OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-24, 18:50   #4141
skimos
Zakorzenienie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Crozee zawsze może być serce Albo możesz galaretki różnokolorowe na płasko zrobić i powycinać z nich kształty (palemki czy pociągi ). Warto zainwestować w pisaki, 5 kolorów kosztuje koło 6zł a fajnie można je też inaczej wykorzystać
Gleniusia my mamy taki system że jedno robi obiad to drugie zmywa ale różnie to wychodzi, bo jeśli ja zjem pierwsza to od razu zaczynam zmywać (nie lubię po sobie zostawiać syfu, zwłaszcza mieszkając z innymi ludźmi).

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 18:51   #4142
elena_100
Wtajemniczenie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Aniołku mi się podobasz
A faceci zawsze tak mają. Ja kiedyś mojemu eksowi powiedziałam, że owszem mogę zmienić to i tamto ale to w zasadzie oznacza, że on chce być z zupełnie kimś innym niż ja jestem. A jak już się zmienię to nie wiem czy on mi wystarczy. I nie wystarczył

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 18:52   #4143
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Aniołku a powiedziałaś mu jasno że sobie nie życzysz takich pytań?
Faceci czasem nie rozumieją że ludzie są różni... wszyscy muszą mieć tak jak oni Zdecydowanie przegiął.
Swoją drogą możemy zacząć się odchudzać razem, i się motywować nawzajem (np. nowy wątek na klubie). Bo mój zapał też dość słomiany.
Nie będę stosować żadnej "diety cud "
jem 4 posiłki dziennie
i ćwiczę .
Zawsze jak się odchudzam czuję się słabo .
Teraz to wybitnie już jestem osłabiona w pracy myślałam , że zemdleje tak mi się świat kręcił .
Ale kogo to obchodzi ?
Ćwiczę delikatni a często . Spożywam witaminy codziennie .
Słodyczy w tyg nie jem czasem coś w weekend ale to też zależy .
Strasznie mnie plecy bolą .
Jest u mnie zagrożenie wystąpienia cukrzycą .
Powody do schudnięcia mam , ale kurczę tak się źle czuję , że masakra dosłownie
Stary 2010-06-24, 18:53   #4144
carmelova
Zakorzenienie

Aniołku przykro mi, że między Tobą i Tżtem nie jest teraz za dobrze, ale spójrz na to z innej strony. Może on nie wie jak Cię motywować? Zgadzam się z Olką i skimosią. Przecież sama przyznałaś, że jest Ciebie trochę za dużo, ale nie chce Ci się z tym nic robić. Od kiedy pamiętam, to przekładasz to odchudzanie, najpierw chciałaś się obronić, potem podejść do matury, a co teraz stoi na przeszkodzie? Jeżeli byś się dobrze czuła we własnym ciele, to uwagi Tżta puszczałabyś mimo uszu. Ale wydaje mi się, ze każdy kto powie, zebyś troszeńkę schudła, to staje się Twoim wrogiem. Czy to mama, czy Tż. Masz 3 wyjscia: 1. olewać to co mówią, 2. wziąć się za siebie i być dumna znowej figury, 3. płakać po nocach i kłócić się z każdym dookoła. Wybierz to, co dla Ciebie najlepsze Trzymam kciuki

Edit: to może powinnaś pójść do dietetyka, bo prawdopodobnie masz źle zbilansowaną dietę, skoro się tak fatalnie czujesz. A jeżeli chodzi o ćwiczenia, to tłuszcz podobno zaczyna się spalać po 30 minutach, więc krótsze treningi nie mają sensu, jeżeli chcesz zgubić wałeczki.

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-06-24 o 18:56
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 18:56   #4145
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Aniołku mi się podobasz
A faceci zawsze tak mają. Ja kiedyś mojemu eksowi powiedziałam, że owszem mogę zmienić to i tamto ale to w zasadzie oznacza, że on chce być z zupełnie kimś innym niż ja jestem. A jak już się zmienię to nie wiem czy on mi wystarczy. I nie wystarczył
Dziś znalazłam przypadkiem bloga http://doilu-du.blog.onet.pl/Stworz-...,ID408826490,n
przesłałam TŻ to ale nie zrozumiał chyba tego co chciałam mu przekazać ....
Stary 2010-06-24, 18:56   #4146
OlkaR
Zakorzenienie

crozee wydaje mi się, że można zrobić wagoniki nie wiem za bardzo jak bo nie mogę sobie tego zwizualizować, ale próbuj bo to nie może być trudne
Stary 2010-06-24, 19:03   #4147
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dziś znalazłam przypadkiem bloga http://doilu-du.blog.onet.pl/Stworz-...,ID408826490,n
przesłałam TŻ to ale nie zrozumiał chyba tego co chciałam mu przekazać ....
O to właśnie mi chodziło. Nie wiem czy zrozumiał, zawsze możesz mu powiedzieć wprost, że wiesz, że musisz zrzucić kilka kg ale niech łaskawie ci o tym nie przypomina To na pewno do niego trafi.

Claris prawie jak Pies który jeździł koleją. A to niespodzianka.

Grejp prawko się przydaje. Ja też zrobiłam nie czując powołania. Przez parę lat nawet nie wsiadłam do samochodu, dopóki w "spadku" nie dostałam pikusia. Teraz może i Kubica nie jestem ,ale mogę przynajmniej TŻ odwiedzić czy do sklepu skoczyć. Do pracy mam daleko więc jeszcze mi trochę brakuje odwagi, ale staram się

Stary 2010-06-24, 19:10   #4148
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Crozee zawsze może być serce Albo możesz galaretki różnokolorowe na płasko zrobić i powycinać z nich kształty (palemki czy pociągi ). Warto zainwestować w pisaki, 5 kolorów kosztuje koło 6zł a fajnie można je też inaczej wykorzystać
Gleniusia my mamy taki system że jedno robi obiad to drugie zmywa ale różnie to wychodzi, bo jeśli ja zjem pierwsza to od razu zaczynam zmywać (nie lubię po sobie zostawiać syfu, zwłaszcza mieszkając z innymi ludźmi).
No u nas jest taki problem, że Tż je na mieście jak jest w pracy, ja czasem też ale z reguły coś sobie gotuję w domu...za to wieczorem lubimy coś upichcić na ciepło na kolację, więc zawsze coś tam do zmywania zostanie. W sumie głównie ja gotuję, więc on musiałby zmywać, a z drugiej strony często nie je tego, co ugotuję, bo już wcześniej jadł jedynym wyjściem był obecny system i jak na razie działa w miarę dobrze

Crozee, z herbatników wagony, z truskawek przekrojonych kółeczka i będzie gites:P

Aniołku, zgadzam się z dziewczynami...bierz się do roboty, zacznij cwiczyć, idź do dietetyka - dla własnego dobra i zdrowia, i żebyś lepiej się czuła w swoim ciele
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:11   #4149
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Aniołku przykro mi, że między Tobą i Tżtem nie jest teraz za dobrze, ale spójrz na to z innej strony. Może on nie wie jak Cię motywować? Zgadzam się z Olką i skimosią. Przecież sama przyznałaś, że jest Ciebie trochę za dużo, ale nie chce Ci się z tym nic robić. Od kiedy pamiętam, to przekładasz to odchudzanie, najpierw chciałaś się obronić, potem podejść do matury, a co teraz stoi na przeszkodzie? Jeżeli byś się dobrze czuła we własnym ciele, to uwagi Tżta puszczałabyś mimo uszu. Ale wydaje mi się, ze każdy kto powie, zebyś troszeńkę schudła, to staje się Twoim wrogiem. Czy to mama, czy Tż. Masz 3 wyjscia: 1. olewać to co mówią, 2. wziąć się za siebie i być dumna znowej figury, 3. płakać po nocach i kłócić się z każdym dookoła. Wybierz to, co dla Ciebie najlepsze Trzymam kciuki

Edit: to może powinnaś pójść do dietetyka, bo prawdopodobnie masz źle zbilansowaną dietę, skoro się tak fatalnie czujesz. A jeżeli chodzi o ćwiczenia, to tłuszcz podobno zaczyna się spalać po 30 minutach, więc krótsze treningi nie mają sensu, jeżeli chcesz zgubić wałeczki.
MAsz rację ze wszystkim . Ale gdzieś ta granica słów powinna być chyba ?
W sumie dawno nie pisałam o mamię , długiii czas . Ale powiedz mi jakbyś się czuła gdyby własna mama mówia o Tobie takie rzeczy przy rodzinie , znajomych ... mnie to boli bardzo a najbardziej gdy coś mówi przy rodzinie...
Jest mi przykro , że syna chwali a mnie krytykuje i to nie delikatnie wręcz ostre słowa lecą .
Co do ćwiczeń to ćwiczę jak mam chwilę a wieczorem około godziny .
Stary 2010-06-24, 19:12   #4150
elena_100
Wtajemniczenie

Idem na aerobik. A raczej jadem bo leniwa jestem. Do wieczora.

