|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
![]() Cytat:
Wizerunku kameleona doczekać się już nie mogę, wstępny szkic widziałam, ale co z tego się wykluje, maluj proszę. Jubilat przetestowany , czy tak jak u mnie rower zdobi piwnicę![]() dobranoc
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-25 o 01:40 |
|
|
|
|
#1292 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Siostra spi i nie ma mi kto zrobić zdjęcia włosów
Ale wkleję artystyczno-perfumiarskie zdjęcie jej autorstwa
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1294 |
|
never say no to panda
|
bry
a ja się znów rozłożyłam... i sobie zdycham właśnie
|
|
#1295 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Właśnie dostałam od pana paczkonosza paczkę z All wypełnioną książkami, będę miała co czytać przez następny rok ![]() W sumie nie wiem czego się tak szczerzę, w normalnych warunkach przeczytałabym to wszystko w trzy tygodnie ale po pracy nie mam siły ani czasu a przed pracą nie chce mi się wcześniej wstawać... bu.. no i mało jakoś czytam, a chciałabym dużo więcej.. Cytat:
![]() Cytat:
całkiem dobry pomysł, tylko zażycz sobie jakieś niszowe chociaż, w końcu to okazja Cytat:
przytulki trzymaj się cieplutko
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja Ci moge pomóc... przeczytam i opowiem ![]() Pogoda do bani ![]() Ale jest piątek!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-25 o 08:31 |
||
|
|
|
#1297 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Najlepszego dla Florens
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1298 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dzień dobry
![]() najlepszego dla Polly zalegle oraz dla Florens Pachnących prezencików! Do weekendu 7 godzin i 10 minut
|
#1299 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na razie to ja sobie kupie tylko kraciaste spodenki a P. pewnie jakieś 2 koszule. Dzis pojde oblukac asortyment w realu przy okazji wizyty u ortopedy. Cytat:
Odlewki moge uzywac i zuzywać! jakos nie mam do nich sentymentu. Flaszek wykańczać nie umiem, z próbkami mam podobnie. I jeszcze: 100 lat i najlepszego!!! Odlewek bardzo wielu Pliku Ojro w portfelu Więcej zdecydowania (na prezent )i SB jak najwięcej gadania. Cytat:
A ja wczoraj się dobiłam Łiski i zasnęłam w połowie pisania posta w SB. Cytat:
![]() Tez bym tak chciała mój to do niedawna mam wrazenie ze mydła używał nie za często. Na szczecie teraz uzywa codziennie ale po za mydłem to juz chyba nic. Ściskam cieplutko ------------------------ Witam! Co za koszmarna pogoda, nie chce mi sie ruszyć tyłka nawet po bulki a muszę sie ruszyć i pojechać do wa-wy do ortopedy. Pomijam mjuz fakt ze powinnam powoli wychodzić a siedzę jeszcze w piżamie
|
|
#1300 | |||
|
Nindżopesz
|
Florens, sto lat!
![]() Cytat:
A może on też podczytuje Wizaż?Cytat:
Łączę się w bólu, ja mam coś z gardłem. Cytat:
Widziałam dziś dziewczynę w fajnym stroju a drugą z fajną fryzurą i zachciało mi się zmian. Ale nie mam pomysłu, kasy ani siły. No to ponarzekałam. |
|||
|
|
|
#1301 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oo..znaczy sie koneser ![]() rozważę Twoją propozycję a ja juz mam weekend
|
|
|
#1302 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- dostałam ostatnio monetę z kiwiem, to prawie jak kangur ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- |
|||
|
|
|
#1303 | |
|
never say no to panda
|
Florens, co ja Ci będę truła - zdrówko kobito!
