Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-25, 12:50   #811
justynacz80
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Sylviasol super kolorek i to że jest ze sztruksu
Poza tym Autocytat najwyższą forma cytatu heheheh

Basienka, ale przeszłaś. Mnie w takich sytacjach ogarnia bezsilność i zaraz mi się płakać chce... hormony
basienka, pytałam się wcześniej Ciebie, kiedy dokładnie urodziłaś Łucje- w skończonym 36 tc czy trwającym?
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 12:53   #812
sylviasol
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Sylviasol super kolorek i to że jest ze sztruksu
Poza tym Autocytat najwyższą forma cytatu heheheh

Basienka, ale przeszłaś. Mnie w takich sytacjach ogarnia bezsilność i zaraz mi się płakać chce... hormony
basienka, pytałam się wcześniej Ciebie, kiedy dokładnie urodziłaś Łucje- w skończonym 36 tc czy trwającym?
heheh czasami mi się jeszcze myli z tymi cytatami :P ale zjuż się duuuużo nauczyłam) nawet zdjęcia dodawać
sylviasol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 12:54   #813
justynacz80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
tylko przeraża mnie ta ostateczność, że nie ma innego wyjścia, nawet dla mnie - wielkiego kombinatora i mistrza wyjścia z podbramkowych sytuacji - że choćbym nie wiem co robiła to mnie nie ominie...
Jak to powiedziała moja współlokatorka w szpitalu: " to się po kościach nie rozejdzie"
Siala, dasz radę!

Edytowane przez justynacz80
Czas edycji: 2010-06-25 o 12:56
Stary 2010-06-25, 12:54   #814
papeteria
Zakorzenienie

Przed chwila dzwonił do mnie tata i sie pyta :"jak się czujesz córeczko" (dodam ze mam z rodzicami swietny kontakt ale to mama najczesciej dzwoni bo ma darmowe minuty tata nigdy nie dzwoni...a do nich mam 15 minut drogi wiec widzimy sie co najmniej raz na tydzien.) Wiec mu mówię, że jeszcze nie rodzę...z pracy dzwonił bo tak siedział i pomyślał sobie o mnie ..,jakieś przeczucia ma czy co

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-25 o 12:55
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 12:55   #815
kashha
Zadomowienie

Basia ale miałaś przygody!!
Ja przepraszam z góry jeśli ktoś się ze mną nie zgadza i go urażę, ale np. to co się dzieje w Krakowie z tymi starymi babami w komunikacji miejskiej to jest poprostu szok! To jak one się rozbuchały, nic tylko im miejsca ustępować, nawet ostatnio pomimo mojego brzuszka ze 3 takie były które chciały mnie zrzucić... powiem Wam, że nie wykorzystuje tego że jestem w ciąży i nie uważam, że ktoś ma mnie przepuścić, ale w życiu żadnej starej babie nie ustąpię miejsca!! Za to akcję więcej życzliwości dla kobiet w ciąży mam zamiar zapoczątkować i naprawdę pomagać tym dziewczyną żeby w kolejkach nie stały i mogły usiąść w tramwaju czy autobusie, empatyczna pod tym względem się zrobiłam

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 12:56   #816
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Ja przepraszam z góry jeśli ktoś się ze mną nie zgadza i go urażę, ale np. to co się dzieje w Krakowie z tymi starymi babami w komunikacji miejskiej to jest poprostu szok!
tak jest wszędzie..
kiedyś pisałam jak facet z fizykoterapii na zajeciach nam opowiadał jak siedział sobie prawie w pustym autobusie a weszla starsza babka z siatami i wisiala nad nim sapiac bo akurat jego miejsce sobie upatrzyła...to ja sie smiałam ze na zagrzane chciała siasc

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-25 o 12:58
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 12:58   #817
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość
heheh czasami mi się jeszcze myli z tymi cytatami :P ale zjuż się duuuużo nauczyłam) nawet zdjęcia dodawać
Tak nieskromnie. Dzięki komu? No? no?

