|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() , pieczywko ja porcjuje i do zamrazarki, pozniej wyciagam tyle ile zjemy i po 2h jest swiezutkie i chrupiace ..polecam ten sposób.Zazwyczaj jak mi brakowało tylko pieczywa w domu to wychodzac kupiłam jeszcze kilka niepotrzebnych rzeczy, poza tym tyle do suchego sie nie marnuje....
|
|
|
|
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() Dobrze, że 2 lipca idę do szpitala na wizytę a i wcześniej mam zrobić badania moczu i krwi. Może gin coś pomoże. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#633 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
u mnie tez brzydko... ponuro jak nie wiem co... ciekawe jak u mnie posiew na paciorkowce wyjdzie? Obym nie była zakażona. Tu watek na ten temat: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217466 |
|
|
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!!
Właśnie zjadłam sobie śniadanko, mam nadzieję że nie "wrzucę" go do WC tak jak wczoraj, teraz piję kawkę i nadrabiam Wizaż ![]() Mogłam sobie dziś trochę poleniuchować bo mój M ma wolne więc on rano zawiózł małą do przedszkola, po drodze kupili kwiaty dla pań na zakończenie roku no i w drodze powrotnej zrobił zakupy na targu.Żeby nie było że tylko on od rana ma obowiązki, ja zrobiłam dla nas śniadanie ![]() Wygoniłam Go na działkę żeby mi buraczki przepikował ...no a ja na Wizaż.Lazurowa Wczoraj nie miałam okazji ale dziś najszczersze GRATULACJE!!!!! Wierzyłam w Ciebie ![]() Basia Śliczny ten Twój Mały Mężczyzna!!!!Minki robi przesłodkie
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze pomyslec nad tym![]() Chyba sie zanudze dzis w domu....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#636 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, u mnie pada, przez temn katar nie mam na nic siły, zaraz sobie idę powdychać jakiś naparek z amolu. Obiad mam z wczoraj tylko rybke musze zrobić. Ogórki sobie zakiszę i pijadę na zakupy w związku z tym musze wykorzystać siostrzenicę jako tragarza
![]() Basia84 jaki śliczny ten Twój synuś Cytat:
czekam z niecierpliwościądo nauki marsz ej to nie sprawiedliwe znowu masz ciepełko ja tez chce u mnie znowu paskudnie Wczoraj M przyjechał z pracy i mi mówi, że mój gin pojechał sobie na wczasy na 3tyg. ???? No chyba, ze telefonicznie chce mieć wszystko pod kontrolą.
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padam z wrażenia Ile fajnych przepisów !!!!!!!!!Zapisuję stronę i będę zaglądać w sytuacjach zaćmienia ![]() Och, może nawet dzisiaj coś zrobię ????
|
|
|
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
hd nie martw się że nie masz skierowania na posiew, Wam w ogóle dużo badań robią z tego co czytam to dużo dziewczyn miało badania dokładne moczu czy na paciorkowce, mi gin nie dała ani na jedno ani na drugie, nie robiła mi nawet wcześniej glukozy na czczo- to co Wy piłyście, ale w pierwszej ciąży też nie miałam.Choc zawsze sobie mówię że jej powiem...i zawsze zapomnę.
Ja robię jedynie morfologię i mocz , na samym początku ciąży miałam jeszcze inne dodatkowe ale teraz nie. Ostatnio nawet w moczu wyszło mi białko ale niby gin sprawdziła i powiedziała że nie jest tak źle i mam się nie martwić
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do badań MOCZU to mam zrobic przed najbliższa wizyta
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sio sio do nauki ja chyba nie ide jutro ![]() hd kuruj się też pytałam basi o te kolki że byc może tu jest przyczyna ![]() basiapisała żeby zadawać jej pytania na odchowalni bo tu się głubi w morzu naszych postów ![]() misiulka biedulko tylko nie przedawkuj tym wdychaniem ![]() co do pożyczania...czasem ludzie niepotrzebnie sie deklaruja zanim coś dadza nie ![]() Cytat:
mi w zwykłym wyszły liczne kryształki szczawianu wapnia (raz wychodzą raz nie ) to nakazał tylko duuuużo pić bo mam prawdopodobnie piasek(tata moj ma kamienie na nerkach).Do tego kilka dni mnie tak w nerce jakby bolało że myślałam że się skicham , zresztą sama nie wiem czy to była nera czy krzyż ale dziś jak ręką odjął nic nie boli ....Ja ide sobie zaparzyć herbatkę z liści i powiem wam że nie mam już problemów z zatwardzeniem .Chyba dzięki niej Wiec może faktycznie usuwa toksyny .Pije rano i na wieczór. Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-25 o 09:41 |
||
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dziś kolejny dzień pięknej pogody, nie zazdroszczę Wam tych deszczy i zimna.Od rana słonko świeci a ja siedzę sobie przy otwartym balkonie
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja dzis znowu slabo spalam bo mnie wszystko bolalo, ale wizja ze jagodzianki juz do mnie jada wynagradza wszystko juz sie chyba nie doczekam...jaszczka brzunio super. wydaje mi sie ze za wiele sie nie zmienil Basia maluch jest superowy ja tez juz chce mojego synciapapeteria fajna ta hustawka. ona chyba ma ta opcje ze buja na boki jak kolyska? anuszka do nauki! jusdan ciesze sie ze lepiej sie czujesz no i juz nie pamietam co mialam komu wiecej napisac... |
|
|
|
#643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś mam pewny termin z ruchów (już byłam pewna że to to, wcześniej wydawało mi się), ale nie zanosi się oczywiście, chyba synek terminowy będzie - coś tak zaczynam czuć
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Jaszczka tytuły były różne bo zdjęcia pochodziły z netu
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
badania mam juz wszystkie tylko spakowac je musze jeszcze.... |
|
|
|
|
#646 |
|
BAN stały
|
Co z muminkiem
coś sie nie odzywa...
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
mi posiew zrobili jak w szpitalu lezalam i wymaz tez a moja gin to tylko morfologie i mocz mi kazala robic co druga wizyte
ja dzis z obiadem mam spokoj bo moja siostra wiezie mi obiadki na chyba tydzien od mamy
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-06-25 o 09:36 |
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A placuszki to gesciejsze ciasto niz na nalesniki i wrzucam tam owoce i smaże takie malutkie placuszki
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki niemu nie panikowałam i jakoś spokojnie podeszłam do tematu mięśniaka. |
|
|
|
|
#650 |
|
BAN stały
|
ja posiew miałam z szyjki pobierany, u mnie mocz zawsze ok
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
lazurka gratulacje ![]() kolandra fajne te naklejki. a nie wiesz jak później z odklejaniem? Czy ściany się nie uszkodzi? Wczoraj na SR mieliśmy spotkanie z anestezjologiem. Tyle mówił o cc i znieczuleniach, że ja wolę na żywca , bo jak słyszę igły i cewniki to mi się odechciewaA dzisiaj mam kolejny dzień świstaka, pranie i prasowanie, ale to już ostatnia pralka ubranek. Na następny tydzień zostawiam kocyki, pieluchy i pierdółki i koniec ![]() A wy tak nie pędźcie z tym pisaniem bo ja nie nadrabiam |
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak w praktyce sie sprawdzi, ale ciesze sie z tego prezentu.
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
poza tym ze juz trzeci tydzien leze w tym cholernym szpitalu to prawie nic sie nie dzieje
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- a wogole wam nie pisalam ze ostatnio znalezlismy pewien sposob na przytulanki i zaliczylismy dwa razy
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa - ja ci strasznie wspolczuje, bo ja wiem jak to jest lezec i czekac, a tu nic sie nie dzieje, tak mialam jak robili mi łyzeczkowanie.
Mam nadzieje, ze w koncu zacznie sie cos dziac i ze urodzisz i szybko wrocisz do domku i zaczniesz cieszyc sie maciezynstwem ![]() przytulannki - cchoc tyle dobrze...nio my tez tak na sucho...ale zawsze cos...bo ja tesknie za sexem z moim mezem, jeszcze jak sie ubieze ladnie albo pokreci tyleczkiem to wymiekam....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-25 o 09:48 |
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
lilka heloł litości zostało mi 16 dni terminowo
a ty tu hardcore z rana z porozrywanym odbytem zapuszczasz ![]() ania super masz z tymi obiadkami karolcia to w sumie cos jak racuszki z jabłkiem ? anoxa juz 3 tygodnie a tym sposobem mnie zaintrygowalas juz tu sie spowiadaj ![]() |
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz 3 tydzien??? matko jak dlugo ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- ciekawe jak tam niezawsze papeteria e tam obiadki... jagodzianki pewnie jeszcze ze 100 km maja do nas...
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-06-25 o 09:53 |
|
|
|
|
#658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do badań to właśnie pomyślałam sobie że sama zrobie w laboratorium te potrzebne przy przyjęciu bo i tak płacę za wszystkie i tak. Wychodzi na to że chyba jeszcze raz zrobię sobie ( żeby mieć świeże) HBS i może WR no i morfologię i mocz jeszcze raz. |
|
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
papeteria wybacz, ale nie mogłam się opanować żeby tego nie napisać
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
dzień dobry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Oczywiście jadę od rana na cytrynach, miodzie, ciepłej herbacie. Za oknem deszcz i chlapa.

padam z wrażenia
!!!!!!!!!

ale dziś jak ręką odjął nic nie boli ....

a ty tu hardcore z rana z porozrywanym odbytem zapuszczasz