|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
a nam robili w szkole, ten sam fotograf co zdj. studniówkowe i za bardzo nie mieliśmy wyboru ;]
|
|
#3302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój niestety ubiera się prosto i zwyczajnie, chociaż ma jakieś wysokie mniemanie i twierdzi że ma cudowne wyczucie i styl w bluzach z croppa hehe ![]() Zrobiłam te kebaby i o dziwo wyszły super i dobre, sama się zdziwiłam, jak i również reszta rodziny. Jutro Tż przyjeżdża i będziemy dzwonić do tego pana znad morza
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-24 o 22:09 |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20243655]w
oo !. ja bym wolała pracę w Rossmanie ![]() [/QUOTE] Cytat:
Historia to mało oblegany kierunek, z tego co wiem na UWr w poprzednim roku przyjęli wszystkim, ale UW to większa renoma, więc pewnie progi będą przyzwoite. wydaje mi się, że powyżej 50% z rozszerzenia trzeba będzie napisać. kurde, ale mam ch.jowe połączenia jutro Nic, trudno spędzę cały dzień na czekaniu na autobusy... Oby mi się to opłaciło, bo jak mnie nie przyjmą...
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Wtajemniczenie
|
Plesiunia, na UJ próg na historię w tamtym roku to 51% z rozszerzenia.
|
|
#3305 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się; pokazują, że własny, oryginalny styl można stworzyć z wcale niefirmowych i wcale niekoniecznie drogich ubrań ![]() Cytat:
![]() Mhm, to dam Ci znać, jak z ich uczciwością, na razie wszystko przebiegało bez problemu ![]() To jedna z jego pasji (drugą są filmy i książki Allena ), też życzę mu, żeby daleko zabrnął i żeby mu się udało.No nie narzekam ![]() ![]() Cytat:
![]() O Komorowskim też właśnie teraz oglądam. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20243655]wcale nie. mama już nie mieszka z Wami i wiesz przyjeżdżając teraz zaburzyła pewien ład, bo po prostu jesteś już przyzwyczajona do niektórych rzeczy .wow! no to brawka jeeejjj, jestem pod wrażeniem ![]() zdecydowanie przystojniejszy http://dziendobrytvn.plejada.pl/28,3...sci_detal.html [/QUOTE] ![]() Dziewczyny, stop już! bo poczuję się zagrożona ![]() Cytat:
a tak dobrze ukrywałaś, że mamy tego samego Tżta wspominałaś o wyjeździe nad morze, jak Tż na dniach oznajmi mi,że wyjeżdża gdzieś w interesach, to naprawdę zacznę coś podejrzewać. Tutaj jest ten dzisiejszy odcinek z moim Tżtem, mogę prosić o głosy na niego w tej ankiecie 'która stylizacja jest najlepsza'? ![]() Wiecie Żbiki, jak dziś weszłam do Empajku, tak siedziałam tam 1,5h a właściwie gazety, bo czytałam sobie Newsweeka, Charaktery i.. podręczniki do nauki hiszpańskiego ![]() Bardzo fajny artykuł był o tym,że często geniusze rodzą się ze związku, w którym mężczyzna był sporo starszy od kobiety. Tak było z Einsteinem, Wolfgangiem Goethe, Freudem.. nieźle im większa różnica wieku, tym większy geniusz? to jak jest z inteligencją u dzieci, u których to kobieta jest starsza od mężczyzny?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-24 o 22:54 |
||||
|
|
|
#3306 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zakręcona jestem ![]() to chyba mój day. wszystkich mylę wybaczcie Ala, kebaby te (CHYBA) z knorra? Martyna, za głosowane
|
|
#3307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3308 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() od kiedy używam odżywek Nail Teka mogę malować paznokcie spokojnie co 5-6 dni ![]() z tym, że ja i tak używam Inglota, bo jego wieczna świeżość mnie zachwyca. Cytat:
![]() a dzisiaj to jak? teraz )jak to niezaakceptowanych ? no nie wierzę, niech tylko Cie w chu.a zrobią, to trzeba im będzie wklepać. a tylko Ty tak masz, czy inni też?bo mnie zadziwia, że kogo nie spytasz to każdy chwali. Cytat:
mi inglot się trzyma bez żadnych ochronnych odżywek z 2 dni może porządnie, no góra 3 ![]() ale to pewnie przez to, że moja kąpiel zazwyczaj trwa z 30 minut mi też właśnie, już te moje najprawdopodobniej 5 opłat, zdaje mi się być dużo za dużo. i w ogóle 34543654 razy się zastanawiam zanim się zdecyduję na uczelnie, miasto. zastanawiam się czy w ogóle bym chciała tam studiować... ale założą Ci na pewno taką metalową szynę za jedynkami po zdjęciu aparatu, nie? nie wiem jak to fachowo się nazywa ![]() Cytat:
Martyna, gdzie można zagłosować ?
