|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Co do udzielania się w SB i na podforum - wie tylko moja jedna przyjaciółka z realu. Podczytuje nas chyba od czasu do czasu - to znaczy podforum, bo intersuje się i lubi perfumy. Czy czyta SB - nie wiem
ale nawet gdyby czytała, to wiem, że nikomu innemu nie powie. Poza tym nie wie nikt i chcę, żeby tak zostało![]() Jeżeli chodzi o prezent urodzinowy - to mam już go sprecyzowany
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a we własnym zakresie zakupiłam trylion odlewekCytat:
, ja skromnie, ale wziełam![]() Cytat:
, zresztą ja lubię odlewki, flaszki wolę kupować ostrożnie, bo się ich później pozbyć nie mogę . Mam co prawda parę chciejstw, ale bez ciśnienia. Co do kosmetyków kolorowych, to, podkład używam tylko jeden, puder z BU, tusz i kredka do brwi (mam ją już ok. 6 lat i na przynajmniej 10 mi jeszcze wystarczy ) reszty nie używam. Wóz odpada, obecny zlew jest ok., zmywarkę kupiłam na wyprzedaży w MM, odkurzacz jeszcze dycha pralka też![]() Jeszcze jakieś propozycje
|
|
|
#1234 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o fu..k! to jest mega avantgarda jak dla mnie to chyba nie dokladnie ten nurt ale staje mi przed oczami jak żywy Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-24 o 22:55 |
||
|
|
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=rachell111;20245194]ja sobie postanowiłam za wszystkie smuty mego życia - wynagrodzić kupując sobie makijażową rozpustę - czyli kupić wszystko to na co zawsze miałam ochotę a nigdy mieć nie mogłam - to nic ze dalej nie mogę ale nie spocznę dopóki sobie tym nie poprawię nastroju - dzięki bogu minimalizm mam we krwi więc pewnei skonczy sie na kompakcie tuszu i kredce - ale to jzu rozpusta w moich oczach bo nie spojrzę na cenę tylko wezmę to co mi się wyda najlepsze i basta ( sephora 20% ma mi w tym pomóc) po prostu raz dwa trzy i sru kupione - a nie noce i dnie na allegro jak zwykle - gdzie najtaniej jaki odcień kiedy dostawa - ja chcę już !/QUOTE]
Jak ja Cię dobrze rozumiem Makijażowa rozpusta to też moja specjalność. Weszłam do drogerii dziś po podpaski. Wyszłam z czterema (!!!!) lakierami do pazurów i fioletowym ajlajnerem. O podpaskach zapomniałam... Daj spokój, minimalizmem sobie humoru nie poprawisz
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkich, pełnych, nowych... ![]() dziewiczych...
|
|
#1237 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() sobie zresztą też prezentów nie umiem wybierać, niespodzianek się zawsze trochę boję, chociaż w zeszłym roku na urodziny dostałam od TŻ cieplutki kocyk w łaty pomysł w 10 ![]() a w tym nawet miałam życzenie - zażyczyłam sobie książkę Marii Janion "Wampir Biografia Symboliczna" po tym jak rok wcześniej dostałam od koleżanki też M. Janion "Kobiety Duch Inności" i do tej pory wyłapuję stamtąd nowe ciekawe książki do poznania Cytat:
Bieszczady wczesną jesienią muszą być piękne, byłam tylko w maju, ale wyobrażam sobie te jesienne barwy, mmmm
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1238 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie ja tez nie uzywam
|
|
|
#1239 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja i tak bywa słucham gotic. Ale tego nie znałam.
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale kusisz Bieszczadami ajaj - limit szczęścia na zamówienie juz wyczerpany mam - popatrzę na gryxowe stopy to zapomnę
|
|
|
|
|
#1242 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
a to ja nie wiedziałam ze to jest gotyk
|
|
|
#1243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chcę na tą plażę popatrzeć chociażbe bardzo ![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-24 o 23:08 |
||
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie popełniłam zakupy na BU - będę się kwasić i likwidować blizny i przebarwienia po syfach, bo niestety żaden fluid ich nie zakrywa I zapasik pudru oczywiście wzięłam.Co do kolorówki - obiecałam sobie, że nigdy więcej nie skuszę się na cienie do oczu. Zachciewa mi się, a potem to leży, bo nie mam czasu albo nie chce mi się nimi malować. Mój makijaż oka ogranicza się do tuszu i kreski na dolnej powiece. Perfumy to nie pamiętam, kiedy sobie ostatnio kupiłam ![]() Spać mi się nie chce przez ten koniak
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1245 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() zdziwiłam się że Hinoki nie ma.. to tak na zawsze w ogóle? czy po prostu brak przejściowy? to, yyyy, kwadratowe lata 80-te moja druga natura, jeden z tych kawałków ma tyle lat co ja Cytat:
![]() ale że awangarda to nigdy bym nie pomyślała, raczej że to takie przyjazne dla otoczenia dźwięki....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a piżamka leży nieużywana od roku w szafie - czeka na wyjście do ludzi |
|
|
|
|
#1247 |
|
BAN stały
|
Mam jeszcze parę kfiatkuf w zanadrzu
![]() Tak też myślałem Btw - "ruchome" szklanki do whiskey widziałem w necie jakiś czas temu - miały kształt podobny do flaszki Silver Rain i były cholernie drogie (muszę się zwierzyć, że przejawiam niewytłumaczalny pociąg do szkła) ![]() W Koszalinie w nocy 5 C! Mamy drugą połowę czerwca, czy jak?! ![]() A! Pragnę wyrazić swe oburzenie, że w sytuacji, gdy jestem kompletnie spłukany i groszem nie śmierdzę, odbywają się takie fajne rozbiórki na współzakupowym Karty dźwięku też nie mam, więc z Waszych linków lukam se na obrazki |
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego kupuję tylko kredkę do robienia seksi oka - nigdy nie miałam kredka do oka i brwi - jedna - starcza mi na 3 lata czestego uzywania zwykły brown wiesz ze mi lekarz kazał pić koniak - normalnei jakby mi to dał na piśmie piłabym chętnie w robocie - mam po nim więcej chęci do działania niż bez Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-24 o 23:15 |
|
|
|
|
#1249 |
|
Nindżopesz
|
Dobranoc, ide w kime, nie zarzucajcie proszę miliona fajnych linków pod moją nieobecność
|
|
|
|
#1250 | |
|
BAN stały
|
No, jak się pięknie składa!
![]() Cytat:
![]() --- Człowiek całe życie się uczy Kamienie do drinków ![]() A! Demot speszyl for Maja
|
|
|
|
|
#1251 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do Hinoki-to nie wiem czy kiedyokolwiek był..a jak był to pewnie drogi ![]() co do kolegi-no proszę Cię-ja go nigdy nie zapomne , nawet mi sie kiedyś śnił i mam nadzieje ze to sie kiedyś powtórzy ![]() Cytat:
ruchome szklanki są super-posiadam
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
kurde otwórz szafę i stwierdź czego tam brakuje
ja też kolczyki gubie namiętnie i zawsze - więc mam po jednym egzemplarzu i zawsze zamawiam kolczyki bo zawsze mam deficyt - nie wiem moze kiedys dostane takie co sie dobrze trzymają |
|
|
|
#1253 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o kurde! kamienie do drinków są extra!
![]() juz widzę je w tych ruchomych szklankach
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z cywilizacji niezbedny mi będzie tylko aparat foto i perfumy
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-06-24 o 23:30 |
|
|
|
|
#1256 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za to kiedyś śnili mi się wszyscy trzej panowie z programu Top Gear
|
|||
|
|
|
#1257 | |||
|
Zakorzenienie
|
skoro jutro, to już za 30 minut!!!
Sto lat! Sto lat! niech żyje żyje (i pije!) nam!!!! ![]() Cytat:
Cytat:
to se na ciacha polukasz (jak Miciel piękne! Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-24 o 23:32 |
|||
|
|
|
#1258 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
A jak to się ma do ceny tam skąd kupujecie?
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - ten tonik 10% po prostu porządnie złuszcza mi twarz. Muszę wtedy ją mocno nawilżać i stosować wyjątkowo regularnie filtry. Twarz mam wygładzoną, przebarwienia mniejsze.
Co to za żel z Neostraty bo mnie zaciekawiłaś?
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
haha
Powinna się przejść pod jakimś stadionem po dobrym meczu ![]() Kibolowych odlewników mozna nawet setke zaliczyć ![]() Kurde leje !!!! Co za lato
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-06-24 o 23:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

ale nawet gdyby czytała, to wiem, że nikomu innemu nie powie. Poza tym nie wie nikt i chcę, żeby tak zostało

. Mam co prawda parę chciejstw, ale bez ciśnienia. 
, poza tym z linku liczą sie wszystkie znaki, wiec moze tak byc...
), że teściowa mnie podczytuje
, szukam sobie prezentu urodzinowego i nic mi się nie podoba, ba ja nawet nie wiem co chcę

Mamy drugą połowę czerwca, czy jak?!