|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Alguien takie problemy? Jezu to jest chore jak dla mnie... kiedyś chyba dzieciątko się trzymało na rękach i się taki paszport wyrabiało... chyba podwójny nawet, dla matki i dziecka czy cos, choc nie pamietam dokladnie... ja pierdziele, jak sobie poradziliscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]()
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
Dzidzia dobra dobra, winny się zawsze tłumaczy...
![]() ![]() Nic baby, dobrej nocy, bo padam na pyszczek! |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
sliczny
![]() my obejzelismy film i trzeba sie zbierac do spania. dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój polazł się kąpać.. w dodatku drzwi zamknął od środka i nie mam jak iść siku ![]() ![]() A jak ja wyjdę z kąpania to on już będzie chrapał ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bezsens. Odkąd mieszkamy we dwoje, to nigdy nie zamknęłam łazienki. Chore. Ale Ciebie bym nie wpuściła ![]() ![]()
![]() |
#607 | |
Wtajemniczenie
|
Miedzy innymi. To znaczy i tak mialam miec cc ze wzgledu na odklejanie siatkowki w oczach, a taeraz sie okazalo ze nawet jakbym tego nie miala to i tak by mnie cieli bo Sylwia jest zle ulozona
![]() Bardzo fajne zakupy ![]() Super naklejki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#608 |
Raczkowanie
|
Ja pierdziele ale zasuwacie z tym pisaniem,codziennie zanim nadrobie to was już nie ma i z kim tu pisać?????
Ja dzisiaj prasowałam pół dnia a jutro idę z moim pierwszakiem na zakończenie roku szkolnego no i wakacje. A pomyśleć że jeszcze niedawno mu pieluszki zmieniałam......... LAZURKA GRATUJACJE PANI MAGISTER!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Basia i kolandra śliczne brzusia kashha zakupki super Ja jakoś spać niemogę, bp moja męża ma nocki i niemam na kogo nóg zarzucać w nocy.
http://www.suwaczki.com/tickers/860ianli82cylfil.png http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563 Edytowane przez madziorek026 Czas edycji: 2010-06-24 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolandra, Basia fajne brzuszki My juz wrocilismy od znajomych a u nich takie mnie skurcze zlapaly, ze kazdego wystraszylam, ale pochodzilam i sie rozeszly, wiec jeszcze to n ie to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | ||
Zadomowienie
|
jeszcze nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ach no i gratki za te 3 godziny ![]() ![]() Lazurka - gratulacje dla Pani Magister!!! Kolandra, Basienka - super brzuszki ![]() jutro jedziemy do Arboretum JFK (ogrody), jeszcze chyba kwitną rododendrony ![]() ![]() to jeszcze wklejam brzucholka, na zdjęciu porównanie - pełen 35, 37 i 38 tydzień
It's nice to be important but it's more important to be nice ![]() ![]() Edytowane przez jaszczka Czas edycji: 2010-06-24 o 23:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Raczkowanie
|
Tyle miałam fotek wrzucic, ale cos mi sie nie powiodło i zostawiam to na jutro.
niezawsze - toś pobalowała...do pierwszego skurczu, hihihi Basia84, Farminka, Alguien - stęskniłam się za Waszymi maluszkami, prosze o jakies fotoski. Jadłyście już może jakieś owoce, czy nadal dieta? Mam pomysł na Wasz wątek, ale jak zwykle się spóźniam.. "PROSTO Z BRZUSZKA NA CYCUSZKA" Natchnął mnie mój mąż, bo jak siedzę przy kompie to on ciągle - "już siedzisz na "wiosna z brzuszkiem lato z cycuszkiem"? Zatrzymał się na tamtym tytule, ale go nie wprowadzam w szczegóły. |
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#613 |
Rozeznanie
|
kolandra za pozno odchowalnia juz zalozona wiec zapraszam
![]() prosze bardzo oto kolejna porcja zdjec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Raczkowanie
|
Basia wiem,że za późno, ale może kolejna część....
Taki mały królewicz, ten syneczek!!!! Teraz coraz bardziej chce moją córunie mieć ze sobą. Przestało mi wystarczać, że rusza się tylko w brzuszku.... echhhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ehhh.. gdyby był tak z jakieś 25 lat starszy.... ![]() ![]() Zostało mi 20 dni ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-25 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Rozeznanie
|
kolandra juz niedlugo a moze mala Cie zaskoczy i wyjdzie wczesniej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- zapomnialam napisac o diecie nie trzymam zadnej i malemu (odpukac) nic nie jest. pytalam sie lekarki co mam jesc a co nie to ona powiedziala ze wszystko wiec jem. dzisiaj nawet kawki sie napilam rano, co prawda slabej ale smakowala mi jak nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Rozeznanie
|
jeszcze jedno pod tytulem: "a ja gwizdze na wszystko". przy okazji jak mozna sie tak zmarszczyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Raczkowanie
|
Basia ja mam termin 18/19 lipca. Więc za tydzien mogłabym już urodzić, ale to nie ode mnie zależy... Dobrze,że jesz wszystko, bo ja już się martwię,że trzeba głodować...
Malutki takie minki robi, że tylko go całować.. Ach dzieci są jak TV, można cały dzień oglądać..... ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Siala - Ty straszysz czy sama w strachu? z tymi bólami? |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Rozeznanie
|
Jaka slodka dzidzia. Slicznosci!!!
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zjadlam sobie serniczka i wypilam kawke ![]() ![]() W nocy chyba z 5 razy wstawalam siusiu...no ale ![]() Dzis myle ze na obiadek zrobie sobie placuszki z truskawkami ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzis skonczylam 32 tydzien ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#623 | ||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() alguien co za beznadziejne procedury , trzymam ![]() ![]() basia Oscarek to niezły przystojniak ![]() kasandra dobrze,że wszystko ok ![]() kolandra super ze wsio ok i ślicznie wyglądasz, brzuś super. Naklejki super, dzidzia bedzie miała na co patrzeć ![]() basienka ślicznie, a bloga już dodaje do zakładek , bo nie miałam. Jak się dziś czujecie ? jaszczka brzunio rośnie , ślicznie wyglądasz. kasha super zakupki Cytat:
![]() tylko Tż oficjalnie teraz dostał przyzwolenie od gina ![]() ![]() ![]() jak je robisz ? Cytat:
![]() Co ty masz z tym serniczkiem ![]() ![]() Nie pamiętam kto wklejal te hustawkę ale mnie się podoba My wczoraj dostaliśmy od siostry TŻta Taką.Zaskoczyli nas troche, ale mówili, że mieli okazje odkupić od kogoś bardzo okazyjnie, więc tak zrobili.Bardzo się cieszę.Nie rozkladamy jeszcze na razie jest w kartonie.Ich 3 miesieczny synek ma taką huśtawkę i bardzo lubi w niej przebywać.Poza tym przynieśli nastepna partie ciuszków ,ale tych na razie nie piorę bo to już z tych wiekszych od 62cm bodajże.Małe już jakiś czas poprasowane czekają w komodzie. Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-25 o 07:36 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serniczek mama upiekla wiec mialam wczoraj i dzis, juz go nie ma ![]() ![]() Posprzatalam sobiem, tzn. umylam naczynka ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
papeteria 62 to wcale nie większe
![]() ![]() Wygońcie mnie do nauki ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Ja poszłam siku o 7.45 jak wstawałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
BAN stały
|
jaka piłeczka
![]() bajka fajny brzus ale wielkiej róznicy nie ma. Cytat:
![]() ![]() wczoraj wieczorem TŻ mnie wnerwił... ![]() rano mdłości... to chyba od leków, już nie moge patrzec na to żelazo ![]() malutka mi coś raczkami przy twarzy działa, czuje na samym dole |
|
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() a właściwie nie taki dobry ... Coś mnie łamie, kicham od rana, boli mnie głowa i jestem połamana ![]() Basiu, czy mały ma kolki? Córeczka moich znajomych miała od samego początku ... dziwne bo zawsze mi się wydawało, że pojawiają się nieco później. Ciekawa jestem czy u Was już są ? ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o zdjęcia to po naszej sesji wywaliłam zdjęcia, które zbierałam przez jakiś czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
Hd- to dbaj o siebie
![]() Zuzunia - moja tez cos robi kolo buzki bo czuje jak tam puka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zalacznikow jest 237 i mozna je przegladnac wchodzac na agrafke obok tytulu, przed wejsciem na konkretna strone watku. Chyba, ze hd nadala im jakies "swoje" tytuly, latwiej byloby je znalezc. Dzien Dobry Wszystkim ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-06-25 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.