|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Crozee zawsze może być serce
Albo możesz galaretki różnokolorowe na płasko zrobić i powycinać z nich kształty (palemki czy pociągi ). Warto zainwestować w pisaki, 5 kolorów kosztuje koło 6zł a fajnie można je też inaczej wykorzystać ![]() Gleniusia my mamy taki system że jedno robi obiad to drugie zmywa ale różnie to wychodzi, bo jeśli ja zjem pierwsza to od razu zaczynam zmywać (nie lubię po sobie zostawiać syfu, zwłaszcza mieszkając z innymi ludźmi).
|
|
|
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Aniołku mi się podobasz
A faceci zawsze tak mają. Ja kiedyś mojemu eksowi powiedziałam, że owszem mogę zmienić to i tamto ale to w zasadzie oznacza, że on chce być z zupełnie kimś innym niż ja jestem. A jak już się zmienię to nie wiem czy on mi wystarczy. I nie wystarczył ![]()
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jem 4 posiłki dziennie i ćwiczę . Zawsze jak się odchudzam czuję się słabo . Teraz to wybitnie już jestem osłabiona Ale kogo to obchodzi ? Ćwiczę delikatni a często . Spożywam witaminy codziennie . Słodyczy w tyg nie jem czasem coś w weekend ale to też zależy . Strasznie mnie plecy bolą . Jest u mnie zagrożenie wystąpienia cukrzycą . Powody do schudnięcia mam , ale kurczę tak się źle czuję , że masakra dosłownie
|
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku przykro mi, że między Tobą i Tżtem nie jest teraz za dobrze, ale spójrz na to z innej strony. Może on nie wie jak Cię motywować? Zgadzam się z Olką i skimosią. Przecież sama przyznałaś, że jest Ciebie trochę za dużo, ale nie chce Ci się z tym nic robić. Od kiedy pamiętam, to przekładasz to odchudzanie, najpierw chciałaś się obronić, potem podejść do matury, a co teraz stoi na przeszkodzie? Jeżeli byś się dobrze czuła we własnym ciele, to uwagi Tżta puszczałabyś mimo uszu. Ale wydaje mi się, ze każdy kto powie, zebyś troszeńkę schudła, to staje się Twoim wrogiem. Czy to mama, czy Tż. Masz 3 wyjscia: 1. olewać to co mówią, 2. wziąć się za siebie i być dumna znowej figury, 3. płakać po nocach i kłócić się z każdym dookoła. Wybierz to, co dla Ciebie najlepsze
Trzymam kciuki ![]() Edit: to może powinnaś pójść do dietetyka, bo prawdopodobnie masz źle zbilansowaną dietę, skoro się tak fatalnie czujesz. A jeżeli chodzi o ćwiczenia, to tłuszcz podobno zaczyna się spalać po 30 minutach, więc krótsze treningi nie mają sensu, jeżeli chcesz zgubić wałeczki.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-06-24 o 18:56 |
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesłałam TŻ to ale nie zrozumiał chyba tego co chciałam mu przekazać .... |
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
crozee wydaje mi się, że można zrobić wagoniki
nie wiem za bardzo jak bo nie mogę sobie tego zwizualizować, ale próbuj bo to nie może być trudne
|
|
#4147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To na pewno do niego trafi.Claris prawie jak Pies który jeździł koleją. A to niespodzianka. Grejp prawko się przydaje. Ja też zrobiłam nie czując powołania. Przez parę lat nawet nie wsiadłam do samochodu, dopóki w "spadku" nie dostałam pikusia. Teraz może i Kubica nie jestem ,ale mogę przynajmniej TŻ odwiedzić czy do sklepu skoczyć. Do pracy mam daleko więc jeszcze mi trochę brakuje odwagi, ale staram się
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynym wyjściem był obecny system i jak na razie działa w miarę dobrze![]() Crozee, z herbatników wagony, z truskawek przekrojonych kółeczka i będzie gites:P Aniołku, zgadzam się z dziewczynami...bierz się do roboty, zacznij cwiczyć, idź do dietetyka - dla własnego dobra i zdrowia, i żebyś lepiej się czuła w swoim ciele
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie dawno nie pisałam o mamię , długiii czas . Ale powiedz mi jakbyś się czuła gdyby własna mama mówia o Tobie takie rzeczy przy rodzinie , znajomych ... mnie to boli bardzo a najbardziej gdy coś mówi przy rodzinie... Jest mi przykro , że syna chwali a mnie krytykuje i to nie delikatnie wręcz ostre słowa lecą . Co do ćwiczeń to ćwiczę jak mam chwilę a wieczorem około godziny . |
|
|
|
|
#4150 |
|
Wtajemniczenie
|
Idem na aerobik. A raczej jadem bo leniwa jestem. Do wieczora.
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam się już , tylko problem w tym , że ja dobrze się czuje w obecnym ciele ...
