|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 13:39 |
|
|
|
|
#3362 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ją kochałam i bez tego, ale teraz to już w ogóle Cytat:
|
||
|
|
|
#3363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w ciągu tych trzech lat są też obowiązkowe wyjazdy na rekolekcje za 60zł nawet do Częstochowy wyjazd kosztował 90zł i pod koniec wakacji przed 1 klasą był wyjazd zapoznawczy obowiązkowy za który trzeba było zapłacić 150zł.
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 13:44 |
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Świetna ta akustyczna wersja
![]() swoją droga uwielbiam tą piosenkę ![]() Ala nie dziwię Ci się, sama bym chciała kiedyś kontynuować angielski, studiować po ang. Tylko raczej te "moje" kierunki nie występują w ang wersji ![]() Więc jeśli masz taką możliwość to skorzystaj z niej, uważam, że na prawdę warto, bo łączysz pasję do języka i tak jak mówiłam, zdobywasz jednocześnie wiedzę z innej dziedziny. takie dwa w jednym. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
czyli nie, nie może się ateista zapisać. chyba, że nigdy nie przynależał do żadnej religii? |
|
|
|
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może załatwię komputer od mamy, tylko nie wiem,czy zechce jej się mi przywieźć stacjonarny, a potem go znowu brać.. bo internet mam tutaj stały, tata bierze bezprzewodowy. Tylko komputera brak ;-pPierwsze słyszę o tym, że imieniny pierwsze po urodzinach. ale u mnie nie ma z tym problemu, bo mam tylko raz w roku kalendarzowo. ![]() Brzmi super, no i angielski - coś, co Ala kocha najbardziej ![]() Cytat:
Ja byłam, tzn.u pedagog szkolnej, ale robiła mi test taki, jaki robią doradcy. ![]() A ja tak bym chciała cofnąć czas i porządnie przykładać się do matmy, i teraz iść na inżyniera no co Ty, jak ja na wizażu zanim wszystko przeczytam, mija godzina, zanim odpiszę- kolejne dwie.. ![]() edit: aa, Marta (i Beata), będę prawdopodobnie w Warszawie w niedzielę!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-25 o 13:55 |
||
|
|
|
#3367 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, jestem strasznie zabiegana i nie mam czasu Wam nadrabiać.
powiem tylko, że nie zamawiam nic, bo mnie znowu olali i nie odpisują ![]() dajcie mi numery kont, to Wam odeslę kasę dzisiaj
|
|
|
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie chyba nie, najbardziej śmieszył ten obowiązkowy wyjazd "zapoznawczy" jak większość już się znała.
|
#3369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej no, przez Alę ja też teraz będę męczyć mamę o ten kierunek Mam na myśli, że mamy w Polsce wolność wyznania (podobno) i zastanawiam się, czy jak ktoś jest ateistą albo wierzącym niepraktykującym albo muzułmaninem albo wierzy w reinkarnację UFO i NIE chce uczestniczyć w praktykach religijnych tej szkoły to oznacza to, że nie może się do niej zapisać, nawet jeśli odpowiada mu to wybieranie przedmiotów itd. |
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak tak można traktować klientów
|
|
#3371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja większości mojej klasy z LO do dziś nie znam znaczy, nie znam = nie mam pojęcia, czy lubią marchewkę, jakiej muzyki słuchają i co sądzą o Bronku.Oczywiście znam nazwiska (choć elita mojej klasy do końca nie kojarzyła wielu "niefajnych" osób, więc nie jest to takie oczywiste), pamiętam twarze... ale na tej zasadzie znam milion ludzi
Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-06-25 o 14:01 |
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3373 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie rozumiem dlaczego, patrzyłam na wykładowców i jakoś wszyscy są z Polski. No, ale może im się więcej płaci i jeszcze tych obcokrajowców trzeba przyjąć.W każdym razie strasznie mi się spodobał ten kierunek.. nie licząc ten nieszczęsnej matmy, ale z tego co patrzyłam, to jest tylko przez jeden rok więc można się pomęczyć. Potem są już suuuper przedmioty Cytat:
No może tato jeszcze zmieni zdanie, nigdy nic nie wiadomo ![]() mogłaś mu zrobić laurkę na dzień ojca jak ja to by nie miał serce Ci wziąć laptopa kurcze! może rzeczywiście to nie jest reguła, w takim razie miałam imieniny 21 czerwca ![]() faaakt Męcz! ![]() Jakbysmy poszły tam razem to normalnie byłoby super ekstra
|
|
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
Nooo, cudownie
a mama zawsze się przychylała bardziej do International Business niż Corporate Finance... bo tańsze Jak raz jej powiedziałam, ile kosztuje zaoczne prawo na UJ (to na które każdy się może dostać, ale trzeba płacić z góry i mają w dupie czy odpadniesz ) to powiedziała: "Pffff, tyle to i ja ci mogę dać" we Wrocławiu kierunki anglojęzyczne są darmowe (to tak a propos tego co mówiłaś o odpłatności), ale co ciekawe, ona woli żebym tu studiowała płatnie, niż tam za darmo w ogóle dziś ma chyba dobry dzień, chce mnie na lody wyciągnąć |
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety nie zostawi, bo nie ma możliwości, żeby nie miał tam dostępu do internetu, giełdę musi kontrolować w każdy dzień powszedni.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3376 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juhu, więc skoro Twojej mamie się to podoba i jest pozytywnie nastawiona to próbuj próbuj ![]() Cytat:
ehh w takim przypadku to już gorzej rzeczywiście.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-25 o 14:17 |
||
|
|
|
#3377 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A firma funkcjonuje praktycznie 24 godziny na dobę. To przepraszam jakim cudem ktoś może się z nimi skontaktować o np. godz. 19. Ale wcześniej siostra z Tż dzwonili i niestety nikt nie raczył zostawić paczki. ![]() Marta co prawda listonosz dzisiaj o dziwo był, ale nie przyszło nic od Ciebie. Pewnie w pon. będzie. A Ty może przejdź się na pocztę, no bo jak tak może być, że przesyłka ginie! Cytat:
Cytat:
w sumie to mało kto pamięta o jej imieninach i zawsze biedna jest pokrzywdzona. Ala wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() to sobie pospałam. lecę z mamą się przejść.
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, a tato zabronił mi kiedykolwiek pracować w branży giełdowej..
sam jedzie na tabletkach uspokajających.O dziękuję Ewa ;*
|
|
#3380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dzienne takie tanie ![]() Spróbować nie zaszkodzi Obcokrajowcy!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
ale giełda na pewno nie będzie nam obojętna tak czy śmak ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Brat mnie męczył żebym go dopuściła do komputera, nie dopuściłam i poszedł spać |
||
|
|
|
#3381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja chyba jednak pozostanę przy biznesie Noo.. podobno są nawet amerykaaanie No na pewno nie będzie, ja Cie, nakreciłam się na te studia
|
|
|
#3382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Amerykanów nie chcę, chcę Szwedów, Norwegów, Finów i Koreańczyków |
|
|
|
|
#3383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O jeju.. Norwegowie są, a reszta to nie wiem I nawet bym miała całkiem blisko z mieszkania do uczelni ok, po przeanalizowaniu - nie aż tak daleko..
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-25 o 14:31 |
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wiesz, z drugiej strony zastanawiam się, jaki poziom reprezentują sobą ci ludzie, jeżeli studiują w Polsce przepraszam, jeżeli uraziłam czyjeś uczucia patriotyczne, ale cóż, nasze uczelnie nie są w światowej czołówce, a już na pewno akurat ta nie jest
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm w sumie sama nie wiem. Pokażę Ci wypowiedź jakiegoś Holendra na ten temat: High level teaching Cracow University of Economics is on a high level which makes graduates able to play a well respected role in business life in the future. The lectures at the university are highly interesting, because professors are often creating discussions about topic that explains differences between all the countries we came from by starting a course giving Poland as an example. Both the city and the university made such a good impressions on me that they convinced me to come back to Krakow to finish my studies here. Stefan Matthijssen, International Business and Laguages, Holland (i ten chłopak nawet wygląda całkiem w miarę ok )troche długie ![]() W ogóle UEk chyba się całkiem ok prezentuje, miał 1 miejsce w rankingu Wprost uczelni ekonomicznych.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-25 o 14:45 |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Ok, czekam
Młodsi nie mają rozumu. Cytat:
Nie przepadam za nią, ale ta wersja mi się podoba. Jadę na Śląsk jutro rano chyba. |
|
|
|
|
#3387 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz im dosadnie, że skoro nie umieją kontaktować się z klientem, nie odpisują na temat to dziękujesz. dobranoc. ![]() Cytat:
![]() chyba właśnie to, to oznacza. Cytat:
![]() gdyby studia anglojęzyczne u nas były darmowe, to wszyscy ludzie z za granicy by studiowali u nas. ale ja też o tej regule słyszałam Cytat:
![]() Cytat:
co za ludzie.pewnie w pon bedzie, bo wczoraj po południu wysłałam, dziś dopiero pewnie ode mnie z poczty wyszło. ![]() no muszę iść, a jak ktoś mi za..ukradł moją przesyłkę to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Omg, Marta, bo mi Cię nie zacytowało - mam właśnie nadzieję, że chodzi o mój ulubiony puchar owocowy Brat się obudził. - OLCIA. - Co Karciu? - JA BĘDĘ TU SIEDZIAŁ. - ?? ty leżysz. - BĘDĘ SIEDZIAŁ AŻ WRÓCĄ. - Kto? - Mama i mama. - <333333333333333333333333 3333333 - ... kurna. Nie mów nic do mnie. Zawsze jak się obudzi to gada bez sensu, i wie że to uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Ala - "pisz na gg 4470339 startuje na to w tym roku i mam duzo info od poprzednich rocznikow " to znalazłam na forum UEK, kto pisze, Ty czy ja? ![]() I w ogóle gdzie znalazłaś wypowiedź tego Holendra? I zdjęcie?
Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-06-25 o 15:48 |
|
|
|
|
#3389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co... ja już do niego pisałam napisał mi właśnie, że z matmą nie jest tak źle i że poziom ang jest dobry, ale jak przyjadą jacyś włosi/hiszpanie to bieda nie za bardzo umieją, inaczej z kanadyjczykami/amerykanami no ale to wiadomo ale jak coś to jeszcze będę go pytać, bardzo uprzejmy ![]() o tutaj ![]() Cytat:
|
|
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też by mi się przydał taki sos ![]() możliwe
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

więc wystarczy, że kupimy polskie podręczniki xd
to nielegalne 

znaczy, Ty na pewno, gorzej ze mną 

a mama zawsze się przychylała bardziej do International Business niż Corporate Finance... bo tańsze
[COLOR="Silver"]
A firma funkcjonuje praktycznie 24 godziny na dobę. To przepraszam jakim cudem ktoś może się z nimi skontaktować o np. godz. 19.