|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Sylviasol super kolorek i to że jest ze sztruksu
![]() Poza tym Autocytat najwyższą forma cytatu heheheh Basienka, ale przeszłaś. Mnie w takich sytacjach ogarnia bezsilność i zaraz mi się płakać chce... hormony ![]() basienka, pytałam się wcześniej Ciebie, kiedy dokładnie urodziłaś Łucje- w skończonym 36 tc czy trwającym? |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Siala, dasz radę! Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Przed chwila dzwonił do mnie tata i sie pyta :"jak się czujesz córeczko"
![]() ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-25 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zadomowienie
|
Basia ale miałaś przygody!!
Ja przepraszam z góry jeśli ktoś się ze mną nie zgadza i go urażę, ale np. to co się dzieje w Krakowie z tymi starymi babami w komunikacji miejskiej to jest poprostu szok! To jak one się rozbuchały, nic tylko im miejsca ustępować, nawet ostatnio pomimo mojego brzuszka ze 3 takie były które chciały mnie zrzucić... powiem Wam, że nie wykorzystuje tego że jestem w ciąży i nie uważam, że ktoś ma mnie przepuścić, ale w życiu żadnej starej babie nie ustąpię miejsca!! Za to akcję więcej życzliwości dla kobiet w ciąży mam zamiar zapoczątkować i naprawdę pomagać tym dziewczyną żeby w kolejkach nie stały i mogły usiąść w tramwaju czy autobusie, empatyczna pod tym względem się zrobiłam
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś pisałam jak facet z fizykoterapii na zajeciach nam opowiadał jak siedział sobie prawie w pustym autobusie a weszla starsza babka z siatami i wisiala nad nim sapiac bo akurat jego miejsce sobie upatrzyła...to ja sie smiałam ze na zagrzane chciała siasc Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-25 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z nk... Dziewczyny "przez" kolandrę ![]() pomyślałam, że narysuję kredkami takiego aniolka nad łóżeczkiem (w załączeniu) tylko, zastanawiam się czy nie będzie problemu z zamalowaniem tego jak będziemy małemu organizować pokoik? pomyślałam o takich naklejkach gotowych z allegro, jako że to jest nasza sypialnia, to nie chcę takich bardzo kolorowych, tylko mógłby być dzidziusiowy wzór np. ten śpiący kotek lub dzidzia na księżycu http://www.allegro.pl/item1085153868...lkosci_xl.html albo jakiś wzór uniwersalny, który mógłby zostać na ścianie jak już sypialnia zostanie naszą sypialnią ![]() np. jakieś motylki stad http://www.allegro.pl/item1080772264...jka_75x75.html co o tym sadzicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Choc ja tam swoje wiem ze od czasu do czasu ma pewne rzeczy "za uszami"... ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Rozeznanie
|
OGŁASZAM ŻE OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEGO NAUCZYŁAM SIĘ DZIĘKI DZIDZI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny, musze sie pochwalic, ze wczoraj o 20.54 urodzilam Alexa, a o porodzie chcialybyscie przeczytac tu, czy na odchowalni?
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zadomowienie
|
No i gratulacje dla wszystkich ZDAWACZEK!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Ja mojej mamie na gwiazdkę kupiłam tego typu naklejkę na ścianę.
Powiem Ci, że trochę nam zajęło przyklejenie jej na gładko (ma tapetę baranka, co utrudniało sprawę). Ściana jest niebieska, a przykleiliśmy wzór żółty i wygląda... Cudnie ![]() Pytanie tylko czy neutralny wzór będzie wskazywał na dzidziusia? Poza tym dzidziusie widzą tylko ostre kolorki, więc na początku nic to dla Niego nie będzie znaczyło. Ja bym się chyba jednak wstrzymała do czasu urządzania pokoju ![]() Pomyśl- ile maluch będzie tam spędzał? Głównie sen. A podczas jego snu to raczej Twoje oko będą cieszyć te ozdoby ![]()
#826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wklejam kilka zdjęć mojego Dingusia (Tż się wcisnął to Go wycięłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak z prawem jazdy.. panikowałam, że porozjezdzam ludzi, że pozabijam wszystkich dookoła bo na 1 lekcji bez żadnej teorii wsadził mnie w samochód i jazda.. tak mi poszło, że instruktor się pytał czy ja czasem gdzieś na lewo nie jeżdżę po jakich wioskach xD Z egzaminem jak oblałam teorię (gdzie nie zajrzałam nawet ani pół razu do przepisów) to lamentowałam, że ja się nie nadaję, że jestem gówno i najlepiej się zabić.. i chciałam zrezygnować z prawa jazdy całkiem.. ale matka mi przegadała, że faktycznie głupek ze mnie ![]() Ze jak miałam zdać jak się nie uczyłam.. a ja miałam wrażenie, że jak ktoś ma być kierowcą to po prostu WIE i nie musi się uczyć ![]() No i teraz mam we krwi.. kocham samochód i jazdę, mogłabym być wrośnięta w samochód ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() On zawsze wychodził z założenia, że ja jestem dalej taka mała xD Jak mi w banku odmówili kredytu to mi powiedział, że on tam ze mną pójdzie ![]() ![]() A teraz jak mówiłam ostatnio, że mały się gniecioli to spojrzał na brzuch z takim strachem.. że aż miał świeczki w oczach ![]() Nawet o drogę pytał do szpitala jak się jedzie ... ale mu powiedziałam że mu będę mówić w trakcie jazdy.. że przecież nie będę spała po drodze ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No to mamy kolejnego kawalera ![]() ![]()
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! I czekamy na fotkę!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A on jak ja się kąpię to mówi tylko pod drzwiami.. muszę się wysikać.. i po prostu włazi ![]() ![]() Dlatego zamykam... nie wyobrażam sobie by mi wlazł po coś tam jak ja siedzę na tronie i się skupiam Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-25 o 13:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#835 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
ola_k11 - ja jak byłam mała to namalowałam kredkami na ścianie Hannę Gronkiewicz-Waltz
![]() Możesz kredkami albo pastelami ![]() Byle nie świecówkami ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
scoobs GRATULACJE!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba bylo wielkimi literami na czerwono napisac ,prawie bym nie zauwazyla twojej wiadomosci. GRATULACJE!! Pisz tutaj ! basienka wspolczuje tych przezyc az w szoku jestem ,ja juz wam wczesniej pisalam ,ze podczas mojego 3 tyg. pobytu w Polsce spotkalo mnie tyle zyczliwosci ze strony innych co nigdy w zyciu,np. przepuszczanie mnie na lotnisku ,pomoc w noszeniu torby ,natychmiastowe zwalnianie mi miejsca w autobusie ,przepuszczanie w kolejkach w markecie i toalecie. Za to tu kompletna odmianu ,tu niestety ani razu nikt mnie nie przepuscil ani nie mialam zadnej taryfy ulgowej, ale dla Norwegow kobieta w ciazy niczym nie rozni sie od kobiety w normalnym stanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Wtajemniczenie
|
scoobs-czekamy na wszelkie opisy!!!!!!!z niecierpliwoscia!!! w koncu sie cos ruszylo
![]() GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie wiem czy sie wybierac specjalnie(normlanie potem trzeba czekac 4 dni do odbioru albo jak sie chce moga wyslac poczta). Ostatnio jak pare miechow temu pytalam , to babka powiedziala mi ze szkoda co miesiac jezdzic i brac od nich (chyba jej sie nie chcialo pracowac:/ ) i pow. ze jakbym np zaczela rodzic, byla w szpitalu czy cos, to osoby ktore mam podane-moj tata lub moja siorka moga spokojnie po to przyjechac z upowaznieniem i dostana od reki:/... Ale wlasnie tez nie wiem jak bedzie sie szpital na to patrzyl.. A tym bardziej ze bede w innym wojewodztwie rodzic wiec oni kart magnetycznych nie uznaja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.