Stary 2010-06-24, 19:14   #4151
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

Aniołku, zgadzam się z dziewczynami...bierz się do roboty, zacznij cwiczyć, idź do dietetyka - dla własnego dobra i zdrowia, i żebyś lepiej się czuła w swoim ciele
Wzięłam się już , tylko problem w tym , że ja dobrze się czuje w obecnym ciele ...
Stary 2010-06-24, 19:22   #4152
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Wzięłam się już , tylko problem w tym , że ja dobrze się czuje w obecnym ciele ...
Na pewno się dobrze czujesz? Wcześniej często pisałaś coś innego. Ale jeżeli tak jest, to powiedz każdemu, kto Cię obraża, że nie życzysz sobie takich uwag i niech Cię akceptują taką jaką jesteś, albo się chociaż nie odzywają, bo uwagi pod Twoim adresem w obecności innych ludzi wynikają z braku kultury. Powiedz im też, że Ty nie zamierzasz się zmieniać, nie chcesz schudnąć i jesteś szczęśliwa ze swoim ciałem, a jedyne co Cię unieszczęśliwia to ich komentarze. Dasz radę, silna babka jesteś
Stary 2010-06-24, 19:30   #4153
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno się dobrze czujesz? Wcześniej często pisałaś coś innego. Ale jeżeli tak jest, to powiedz każdemu, kto Cię obraża, że nie życzysz sobie takich uwag i niech Cię akceptują taką jaką jesteś, albo się chociaż nie odzywają, bo uwagi pod Twoim adresem w obecności innych ludzi wynikają z braku kultury. Powiedz im też, że Ty nie zamierzasz się zmieniać, nie chcesz schudnąć i jesteś szczęśliwa ze swoim ciałem, a jedyne co Cię unieszczęśliwia to ich komentarze. Dasz radę, silna babka jesteś
mówiłam nie raz . wzięłam się teraz tylko za siebie chyba z powodów zdrowotnych . Ogólnie chciałabym być chudsza , ale dobrze się czuje w swoim ciele .
Stary 2010-06-24, 19:31   #4154
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczki dostałam maila (wcześniej nie było napisane, że się załapałam)
Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy, że zechcieli Państwo wziąć udział w naszej akcji.

W najbliższym czasie prześlemy Państwu puszkę z Kartą Pierwszego Zakupu oraz próbkami dermokosmetyków La Roche-Posay.

Za wszelkie ewentualne opóźnienia* przepraszamy i dziękujemy za cierpliwość.

Zespół La Roche–Posay
Tez to dostałam

No i Bisia nie wytrzymała, sama chciałam powiedzieć
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
GRATULUJE pani mgr
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
O, gratuluję naszej magisterce
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
GRATULACJE DLA NASZEJ CLARIS!
I oczywiście jestem pod wrażeniem pieska Będzie dobrze, zobaczysz
Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Cześć Gratuluję Claris, Ilso, Arrakis
Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
UU ale super GRATULACJE Claris
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość

Gratuluję wszystkim dziewczynkom - Claris, Med, Arrakis
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim którym się udało i tym z pracą i tym z obroną Cieszę się z Wami .

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

Claris, Pagka, Arrakis, Med, Ilsa, Zwiesiu gratuluję!!!
Dziękuję Wam i wszystkim tym, których gratulacji mi tradycyjnie nie zacytowało
Achh dobrze mieć to już za sobą...
Teraz pora na oblewanie - jutro ze znajomymi i tżtem, a pojutrze z rodzinką, tżtem i teściami

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Wychodziłam na zakupy i musiałam kurtkę założyć tak zimno jest taki wiatr zimny wieje, jak w październiku Koniec czerwca i tak zimno
No co Ty, w najbliższym październiku, a przynajmniej na początku będzie cieplutko, ja Ci to mówię

I ja gratuluję arrakis, medeline i Ilsie, jeśli którąś pominęłam to też gratuluję, dziś w ogóle widzę dzień dobrych wiadomości, to świetnie!!!

