| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-25, 10:24 | #3841 | 
| PIP. | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

ja tez nie wlaze na portale, ogladac se bede teledyski i z Wami gadac tu. nie chce czytac i ogladac glupot, jakie zapewne tam wypisuja :baba;   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:29 | #3842 | 
| Zakorzenienie | 

Paskudny dzień.. i się dowiedziałam właśnie, że mam poprawkę z językoznawstwa.. wiedziałam  Wściekła jestem niesamowicie ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Zaliczyłam wszystkie najgorsze przedmioty, a wyłożyłam się na językoznawstwie przez debila, który sformułował zadania tak, że nawet nie wiedział sam jak nam powiedzieć co mamy w nich zrobić   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:34 | #3843 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-06-25, 10:34 | #3844 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:40 | #3845 | 
| Zakorzenienie | 

Dzięki Pisareczko    Idę na te zakupy bo jak nie to rozwalę coś w domu.. 
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:40 | #3846 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

Witam najcudowniejsze Istotki pod słońcem   i życze nam 100 lat w Nibylandii z Majkolem   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:45 | #3847 | 
| Zakorzenienie | 

dlatego sobie darowałam, wiedziałam że dzisiaj jest okazja by pojechać Jacksonem..   niestety nie bede brala w tym udziału   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:47 | #3848 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Pomyśleć, że chciałam tylko sprawdzić pocztę i od razu zepsuł mi się humor  Trzeba się zabrać za tworzenie, w końcu dzisiaj specjalna okazja, a potem mogę nie mieć czasu...   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-06-25, 10:53 | #3849 | 
| PIP. | 

Niuniolku, umarlo mi gg    
|     | 
|  2010-06-25, 10:55 | #3850 | 
				 | 

Dziewczyny jeśli macie mnie w swoich kontaktach GG, to usuńcie mnie, nie mam już GG.  Usunełam numer ( w sumie niechcacy ale juz go nie ma ) ... no to tyle   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:57 | #3851 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ja jak ogarnę chałupę i przestawie meble, to zapuszczam sobie koncercik i mnie nie ma  Chcialam do sprzatania to zrobic, ale niestety wtedy nie posprzatam bo sie zawiesze przy TV  ech ta magia majkolowa no  ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat: 
  a bedziesz zakladac nowy, czy po prostu lapac cie trzeba na FB czy Nibylandii?   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-25, 11:04 | #3852 | 
| PIP. | 

BoW    
|     | 
|  2010-06-25, 11:05 | #3853 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Efekt? Zastygłam przed telewizorem ze ścierką w dłoni, a tuż obok piętrzyły się stosy książek, czekające na odkurzenie   
|     | 
|  2010-06-25, 11:06 | #3854 | 
				 | 

Aniś chciałąm usunąć "moją generacje" zaakceptowałam usunięcie konta - i usunął sie tez numer   no trudno... fakt mialam go pare lat.... ale co zrobic :/ na rezie nie zakladam GG, ale macie mnie na FB i na NK i tutaj   jak założe gadu to podam numer   
|     | 
|  2010-06-25, 11:07 | #3855 | 
| Zakorzenienie | 

nic to idę się ogarnąc, upolować coś do jedzenia i biorę się za mycie mebli    
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-25, 11:08 | #3856 | 
				 | 

w ogole z gadu mialam duzo problemow - pisalaam ale osoba do ktorej pisalam nie wiedziala tresci :/ wczoraj cały dzien tak mialam :/ 
|     | 
|  2010-06-25, 11:10 | #3857 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Obawiam się, że gdybym go pusciła i okraszyła go jeszcze odpowiednim dźwiękiem, to mniemam że TZ wrociłby z pracy i znalazłby mnie na podłodze, z otwartą japą gapiącą się w TV  więc mimo iż kusi.. to póki co się opieram, ale nie wiem ile wytrwam  ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-25, 11:12 | #3858 | |
				 | 

Cytat: 
   napisalam do obslugi gg czy da sie przywrocic ten numer... ale nie wiem czy odpisza... i nie wiem czy sie da :/ 
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | |
|     | 
|  2010-06-25, 11:13 | #3859 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    Skąd ja to znam   
|     | 
|  2010-06-25, 11:17 | #3860 | 
| Zakorzenienie | 

nic to ja robię rząd i uciekam stąd   Tymczasem moje kochane robaczki!  zostawiam Wam tego Strażnika, niech ma na was oko  Załącznik 3210327 Nieee, no koleś, tym uśmiechem i taką postawą to nie dasz rady ich upilnować.. Załącznik 3210328 No! Już lepiej, mina może być, ale na Boga.. zmień te wdzianko  przecież wszystkie będą zaraz leżeć, bynajmniej nie ze strachu  Załącznik 3210329 o! I o to chodziło! Magia musi trwać  Załącznik 3210330 hmm? teraz??? teraz muszę sprzątać, ale później możesz na mnie liczyc     
|     | 
|  2010-06-25, 11:19 | #3861 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- zajmę się zatem przemiłym szorowaniem biblioteczki  a potem szorowaniem paznokci Nie cierpię robić w rękawiczkach   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-25, 11:33 | #3862 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć lachony   Odkurzyłam mieszkanie, wymyłam podłogi, starłam kurze i zara zide na zakupy spożywcze...będę za małe pół godzinki  Odpaliłam ino kompa, żeby mi sie Majkol ściągał  Chyba, że ktoś potrzebuje pomocy w sprzątaniu to służę moim dzisiejszym zapałem   | 
|     | 
|  2010-06-25, 11:35 | #3863 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Zaraz nadrobie, ale co za historia mnie spotkała   Otwieram dzrwi od domu, patrze a pod drzwiami paczka z raybanami. Doręczyciel rzucił mi ją pod drzwi, nie pukał, nie dzwonił, nic... Idiota pewnie podrobił mój podpis, bo przecież musiał mieć pokwitowanie...  Szlag mnie trafi, przecież chwila moment i paczki mogło nie być...   | 
|     | 
|  2010-06-25, 11:39 | #3864 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Tulkam Cie Katriniasta   | ||
|     | 
|  2010-06-25, 11:45 | #3865 | 
| Zakorzenienie | 

Wszystkiego najlepszego Nibylandio!!! Stu i nawet więcej lat       Kocham Was   Załącznik 3210449Załącznik 3210450Załącznik 3210451Załącznik 3210452Załącznik 3210453 Załącznik 3210454Załącznik 3210455Załącznik 3210456Załącznik 3210457Załącznik 3210458 | 
|     | 
|  2010-06-25, 11:46 | #3866 | 
| Zakorzenienie | 

No to ide do tego sklepu    | 
|     | 
|  2010-06-25, 11:47 | #3867 | |
| Zakorzenienie | 

pojadłam   idę rabotać będę doglądać  ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-25, 11:50 | #3868 | ||
| Zakorzenienie | 

Ale bardziej wzruszyło Cię moje różowe wyznanie czy ten kolo poniżej     
 | ||
|     | 
|  2010-06-25, 12:00 | #3869 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

hej   teraz na wszystkich serwisach, aż wrze od plotek, domniemań, teorii spiskowych... aż mi się tego czytać nie chce  ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- ej, nie wiecie, o której leci ten weekend z Majkiem na 4funie?   | 
|     | 
|  2010-06-25, 12:06 | #3870 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Hej!   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.