|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
jezuu
ta hurtownia jest popier.. napisałam im wczoraj że chce liste rzeczy których nie ma, bo może coś zamienię. a ona mi odpisała przed chwilą że zamówienie jest przyjęte i czekają na moją decyzje |
|
|
|
#3272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie zamówienie doszłoby do skutku w sierpniu lub później. Aaaa, i jeszcze odnośnie tej Mody Polskiej. Lubię to oglądać, bo najczęściej ludzie tam ubierają się w lumpeksach, a wyglądają 100000 razy lepiej od tych, którzy kupują w tych typowych galeriowych (House, H&M, Cropp itede). Poza tym łamią stereotyp, że lumpki tylko dla biednych i starszych pań. Dzisiaj akurat nie patrzyłam, ale z niecierpliwością poczekam aż dodadzą na stronę filmik.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-24 o 15:07 |
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a później przyszłyby albo zupełnie inne rzeczy, albo wyszłyby inne cuda o czekaniu na nie tygodniami nie wspominając ![]() co za idioci to prowadzą? nie umieją opanować własnego biznesu
|
|
#3274 |
|
Rozeznanie
|
na swoją pierwszą wypłatę ponad rok temu czekałam 5 miesięcy, bo firma nie dostała zapłaty, a jeśli chodzi o hostessowanie to chyba normalnym jest, że na wypłaty się czeka długo, bo to w końcu zlecenie. ja właściwie nigdy nie liczę po jakim czasie dostałam wypłatę (prócz tej pierwszej
), wchodzę na konto, a tutaj miła niespodzianka. wiem, że kasę dostanę także na spokojnie
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tam lubię sh, mam taki jeden ulubiony i zaprzyjaźnioną Panią która go prowadzi, bardzo się lubimy i zawsze odkłada mi np. całą biżuterię, którą dostaje bądź rzeczy, które wie że będą mi się podobać, bo już troszkę mnie poznała i zawsze trafia idealnie w poniedziałek muszę tam zajrzeć, achhh ![]() a na jakim kanale leci ten program? nigdy go nie oglądałam ![]() ja lubię na TVN Style obejrzeć Trinny i Susanah
|
|
#3276 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też lowe. U ciebie i tak pewnie większy wybór, bo i miasto duże. Ja u siebie przejdę po wszystkich i już z 5 h mija. ![]() W TVN-ie - Dzień Dobry TVN. ![]() Też je lubię, no i tego kolesia od "jak dobrze wyglądać nago" też. A teraz poluję na jakąś łososiową bluzkę.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-24 o 15:26 |
||
|
|
|
#3277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i zrobię jej foto
|
|
#3278 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja bym z ciekawości sprawdziła, czy nawet za te 4,5h zapłacili... ![]() co za kup coś na gardło, bo jak się rozchorujesz, to nie nadrobisz w życiu tych godzin w pracy ![]() Cytat:
![]() pamiętaj, żeby nie brać za dużo rzeczy, żebyś nie miała za ciężkiego bagażu. Cytat:
Cytat:
![]() dupa. a nie egoistycznie. masz do tego prawo, każdy ma. nie możesz myśleć o wszystkich w koło, zacznij myśleć o sobie także. nie musi Ci się to podobać ale pamiętaj, że tata zawsze będzie o swoim i WASZYM szczęściu myślał. gdy nie wie, że Ci to przeszkadza, to robi tak, bo myśli, że tak jest ok... Cytat:
![]() Cytat:
złoż na te średnie, a co do takich UJotów to poczekaj na wyniki, jeśli to możliwe. Cytat:
łał. przede wszystkim to zazdroszczę, że znalazł coś w czym czuje się jak ryba w wodzie. że będzie kiedyś mógł być kimś ważnym, kimś wielkim. naprawdę super. Cytat:
czy kasa się nie zgadza?ale dziś pogoda padająca Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-24 o 16:07 |
|||||||||
|
|
|
#3279 |
|
Konto usunięte
|
cześć dziewczyny!
dzisiaj miałam egzamin praktyczny. Jak dobrze pójdzie w CV będę mogła pochwalić się technikiem ekonomistą :chińczyk: I zadzwonili do mnie z dwiema ofertami pracy Jako kasjerka w Rossmanie i w KFC ![]() Jutro muszę się dostać na rozmowę kwalifikacyjną... Trzymajcie kciuki za mnie, by w końcu chcieli mnie gdzieś zatrudnić
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zadomowienie
|
też je lowe
![]() one są świetne jestem szalona, byłam w Carrefourze a że tam jest mój kochany salonik Golden Rose to znowu wyszłam z 6 lakierami do paznokci ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
czy na obie startujesz? ![]() ja bym się skłaniała ku pracy jako kasjerka w Rossmannie ![]() codziennie wydawałabym dniówkę na kosmetyki
|
|
#3281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Za dużo napakować nie mogę bo głupi Ryanair ma 20 kg limit bagażu, plus 10 kg podręcznego. Sama moja walizka waży 5 kg Także biorę mało rzeczy, a jak już dostanę pierwsze kieszonkowe to się obkupię w Pennys'ach ![]() ![]()
|
|
#3282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
achhh
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja tam już mam stresa powoli strasznego
|
#3284 |
|
Zadomowienie
|
nie stresuj się, będzie dobrze przecież!
główka do góry, uśmiech i do przodu Niunia!
|
#3285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to nie Ty pisałaś już, że w Rossmanie chcieli Cie na rozmowe zaprosić, ale nie moglas akurat ![]() Cytat:
![]() 6?! ![]() nie lubie Golden Rose nawet 1 dnia nie wytrzymują na paznokciach.Cytat:
jak się tam obkupisz to pamiętaj, żeby potem wysłać sobie paczką do Polski przed powrotem ![]() ale Ci fajnie
|
|||
|
|
|
#3286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3287 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i oddzwonili dzisiaj, zaprosili na spotkanie jutro w hotelu.
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-06-24 o 16:59 |
||
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
życzę powodzenia
przeanalizuj dokladnie umowe i warunki finansowe hihi
|
|
|
|
#3289 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta, pomyliłam się, nie 20, tylko 15 kg mam limit
![]() Wizzair ma 30 kg.. A też tanie linie ![]() Monika
|
#3290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otworzyłam sobie tą stronę, wywaliłam część no i zostały mi: PG, PŁ, PŚ, PWr (chyba wywalę to), UAM, UJ, UŁ, PK. To i tak za dużo i muszę odsiew zrobić, ale właśnie nie wiem jak bo nie wiem jak zdałam No i medycznych nie brałam pod uwagę a tam też jest biotech. Tylko wydaje mi się, że na polibudę łatwiej się dostać niż na medyczną, ale to tylko jakaś moja teoria. Prześpię się z tym, albo w nocy porobię przelewy, wtedy najlepiej mi się myśli. Jeszcze progi posprawdzam, tylko płowy znaleźć nie mogę Łe, ja to mam problemy jak zwykle. Cytat:
No i Tobie też, bo masz takiego fajnego chłopaka ![]() Cytat:
Ale wyjeżdżam przecież 30tego a wracam 5 i 6 a wtedy rekrutacja się kończy. Te uczelnie, które kończą rekrutację w połowie lipca np. to wtedy pozałatwiam. A to foto, to mogę zeskanować to, co do świadectwa robiłam i przesłać na stronę ? Czy od fotografa muszę ? Chyba nikt się na skanie nie pozna, dobra jakość ![]() Jeszcze wyfotoszopuję szumy jak coś
|
|||
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli mogę Ci coś doradzić, to kiedyś dostałam radę, jak jeszcze chciałam startować na biotechn., że lepsze przygotowanie praktyczne jest na polibudach absolwentka UMSCu, biotechn. właśnie stwierdziła, że jakby miała teraz wybierać uczelnię, to biotechn. tylko na politechnice
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-06-24 o 17:42 |
|
|
|
|
#3292 | |||
|
Zakorzenienie
|
W sensie? Sama mieszkać nie będę.