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-24 o 23:18 |
|||
|
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A szczególnie lubię Inglot Dry&Shy preparat nabłyszczający do lakieru do paznokci
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
"...że mam ochotę na nim oko zawiesić dłużej"
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-24 o 23:25 |
|
|
|
#3311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sorryyy.. nie chciałam żeby to wyszło wyszło w ten sposób, tak na forum Cytat:
![]() Tak z Knorra. Btw, ten sos wyszedł po prostu mega świetny Również mnie to zaintrygowało
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okej, nic się nie stało i dziękuję w imieniu Tżta za głos ![]() Cytat:
![]() pogrubione - Martens, świtu nie widziałaś?! o tutaj można głosować. ![]() słyszałam
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-24 o 23:32 |
||
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
to jest zdecydowanie niebezpieczne... jeszcze z ust Jacykowa...
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- eee, to na TJ powinno spokojnie wystarczyć
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sam miał 34, jak się urodziłam ![]() Cytat:
Kiedyś chciałam sobie kupić, a teraz w sumie nawet nie potrzebuje, mam takie mocne paznokcie, że aż się dziwię ![]() Właśnie przez to się tak trzyma. Zawsze malowałam jeszcze powierzchniowo Killysem, a teraz nie zdążyłam i nawet lepiej. Albo ten szary jest taki bosze, jak to brzmi, jak takie coś opisuję ) i w niedzielę przed wyborami jedna teraz chciałam zmyć, ale już mi się nie chce malować, a z gołymi mi gÓpio, to sobie pociągnę kolejną, a jutro innym pomaluję. Chociaż ten taki fajny, bo do wszystkiego pasuje, a już inne kolory nie ![]() Ja zawsze tylko prysznic, naczyń nie zmywam, to pewnie tez ma znaczenie ![]() Taki drucik od 3 do 3 i na każdym z tych zębów kropelkę kleju. Tylko dzisiaj snułam przed ortodontką takie hipotetyczne sytuacje: jestem w leśnej głuszy i nagle mi się kawałek oderwało (dziewczyna na wątku o aparatach pisała, że np się jej oderwało, jak chciała wyłuskać zębami słonecznik ), dopiero po kilku dniach idę do dentysty, a tu się wszystko poprzestawia mówi, że aż tak nie będzie ![]() Ale i tak będę miała dwójki dorabiane kompozytem, bo są za małe i wtedy aż za dużo miejsca nie będą miały jak do tej poryWkurza mnie jego styl wypowiedzi
|
||
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubisz jak Tomasz się wypowiada?
![]() mnie on dobija w Hot or Not na Vivie. widziałam ze 2 odcinki, ale skutecznie mnie zniechęcił do oglądania..
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki 16 lat w kąpielówkach Borata ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- No i wyszło, nasza chiddy się aktywnie udziela na wątku Nimfomanki
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Idę spać, Państwo Żbikostwo, dobranoc. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydało się, że Ty też tam zaglądasz ^^
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3321 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie na to samo zwróciłam uwagę.
![]() Weszłam aż na ten wątek, no sponio, jak to się mówi, sam sex. ![]() Martyna, zagłosowałam na TWOJEGO tżta. ![]() --------------- Dzień dobry Miłym Paniom ! ![]() Jaki piękny poranek. Wszędzie ciemno i głucho.
|
#3322 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
Martyna, modnego masz TŻeta, zagłosowałam na niego ![]() Jadę dzisiaj z koleżanką na zakupy, bo się wczoraj zaczęły wyprzedaże w Zarze i wszystkich sklepach Inditexu. Ale chyba kupię tylko spodnie jakieś, bo ja się muszę przecież spakować jakoś.Wczoraj zaczęłam trzeci sezon Skinsów i to już nie to samo co 1 i 2 Mniej mi się podoba po obejrzeniu kilku odcinków.Miłego dnia ;*
|
#3323 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ;* przejrzałam na szybkiego o czym pisałyśmy i zagłosowałam na TŻ Martyny, mam nadzieję, że wysiuda tą brzydką babę.
Wczoraj były jaja. Pojechałam do Galerii Krakowskiej, stamtąd na piechotę na UEK, żeby kupić teczkę, bo trzeba składać tam dokumenty w specjalnej teczce, która jest do nabycia w ich księgarni za 5 zł potem - ponieważ w H&M w Krakowskiej coś mi się bardzo spodobało, a obiecałam sobie, że będę wspierać inne galerie, które przez nią podupadają - pojechałam do Bonarki, nie było tam czego chciałam, więc postanowiłam wrócić do Krakowskiej, to autobus mi się rozkraczył w połowie drogi (NIGDY mi się to dotąd nie zdarzyło). Poszłam więc na piechotę do Galerii Kazimierz, żeby jeszcze im dać szansę, ale tam TEŻ tego nie było, więc musiałam pojechać tramwajem z powrotem do Krakowskiej. W tramwaju było pełno Niemców i już się bałam, że nie dopcham się do automatu i będzie kaaaaaaaaraaaaaaaaa choć w sumie powinnam móc jechać na bilecie z rozwalonego autobusu, right? Nieważne. W każdym razie kupiłam sobie - małą czarną i okulary a la Gaga Dobra, miałam poakceptować koledze czekoladki na fejsie - ja już nie mam szans na wygraną, a on owszem - a teraz wracam do spania ![]() Miłego dnia ;** ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
. A 4 jest okropny.---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- What the hell. Linkuję sondę na facebooku, może ktoś z moich znajomych pomoże panu P.
|
|
|
|
|
#3324 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie wiedziałam, że to aż tak ciężka choroba. ![]() najgorsze jest to, że człowiek jest taki bezsilny wobec tego. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Marta dzięki za wysłanie minerałów. Cześć;* jestem! zaraz Wam wszystko opowiem, jak tylko zacytuję resztę.
|
|
#3325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, dziś wstałam wcześniej, bo po 8:00, łaa!
![]() Cytat:
Cytat:
Jakie przygody chciałaś popełnić dobry uczynek,a los obrócił się przeciwko Tobie ![]() Ja też rzadko bywam cały dzień poza dobmem i nie przepadam za tym. Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#3326 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20214166]
oglądałam wczorajszy odcinek Kuby. ten to ma na bani . pousuwane są ;/[/QUOTE]a na stronie Kuby nie będzie? odcinek był fajny ![]() dokładnie, to jakaś niedorzeczność. Cytat:
![]() ja też Cytat:
![]() może, źle mnie zrozumiałaś? Miałam na myśli przedziałek na środku głowy o taki to jest feeee, a ja zrobiłam sobie grzywkę prostą o taką ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Martyna czy dobrze to nie mogę powiedzieć, w zasadzie to nawet źle. Oczywiście przesyłka nie przyszła. Ale wszystko po kolei. Pojechałyśmy z mamą do cioci i wujka do Rypina.(wujek miał mnie zawieźć do Warszawy). Paczka właśnie była nadana do Rypina i miała dojść 23.06. A, że jakaś baba zamuliła i zapisała na 24. A ja rozmowę miałam właśnie 24. Siostry tż stawał na głowie, żeby coś załatwić i dał im dyspozycję, że odbierzemy osobiście przesyłkę i niech jej dalej nie wysyłają. No to my wstajemy o 3, o 4 wyruszyliśmy do Wawy, trochę po 6 byliśmy pod firmą FedEx(tak ku przestrodze) i zdzwonimy, a tam zamknięte. Ale kobieta nas wpuściła i jej wszystko tłumaczę, ona spr. numer paczki itd. Poszła gdzieś i myślałam, że da mi już tą paczkę, a ona wezwała kolegę. My z nim gadamy, że paczka miała zostać, a on, że oni ją wysłali W ogóle tak niesympatyczny był, że aż ciśnienie mi podskoczyło. Nieogarnięci jak nie wiem co. Nikt nie był w stanie podać mi numeru kuriera który