|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
a on odkąd wyjechał, specjalizuje się w tym i czyta wszystkie ulotki, regulaminy, składy itd. Odkrył ostatnio m.in. że nowy regulamin naszej-klasy zakłada, że mogą sobie bez Twojej zgody wziąć Twoje zdjęcie i umieścić na billboardzie, i Ty nie masz prawa upominać się o żadne wynagrodzenie czy procesować się z nimi z tego tytułu... albo że w puszcze coli jest prawie 9 łyżeczek cukru spróbujcie tyle zjeść... a wypijamy bez problemu ![]() Pokażę pokażę, jak brat wróci to zrobi mi zdjęcie
|
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Zadomowienie
|
jajko bajko ;* (
![]() rymuję)on jest boski ![]() a pokaż go mojemu TŻ to Ci zje, cały .. sam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobrze, że nie mam zdjęć na nk ![]() a coli nie piję, bo po gazowanym czuję się "pełna" dzisiaj cały dzień w domu i like this
|
|
#3333 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, to widzę że jednak trzeba czytać te regulaminy.Co do coli to ja nie piję, kiedyś mój wujek opowiadał że wystarczy wrzucić ząb
|
|
#3335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda, że już nie mam mleczaków, bo chętnie bym przetestowała, jakby któryś wypadł.
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zadomowienie
|
ja kiedyś piłam przegotowaną
![]() bo byliśmy z TŻ i znajomymi rok temu pod Szczecinkiem u rodziny kolegi w takim domku letniskowym, co były takie ściany same deski i szpary wielkie były, przez które wchodziły pająki (TŻ spał od ściany ).dach to były te same blaszane dachówki więc jak deszcz padał to wszystko było słychać, każde stuknięcie kropli. nie było bieżącej wody, tylko deszczówka albo woda mineralna. wieczorem chodziliśmy się kąpać do dzikiego jeziorka. musieliśmy przejść przez taki bajkowy las. w dzień wyglądał jak z bajki . no i mieliśmy pod tym lasem, na końcu działki taką toaletę drewnianą z serduszkiem w drzwiach. wiecie jaka mniej więcej? w środku było ładnie nawet, pomalowane na żółto. no ale mnie cofało w niej. więc przez 5 dni robiłam tylko siusiu za domkiem TŻ dawał mi przegotowaną coca colę, żebym w końcu zrobiła to i owo. a ja nic nie ma to jak w domku.no więc obaliłam chyba ten sposób, że picie przegotowanej coli czyści ale się rozpisałam, ale to z nudów ![]() mam dzisiaj imieniny, ale nie obchodzę, tylko dla taty
|
#3337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3338 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie ciągnie do odrobinę starszych, ale lepiej tak niż do młodszych. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja też imieniny mam głównie dla rodziny, bo miło dostawać życzenia (i nie tylko ;-p)Wiecie co, Żbiki, zdenerwowałam się, bo dowiedziałam się, że tata z Juniorem jadą na camping w lipcu (to wiedziałam wcześniej) i że zamierzają zabrać tam laptopa z internetem bezprzewodowym. bo tata musi grać na giełdzie i obserwować.. a ja przecież już nie mam stacjonarnego kompa ![]() no tydzień albo i dwa bez wizażu?! bez bloga?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:29 |
|||
|
|
|
#3340 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale w każde inne dni kiedy są imieniny Doroty obchodzę je, tylko dla taty. więc 5 czy 6 razy w roku dostaję od niego coś z okazji mego święta ![]() ale dziękuję ![]()
|
|
#3341 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3342 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A właśnie, bo ten sos byl dołączony do marynaty, można go kupić osobno jakoś? Bo niby jest jakiś czosnkowy z knorra, ale on już nie jest taki dobry ![]() Cytat:
![]() Ale mój tato też taki jest, nawet jak na jakieś imieniny/grille gdzieś idziemy to on zawsze z laptopem bo giełda albo zakłady bukmacherskie. Cytat:
![]() Z resztą to bez sensu, bo obchodzi się pierwsze imieniny po urodzinach tak? W takim razie ja mam urodziny 14 lutego a imieniny 15. ![]() Umre.. spodobał mi się kolejny kierunek ratujcie bo ja już ze sobą nie mogę. Nawet wam nazwę napiszę: międzynarodowe stosunki gospodarcze w języku angielskim. Więc tu cecha wspólna z Justyną (ang.)
|
|
|
#3343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale z drugiej strony to fajnie jak masz tyle zainteresowań.
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 12:52 |
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie jestem urodzoną optymistką, także mam nadzieję, że będzie dobrze ![]() trochę? trochę bardziej :P
|
|
#3345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z resztą do niektórych potrzebuję dobrze zdanego polskiego a do innych matmy (wystarczy mi podstawa) więc wybór mi się już całkowicie zawęzi po wynikach matur
|
|
|
#3346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() International business? Jest płatny a też chciałam na to iść.Idź na UEK, będziemy się trzymać razem bo jak widziałam wczoraj studentów jak poszłam tam po teczkę to się załamałam _-_
|
|
|
|
|
#3347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko ja się boję.. bo tam jest dużo matematyki a ja matmy po polsku nie rozumiem za bardzo, a po angielsku ![]() A to już tą teczkę kupiłaś ? ![]() Może na tym kierunku jest jakaś szansa na stypendium... kurde.. jasne.. z moją matmą. -.-
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-25 o 12:59 |
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
później zaczęłam analizować każdy kierunek i też kilka odrzuciłam
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no, nie źle, ale ja jestem faszystką i uważam, że studia powinny być dla wybranych jednostek wybitnych (czyt. dla Żbików), a nie kur.wa miliard ludzi. Tak, byli brzydcy. Na msg nie ma tak dużo matmy. A już na pewno nie trudnej matmy. Pomógłby Ci Twój TŻ i może nawet ja
|
|
|
|
|
#3350 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
też tak sądze, że 4 nie warto. ewentualnie dla samego wątku Em i Naomi, który był jedynym wartościowym dla mnie tam. ![]() ja też, a jak mnie zbudził budzik, to nie wiedziałam o co cmon ![]() ale jakoś tam sie doczłapałam. na poniedziałek wybrałam sobie szkolnie o 13 Cytat:
co za brak kompetencji.a mi zginęła moja przesyłka z podkładem ze zbiorowych zamówień gdzie się zgłasza na poczcie reklamacje?(była polecona, więc mam numer nadania.) jakby co, to numer nadania Twojej też mam bo nie dostałaś dziś jeszcze, nie? Cytat:
![]() ale do rzeczy - nie piję, bo normalnie czuje sam cukier ![]() tak samo regulamin szafa. pl (zarejestrowalam sie...) nie gwarantuje jakiejkolwiek pomocy z ich strony w razie oszustwa. nie wiem czy cos tam posprzedaje w takim wypadku.Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja myślałam, że hamuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja sie ostatnio o swoich imieninach dowiedziałam, gdy teściowa spytala tżta, czy nie miałam przypadkiem wczoraj imienin ![]() ![]() o lakierach mi nie zacytowało. widać już mi się udziela język reklamowy, jak tak napisałam nie no, przypadkiem wyszło ![]() to Dry&Shy Inglota, to takie cudo w zakraplaczu? jeśli tak, to też lubię ale teraz nie używam, bo jednak Nail Tek spełnia rolę nabłyszczacza no i dodatkowo utwardzacza. mógłby jeszcze przyspieszać wysychanie zawsze się dziwiłam, czemu maksymalnie 3 dni ładnie lakier wygląda mi na paznokciach, bo tez nie zmywam (naczyń w sensie ).. doszłam do wniosku, że od pisania na klawiaturze może, no i te kąpiele ![]() ach, no i też raczej nie domalowywałam kolejnych warstw, tak jak Justyna, po prostu zmywałam i od nowa dwie. |
||||||||
|
|
|
#3351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry plan, a takie teczki to wszędzie można kupić czy nie bardzo?![]() Mój Tż by mi pomógł? trudno, wkopałaś się, sama mi to zaproponowałaś A na co składasz na UEk? Informatykę ? ![]() O właśnie, a skad wiesz że na MSG matma nie jest trudna az tak?
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-25 o 13:08 |
|
|
|
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zacytowało mi też o kierunki Ali. zdaje mi się, że powinnaś celować w coś angielskiego, bo przecież na początku myślałaś o filologiach, nie? tylko nie chciałaś taki zwykłych filologii, a raczej coś co zagwarantuje naukę języka na wysokim poziomie przy jednoczesnym zapewnieniu wiedzy z innej dziedziny. mhm, dobrze, że po wynikach Ci się zawęzi. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nieźle to ja mam jechać specjalnie po teczkę za 5 zł
|
|
|
#3354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spoko, sama chciałam ![]() Właśnie nie wiem już nic Bo moja Gosia to studiuje That's right ![]() Cytat:
![]() Niech TŻ Ci kupi
|
||
|
|
|
#3355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O! jak dobrze. A ona jest dobra z matmy ? Bo ja panikuję przez tą matmę ![]() Dobra coś jeszcze wymysle z ta teczką
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-25 o 13:23 |
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
a nie można potrzebnych dokumentów wydrukować ze strony uczelni?
wiem, że na PK też mają takie teczki, można kupić, ale można też odpowiednie papiery wydrukować z ich strony i samemu zrobić taką teczkę ;p
|
#3357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Olga, w tej teczce masz wzory do podania i CV? 1) podanie i curriculum vitae (cv) wypełnione według ustalonego wzoru (formularze znajdują się w teczce),
|
|
|
#3358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3359 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No... jest X'D ale podobno na innych kierunkach ekonomicznych jest dużo trudniejsza. A matma jest we wszystkich językach taka sama więc wystarczy, że kupimy polskie podręczniki xdGdzieś tam na stronie jest, że "dokumenty należy złożyć w specjalnej teczce". A ona jest dupa, nie specjalistyczna! Zwykła brzydka biała teczka. Tylko w środku jest wzór CV i podania do wypełnienia ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
to nielegalne ![]() --- Dziewczyny, zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=l3R3K...eature=related I LOVE GAGA. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Tak, mam wszystko co trzeba |
|||
|
|
|
#3360 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no nic, jakoś sobie poradzimy znaczy, Ty na pewno, gorzej ze mną Oo widziałam to już dawno temu i pokazywałam Tżtowi jak nie wierzyl, że ona nie umie śpiewać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

W ogóle tak niesympatyczny był, że aż ciśnienie mi podskoczyło. Nieogarnięci jak nie wiem co. Nikt nie był w stanie podać mi numeru kuriera który przejął paczkę. Na odczepkę dali mi numer do GSL, gdzie paczka trafiła. A, żeby jeszcze śmiesznie było to paczka była już o godzinie 24 w nocy w GSL dnia 23.06!! Nikt nie raczył jej dowieźć
A tutaj takie coś! Ale siostra z tż będą składać reklamację za nie kompetencje firmy. Ahaa no i musiałam przełożyć rozmowę z konsulem bo bez papierów nie miałam się co starać o wizę. Kolejna wizyta 29.Także trochę koszmar.
a on odkąd wyjechał, specjalizuje się w tym
i czyta wszystkie ulotki, regulaminy, składy itd. Odkrył ostatnio m.in. że nowy regulamin naszej-klasy zakłada, że mogą sobie bez Twojej zgody wziąć Twoje zdjęcie i umieścić na billboardzie, i Ty nie masz prawa upominać się o żadne wynagrodzenie czy procesować się z nimi z tego tytułu... albo że w puszcze coli jest prawie 9 łyżeczek cukru 

Mój 'rekord' to 9 lat różnicy, ale jakoś tego nie czułam. 
(i nie tylko ;-p)
bo tata musi grać na giełdzie i obserwować.. a ja przecież już nie mam stacjonarnego kompa 

bo giełda albo zakłady bukmacherskie.