Cytat:
trzeba wypatrywać rodzynków forumowych, może to jeden z nich przyznawać się panowie!Dzięki, dziewczyny ![]() zdrówko się przyda i to bardzo, bo właśnie ponownie zaczęło mnie łupać w krzyżu... gripex przestaje działać :/ i jeszcze odstawiłam tablety chyba z miesiąc temu i od tej pory głucha cisza u ciotencji
|
|
|
#1304 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Florensie stolatnawizazu
Nie, jestem po, ale dzisiaj rano już było znów 60 .... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marzy mi się serum success future Guerlaina Albo zestawik embellir Menarda - oj ... Gryxiu , czemu Ci nie wierzę ? No czemu ? Cytat:
Cytat:
Właśnie sobie uprzytomniłam,ze już z rok nie odbierałam żadnej paczki w podskokach i ze zniecierpliwieniem, ba, żadnej paczki juz dawno nie odbierałam bu.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1306 |
|
never say no to panda
|
wracając do rozmowy o chuopach i użalania się na mojego - metoda małych kroczków i brania na przetrzymanie ni chu-chu nie działa
![]() jeszcze wczoraj mówił mi słodziutko, że mnie w pełni rozumie, że fajnie sobie mieszkać w uporządkowanym i czystym mieszkanku, że się zmieni i w ogóle, a dziś odpierniczył mi jak do tej pory największe świństwo: od rana leżę chora, z gorączką, bólem krzyża i kij wie, czym jeszcze, ledwo, co na nogach staję, jak do kibla muszę iść. Chuop krzątał się po kuchni (ale talerzy, które leżą 3 dni w zlewie dotknąć nie raczył i jeszcze do mnie z pretensją, że nie pozmywane), bo żryć coś chciał, odgrzał sobie klopsiki w sosie w mikrofali i przyszedł do mnie obrzydzać mi życie (bo na żarcie patrzeć nie mogę i mi się niedopsz robi na sam widok... gorączka :/). Zjadł, polazł spać (bo głównie tylko to robi w domu - śpi i nie przeszkadza). Mnie się zachciało pić, poszłam do kuchni, a tam k...wa sajgon - butelki z piwem niedokończone, odstawione byle gdzie (wczorajsze, więc nadają się tylko do wylania i wywalenia, ale udzielny książę nie raczył tego zrobić), a co gorsze cała, ale to cała kuchnia zasrana brązowymi plamami po klopsach - ściana, roleta, blaty (obok plam po wylanych browarach), fronty szafek, kuchenka, podłoga (gdzieniegdzie walający się klopsik)... no i mnie kur...ica strzeliła, wezwałam go do kuchni i opierniczyłam jak beczkę od smoły. Zaczął się tłumaczyć, że chciał się najpierw wyspać do 13.30, a potem sprzątnąłby ten syf (bo mu się miseczka z klopsami wymksnęła, jak wyjmował z mikrofali!), ale mnie to nijak nie satysfakcjonowało. Poryczałam się, bo nie wiedziałam, w co mam ręce włożyć i jeszcze obolała i chora jestem... ale skończyło się na tym, że tak sobie ryczyłam i szorowałam wszystko w kuchni (nie wiem, czy dało radę ze ściany zszorować - jeszcze nie wyschły, ale na rolecie będzie permanentna plama szczęście mało widoczna). Chuop zaczął mnie opierniczać, jak sprzątałam, że robię histerię, strzelam focha i w ogóle beznadziejna jestem - mam się zastanowić nad tym, jak się zachowuję i co robię Odpysknęłam, bo co miałam robić.Teraz jestem chora, a dodatkowo jeszcze zła i smutna. I ryczę sobie ja, i ryczy sobie chuop (bo chyba ostatecznie wie, że źle zrobił.... ale się nie przyzna, że wina była po jego stronie)
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cbr
biedna,ja bym polazła i Ci posprzątała i rosołek ugotowała ,ale za daleko.....Przepraszam za to pytanie...ale czemu Ty zdecydowałaś się ze swych chuopem zamieszkać? Wiedziałaś pewnie że to flejtuch jest. Miłość,miłością ale co to za przyjemność z życia z takim jak Ci na każdym kroku nerwy szarpie....za parę lat będziesz umordowaną frustratką.....nie może tak być,nie wiem....może powiedz mu że jak tak ma być to nie chcesz wspólnego mieszkania ,albo co....no bo inaczej to oszalejesz...są wady które idzie zaakceptować i to nawet oczywiste jest ale na litość boską nie można godzić się na wszystko i żyć jak cierpiętnica w imię miłości ,która z czasem w takich warunkach przerodzi się w...wolę nie myśleć co
|
|
#1308 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
bo ja nie lubię sama mieszkać, a już w szczególności spać w pustym domu z chuopem to różnie bywało - owszem, fleja straszna, ale od czasu do czasu sprzątał (nie tak rzadko nawet) i wtedy było picuś-glancuś w pokoju (co ciekawsze - wydaje mi się, że o własny pokój dbał o wiele, wiele bardziej, a jak wprowadził się do mnie - nie na swoje - to ma serdecznie w dupsku, czy jest syf, czy nie jest, bo to moje mieszkanie i ja posprzątam... bo się przejmuje, żeby jakoś to ładnie wyglądało) no i jeszcze głupio wierzę w te jego obietnice - jest dopsz jeden, góra dwa dni, a potem znów się zaczyna "mienie gdzieś" *edit - a poza tym, jesteśmy już razem 8 lat i się przywiązałam
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-06-25 o 12:01 |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
CBRku norlanie nie wiem, co powiedzieć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:12 |
|
|
|
#1310 |
|
Wpisz tu zomzing
|
cbrku, ja się wypisywać nie będę, pogadamy na żywo
|
|
|
|
#1311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- też bym chciała na żywo
|
|
#1312 |
|
Nindżopesz
|
Cbr, ciężki przypadek. Mój jest kompletnym leniem i flejtuchem ale jak coś rozleje/rozsypie/zabrudzi to przynajmniej od ręki sprząta bez mojej interwencji. Butelki oczywiście rozstawia jak popadnie. Anyway, ciekawe jak Twój by postąpił gdybyś odpowiedziała "ok, to śpij a potem to ogarnij". Może jeszcze jest dla niego nadzieja i musisz zacisnąć zęby?