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i Bisia nie wytrzymała, sama chciałam powiedzieć Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam i wszystkim tym, których gratulacji mi tradycyjnie nie zacytowało Achh dobrze mieć to już za sobą... ![]() Teraz pora na oblewanie - jutro ze znajomymi i tżtem, a pojutrze z rodzinką, tżtem i teściami ![]() Cytat:
![]() I ja gratuluję arrakis, medeline i Ilsie, jeśli którąś pominęłam to też gratuluję, dziś w ogóle widzę dzień dobrych wiadomości, to świetnie!!! Muszę się pochwalić, że dostałam prezent od tżta z okazji obrony, o taki telefonik i nic jeszcze nie umiem na nim robić A dziś też 100 dni do naszego ślubu I Frunio ma się lepiej, normalnie już tak zasuwa na tych trzech nogach, szczeka jak ktoś przy bramie, apetyt ma wilczy, a jak tż odjeżdzał, to on też chciał iść poza ogród, oby to były objawy, że będzie z niego jeszcze 100%-towy pies ![]() Dobra passo, trwaj (jeszcze tylko dostac się na jakiś staż i będzie git) |
||||
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
taki telefon dostałam od tżta
|
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
crozee ja się nie znam na zdobieniach, więc nie pomogę ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Claris ja też gratuluję, opowiadaj jak było! I telefonik fajny. Uwielbiam nokie |
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Claris to teraz opowiadaj jak było
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Łaa Claris telefoniik świetny
jeszcze raz gratuluję, super że masz to już za sobą! My się właśnie dowiedzieliśmy że babcia TŻta jest w szpitalu ma kamienie w nerkach, a ma 90 lat.. ![]() No i jesteśmy zaproszeni na ślub mojej kuzynki 21.08. |
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc wchodziłam jako 2. Stres był naprawde umiarkowany, ciągle tylko myślałam o psie, czy tata przyjechał do niego z pracy itp. No i poprosili mnie, weszłam, usiadłam naprzeciwko komisji 5osobowej. I wylosowałam 2 pytania ze studiów, odpowiedziałam ok, potem przewodniczący się pyta reszty, czy są jeszcze jakieś pytania i kurcze były (z jakiej w ogóle paki, skoro miały być ze studiów tylko te 2 i to z podanych zagadnien no i nie było już na szczęście. Aaa i w ogóle jak odpowiadałam to oni sobie oglądali moją prace i pokazywali sobie jedno taki zdjęcie, na którym była autorka pracy podczas badań, bardzo im się podobało Potem było pytanie od recenzenta, potem od promotora, potem jeszcze jedno od recenzenta i koniec. Wyszłam na 5 min, po czym wyszedł przewodniczący komisji i zaprosił z powrotem Panią mgr Claris i wszyscy mi tam gratulowali słowami :gratuluję pani magister i było fajnie Ola pytałas się o sens pisania pracy mgr... Jeśli chodzi o moją, to akurat moje wyniki badań mogą być bardzo przydatne dla uprawców roślin w szklarniach, którzy stosują w nich zapylanie przez trzmiele, takze sens jakiś tam jest
|
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Claris to Cię troszkę pomaglowali. I jaka ocena będzie na dyplomie?
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
you tube dodało przycisk z wuwuzelą
Macie przykład: http://www.youtube.com/watch?v=mIly4Ymtj3Q
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już dość @
![]() Boli brzuch, niewygodnie i w ogóle ble ;/
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
Claris , Pagka, Med, Arrakis ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Skimos co do sukienki - sznurki bym uwaliła. Carmi i jak terapia TŻ? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Maila w sprawie magicznej puszki też dostałam.
Edytowane przez elena_100 Czas edycji: 2010-06-24 o 21:52 Powód: nadrobiłam;) |
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymać jutro za mnie kciuki. Piszę o 15.40 egzamin i się strasznie boję...
|
|
|
|
#4170 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dawajcie znać jak coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-06-24 o 22:30 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Albo możesz galaretki różnokolorowe na płasko zrobić i powycinać z nich kształty (palemki
czy pociągi
). Warto zainwestować w pisaki, 5 kolorów kosztuje koło 6zł a fajnie można je też inaczej wykorzystać 

mnie to boli bardzo a najbardziej gdy coś mówi przy rodzinie... 

Koniec czerwca i tak zimno
i nic jeszcze nie umiem na nim robić

i koniec. Wyszłam na 5 min, po czym wyszedł przewodniczący komisji i zaprosił z powrotem Panią mgr Claris