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Przed chwila dzwonił do mnie tata i sie pyta :"jak się czujesz córeczko" (dodam ze mam z rodzicami swietny kontakt ale to mama najczesciej dzwoni bo ma darmowe minuty tata nigdy nie dzwoni...a do nich mam 15 minut drogi wiec widzimy sie co najmniej raz na tydzien.) Wiec mu mówię, że jeszcze nie rodzę...z pracy dzwonił bo tak siedział i pomyślał sobie o mnie ..,jakieś przeczucia ma czy co
Tatusie wiedzą co robią/ mówią. Hihi... Będziesz następna

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-25, 12:58   #818
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
właśnie w radio Zet w programie Waissa mówią o NK i tych punktach o regulaminie i kłamaniu

GIODO im zrobi kontrole (i dobrze im tak )

(żeby używać Naszą Klasę trzeba zaakceptować regulamin i jeszcze zgodzić się na przekazanie naszych danych - co nie powinno być wymagane)
ja się wlaśnie zastanawiam czy nie zrezygnować
z nk...

Dziewczyny "przez" kolandrę i jej śliczny kącik dla maleństwa znowu zaczęłam się zastanawiać nad tymi naklejkami... tylko moja dzidzia przez jakiś rok, może półtora nie będzie miała swojego pokoiku...

pomyślałam, że narysuję kredkami takiego aniolka nad łóżeczkiem (w załączeniu) tylko, zastanawiam się czy nie będzie problemu z zamalowaniem tego jak będziemy małemu organizować pokoik?

pomyślałam o takich naklejkach gotowych z allegro, jako że to jest nasza sypialnia, to nie chcę takich bardzo kolorowych, tylko mógłby być dzidziusiowy wzór np. ten śpiący kotek lub dzidzia na księżycu
http://www.allegro.pl/item1085153868...lkosci_xl.html

albo jakiś wzór uniwersalny, który mógłby zostać na ścianie jak już sypialnia zostanie naszą sypialnią
np. jakieś motylki stad
http://www.allegro.pl/item1080772264...jka_75x75.html

co o tym sadzicie?
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:04   #819
sylviasol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Basia ale miałaś przygody!!
Ja przepraszam z góry jeśli ktoś się ze mną nie zgadza i go urażę, ale np. to co się dzieje w Krakowie z tymi starymi babami w komunikacji miejskiej to jest poprostu szok! To jak one się rozbuchały, nic tylko im miejsca ustępować, nawet ostatnio pomimo mojego brzuszka ze 3 takie były które chciały mnie zrzucić... powiem Wam, że nie wykorzystuje tego że jestem w ciąży i nie uważam, że ktoś ma mnie przepuścić, ale w życiu żadnej starej babie nie ustąpię miejsca!! Za to akcję więcej życzliwości dla kobiet w ciąży mam zamiar zapoczątkować i naprawdę pomagać tym dziewczyną żeby w kolejkach nie stały i mogły usiąść w tramwaju czy autobusie, empatyczna pod tym względem się zrobiłam
ja już wiele razy widziałam jak "Starsze" kobity tak - 55-60 - latki strasznie marudzą na " te w ciąży" i chcą zeby im ustąpić miejsca mimo że ledwie dajesz radę z brzuszkiem. Rozmawiałam na ten temat z mamcią iona mi zwróciła uwagę na to ze w czasach kolejkowych kobiety w ciąży zawsze miały pierwszeństwo i wieleosób stawiało je jako tzw. "postojowych"żeby szybciekkupić towar ( mamcia pracowaław tych czasach w sklepie więc wie co mówi) . Zwróciła mi również uwagę że te "postojowe" to są teraźniejsze 55-65 latki domagające się wszędzie miejsca i szydzące z ciężarnych. I to akurat na przykładzie 2 znajomych z okolicy się sprawdziło)
Stary 2010-06-25, 13:06   #820
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Jak on mógł zamknąć drzwi od środka?
Ale bezsens. Odkąd mieszkamy we dwoje, to nigdy nie zamknęłam łazienki. Chore.

Ale Ciebie bym nie wpuściła . Wolę Ł.
Moj tez zamyka, pewnie by mała nie weszla. Ale czasem gdy jej nie ma tez zdarza mu sie zamknac.. wtedy ja mu dogaduje ze ciekawe co on tam ROBI.. a on mi czesto na to ze jak chce to on mi otworzy, albo zebym sama sobie otwarla drugim kluczem...
Choc ja tam swoje wiem ze od czasu do czasu ma pewne rzeczy "za uszami"...

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
to jeszcze wklejam brzucholka, na zdjęciu porównanie - pełen 35, 37 i 38 tydzień
Nie wiele rósł Zgrabniacha
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:07   #821
sylviasol
Rozeznanie

OGŁASZAM ŻE OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEGO NAUCZYŁAM SIĘ DZIĘKI DZIDZI))))))))))))))))) ))) I Z POMOCĄ RESZTY DZIEWCZYN) DZIĘKI )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-25, 13:07   #822
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
prosze bardzo oto kolejna porcja zdjec
Kochaniuchny !!!!!!! Jak ja juz tesknie za moim syneczkiem! To niemozliwe!
Stary 2010-06-25, 13:08   #823
scoobs
Rozeznanie

czesc dziewczyny, musze sie pochwalic, ze wczoraj o 20.54 urodzilam Alexa, a o porodzie chcialybyscie przeczytac tu, czy na odchowalni?
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:08   #824
idealnecialo
Zadomowienie

No i gratulacje dla wszystkich ZDAWACZEK!!!
Stary 2010-06-25, 13:09   #825
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
co o tym sadzicie?
Ja mojej mamie na gwiazdkę kupiłam tego typu naklejkę na ścianę.
Powiem Ci, że trochę nam zajęło przyklejenie jej na gładko (ma tapetę baranka, co utrudniało sprawę). Ściana jest niebieska, a przykleiliśmy wzór żółty i wygląda... Cudnie .

Pytanie tylko czy neutralny wzór będzie wskazywał na dzidziusia? Poza tym dzidziusie widzą tylko ostre kolorki, więc na początku nic to dla Niego nie będzie znaczyło.
Ja bym się chyba jednak wstrzymała do czasu urządzania pokoju .
Pomyśl- ile maluch będzie tam spędzał? Głównie sen. A podczas jego snu to raczej Twoje oko będą cieszyć te ozdoby

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-25, 13:10   #826
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
bo są cuuuudowne i mają tak wyraziste pyski że czasem człowiekowi głupio jak coś zrobi a pies "mówi mu" miną że chyba ci coś na głowę padło. A kanapy uwielbia )) to jej naturalne środowisko)
no dokładnie tak tak marszczy czoło, przekręca łeb na bok i się przygląda
wklejam kilka zdjęć mojego Dingusia (Tż się wcisnął to Go wycięłam )
Stary 2010-06-25, 13:10   #827
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
No ja jestem w trakcie likwidacji konta. Nie będą mojego wizerunku wykorzystywać. O! I jeszcze kurna nie mam niby wyboru. Kicham na nich.

Hormonyyy hormonyyy .
Weź zjedz sobie loda czekoladowego co? Na lepszy nastrój.

Jeśli nie będziesz miała jakichś wyników, to nikt Cię z kwitkiem nie odeśle ze szpitala kobieto. Najzwyczajniej w świecie, w sytuacji, gdy pewnych wyników nie ma, po prostu z taką pacjentką postępuje się inaczej. Podaje antybiotyk "na wszelki" itp.

A porodem się nie martw. Przypuszczam, że z Twoim sposobem bycia i mocnym charakterem, sama będziesz zaskoczona jak łatwo Ci pójdzie. I my też
Wiesz.. ja mam taką nadzieję, że będzie jak zawsze... dużo paniki, duzo strachu a jak przyjdzie co do czego to się okaże, że to pestka... w tym przypadku całkiem spora pestka
Tak jak z prawem jazdy.. panikowałam, że porozjezdzam ludzi, że pozabijam wszystkich dookoła bo na 1 lekcji bez żadnej teorii wsadził mnie w samochód i jazda.. tak mi poszło, że instruktor się pytał czy ja czasem gdzieś na lewo nie jeżdżę po jakich wioskach xD
Z egzaminem jak oblałam teorię (gdzie nie zajrzałam nawet ani pół razu do przepisów) to lamentowałam, że ja się nie nadaję, że jestem gówno i najlepiej się zabić.. i chciałam zrezygnować z prawa jazdy całkiem.. ale matka mi przegadała, że faktycznie głupek ze mnie
Ze jak miałam zdać jak się nie uczyłam.. a ja miałam wrażenie, że jak ktoś ma być kierowcą to po prostu WIE i nie musi się uczyć że to się ma we krwi..
No i teraz mam we krwi.. kocham samochód i jazdę, mogłabym być wrośnięta w samochód
Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Jak to powiedziała moja współlokatorka w szpitalu: " to się po kościach nie rozejdzie"
Siala, dasz radę!
Rozejdzie po kościach.. chyba jak mi je połamią
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Mój ojciec na poczatku patrzył na mnie spod byka jak mi brzuch rósł.. wiedział o ciąży i akceptował wnuka ale tak jakoś nie mógł w to uwierzyć, że jego jedyna córeczka już nie jest malutka
On zawsze wychodził z założenia, że ja jestem dalej taka mała xD
Jak mi w banku odmówili kredytu to mi powiedział, że on tam ze mną pójdzie tak jakby chciał przez to powiedzieć, że ci w banku dzieciom kredytów nie dają i że musi być on jako dorosły
A teraz jak mówiłam ostatnio, że mały się gniecioli to spojrzał na brzuch z takim strachem.. że aż miał świeczki w oczach
Nawet o drogę pytał do szpitala jak się jedzie ... ale mu powiedziałam że mu będę mówić w trakcie jazdy.. że przecież nie będę spała po drodze

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:12   #828
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Moj tez zamyka, pewnie by mała nie weszla. Ale czasem gdy jej nie ma tez zdarza mu sie zamknac.. wtedy ja mu dogaduje ze ciekawe co on tam ROBI.. a on mi czesto na to ze jak chce to on mi otworzy, albo zebym sama sobie otwarla drugim kluczem...
Oj ja bym mojemu . Mam swoje zdanie na temat samozadowalania faceta, kiedy jest w związku i mój ma zakaz. Po to jest nas dwoje, po to między innymi jesteśmy razem, żeby się wspólnie rozkoszować. I wie, że to nie przelewki.

Cytat:
OGŁASZAM ŻE OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEGO NAUCZYŁAM SIĘ DZIĘKI DZIDZI))))))))))))))))) ))) I Z POMOCĄ RESZTY DZIEWCZYN) DZIĘKI )
No już nie przesadzaj. Żartowałam . Ale zdolna z Ciebie uczennica

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, musze sie pochwalic, ze wczoraj o 20.54 urodzilam Alexa, a o porodzie chcialybyscie przeczytac tu, czy na odchowalni?
GRATULACJEEEEEEEEEEEEEE!! !!!!!!!!!!
No to mamy kolejnego kawalera . Napisz tu, na odchowalni będziemy później

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-25, 13:13   #829
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
czesc dziewczyny, musze sie pochwalic, ze wczoraj o 20.54 urodzilam alexa, a o porodzie chcialybyscie przeczytac tu, czy na odchowalni?
garatulacje, pisz tu
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-25, 13:13   #830
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
czesc dziewczyny, musze sie pochwalic, ze wczoraj o 20.54 urodzilam alexa, a o porodzie chcialybyscie przeczytac tu, czy na odchowalni?
gratulacje!!!!!!!!! Jak będziesz miała mozliwośc to wklej zdjęcie, opowiadaj jak to się stalo?
Stary 2010-06-25, 13:13   #831
justynacz80
Rozeznanie

Cytat:
Opowiadaj, opowiadaj, wszystko jedno gdzie, byle szybko
Gratulacje! I czekamy na fotkę!!
Stary 2010-06-25, 13:14   #832
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
OOOOO nowa dzidzia Gratulacje!!!!! Jak się czujecie??? pisz tu
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:15   #833
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Pytanie tylko czy neutralny wzór będzie wskazywał na dzidziusia? Poza tym dzidziusie widzą tylko ostre kolorki, więc na początku nic to dla Niego nie będzie znaczyło.
Ja bym się chyba jednak wstrzymała do czasu urządzania pokoju .
Pomyśl- ile maluch będzie tam spędzał? Głównie sen. A podczas jego snu to raczej Twoje oko będą cieszyć te ozdoby
bo to chyba o to bardziej chodzi
Stary 2010-06-25, 13:17   #834
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Mój zazwyczaj nie zamyka.. ale ja jak wchodzę to pukam i zawsze się pytam czy można
A on jak ja się kąpię to mówi tylko pod drzwiami.. muszę się wysikać.. i po prostu włazi wnerwia mnie to
Dlatego zamykam... nie wyobrażam sobie by mi wlazł po coś tam jak ja siedzę na tronie i się skupiam
Cytat:
super! Gratulacje!

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-06-25 o 13:20
Stary 2010-06-25, 13:20   #835
sylviasol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
ja się wlaśnie zastanawiam czy nie zrezygnować
z nk...

Dziewczyny "przez" kolandrę i jej śliczny kącik dla maleństwa znowu zaczęłam się zastanawiać nad tymi naklejkami... tylko moja dzidzia przez jakiś rok, może półtora nie będzie miała swojego pokoiku...

pomyślałam, że narysuję kredkami takiego aniolka nad łóżeczkiem (w załączeniu) tylko, zastanawiam się czy nie będzie problemu z zamalowaniem tego jak będziemy małemu organizować pokoik?

pomyślałam o takich naklejkach gotowych z allegro, jako że to jest nasza sypialnia, to nie chcę takich bardzo kolorowych, tylko mógłby być dzidziusiowy wzór np. ten śpiący kotek lub dzidzia na księżycu
http://www.allegro.pl/item1085153868...lkosci_xl.html

albo jakiś wzór uniwersalny, który mógłby zostać na ścianie jak już sypialnia zostanie naszą sypialnią
np. jakieś motylki stad
http://www.allegro.pl/item1080772264...jka_75x75.html

co o tym sadzicie?
A może powieś przy łóżeczku jakieś 3 obrazki w tym stylu anioła i będzie fajnie wyglądało a nie będzie kolidowało z wystrojem sypialn i

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Gratki))))))))) kiedy foty???????????
Stary 2010-06-25, 13:22   #836
Siala_Bala
Zakorzenienie

ola_k11 - ja jak byłam mała to namalowałam kredkami na ścianie Hannę Gronkiewicz-Waltz i nie było problemu z zamalowaniem xD
Możesz kredkami albo pastelami Tak mi się wydaje.
Byle nie świecówkami

Stary 2010-06-25, 13:23   #837
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

scoobs GRATULACJE!!! roza: Jak mozesz to opisz wszystko ze szczegółami
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:26   #838
żabka19
Raczkowanie

Cytat:

Trzeba bylo wielkimi literami na czerwono napisac ,prawie bym nie zauwazyla twojej wiadomosci. GRATULACJE!! Pisz tutaj !

basienka wspolczuje tych przezyc az w szoku jestem ,ja juz wam wczesniej pisalam ,ze podczas mojego 3 tyg. pobytu w Polsce spotkalo mnie tyle zyczliwosci ze strony innych co nigdy w zyciu,np. przepuszczanie mnie na lotnisku ,pomoc w noszeniu torby ,natychmiastowe zwalnianie mi miejsca w autobusie ,przepuszczanie w kolejkach w markecie i toalecie. Za to tu kompletna odmianu ,tu niestety ani razu nikt mnie nie przepuscil ani nie mialam zadnej taryfy ulgowej, ale dla Norwegow kobieta w ciazy niczym nie rozni sie od kobiety w normalnym stanie

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:27   #839
agravka
Wtajemniczenie

scoobs-czekamy na wszelkie opisy!!!!!!!z niecierpliwoscia!!! w koncu sie cos ruszyloale sie ciesze
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 13:30   #840
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
poza tym druk bodajze RUM czy jak mu tam powinni mi wysyłać co miesiąc tak? A ja nie widziałam żadnego i zastanawiam się jak to rozwiązać... macie gdzieś info co potrzeba do przyjęcia do szpitala by nie było problemu?
Ja musze sie wybrac do Urzedu pracy. Własnie jakies takie druki bym musiala miec, one sa podobno miesiac wazne, zreszta pieczatki tez podobno (kiedys byly chyba nawet pol roku!)
I nie wiem czy sie wybierac specjalnie(normlanie potem trzeba czekac 4 dni do odbioru albo jak sie chce moga wyslac poczta). Ostatnio jak pare miechow temu pytalam , to babka powiedziala mi ze szkoda co miesiac jezdzic i brac od nich (chyba jej sie nie chcialo pracowac:/ ) i pow. ze jakbym np zaczela rodzic, byla w szpitalu czy cos, to osoby ktore mam podane-moj tata lub moja siorka moga spokojnie po to przyjechac z upowaznieniem i dostana od reki:/... Ale wlasnie tez nie wiem jak bedzie sie szpital na to patrzyl.. A tym bardziej ze bede w innym wojewodztwie rodzic wiec oni kart magnetycznych nie uznaja.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości