|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, kolorówka, pilęgnacja...Zapraszam:)
Zainteresowało mnie Chance z dokładki
.O ile jeszcze poszukujesz to miałabym ok. połowę z 30ml HP.
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chętnie rozważę Twoją propozycję. Co prawda już jedzie do mnie buteleczka HP, ale jego nigdy za wiele ![]() Oczywiście, jak się zdecyduję, zamieszczę dokładne zdjęcia Chance. Pozdrawiam i odpowiem wkrótce
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! za Biodermę mogę oddać:
Cetaphil, jest zużyty w 1/4, ważność 02.2011 Maseczka Avon NOWA miniatura balsamu Avon. Za próbeczkę mogę przygarnąć Jesus del Pozo in Black A nie znajdziesz nic więcej za Nu lub Pacco Rabane? Mogłabym poszukać czegoś poza wątkiem.
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za chance?
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Byłabym chętna na Code Armaniego.
Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Możemy się umówić na wymianę za Biodermę tak, jak proponujesz. Niestety za jedną małą próbeczkę nie opłaca mi się pozbywać Jesus'a, gdyż jego jest prawie 5 ml. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
ktory code?
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla zgodności pojemności (zrymowało mi się) to pewnie edp., ale jeśli byłabyś jeszcze czymś zainteresowana to ja chyba chętniej przygarnęłabym edt.
Postaram się jeszcze dziś załączyć zdjęcia Chance. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam Flower
Wkleję Ci moja listę zapachową:
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
No, no ... gratuluję zbioru
(a ja myślałam, że mam sporo).Muszę pomyśleć, poproszę o chwilkę na zastanowienie. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Z Twojej kolekcji zastanawiam się nad: Givenchy Organza edp 30ml Victor&Rolf Flowerbomb natural spray 20 ze100ml Cerrutti Image 30 z 50ml Na pewno byłabym chętna na Dior Miss Dior Cherie (ale nie ma chyba szans???? ![]() Natomiast na pewno mogę oddać moją odleweczkę Jesus'a za Kenzo Jungle Elephant (może udałoby mi się go jednak oswoić). Tak więc jeśli jesteś skłonna oddać coś za ww., to może się jakoś dogadamy. Jeśli nie to wymieńmy się jak wcześniej ustaliłyśmy plus (jeśli chcesz) Jesus del Pozo za Twoje próbki - najchętniej Kenzo słonik i jeśli możesz to Amour lub Escadę Signature (ale może być sam słonik też). ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
oj czemu nie mowilas ze chcesz slonika
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój drogi Glamurku
W sumie to nie wiem, czy chcę, dlatego nie porywam się na całą buteleczkę. Muszę go najpierw oswoić, bo w testach perfumeryjnych, tj. nadgarstkowych jednocześnie intryguje mnie i nie do końca odpowiada. Tak więc dobrze byłoby pochodzić sobie z nim parę dni i może wtedy... kto wie... ![]() ![]() blue |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no troszkę tego mam ![]() Co do Miss dior i Organzy to mogę zrobić tylko próbeczki. Mogę oddać Flowerbomb i Cerrutti w całości. Słonika został mi tylko 1ml i Amour mogę oddać. Czy oddałabyś mi za to w takim razie Nu (za Flowerbomb) i Paco za Cerruti?+ oczywiście próbki kenzo słonia i amour oryg. + Organza. Już Jesusa del pozo bym odpuściła
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-06-24 o 23:50 |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
nobo slonik to rzeczywiscie ma mos iscie sloniowa
mam nadzieje ze uda ci si eta chance wymienic bo sie glupio czuje
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, myślałam już o tym
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Już wrzucam
Buteleczka Cerruti to 50-tka a Flowerbomb to setka. To wersja natural spray. Tylko ta czarna zawleczka jest urwana, widać po niej ślad
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-06-25 o 00:11 |
|
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczegóły dogadamy jutro, kocham bombkę ![]() Pozdrawiam i dobranoc ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
ok, więc dogadamy się dokładnie jutro
![]() Co do Flowerbomb to na naklejce od spodu jest napisane Deodorant natural spray. Też baaardzo mi się podoba, ale za Nu ją poświęcę ![]() dobranoc i udanego zakończenia roku!
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
to w takim razie czekam za zdjeciem, ja jeszcze pomysle czy bylabym w stanie oddac edt. A masz moze cos poza watkiem?
|
|
#111 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdjęcie już zamieściłam (zapach jest ok, bardzo trwały idt., niestety buteleczka jest w nie najlepszej estetycznej formie (już taką dostałam), choć wszystko działa bez zarzutu). Cóż poza wątkiem, to mam już chyba tylko to, co bardzo lubię i trudno byłoby mi się z czymś rozstać (chyba, że jesteś zaintersowana odlewkami). Mogłabym rozważyć oddanie Very Irresistable edt., ale jego mam ok. 60 ml, więc musiałabyś coś jeszcze dorzucić. Jeśli byłabyś chętna na odlewki, to daj znać, a ja napiszę, co mogłabym oddać. Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() Już po imprezach ![]() Tak więc wymieniamy się: moje Nu, UV, Bioderma, odlewka Jesus del Pozo (zdecydowałam się jednak oddać) za Cetaphil, jest zużyty w 1/4, ważność 02.2011, Maseczka Avon NOWA, miniatura balsamu Avon, Flowerbomb i Image oraz próbeczki Kenzo słonik i amour (Organzę tylko jeśli masz fiolki i nie stanowiłoby to problemu). Zapraszam na PW. Pozdrawiam Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-06-25 o 14:57 |
||
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie na Kenzo, moze cos znajdziesz u mnie
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Na zdjeciu widac ze chance jest okolo 15ml...nie moge sobie przypomniec jak pachnie
Masz moze porownanie do chance eau fraiche? Zastanawiam sie tez ktora wersje moge oddac, bo pojemnosciowo bardziej pasuje edp, edt szkoda mi oddawac bo jest troche duzo...Odlewki mnie raczej nie interesuja.
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Dzięki za odzew ![]() Oprócz tego, co w wątku mogłabym jeszcze zaproponować cały, zaledwie przetestowany (lub odsypkę sporą powiedzmy pół pudełeczka) pudru Kryolan TL11 (jaśniutki, transparentny), waga wyjściowa to 20 g., tu podaję link do KWC - klik lub odsypkę Estee Lauder Lucidity kolor 01 (też jaśniutki, ale już z kolorem) klik , obydwa pudry sypkie; a także odlewki z moich flakonów (jeśli jesteś zainteresowana) np.: Lolita Lempicka Forbidden Flower, Dior Addict, Cacharel Amor Amor Tentation, Givenchy Very Irresistable, Yves Rocher Yria i inne... Zależy mi jednak na oryginale, czy mogłabyś sfotografować spód buteleczki i podać kod z kartonika (mam inny zapach Kenzo, to sobie porównam). Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Jeśli nie jesteś przekonana, to dajmy sobie jeszcze czas do namysłu, ja w sumie też chętnie przetestowałabym jeszcze Code, edt. chyba bardziej by mi odpowiadała, ale jak będę w perfumerii to przetestuję jeszcze edp., żeby być na 100% pewną, a w międzyczasie może i Tobie uda się dotrzeć do Chance ![]() Pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-06-26 o 22:27 |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
hej jak tam idzie wymiankowanie?
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Już nie wiele mi zostało (może wkrótce, jak już dojrzeję, by podjąć odpowiednie decyzje zrobię jakąś dokładkę), ale dzięki, że pytasz.A propos, jakiego to zachwycającego pachnidła poszukujesz??? (widzę, że też (to też odnośnie zbiorów Luskap) nie grzeszysz kolekcją )Aha dzięki za tytuły książek, jeszcze się nie zaczęłam rozglądać w ich poszukiwaniu, ale wkrótce mam zamiar... |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
te co wystawilam to sa takie ktorych oddanie jestem ewentualnie w stanie przebolec jakos
chociaz i tak zawsze nad kazda flaszka gorzkie zali odprawiam zanim ja wysle w droge no ale mam jeszcze kilka takich absolutnie nietykalnych no i na kilka czekam,min Le Feu i Diamonds no a szukam wlasnie takiego zapachu ktory mnie oczaruje na tyle ze przestane z wywalonym jezorem ganiac po perfumeriach i szukac idealu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajny zapach, ale na mnie nietrwały (choć na apaszce utrzymywał się kilka dni), Intense troszkę trwalsze (ale znowu mocno słodkie...).Ah, ja też chciałabym mieć swój signature scent. Z sentymentem wspominam czasy, gdy miałam tylko Chanel Allure i było mi dobrze . Na tyle utożsamiałam się z tym pachnidłem, że używałam go chyba ok. 10 lat (i prawie nic innego), nie ważne, że nikt z moich bliskich już nie reagował na niego, ja sama już go prawie nie czułam, co tam, nie wyobrażałam sobie, by pachnieć inaczej. Ale to już historia, w tym roku mąż kupił mi go pod choinkę i wstyd się przyznać, ale poszło w świat (nadal jest, był piękny, ale już nie potrafię oceniać go w kategoriach zapachu, "zawiera" za dużo wspomnień, tak jaby zamknąć w szkle część swojego życia, sorry za tą pompatyczność. No i "niestety" teraz zostało mi tylko szaleństwo - testowanie, kupowanie, wymienianie... używanie lub nie tego co się nabędzie i tak w kółko... Najgorsze, że to mi się podoba, choć rozum mówi czasami "dość". Rozumiem więc chyba Twoje rozterki i życzę owocnych łowów, choć jak się raz wpadnie w ten kołowrót perfumiarski, to chyba trudno przestać.Pozdrawiam ![]() A może akurat She lub Addict2 będzie tym jedynym ![]() ![]()
Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-06-26 o 23:49 |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie czytalam dzis twoja recenzje Allure ( i wlasnie mnie ubawilo ze wszyscy mysleli ze to twoj naturalny zapach
urocze) - bo zglosila sie Jameestown i byla zainteresowana moim Rodriguezem, chcialabym Allure chyba no ale ona stwierdzila ze jednak nie...no to trudno ![]() She juz mialam kiedys i choc dobrze mi sie nosilo i na bank trafi na liste niewymienialnych-to jednak nie byl to zapach dla ktorego bym mogla z innych zrezygnowac Addict2- kto wie,moze, chociaz on chyba tez z gatunku tych bezogoniastych,co? ale ostatnio kupilam herbatke liptona pink citrus czy jakos tak, wlasnie mocno grejpfrutowa i to po niej mi sie tak tego addicta zachcialo
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), co będzie w upały, zobaczymy. Na wys. temp. zostawiam sobie do rozgryzania L'eau par (choć i on, zresztą, wbrew pozorom, nie jest wcale tak łatwo klasyfikowalny - jak to Kenzo ).
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

.

Wkleję Ci moja listę zapachową:

. Na tyle utożsamiałam się z tym pachnidłem, że używałam go chyba ok. 10 lat (i prawie nic innego), nie ważne, że nikt z moich bliskich już nie reagował na niego, ja sama już go prawie nie czułam, co tam, nie wyobrażałam sobie, by pachnieć inaczej. Ale to już historia, w tym roku mąż kupił mi go pod choinkę i wstyd się przyznać, ale poszło w świat (nadal jest, był piękny, ale już nie potrafię oceniać go w kategoriach zapachu, "zawiera" za dużo wspomnień, tak jaby zamknąć w szkle część swojego życia, sorry za tą pompatyczność. No i "niestety" teraz zostało mi tylko szaleństwo - testowanie, kupowanie, wymienianie... używanie lub nie