![]() Dalej ja, brat i P. Ale już tylko we trójkę i nikt więcej, fak yeah. Będzie w końcu cisza w nocy i czystość w mieszkaniu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() No sprawdzę, sprawdzę. W ogóle dziś się zdenerwowałam, bo mam ponad połowy godzin niezaakceptowanych. Chciałam porozmawiać o tym z szefową, ale dziś jej nie było, a wczoraj nie miała czasu. Ja tego, kur.wa, nie odpuszczę, nie dam się w jajo zrobić. Kupię, sól. Cytat:
Mi skaner zrobił oczy zamglone bez źrenic jak zeskanowć chciałam.
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to też zależy od wymagań uczelni, bo niektóre chcą zdjęcia takie jak do dowodu także trzeba to dokładnie przeczytać, żeby nie odrzucili zdjęcia.
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już oczywista oczywistość.
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie i dlatego muszę zrobić nowe zdj.
bo moje ze świadectwa nie spełnia wymogów.. a nawet mi się podoba ;] dlatego jutro idę zrobić to zdj, żeby już mieć z tym spokój ;p
|
#3296 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi by wyszedł taniej akademik niż mieszkanie z Tżtem, gdzie bym nie płaciła za wynajem, tylko same opłaty...Cytat:
papier zawieźć, bo na tyle PP nie wierzę, ten raz się mogę specjalnie przejechać ![]() Cytat:
Cytat:
weź z nimi dajmy sobie spokójCytat:
![]() Cytat:
), ale też poczytała po forach, gdzie najlepsze zaplecze, warunki studiowania, poziom.Bo mi by było zwyczajnie szkoda kasy na aż tyle uczelni ![]() Olga, Weronika, tylko Olga, ja już Ci mówiłam parę dni temu tak jak dziewczyny, że najlepszym wyjściem będzie wyprowadzka )Martyna, jak znajdziesz to DDtvn, to pokaż mama dzisiaj oglądała, ale tylko fragment o Komorowskim, Jacykowa nie widziała Przy okazji wywarł na niej bardzo dobre wrażenie I <3 moje zęby, 10 godzin i znikła mi 3-milimetrowa szpara między jedynkami aż strach zdjąć ten aparat, tak się szybko przesuwają ![]() A jak nap.ierd.alają ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jechać nie mam jak, zaufam już tej poczcie. Na PW to już zapłaciłam, pierwsza uczelnia na mojej liście. Mi też szkoda kasy, ale rodzicom nie, bo oni się boją, że się nie dostanę i mi wszędzie każą składać. Ja też takie robiłam, zeskanuje zaraz i zobaczę jak to wygląda. A jak źle to pójdę do fotografa po to. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=_24kDrjlneE beka
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja osobiście bym wolała pracować w Rossmanie ![]() Wiecie może jakie są progi na UW na historii??? Ja to się zastanawiam czy trudno się dostać na tą historię.
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-24 o 21:11 |
|
|
|
|
#3299 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Cytat:
jeeejjj, jestem pod wrażeniem ![]() Cytat:
http://dziendobrytvn.plejada.pl/28,3...sci_detal.html Cytat:
.i jeszcze taki program '10 lat mniej' .Cytat:
![]() Cytat:
hejjj ;** a u mnie dzisiaj cały dzień świeci słoneczko. byłam u koleżanki i na koncercie. faaajnie byłoo . jutro zakończenie roku, noo nie. a już byłam przyzwyczajona że rano wstaje i jest taka cisza a od poniedziałku się zacznie
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-06-24 o 21:54 |
||||||
|
|
|
#3300 |
|
Zadomowienie
|
hello ;*
troszkę mnie nie było, no ale czasu brak ![]() Dominika, pisałam do Ciebie na gg ja się niestety wycofuję. to na czym mi zależało i tak poznikało![]() Ala, no Twój TŻ to ma styl, gratuluję takiego faceta. pomoże, doradzi ![]() nadrobiłam ponad 10 str
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

), wchodzę na konto, a tutaj miła niespodzianka. wiem, że kasę dostanę także na spokojnie

wyszłam z 6 lakierami do paznokci 

nawet 1 dnia nie wytrzymują na paznokciach.
papier zawieźć, bo na tyle PP nie wierzę, ten raz się mogę specjalnie przejechać 
ja osobiście bym wolała pracować w Rossmanie
jeeejjj, jestem pod wrażeniem