Nie znam skali problemu, ja wynoszenie butelek, skarpet, odkurzanie i zmywanie mogę w bólach przeżyć, ale np. obs...y kibel, porozwalane żarcie i niszczenie sprzętów kwalifikowałoby delikwenta do opuszczenia Domu Rudej Wiedźmy.
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr, mnie się rzuciło w oczy, że ten twój facet odcina się, nie akceptuje jakiejkolwiek agresji. Że go to strasznie wkurza i przesłania mu sedno sprawy. Podniesiony głos- i już nienormalna, histeryczka itd. Wg mnie tylko pogorszysz sprawę tak reagując.
Może umieraj na spokojnie w tym łożu, żeby się wzruszył i dał pić? W każdym razie współczuję Od razu mówię- ja tak nie umiem, rzucam fakami i talerzami oraz wyję
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to już nie te czasy,facetów nie wzruszają łzy.....raczej ich drażnią ,to już nie te czasy kiedy można się było rozchlipać i czekać to kojące ramię i czułe słowa pociechy.....
Ja nie płaczę...tzn zdarzyło mi się ,ale to nie był typowy płacz po prostu :twarz kamienna a łzy same wyłaziły wartkim strumieniem z bezsilności....ale to sytuacje do policzenia na palcach jednej dłoni.... Rzucanie talerzami to też kiepski pomysł-bo potem trzeba to posprzątać....trzeba konkretnie w te albo wewte....i nie z góry do faceta bo to też uruchamia mechanizmy obronne i się czuje bidoczek atakowany....sprawę trzeba przedstawić jasno ,i oczekiwać z jego strony propozycji rozwiązania a jeśl nie ma efektu to należy wziąc się w garść i podjąć radykalne decyzje aby nie zostać kiedyś starą zgorzkniałą ,sfrustrowaną męczennicą.....
|
|
#1315 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cbr - to, że jesteście razem 8 lat to nie tłumaczy jego zachowania. Nie wiem, jak Wam sie układa w innych aspektach życia codziennego, ale z tego co piszesz, taki związek nie rokuje. A wyobraź sobie, co byłoby gdybyście mieli razem dziecko... Ja bym chyba podziękowała takiemu partnerowi za współpracę...
|
#1316 | |
|
BAN stały
|
A co?!
Nie wolno mi?! Cytat:
![]() [QUOTE=dzika truskawa;20248041]Romans z zaobrączkowanym facetem wchodziłby w grę tylko gdyby Suchar nie traktowal mnie jak powietrze Nie oparłabym się... gdyby tylko wykonał jakiś ruch...[/COLOR]Jesteś zua i zepsuta do szpiku kości! ![]() Winter, cóż za odmiana, cóż za grzywka! ![]() Bo jesteś złą kobietą? ![]() Śfintóh! ![]() Cbr, z tym "przystojnym chirurgiem" to nie byłby wcale głupi pomysł Ręce i inne członki opadają
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnei tak myślę - z tą różnicą że jednak szkoda że tak "wychowane" egzemplarze - bo to wszystko domowe nawyki - są teraz regułą, bo jednak relacje damsko męskie w których komunikacja odbywa się starymi kanałami - jest kalrowna i okazywanie emocji jest zakumane włąsciwie, się zdarzają - szkoda tylko ze juz jako wyjątek są rozpatrywane nie chcę żeby to do mnie należało jak ja mam chuopu wytłumaczyć tak zeby zrozumiał że jest patafianem dajmy na to - niestety - skarbiątko masz rację że jak sie trafi na przypadek nie posiadający pewnej wrażliwości - czyli 99: 1, to kurka trzeba dostosować metody echh słów mi brak, cieszę się że Ty to napisałaś mam tak ze znam te wszystkie psychologiczne "metody" ale sęk w tym ze ja nie chcę chuopa wobec którego musiałabym je stosowac i sie gimnastykować jak zrobić żeby nie posądził mnie o histerie - czisas jestem przestarzała ale ja chcę aby chuop był od mnie silniejszą postacią; marzenie ściętej głowy, wiem cbr - nie radzę nic bo wiem co bym poradziła, ale Ty sama znasz swoje granice kompromisów i swoje - wasze temperamenty, charaktery - moze jakies neiszablonowe rozwiązanie u was zadziała akurat - ale po opisise scen dantejskich w kuchni zrobiło mi się słabo - a butelki działają na mnie jak płachta na byka więc i ja zimnej krwi bym chyba nie zachowałą, ja bym mu chyba kazaął wsadzac je sobie w dupę, po kolei jak leci dodam że sama piję piwo z butelki w ilościach nieprzepisowych dla panien z dobrego domu, ale nigdy żadnej pustej po obaleniu nie zostawiam w zasięgu wzroku bo mi to psuje frajdę z dalszej konsumpcji ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- nie no droga wolna ! aaaaaaaale winterka ma ciachowy avek - fajnie Ci w tym kolorze włosów winter Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:54 |