Muszę się pochwalić, że dostałam prezent od tżta z okazji obrony, o taki telefonik i nic jeszcze nie umiem na nim robić

A dziś też 100 dni do naszego ślubu

I Frunio ma się lepiej, normalnie już tak zasuwa na tych trzech nogach, szczeka jak ktoś przy bramie, apetyt ma wilczy, a jak tż odjeżdzał, to on też chciał iść poza ogród, oby to były objawy, że będzie z niego jeszcze 100%-towy pies

Dobra passo, trwaj (jeszcze tylko dostac się na jakiś staż i będzie git)
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:32   #4155
Claris
Zakorzenienie

taki telefon dostałam od tżta
Stary 2010-06-24, 19:39   #4156
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
mówiłam nie raz . wzięłam się teraz tylko za siebie chyba z powodów zdrowotnych . Ogólnie chciałabym być chudsza , ale dobrze się czuje w swoim ciele .
To chyba pozostaje Ci tylko olewanie ich gadania.

crozee ja się nie znam na zdobieniach, więc nie pomogę

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Claris ja też gratuluję, opowiadaj jak było! I telefonik fajny. Uwielbiam nokie Niespodzianka?
Stary 2010-06-24, 19:40   #4157
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
taki telefon dostałam od tżta
fajniutki
Stary 2010-06-24, 19:41   #4158
raingirl
Zakorzenienie

Claris to teraz opowiadaj jak było
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:42   #4159
skimos
Zakorzenienie

Łaa Claris telefoniik świetny jeszcze raz gratuluję, super że masz to już za sobą!

My się właśnie dowiedzieliśmy że babcia TŻta jest w szpitalu ma kamienie w nerkach, a ma 90 lat..
No i jesteśmy zaproszeni na ślub mojej kuzynki 21.08.

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:57   #4160
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris ja też gratuluję, opowiadaj jak było! I telefonik fajny. Uwielbiam nokie Niespodzianka?
Niespodzianka nie wiedziałam, że coś w ogóle dostanę, a co dopiero taki wypasiony telefon, gdzie mój poprzedni nic z tych bajerów, które ma ten, nie miał

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Claris to teraz opowiadaj jak było
Więc wchodziłam jako 2. Stres był naprawde umiarkowany, ciągle tylko myślałam o psie, czy tata przyjechał do niego z pracy itp. No i poprosili mnie, weszłam, usiadłam naprzeciwko komisji 5osobowej. I wylosowałam 2 pytania ze studiów, odpowiedziałam ok, potem przewodniczący się pyta reszty, czy są jeszcze jakieś pytania i kurcze były (z jakiej w ogóle paki, skoro miały być ze studiów tylko te 2 i to z podanych zagadnien), no ale wybrnęłam i również na wszystkie odpowiedziałam, po czym przewodniczący znowu się pyta, czy są jeszcze jakieś pytania no i nie było już na szczęście. Aaa i w ogóle jak odpowiadałam to oni sobie oglądali moją prace i pokazywali sobie jedno taki zdjęcie, na którym była autorka pracy podczas badań, bardzo im się podobało Potem było pytanie od recenzenta, potem od promotora, potem jeszcze jedno od recenzenta i koniec. Wyszłam na 5 min, po czym wyszedł przewodniczący komisji i zaprosił z powrotem Panią mgr Claris i wszyscy mi tam gratulowali słowami :gratuluję pani magister i było fajnie

Ola pytałas się o sens pisania pracy mgr... Jeśli chodzi o moją, to akurat moje wyniki badań mogą być bardzo przydatne dla uprawców roślin w szklarniach, którzy stosują w nich zapylanie przez trzmiele, takze sens jakiś tam jest
Stary 2010-06-24, 20:12   #4161
carmelova
Zakorzenienie

Claris to Cię troszkę pomaglowali. I jaka ocena będzie na dyplomie?
Stary 2010-06-24, 20:18   #4162
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris to Cię troszkę pomaglowali. I jaka ocena będzie na dyplomie?
Taka, na jaką zasłużyłam hehe
Stary 2010-06-24, 21:12   #4163
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Bry wieczór
Stary 2010-06-24, 21:15   #4164
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Bry wieczór
Joł
Stary 2010-06-24, 21:23   #4165
Zwies
Zakorzenienie

you tube dodało przycisk z wuwuzelą
Macie przykład:
http://www.youtube.com/watch?v=mIly4Ymtj3Q

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 21:36   #4166
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
you tube dodało przycisk z wuwuzelą
Macie przykład:
http://www.youtube.com/watch?v=mIly4Ymtj3Q
Dooobre
Stary 2010-06-24, 21:38   #4167
Zwies
Zakorzenienie

Mam już dość @
Boli brzuch, niewygodnie i w ogóle ble ;/

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:00   #4168
elena_100
Wtajemniczenie

Wróciłam
Claris , Pagka, Med, Arrakis gratulacje

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Skimos co do sukienki - sznurki bym uwaliła.

