|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - kolejna część kolejnej części :D
Winterro, bardzo ładne jest to co teraz masz na głowie. śliczny av
później będę was czytać i oglądać. teraz do roboty ![]() EDIT: zobaczyłam Tessę Teresa, dobrze wyglądasz wiesz? Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:05 |
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzino - łał!
|
#4113 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Winterku, Susiku, ale z Was laski
Fenris, a Ty się nie zasłaniaj, ze nie ma komu zrobic - lustro w domu posiadasz? Pewnie tak, to stań przed nim i do dzieła sorry za literówkę w adresie sklepu.
|
#4114 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zuziu - super fryzurka. A co to za cudo na szyi?
Katty - dzięki. W poprzednim linku było o jedno "s" za dużo ![]() Margot - ale ja w pracy jestem ![]() Winter - ładna grzywka. Ja nie mogę mieć, bo mam wicherek. |
|
|
|
#4115 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Upps, to rzeczywiście mozesz nie móc
|
#4116 |
|
Piers do przodu
|
Susia ŁAŁ
i jaki fajoski kulor na głowie do tego ![]() Cięcie super - sama bym se strzeliła ale ja nie lubię, jak mnie się włosy po oczach i uszach majtają - dlatego mam albo długie albo jeża i nienawidzę czasu rośnięcia
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:22 |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
a czym jest ow wicherek?
Susiol alesz szprychujesz ![]() lny, bursztyny, fryze nowe a gdzie, u licha, kangur ![]() Sasiol bardzo ladnie delikatna ta zawieszka idealna dla porcelanowej Sasi Winterro dziewczyno z grzywkom zazdraszczam tej grzywki i trzymam kciuki za wlasciwy efekt farbienia Mirrencjo ahoj ide wyprawadzic pracowity piontek na prostom czy u was tez sie w piatki krocej pracuje? |
|
|
|
#4118 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zadzwoniłam jeszcze raz i pani mi oznajmiła, że wyniki są UJEMNE
Ooooo, wielką moc sprawczą mają Wasze kciuki!!! Dziękuję Wam z całego serca : Cytat:
Katty, dziękuję Figarro, dziękuję Tharoonie, dziękuję Winterku, dziękuję Sasiu, dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Margot, dziękuję Fenrisku, dziekuję Tymciu, dziękuję Cytat:
Cytat:
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-06-25 o 12:46 |
||||||
|
|
|
#4119 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jakie dobre wieści!
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham Was!
![]() Po tych wszystkich emocjach, to się chyba muszę napić. Czy ktoś reflektuje?
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-06-25 o 12:48 |
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
roztwiere se portera na Twoje pomyslne konto po trzynastej juz o! koniec pracy monopol otwarty ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- tak sobie umyslilam ze punkt trzynasta to nie uchodzi trzy po, to wciaz letki lobciach ale piec w trzynastej plecy moze byc ![]() no
|
|
|
|
|
#4122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Dobrze, żeś Nasturcyjo napisała, bom se już pomyślała, że z tej wielkiej wdzięczności i radości utłukłam wewąteczka
|
|
#4123 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie już nawet 10 - też se wypiję dla towarzystwa - herbatkę zieloną, a co!
|
#4124 |
|
Piers do przodu
|
Ja jestem w pracy
poczekam do wieczoraA jak trzymałam za Szyprową to i będę trzymać za Sturcję jutro: Załącznik 3210722
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nasturcyjo - ja nie Fenrisa,
ale Ci powiem, ze wicherek to jest podlizołek ![]() Szyperku - bym się napiła stobom, ale nie mogie bom na prochach wieści superanckie ![]() A Zuzik jak zwykle - wymiata i jakie piękne dyndadełko ma ![]() takie lubię dobra, to idę do stomatologa niech się pasfi nade mnom <emotka masochistyczna>
|
#4126 |
|
Czekam na Ragnarok
|
To takie coś z przodu, u mnie po prawej stronie, że jak zaczeszesz włosy to Ci to rozwiewa na boki mimo wszystko. Także nie mogę mieć grzywki, bo nie mogę zaczesać włosów na czoło. Powstaje wtedy taki bąbel włosowy i się rozchodzą na boki
Szkoda, że to chociaż nie na środku tylko z boku, bo przedziałka równego też nie mogę przez to mieć.![]() Niestety nie |
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
Szyprowa, super,ze z wynikami wszystko ok. Teresko, ale z Ciebie laska. hohoho. ślicznie wyglądasz. cud, miód, malina ![]() wakaaaaacccjjjjeeee. OŁŁŁŁ JES.
|
#4128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ze z tym piciem, to zostawię cóś dla Ciebie na potem, jak już beze prochów będziesz ![]() Agga, dziękuję No tak, ależ ze mnie zakrętas! Zuziu, toż ja miałam też Ci powiedzieć, że pięknie wyglądasz!!!
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-06-25 o 13:31 |
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Chypre, trzymałam, i jak sie okazuje, dobrze czymałam te kciuki
![]() Magduleńko, W kwestii prania, to u mnie w domu to moja robota, czasem dzieci się dopchają jak mamunia bardzo zajęta ale przewaznie nie daję nikomu szans. Prać, wieszać, prasować, układać Uwielbiam, przez duże "U" ![]() A przy prasowaniu mi najlepsze pomysły do głowy przychodzą No i mam historyjke, oczywista, o praniu, bo jakby tak bez. Mam znajomą, znajoma posiada partnera (Karol) i siostre (Zosię). Wybrali się kiedys większą grupą na wypoczynek. I siedzi towarzystwo na tarasie, poranną kawkę popija, tylko ta siostra tak sie jakoś kręci koło sznurków z praniem, zamiast usiąść na dupie. W koncu padło pytanie: - Zosiu, czego tam szukasz i szukasz? - Wiecie, zginęły mi ...majtki, no wczoraj wieczorem wyprałam i powiesiłam, dzisiaj nie ma, cała reszta prania jest a majtki zgineły, dziwne. I tak łazi koło sznurka, ziemie przepatruje, bo może spadły, i gada se półgłosem, - te majtki to były belejakie, takie beżowe, bawełniane, ale mi szkoda, bo wygodne W tem momencie partner znajomej podnosi głowe i mówi: - Zosiu, beżowe były? - Beżowe - Bawełniane? - Bawełniane - I wygodne jakby? - Bardzo wygodne. Karol przybrał barwy piwonii, szybko zernął w swoje spodnie lekko je odchylając i rzecze: - To wiesz Zosiu, już nie szukaj ![]() ------------------------------------ Zrobiła żem dżem wg. przepisu Katty Jak będzie niedobry, to go zapakuje i Katty pocztom wyekspediuje ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-06-25 o 13:36 |
|
|
|
#4130 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Względem przepisów, to wczoraj na kolację był bakłażan wg przepisu Nasturcji, a dzis był w planach makaron z morskimi żyjątkami - tylko nie mogłam rano nigdzie dopaść owych żyjątek...
|
|
#4131 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, Lubciu, dobrze trzymałaś, jak nie wiem co!
A historyja majtkowa super
|
#4132 |
|
Piers do przodu
|
Lubciu - jakby co to ślij, ja przerobię choć podejrzewam, że nie muszę
![]() A myk na sprawdzenie konsystencji konfitury znasz??? Przelać spodeczek zimną wodą, potem na ten zimny i mokry spodeczek kapnąć konfiturą - dać jej minutkę i wiadomo, jaka by była w danym momencie konsystencja. Moje chuopy już wczoraj pożarły pierwszy nowo zrobiony słoik
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Lubciu
![]() wygoda nie zna podzialow plciowych ![]() sie przyznam, jako ze skarpetek nie nosze, bo i spodniow nie posiadam zdazalo mnie sie w kulminacyjnym momencie potrzeby Unemu skarpety pobrac ![]() pieta mnie sie wprawdzie po kostce paletala no, ale za to znajoma moja, mimo ze kocha corki swoje to jednoczesnie nienawidzi bo -mowi- ja zadnych rajstop calych w domu nie mam co kupie, to same na mlodych nogach wyjda a wech do nowych rajstop maja podobo wyjatkowy ![]() Margolito to trzym sie dostalam ostatnio od meksykanca lubionego kilka banalnie prostych przepisow miedzy innymi na ciasto ryzowe bez pieczenia w risotowy ryz dorzucasz puszkowego ananasa i co lubisz, podlewasz rumem i mlekiem kokosowym troche zelatynujesz czekasz godzin dwie dekorujesz owocowo i smietanowo i zajadasz niebawem zrobie i wyprecyzuje proporcje a ce przepisa na baklazana, cukinie i reszte zgrilowanom w piekarniku alebo i na grillu podanom w balsamicznym sosie ze ogorkiem swiezym i pomidorem tyz swiezym tylko bagietki trza i obiad z glowy Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2010-06-25 o 14:11 Powód: poblondzilam |
|
|
|
#4134 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty moja droga nie wiesz, ze ja jestem łakomiec? A na słodkie to już w ogóle Cytat:
Kce, kce ![]() Wersję ze srem i sosem pomidorowym pochłaniam, tylko mi się (chciałam napisać - uszy, ale powinno być raczej - sadło) trzęsie
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Margolito
dziewczyno z lakomcem to ja Ci podam bo dla mnie to ostatnio namber lan potrzebujesz baklazana cukinie paprykow ile lubisz i jakie lubisz cebule czerwona, albo i nie to na grillowanie ( mozesz to normalnie w piekarniku zrobic ) kroisz wsio baklazana wczesniej osypujesz sola i wycierasz po czasie jakims zeby zebrac baklazanowa potliwosc ( gorzka ) robisz dosc duze kawaly tego ( baklazana w plastry, jak sa duze to na czworki, cukienie w plastry, cebule w osemki, papryke w prazki ) zeby przyjemnie chrupalo grillujesz to jesli na grillu, to robie to na aluminiowej tace, wystarczy pare minut jesli w piekarniku, to jak chce, i tu juz ponad kwadrans wrzucam do michy, potrzebna duza w miedzyczasie ogora kroje w plasterki czekam, posoliwszy, az sie odstawi gorycz i odlewam to odstawione pomidory kroje w plastry cebule biala w cienkie polksiezyce to razem mieszam najlepszy smak jest, kiedy wymiesza sie surowize z cieplo grillowancami sol miesza sie z pieprzem, dodaje oliwy i octu balsamicznego i tem calosc polewa ( mozna to zrobic na poczatku, na zapas nawet, bo smak sie wtedy przezre )do bagietkow z maselkiem czosnkowym wydaje sie nieco zagmatwane, ale nie jest po prostu, za duzo gadam
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2010-06-25 o 14:31 Powód: lortografia mnie zgubila |
|
|
|
#4136 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Iiii tam, gadasz w sam raz i to jeszcze jak ciekawie
To mi wychodzi taka bardziej ciepło-zimna sałatka na upał - i w tej wersji bagietka aż się prosi. I winko do tego. Niech no tylko trochę się u nas ociepli (bo na razie to pogoda taka bardziej a la październik ) to przyrządzę I dziękuję
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie Margolu
taka cieplo-zimna tyle, ze u nas, na dwie osoby, jak uzyje po sztuce baklazana, sztuce cukini, pare kulorowych parykow to sie cala ogromna micha robi i rzeczywiscie, winko konieczne i bagieta i normalnie, obiadu nie trzeba bo Un, choc miesozerny, nic wiecej nie chce tylko zeby choc cieplo bylo do tego mozna cienko pokroic jaka bardzo podsuszona kielbaske ( hiszpanskie chorizo czy polskie jalowcowke ) i tez letko zgrillowac a mozna piers kurczaka wczesniej pokroic w cienkie paski, umoczyc w pesto i obsmazyc i we srodek michy wrzucic duzo mozna ![]() o, jak ja lubie jesc i nawet pisac o tem jedzeniu o!
|
|
|
|
#4138 |
|
Piers do przodu
|
Ja sobie też zakonotowałam - z wkładką z jałowcowej
![]()
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam jeszcze dodac
baklazana i cukini nie obieram ze skorki myje je dokladnie skorka przypieczona lub przyduszona jest pychotkom ![]() och, bym co zjadla juz, zaraz, teraz, o! |
|
|
|
#4140 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() W temacie kurczaka to powiem Wam jeszcze, ze ostatnio mi bardzo dopasowala marynata do kurczaka / indyka w postaci miód z musztardą w proporcji pół na pół - zresztą, kwestia gustu, czy kto woli ostrzejsze czy słodsze. Na 15 minut do piecyka i na chlebek Albo w wersji obiadowej z jakom sałatkom ![]() Zaraz znowu zgłodnieję na wszelki wypadek (znaczy, na wypadek, gdybym nie nabyła morskich zyjatek) kupiłam żeberka
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

sorry za literówkę w adresie sklepu.

i jaki fajoski kulor na głowie do tego 

) to przyrządzę