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to nie przestrzałe, wręcz przeciwnie - jestem niezalezna i nie mam zamiaru ciągnąć za sobą żadnego patafiana, niańczyć jakiegoś zdziecinniałego idioty ani pomiatać pantoflem. Jeśli już facet może mi być potrzebny, to do wspierania w trudnych chwilach ![]() Winter - fajna grzywka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-25 o 13:03 |
|
|
|
|
#1319 | ||||||
|
never say no to panda
|
miesiąc jeszcze na pewno będzie kiedyś okazja ![]() Cytat:
)teraz poszedł w kimę, ale wcześniej przylazł mnie przepraszać, tyle że ja nie chcę przeprosin po fakcie, bo ja się długo i tak gniewać nie potrafię, ja chciałabym, żeby nie dochodziło do sytuacji, za które on przeprasza ![]() Cytat:
i tak już straszliwie go wykorzystam, bo o 13.30 pójdzie do apteki po lekusie i do sklepu po jakieś dobre picie a będę pewnie jeszcze tak wredna, że poproszę go o zakup jajek! o! straumatyzuję chuopa Cytat:
![]() Cytat:
do czasu, kiedy jeszcze nie mieszkaliśmy razem, średnio mi to przeszkadzało, bo raz, że to nie ja sprzątałam, a dwa miałam nadzieję, że poczuje się jakoś odpowiedzialny, jak przejdziemy na swoje (moje dokładniej)... coś mi w kościach mówiło, że będzie cholernie ciężko, dlatego zwlekałam z przeprowadzką ponad 2 lata (pod pretekstem remontu), ale w końcu (poza moimi rodzicami) rodzice chuopa zaczęli marudzić, że chyba nic z tego nie wyjdzie i nie chciałam podpadać ![]() żeby nie było - ja też jakaś nadmierna pedantka nie jestem w pokoju (starym) miałam zawsze bajzel, ale tyż raz na jakiś czas ruszało mnie sumienie i robiłam generalny porządek ale taka sytuacja mi nie odpowiadała (źle się czułam w bałaganie i chociaż miałam świadomość, że powinnam posprzątać, brakowało motywacji) z nowym mieszkaniem jest inna sprawa : 1. jest większe, niż pojedyncze pomieszczenie, więc jak się całość zapuści, to w życiu tego nie ogarnę, bo będzie jeszcze ciężej znaleźć motywację - w związku z tym, staram się sprzątać na bieżąco, a nie "zostawiać na później" i chciałabym, żeby chuop też się do tego dostosował (skoro ja mogę) 2. mieszkanko (póki co ) jest za ładne, żeby je zasyfić... nie byloby takiego "efektu" wizualnegoCytat:
Cytat:
chleje piwo, chce mu się spać, odstawia butelkę, mówi "jutro, jak wstanę, wywalę", wstaje rano i stwierdza, że "jak się wyśpi do 13.00-15.00, to posprząta" w tym momencie zapala mi się lampka awaryjna, bo wiem, że będę musiała sama si flachy pozbyć no ale do chuopa nie dociera, uważa, że jak przeprosi albo opieprzy mnie za nadgorliwość (bo dla niego nie ma różnicy, czy flacha zostanie sprzątnięta o 8, czy o 15), to całkowicie wystarczy *edit - a totalnie offtopowo - może ktoś chciałby przygarnąć kilka ml Hinoki wszystko rozebrane poza nieszczęsnymi 10ml
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-06-25 o 13:10 |
||||||
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, chciałabym doradzić jakoś, ale się na chłopach nie znam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

, czy tak jak u mnie rower zdobi piwnicę

Ale wkleję artystyczno-perfumiarskie zdjęcie jej autorstwa 
, bynajmnie się nie zmarnuje, w końcu upały idą
trzymaj się cieplutko

też brałam udział, ale nic nie wygrałam
a myślałam że o Wizażu to wiem już wszystko
)

wszystko rozebrane poza nieszczęsnymi 10ml