Carmi i jak terapia TŻ?

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Maila w sprawie magicznej puszki też dostałam.

Edytowane przez elena_100
Czas edycji: 2010-06-24 o 21:52 Powód: nadrobiłam;)
Stary 2010-06-24, 22:12   #4169
Choji
Zakorzenienie

Trzymać jutro za mnie kciuki. Piszę o 15.40 egzamin i się strasznie boję...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:29   #4170
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
spoko.... przy czym nie sądze żeby to było "na żywo" raczej to typowa sesja narzeczeńska po zaręczynach...

Cytat:
A u mnie żeby nie było tak sielankowo, to wczoraj się pokłóciłam z Tztem i w efekcie poszłam spać do innego pokoju :/
podziwiam.... ja tak nie potrafię.... nwet jak się wkurzam na TŻta to po 1 on szybko rozładowuje sytuacje i ja ulegam, po 2 nie wyobrażam sobie spać w innym pokoju ze świadomością że on jest obok...

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Zdałam, zdałam
gratuluję!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Oho, chyba czas się zważyć - właśnie mi spodnie na szwie poszły
love you

Cytat:
Laseczki dostałam maila (wcześniej nie było napisane, że się załapałam)
Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy, że zechcieli Państwo wziąć udział w naszej akcji.

W najbliższym czasie prześlemy Państwu puszkę z Kartą Pierwszego Zakupu oraz próbkami dermokosmetyków La Roche-Posay.

Za wszelkie ewentualne opóźnienia* przepraszamy i dziękujemy za cierpliwość.

Zespół La Roche–Posay
gdzie Wy takie rzeczy wyczajacie? ja też chcę brać udział w takich akcjach dawajcie znać jak coś

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dzieki tez sie ciesze bardzo - oby wypalilo wszytko tak jak chce

ale juz mysle, ze bedzie dobrze - no i doswiadczenie bede miala gdzie zdobyc
i w ogole teatr moje marzenie to bylo
:brawo: bardzo się cieszę

Cytat:
nareszcie coś co cieszy
Dzisiaj skończyłam bardzo miły przedmiot Świetni wykładowcy, fajna zabawa na zajęciach ^^ I dzisiaj nas wypuścili wcześniej i pa.
A ja się pytam "a oceny?"
To mi gościu odpowiada, że Ty dostaniesz 1 (odwrócone oceny - to jest równoznaczne z sehr gut), potem po zajęciach z nim pogadałam - mieliśmy źle jakiś przykład, a ja się uparłam, żeby wiedzieć jak to się robi
Kazał mi przesłać do piątku poprawione, to mu się wykręcałam, że nie wiem czy dam radę, bo piszę "Masterarbeit fuer Heimuni" ^^
A teraz otwieram sobie dziekanat i co widzę
Wpisaną "1"
super! zdolna jesteś

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Tez to dostałam

No i Bisia nie wytrzymała, sama chciałam powiedzieć

Muszę się pochwalić, że dostałam prezent od tżta z okazji obrony, o taki telefonik i nic jeszcze nie umiem na nim robić

A dziś też 100 dni do naszego ślubu

I Frunio ma się lepiej, normalnie już tak zasuwa na tych trzech nogach, szczeka jak ktoś przy bramie, apetyt ma wilczy, a jak tż odjeżdzał, to on też chciał iść poza ogród, oby to były objawy, że będzie z niego jeszcze 100%-towy pies

Dobra passo, trwaj (jeszcze tylko dostac się na jakiś staż i będzie git)
gratulacje claris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! i cieszę się że piesio trafił do domku....

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Trzymać jutro za mnie kciuki. Piszę o 15.40 egzamin i się strasznie boję...

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-06-24 o 22:30
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości