 11:19   #280
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
hej kochana, zdecydowałam się na oba benefitki jeszcze, tzn wezmę wszystkie 3 kurcze kusisz mnie tymi zapaszkami, bo tego nigdy za dużo, ale nie przepadam za odlewkami, więc już sama nie wiem czy się decydować czy nie zastanowię się jeszcze nad miss dior jeżeli pozwolisz, a jak narazie to zostaje to co było + pozostałe 2 benefitki

właśnie zauważylam, że z kolczyków wybrałaś różyczkę, niestety jej nie ma już, są tylko te dostępne na drugim zdjęciu nie skreślone
To może napiszę jak by to wyglądało ze wszystkimi Benefitami i Miss Dior Cherie. Jest to Miss Dior Cherie woda toaletowa- ta najnowsza. Moim zdaniem dużo ładniejszy zapach niż woda perfumowana ta co była.

wzięłabyś:
Benefit High beam70zł
Benefit some kind-a gorgeous 90zł (raz maźnięty tak jak mówiłam, ale nie używany)
odlewka Thierry Mugler Angel150zł
Dior One Essential 10ml Capture Total120zł
Benefit róż 100zł
Miss Dior 120zł
razem 650zł

zapomniałam jeszcze napisać o tym kremie pod oczy co raz użyłam... Givenchy wyceniam po użyciu na około 150zł... bo zapłaciłam za niego 170zł (od koleżanki) w sklepie chyba 205zl kosztuje. Jak byś chciała... Daj znać... Krem mocno nawilża skórę pod oczami- również niweluje cienie i opuchnięcia.

Ja wzięłabym od Ciebie (za tą kwotę 650zł):

7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt100zł
4. Żel IBD Gel Polish kolekcja baśnowa - Eternal Daydream - 14 g
Załącznik 3198595
65zł
7. Żel kolorowy IBD Soak Off- Midnight Special- 7 g
Załącznik 3198606
59zł
8. Żel kolorowy IBD Soak Off- Maxed Out- 7 g
Załącznik 3198607
59zł
5. Żel kolorowy IBD Gel Polish - Champagne Toast- 14 g
Załącznik 3198608
65zł
2. ESI UV Top Coat 15 ml
Załącznik 3198614
45zł
razem 663zł

Gdybyś chciała krem pod oczy Givenchy (150zł)- wzięłabym za niego:
1. Air dry topcoat 5 second IBD 14 ml 45zł
9. Żel kolorowy IBD Soak Off- Passion- 7 g 59zł
6. Żel kolorowy IBD Gel Polish - Spicy Terracota- 14 g 65zł
czyli 169zł

wybrałam na troszkę więcej niż ty ode mnie dokładnie o 32zł- dorzuciłabym Ci do tego np... te poszewki na jaśki które ostatnio chciałaś. Za sztukę płaciłam 25zł - więc 4 sztuki warte 100zł (- pranie więc około 70zł---- czyli pokryło by to te 32zł co więcej nabrałam a reszta gratis)
A do spróbowania... Cerruti image 10ml- gratis do tej wymiany by było + jakieś olewki zapaszków Ci zrobię mniejsze na powąchanie ...

Napisz co o tym myślisz.... Czy Ci pasuje czy nie?

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez iv3 Pokaż wiadomość
Witaj Majeczko , przypominam sie z moimi rzeczami
Kochana- napiszę może propozycję bo troszkę się zmieniła (nie mam już miss dior) a ty zdecydujesz czy ci taka zamiana będzie pasowała:

chciałabym od Ciebie:
1, Primer duży(15ml), użyty z 5 razy
2, kołowrotek z ozdobami do paznokci
3, żel jednofazowy przeźroczysty(dość duży słoiczek) podejrzewam że jest to 15ml
5, 2 pilniczki banany
6, 10 ozdób w pudełeczku + z boku 2
7, tipsy mleczne z długą kieszonką w woreczku

i oddałabym:Moschino Toujours Glamour do 10ml ----- za 10 ozdób w pudełeczku + z boku 2 i kołowrotek z ozdobami do paznokci.
VERSACE CRYSTAL NOIR 5ml ------ za 2 pilniczki banany
GUCCI FLORA EDP 10ml ----- za Primer duży(15ml), użyty z 5 razy i tipsy mleczne z długą kieszonką w woreczku
BURBERRY LONDON 10ml ------ za żel jednofazowy przeźroczysty(dość duży słoiczek) podejrzewam że jest to 15ml

czy pasowało by ci tak?
Stary 2010-06-21, 11:53   #281
MiliVanili
Wtajemniczenie

idealnie odpowiada mi taka wymianka łącznie z Givenchy
powiedz mi kochana czy oprócz tego co już wybrałaś znalazłabyś coś jeszcze za Biotherm celluli laser intensive night? Jeżeli nie to ok, może zostać tak jak jest

Stary 2010-06-21, 12:06   #282
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
idealnie odpowiada mi taka wymianka łącznie z Givenchy
powiedz mi kochana czy oprócz tego co już wybrałaś znalazłabyś coś jeszcze za Biotherm celluli laser intensive night? Jeżeli nie to ok, może zostać tak jak jest
jasne że znajdę...
jeszcze jeden żel
8. Żel kolorowy IBD Soak Off- Maxed Out- 7 g

czerwony
już jeden taki wybrałam- to dwa będę miała

to jak pasuje to zapraszam na PW podaj adresik - bo nie zapisałam sobie s skasowałam skrzynkę
Stary 2010-06-21, 13:12   #283
iv3
Zakorzenienie

Pewnie że pasuje. Więc zapraszam na PW , podaj adresik i jutro wyśle paczuszkę

Ślub

Instagram
Stary 2010-06-21, 13:15   #284
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie że pasuje. Więc zapraszam na PW , podaj adresik i jutro wyśle paczuszkę
tylko kochana musiałabyś mi dosłać 4 atomizerki. Ja mam takie po 49zł każdy i niestety nie oddam ich do wymianki.
Czy będziesz miała?
Stary 2010-06-21, 13:47   #285
iv3
Zakorzenienie

Aktualnie nie mam ale mam pytanko , gdzie można kupić, w jakimś sklepie czy gdzieś? Bo i tak musze kupić i tak

Ślub

Instagram
Stary 2010-06-22, 04:40   #286
czerwonykanarek
Zakorzenienie

Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.

Ok, może być A4. Bo tak mi się najwygodniej rysuje. Dam znać jak coś narysuję.
Pozdrawiam.
czerwonykanarek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 12:39   #287
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Aktualnie nie mam ale mam pytanko , gdzie można kupić, w jakimś sklepie czy gdzieś? Bo i tak musze kupić i tak
przepraszam, że dopiero teraz odpisuję ale odlączyli mi internet - zapomniałam, że umowa mi się kończyła a chciałam zmienić operatora.
Już jestem....
Atomizerki można kupić w kosmetycznych sklepach bądź perfumeriach...
To jak.... wymieniamy się adresami?
Stary 2010-06-24, 12:42   #288
iv3
Zakorzenienie

Niestety aktualnie nie mam atomków więc chyba nic z tego

Ślub

Instagram
Stary 2010-06-24, 18:16   #289
sylwianna1985
Zakorzenienie

Przekupka: 49 pkt / 98% pozyt.

perfumy avon tokyo?

"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
sylwianna1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 19:11   #290
majka242007
Zakorzenienie

ZASADY :
osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza (zostałam dwukrotnie oszukana przez wizażanki o wysokiej liczbie przekupek i nie chciałabym by się to powtórzyło)
paczki wysyłam tylko raz w tygodniu- w pierwszym poście będę wpisywała dokładnie kiedy do kogo poleciała paczucha byśmy nie musiały "zaśmiecać" sobie skrzynek
wysyłka tylko i wyłącznie listem poleconym bądź paczką (jest mi obojętne czy ekonomiczny czy priorytet- ja chętniej wysyłam ekonomicznym)
jeśli nic nie znajdę w Twoim wątku- odpiszę tylko u siebie
jeśli zainteresują mnie Twoje rzeczy odpisuję zawsze u siebie i u Ciebie. Odpisuj również u mnie.
nie zatajaj wad i uszkodzeń rzeczy. Jeśli dostanę coś niezgodnego z opisem bądź jakaś wada będzie zwyczajnie przez Ciebie pominięta wystawiam negatywa i wpisuję na BL
jeśli otrzymam rzecz niezgodną z opisem w fatalnym stanie na pewno nie odeślę jej na własny koszt bo taniej będzie mi ją do kosza wyrzucić. Odsyłam rzeczy tylko i wyłącznie na Twój koszt- czyli kurierem (dostałam informacje na poczcie , że tylko w ten sposób można wysłać rzecz na koszt adresata. Koszt- ok 20zł za paczkę do 2kg)
staram się prowadzić sprawiedliwe wymiany i nienawidzę wyłudzania/ wypraszania czegoś dodatkowo. Jeśli zgodzę się na wymianę to nie pytaj w momencie wymiany adresów czy Ci coś dorzucę (koszulkę, kosmetyk) bo nie dorzucę. Ty chyba też byś raczej nie dorzuciła jak sądzę.
Stworzony został jeden post, w którym są rzeczy, które mogę dołożyć do wymiany jako gratis. Są to rzeczy używane bądź takie , które kompletnie nie przypadły mi do gustu. I tylko z tego postu będę dokładała coś gratis. Ale tylko w przypadku większej wymiany (NIE "długopis" za "długopis" + mam dorzucić maseczkę do twarzy)
daję czas do namysłu, nie popędzam i proszę abyś przemyślała czy rzeczy ode mnie chcesz na pewno bo po wymianie adresów nie toleruję rezygnacji- wystawiam negatywa + wpis BL
wymianę uważam za "przyklepaną" w chwili wymiany przez obie strony adresów.
po otrzymaniu przez obie strony paczuszek- proszę o wystawianie przekupek. Po ich wystawieniu uważam wymianę za zakończoną a rzeczy stają się własnością drugiej strony.
jeśli chodzi o kosmetyki .... proszę gdy je dostaniecie o sprawdzenie czy wszystko się zgadza. Do tej pory trzymałam zamknięte i nie otwierałam do momentu aż druga strona nie dostała swoich rzeczy. Okazało się kilkakrotnie, że np. tusz był nie do użycia- wyschnięty. Teraz proszę o sprawdzanie- ja również będę testowała. Tak samo z zapachami- nie ubędzie nikomu jednej kropli jak posprawdzamy sobie nawzajem czy wszystko ok. To jeśli chodzi o rzeczy używane- natomiast jeśli coś jest zamknięte- nowe- nieużywane- dopiero testujemy po wystawieniu przekupek , gdy obie strony wystawią. Jeśli coś jest nowe to jest nowe i nie ma uważam potrzeby tego "paćkać" jeśli drugiej stronie coś nie będzie pasowało - będzie można odesłać.
nie biorę odpowiedzialności za pocztę polską ! Wiem, że dzieją się tam istne cuda i cudeńka- w związku z tym bardzo dokładnie zabezpieczam paczki i dodatkowo oklejam taśmą i wpisuję info o zabezpieczeniu przez nadawcę i Bóg wie czym jeszcze.. Jednak zdarzyły mi się dwie drobne kradzieże... Nie odpowiadam za to! Sprawdzaj dokładnie czy dostajesz zabezpieczoną przesyłkę- czy uszkodzoną. Uszkodzoną paczkę otwieraj przy listonoszu. Uważam za Twoje przeoczenie jeśli odbierasz roztarganą kopertę i nie interweniujesz!

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2010-07-19 o 10:23
Stary 2010-06-24, 19:12   #291
majka242007
Zakorzenienie

Lista życzeń:

ciuszki w rozmiarze 32/34:
płaszczyk jesienno/zimowy
ciepłe sweterki
kozaczki 35-36rozmiar

sweterki zapinane na duże guziki- czarny , niebieski, szary
bluzy mogą być z kapturem lub bez zapinane na suwak bez ozdób! - czarna już mam, szara, różowa, niebieska
spodnie rurki szare już mam, granatowe lub z prostymi nogawkami
leginsy białe z koronką na dole, czarne z koronką na dole, białe bez koronki
buty sportowe rozmiar 35- do 22,7cm
buty- balerinki , japonki, na obcasie długość wkładki 22,2/22,5cm
bielizna tylko nowa dół S góra 70a/b z dużym push up(już nie chcę)
letnie sukienki- wzorzyste, bez wzorów, biała, inne

kosmetyki:
Flowerbomb V&R
WANTED Helena Rubinstein
kosmetyki benefit
żele pod prysznic (już mam)
szampony do włosów
lakiery do włosów
peeling do ciała
ozdoby do paznokci (już mam)
eyeliner zielony i ciemny fiolet, granat (już mam)

inne:
tusze do drukarki LEXMARK X4850 czarny i kolorowy
czekoladowa narzuta na łóżko najchętniej z materiału bez wzoru
czekoladowe zasłony na okno najchętniej z materiału bez wzoru
maszyna do szycia
sokowirówka
depilator

Szukam też książek:

Jonathan Carrol- KRAINA CHICHOTÓW
Johnatan Carrol - DZIECKO NA NIEBIE (juz mam )
Paulo Coelho- WERONIKA POSTANAWIA UMRZEĆ (JUŻ MAM)

Paulo Coelho- ALCHEMIK
Paulo Coelho- NA BRZEGU RZEKI PIEDRY USIADŁAM I PŁAKAŁAM...
Paulo Coelho- PIĄTA GÓRA (już mam)
Paulo Coelho- PODRĘCZNIK WOJOWNIKA ŚWIATŁA
Paulo Coelho- DEMON I PANNA PRYM
Paulo Coelho- PIELGRZYM
Paulo Coelho- JEDENAŚCIE MINUT
Paulo Coelho- ZAHIR (już mam)
Paulo Coelho- CZAROWNICA Z PORTOBELLO
Paulo Coelho- BRIDA
Paulo Coelho- ZWYCIĘZCA JEST SAM

Paulo Coelh- Być jak płonąca rzeka

Czas edycji: 2010-09-01 o 06:56
Stary 2010-06-24, 19:16   #292
kucyk ponny
Zakorzenienie

Przekupka: 49 pkt / 98% pozyt.

coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275080341 to do twarzy?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1275082116

❤Jasmine❤
❤Ruby❤
kucyk ponny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 21:26   #293
majka242007
Zakorzenienie

to mi wpadło w oko...
Załącznik 3212845
tak clinique to krem do twarzy

Czas edycji: 2010-08-27 o 20:22

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 09:27   #294
Cala
404 Not Found

Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
GG do Cala

Może teraz się dogadamy?
Stary 2010-07-05, 21:40   #295
LikeTheChocolate
BAN stały

Przekupka: 110 pkt / 98% pozyt.
GG do LikeTheChocolate

kochana z tego, co Ci zostało podobają mi się tylko perfumy: flora, herrera i burberry. Mierzyć te spodenki?
Miałam zakładać wątek kosmetyczny, ale chyba jednak wszystko na all pójdzie.
LikeTheChocolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-06, 16:48   #296
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Bezzmiennie podoba mi się męska jeansowa koszula & zapach męski,
a z kosmetycznego brązer sephora, balsam do ust sephora i krem clinique.
Stary 2010-07-07, 18:08   #297
iierrorii
Zadomowienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1275081211
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275083547
Stary 2010-07-07, 18:58   #298
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cala Pokaż wiadomość
Bezzmiennie podoba mi się męska jeansowa koszula & zapach męski,
a z kosmetycznego brązer sephora, balsam do ust sephora i krem clinique.
Sweterkowa bombka firmy George. Rozmiar S. Stan idealny!

Dzianinowa sukienka firmy UND. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.

Szara bokserka Simply elegance. Rozmiar S. Nowa!

Jeansowa mini firmy House. Rozmiar XS/XXS. Stan idealny!

Brokaty do zdobienia paznokci. 10 różnych kolorów. Nowe, nieotwierane!

To mi się podoba- zapachu już nie mam. ....
Kosmetyki są aktualne w kosmetycznym tylko. Czekam na propozycję.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

nic
Stary 2010-07-07, 19:11   #299
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Moja propozycja jest następująca:

męska jeansowa koszula, brązer sephora, balsam do ust sephora i krem clinique

za

Sweterkowa bombka firmy George. Rozmiar S. Stan idealny!

lub

Dzianinowa sukienka firmy UND. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.

+

Szara bokserka Simply elegance. Rozmiar S. Nowa!

+

Brokaty do zdobienia paznokci. 10 różnych kolorów. Nowe, nieotwierane!
Stary 2010-07-07, 20:46   #300
evciap0
Wtajemniczenie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

znalazłabyś coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1275078917 ?

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości