|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki nosisz aparat do zębów? | |||
aparat stały metalowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 44,14% |
aparat stały porcelanowy (kosmetyczny) |
12 | 10,81% |
aparat ruchomy |
6 | 5,41% |
nie noszę |
44 | 39,64% |
Głosujący: 111. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry Ortodonta, stomatolog, ceny usług , kogo polecamy:)?
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem bardzo zadowolona po tej pierwszej wizycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Przyczajenie
|
Dot.: ortodonta
Cytat:
Ja leczyłam się w Ortorad u dr Radlińskiego. Wybrałam ze względu na dobrą atmosferę i taką otwartość na mnie niznającej się na leczeniu. Fachowość i kompetencje( dużo certyfikatów zawsze wisiało-zmieniały się na nowsze co czasami czekając stwierdzałam) mogę potwierdzić teraz już osobiście , po leczeniu. Nie wiem nic o pozostałych orto, wybrałabym jeszcze raz tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Przyczajenie
|
Hallo
Ja leczyłam się w Ortorad Łódź u dr Radlińskiego. Wybrałam ze względu na dobrą atmosferę i taką otwartość na mnie niznającej się na leczeniu. Fachowość i kompetencje( dużo certyfikatów zawsze wisiało-zmieniały się na nowsze co czasami czekając stwierdzałam) mogę potwierdzić teraz już osobiście , po leczeniu. Nie wiem nic o pozostałych orto, ale wybrałabym jeszcze raz tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
BAN stały
|
Podajcie mi namiar na dobrego stomatologa (który również usuwa zęby) z Warszawy. Żeby był delikatny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba każdy stomatolog usuwa zęby ![]()
![]() |
![]() |
#667 |
Przyczajenie
|
Dot.: ortodonta
dziekuje bardzo za odpis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Przyczajenie
|
![]()
witajcie ponownie
![]() mam takie pytanko.czy ktos z Was mial zakladany aparat dlatego,ze mial za mala buzie na zeby? chodzi o to,ze zeby sie nie mieszcza w buzi, co powoduje,ze sa wypychane na zewnatrz. czy wyrywane mieliscie zeby i ktore? gdzie to wykonywaliscie w lodzi? u jakiego ortodonty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was zna dobrego ortodontę z Katowic/Bytomia/Chorzowa, który przyjmuje też w soboty? Jeśli tak to napiszcie, proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Tu sie mylisz. Moja sadystka tylko leczy, a do usuwania kieruje do zaprzyjaznionego innego sadysty. Tlumaczy sie tym, ze ma problemy z kregoslupem i czasem prawa reka jej dretwieje, a bywa tak, ze po wyrwaniu trzeba jeszcze pogrzebac w dziurze, by usunac ewentualne kawalki zeba. Jak jej wtedy reka odmowi poluszenstwa, to co dalej? Niewazne, ze samo borowanie tez czasem trwa wieki... Ale jak nie chce rwac, to przeciez nie bede jej zmuszac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to może powinna iść na emeryture, bo moim zdaniem wszyscy lekarze powinni być w doskonałej formie... przecież od tego zależy też nasze zdrowie
![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
No właśnie dziewczyny do jakiego dentysty chodzicie i ile wam bierze za borowanie ząbków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Zadomowienie
|
Dot.: Usuwanie kamienia nazebnego ....ultradzwiekami...BOLI ?? Gdzie robicie to w
Nowy Sącz - dentyści: PRODENTAL, ul. Długosza 59 - szczególnie pan Fornagiel i taka młoda Pani.... nazwisko mi z głowy wyleciało
![]() ortodonta: Bruno Darski, ul. Nadbrzeżna 59, świetny specjalista, zna się na rzeczy. No i umie rzoweselić człowieka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
U jakiego ortodonty w Piotrkowie Trybunalskim można założyć aparat ortodontyczny stały na raty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Leczył się ktoś może w ortodontix we Wrocławiu u dr Danuty Seeger? Opinie będą mile widziane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tani dobry dentysta WROCŁAW !!! i najlepiej aby mial znieczulenie WAND ...:((((
Ja polecam szczerze swoją dentystkę. Jest naprawdę fajna i muszę przyznać, że aż miło się do niej chodzi, bo i pogada i spokojnie wszystko tłumaczy
![]() I można się umówić telefonicznie albo przez maila, nie czeka się ani nic, naprawdę rewelacja Skopiowałam dane z netu jakby ktoś potrzebował ![]() dr nauk med. Anna Sobolewska Protetyk, Stomatolog Miejsce pracy: miejscowość: Wrocław, woj. dolnośląskie rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: gabinet stomatologiczny dr n.med.Anna Sobolewska adres: Krucza 87m1 kod pocztowy: 53-410 telefon kontaktowy: 607306543 0713371343 email: anna.b.sobolewska@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Przyczajenie
|
![]()
Polecam lekarza stomatologa Jacka Kałużnego - świetny fachowiec, zawsze umie dobrze doradzić, a przy tym jest bardzo miły i sympatyczny. Zawsze dla każdego pacjenta ma czas. Najlepszy dentysta u jakiego leczyłam zęby. To lekarz, któremu można śmiało zaufać. Gabinet Amident (Warszawa)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
Szukam dobrego dentysty na Górny Śląsku, który potrafi ładnie zrobić ząbki, ale bez niepotrzebnego niszczenia ich. Zależy mi na estetyczmej stomatologii zachowawczej
![]() Piszcie, co robiłyście i w jakim stopniu jesteście zadowolone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ortodonta-Olsztyn
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Przyczajenie
|
Ja już mam zdjęty aparat, ale z efektu nie jestem do końca zadowolona. Ale cóż...
Co do cen u Pani Burek to zauważyłam, że są różne w zależności od pacjenta. Ja np. płaciłam za wizytę (jeden łuk) 60-70 zł, z kolei moja koleżanka 50 zł (mająca również jeden łuk i na podobny okres czasu nosiła aparat), więc nie wiem o co chodziło... Ale na uprzejmość i wszelką pomoc Pani Burek nie mogę narzekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dr. Miłosz Płachciński Sosnowiec - Zagórze Szpital nr.3 Mez ul. Szpitalna 1 telefon do gabinetu na priv Wyleczyłam u niego wszystkie zęby od malutkich dziurek do bardzo zniszczonej ósemki ![]() Edytowane przez czarnapantera Czas edycji: 2010-07-11 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ortodonta- Białystok
Podbijam temat
![]() Szukam ortodonty który założy mi aparat samoligaturujący, jaki jest koszt takiego aparatu i ceny wizyt. a i jeszcze jedno pytanie. Czy jest możliwość założenia tylko jednego łuku, górnego? Chodzi mi tu o obniżenie kosztów. Byłam na 1 wizycie u orto w Ełku (ale stwierdziłam że skoro się przeprowadzam do Białego, to poszukam jakiegoś tam), no i orto powiedziała mi że po pierwsze, samoligaturujący jest przereklamowany i wcale nie przyśpiesza leczenia, nie zmniejsza bólu i że ona mi go odradza, a po drugie, jak mam zakładać aparat to dwa łuki na raz, bo z dołu szparę pomiędzy jedynkami mam przesuniętą ok 3 mm, i wtedy górne zęby trzeba by było do dolnych równać i wtedy szparę miedzy górnymi jedynkami miała bym asymetrycznie, przesuniętą 3 mm od środka ust. Zabrzmiało mi to dziwnie... Czy miała rację czy po prostu chciała mnie naciągnąć na 2 łuki? :/ z góry dziękuje ![]()
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ortodonta- Białystok
czy któraś Białostoczanka zakładała aparat u dr Sobolewskiej-Siemieniuk z gabinetu Ars-dent?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Warszawa
Magdalena Orczykowska - świetna, sympatyczna pani Ortodąta. Wizyta kosztuje 200zł mieięcznie, ja za aparat płaciłam jeszcze 1500zł teraz chyba 2000tys. Do tej pory chodzę do niej, jetem zadowolona. Konkretna osoba. Podobna jedna z lepszych ortodątek...mowa o aparacie stałym. przyjmuje na ulicy ząbowskiej 18 - praga północ, pancera 10 - tarchomin(gabinet AW DENT) oraz w na NFZ na nowym zjeździe w WCS. Jeśli deycują się państwo na aparat stały to polecam prywatnie, gdyż koszta są porównywalne. W prywatnym gabinecie Dr Orczykowskiej mogą państwo liczyć na mniejsze zamki, które wyglądają bardziej estetycznie. Jest miła atmosfera oraz szybkie zapisy. POLECAM! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Polecam centrum stomatologiczne ASDENT w Gdyni pod domem towarowym
Oraz panią doktor Katarzynę Dąbską z Rumi (mogę podać namiary na priv) Kobieta prowadziła moje leczenie, efekty można zobaczyć w wątku zbiorczym. Na prawdę, to co zrobiła z moimi zębami to cud nad Wisłą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
dr Szarek, niestety nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Przyczajenie
|
wiecie moze jaki w siedlcach ortodonta zakłada aparaty damon?
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- wiecie moze jaki w siedlcach ortodonta zakłada aparaty damon? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
A może ktoś polecić ortodontę w Warszawie? Najlepiej kobietę, bo jakoś mi tak lepiej się dogaduje
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- A może ktoś polecić ortodontę w Warszawie? Najlepiej kobietę, bo jakoś mi tak lepiej się dogaduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.