przejął paczkę. Na odczepkę dali mi numer do GSL, gdzie paczka trafiła. A, żeby jeszcze śmiesznie było to paczka była już o godzinie 24 w nocy w GSL dnia 23.06!! Nikt nie raczył jej dowieźć No i du.pa nie zdążylibyśmy obrócić z powrotem. To była jakaś paranoja. Za przesyłkę o wartości 1$ zapłacili 115$ A tutaj takie coś! Ale siostra z tż będą składać reklamację za nie kompetencje firmy. Ahaa no i musiałam przełożyć rozmowę z konsulem bo bez papierów nie miałam się co starać o wizę. Kolejna wizyta 29.Także trochę koszmar.Ahaa i Beata pewnie nie mogłabym się spotkać, bo byłam z mamą, wujkiem i ciocią i nigdzie nie zatrzymywaliśmy się na dłużej. A 29 pewne pojedziemy tylko na rozmowę i z powrotem. w ogóle zmęczona jestem, wczoraj wstałam o 3, a dzisiaj o 5.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-25 o 10:02 |
||
|
|
|
#3327 | |||
|
Konto usunięte
|
nie musisz się martwić .w ogóle , dlaczego zmieniłaś av ? ten też jest ładny , ale tamten był lepszyyy ;<.Cytat:
właśnie też chciałam o tym pisać ! Cytat:
.nie ma co jury to mają wyśmienite ![]() Cytat:
o kurdee. to zamieszanie było niezłe ;/ Dzień dobryyy ;** jakoś wcześnie dzisiaj wstałam ,ale to dobrze. ![]() Martyna-zagłosowałam na Twojego Tż .
|
|||
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak słów. Bardzo dobrze, że Twoja siostra zamierza składać reklamację, MUSZĄ jej uznać, bo jak nie, to przestanę wierzyć w sprawiedliwość. Sorry, ale co to w ogóle ma być? :| to przerażające,że tak olewają klientów, to im powinno zależeć na tym, by wszystko dobrze poszło i żeby mieć dobrą renomę! Pojechaliście tylko na darmo :| jak to niekompetencja niektórych może wszystko pokrzyżować- zupełnie jak z tą hurtownią, z której dziewczyny zamawiają ciuchy.. Wyawałoby się, że to oni powinni się starać i stawać na głowie, by wszystko rzetelnie zrealizować, nie klient.. a rzeczywistość okazuje się zupełnie inna. Współczuję ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20250550] nie musisz się martwić .w ogóle , dlaczego zmieniłaś av ? ten też jest ładny , ale tamten był lepszyyy ;<.Martyna-zagłosowałam na Twojego Tż .[/QUOTE] bo mi się ten bardziej podoba i uważam, że jest ładniusi ![]() :tańczy afrykański taniec wdzięczności z wymachami nóg i uszu wokół ogniska:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-25 o 10:20 |
|
|
|
|
#3329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Mój 'rekord' to 9 lat różnicy, ale jakoś tego nie czułam. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3330 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ja to niedawno dopiero wstałam, a raczej mój brat mnie obudził bo chciał mnie zaprosić na imieniny swojego teścia Kurde dostałam ofertę pracy na 3 miesiące przy mięsie no ale zarobiłabym nieźle min. 1300 za miesiąc.---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 11:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Mi by wyszedł taniej akademik niż mieszkanie z Tżtem, gdzie bym nie płaciła za wynajem, tylko same opłaty...

w bluzach z croppa hehe 
ja osobiście bym wolała pracować w Rossmanie 

jeeejjj, jestem pod wrażeniem 
a właściwie gazety, bo czytałam sobie Newsweeka, Charaktery i.. podręczniki do nauki hiszpańskiego 

Kiedyś chciałam sobie kupić, a teraz w sumie nawet nie potrzebuje, mam takie mocne paznokcie, że aż się dziwię 
Mniej mi się podoba po obejrzeniu kilku odcinków.

? ten też jest ładny , ale tamten był lepszyyy ;<.