|
|
#4261 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków :) cz.II
Dextera wciąż się boję oglądnąć
House jest spoko, ale jakoś mnie nie wciąga. Bones są na sieci jakieś nowsze niż te, co w Polsat były?Bo tam się kretyńsko skończyło:/ Też bym się w coś wciągnęła, dawno nie oglądałam wciągającego serialu, który trzeba oglądać po kilka odcinków naraz Może w końcu Lost obejrzę![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- A oglądałyście Układy? |
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dexter jest boski :p
A Bones w tv na czym skończyli? Bo nie wiem :p Układy to ten z tą od Dalmatyńczyków? Lost jest tak pogmatwany, że nie nadążałam :p obejrzałam kilka pierwszych odcinków z najnowszego sezonu, ale jakoś przepadło później. CSI NY jest fajne :p
|
|
|
#4263 |
|
Matka Smoka
|
CSI jest bardzo fajne, ale to nie wciąga
Ja to tak lubię normalnie palce obgryzać z nerwów i obawy co będzie dalej. Emocje jakie mi towarzyszyły podczas oglądania Oficera i Skazanego na śmierć (pierwszej serii) są niezapomniane.Układy też wciągają i wymagają koncentracji - tak, to z Glenn Close. Bones się skończyło jak Buff miał operację i stracił pamięć. (to lubię chyba głównie ze względu na aktora, ideał mniammmm...) |
|
|
|
#4264 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Lite to me, True Blood, wszystkie CSI, Układy, Gotowe na wszystko, Sex and the cisty, Scurbs, Jak poznałem Waszą matkę, Chirurdzy
|
|
|
|
#4265 |
|
Matka Smoka
|
Oooo Chirurdzy są super! Za ,,Sexem..." nie przepadam, na dłuższą metę jest męczący przez tą monotematyczność. ,,Gotowe" też lubię - ale oglądałam na Polsacie, a tam tak mieszali seriami, że pogubiona jestem. I jeszcze te godziny emisji...
A z dawniejszych seriali to uwielbiałam Ally McBeal i Ostry Dyżur. |
|
|
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Scrubs jest super, Chirurdzy też fajny. A z takich medycznych oczywiście E.R
|
|
|
#4267 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pozostaję wierna House'owi
Ale teraz będzie nuda do jesieni, więc może od kogoś wyżulę jakieś fajne seriale Jeszcze 4. sezon skinsów wypadałoby zaliczyć, ale ponoć kiepski.
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mówiłam o avonowych kolorach, w Avonie najjaśniejszy, taki prawie biały jest Ivory.
Oj, w pierwszej chwili jak zobaczyłam pytania to pomyślałam że wyjdę - i z sali i z siebie. W końcu coś tam nagryzmoliłam, ale już się uczę na wyniki które są za tydzień, żeby ew być dopytaną na 3. Ale takie przedmioty są nie dla mnie, ponad 500 stron takiego czegoś: "Cząstkowe wychowanie, czyli wychowanie cząstki przez cząstkę, wychowuje cząstkowo cząstkowego człowieka. Cząstkowe wychowanie czyli wychowanie cząstki dla innej cząstki , przeciw znów innej cząstce, przeradza się w przeciwieństwo wychowania." ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Z seriali polecam In Treatment
|
#4270 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
łapią mnie ciągle skurcze oskrzeli
też jestem bledzioch :P Cytat:
![]() Cytat:
5 razy i ponad 100 godzin :P Cytat:
|
|
|
#4271 | |
|
Pani Buka
|
historia myśli psychologicznej
Cytat:
w każdym razie i tak nie mogę pomóc...
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
A z G. to ile było godzin
![]() Czy Wam też się wizaż zepsuł, bo nie wiem czy to wina portalu czy mojego komputera ? Zero ikonek, rozwalone czcionki, straszne to...
|
#4273 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Nie depcze krokusów
|
o 2 lata za dużo... kolejny raz nie wybaczę zdrady, nawet jeśli to będzie tylko zauroczenie
u mnie (tzn. w pracy) śmiga
|
|
#4275 |
|
Pani Buka
|
u mnie też.
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
lalaith, ja wyjeżdżam dzisiaj i zastanawiam się, jak i kiedy zapłacić Ci za ten tusz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4278 |
|
Copyraptor
|
Ja dziś za to piszę kretyński egzamin z psychometrii, i nawet nie do końca wiem czego dotyczy materiał
debilny przedmiot...Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej z odbiorem, kiedy będziesz dostępna? ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
A to test czy opisówa?Dziewczynki drogie, nie jestem w stanie siedzieć na takim wizażu :/ Mam nadzieję że po weekendzie wszystko wróci do normy, zatem udanego weekendu Wam życzę i do poniedziałku!
|
|
#4280 |
|
Nie depcze krokusów
|
o czym to w ogóle jest? co się mierzy? :P
|
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
A ja to się pochwale, ze w końcu zdałam wczoraj egzamin, do którego podchodziłam 3 rok...
Modlitwy do św. Rity i św. Judy Tadeusza od spraw niemozliwych i beznadziejnch pomogły... No i uczenie się od początku czerwca chyba tez Teraz pozostaje mi tylko zasiąść do pisania pracy mgr, ale to później... powakacjuje sie trochę.A z seriali to mnie kiedyś wciagnęli "Herosi" 1 seria. |
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholerko, trzymam kciuki
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
ok, zaraz poślę w przyszłym tygodniu będę w Krk, to się umówimy jakoś pewnie ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Nie depcze krokusów
|
sabbra - gratulejszyn!
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, Dexter jest świetny, tylko nie odpuszczaj przez kilka pierwszych docinków. Potem jest już tylko lepiej.
Oprócz wymienianych przez Was seriali, oglądam Gossip Girl (o elicie nastolatków, piękne ciuchy, super figury i w ogóle high life), Vampire Diaries (mmm... niedobra postać Damona wampira ).Przymierzam się do Flashback Forward. Jak ktoś lubi wojskowe klimaty, to The Unit. Kreskówka - Family Guy. A, i oczywiście Big Bang Theory, wymiata ![]() ![]()
|
|
#4286 |
|
Rozeznanie
|
Senkju
![]() Ach powiem cóż to było, b myślałam, ze tego cholernego psa nigdy nie zdam. Tak, własnie - PSA - taki ma skrót ten przedmiot Postępowanie sądowoadministracyjne.Ostatnio byłam na bilardzie i były 2 prawniczki, które koncza aplikacje, wiec poprosiłam o udzielenie rady, jak zdac tego psa (ja jestem na administarcji, ale mamy z prawem ten sam egzamin). To mi własnie doradziły modlitwy do Rity i Judy hehe ) No i ofkors kucie&rycie, rycie&kucie. No normalnie PSA to jest od lat postrach wszystkich i wszystkiego![]() Aż jak ujrzałam, ze zdałam, to się ze szczęścia popłakałam... ![]() I teraz oblewam to: wczoraj, dzisiaj, jutro, a co
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem na III roku administracji.. będę zdawać egzamin licencjacki w lipcu, a potem starać się na magisterkę I też nie wiem, jak zdam to PSA
|
|
|
|
|
#4288 |
|
Copyraptor
|
Dzięki za kciuki, zobaczymy, czy pomogą..bo poszło średnio
![]() Psychometria to nauka o konstruowaniu testów psychologicznych. Trafność, rzetelność, walidacja, przeliczanie wyników surowych na zety, steny, teny, walidacja, alfa Cronbacha i Tau Kendalla, sam syf ![]() Na razie zaliczone 3 egzaminy z 5. Psychometria była czwarta, jeszcze rozwojowa w poniedziałek.. |
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
ola_gie wysałam Ci maila z zamówieniem
, bardzo przepraszam że dopiero teraz... Ja już po egzaminach (a przynajmniej mam taką nadzieję w czw. wyniki.z jednej strony się baaardzo cieszę ale z drugiej strasznie mi żal i jakoś tak smutno ... na magisterce ( w przeciwieństwie do lic.) poznałam naprawdę zaje****ch ludzi. Tworzyliśmy taką zgraną ekipę (imprezową ;P). ehhh dobrze że przynajmniej kilkaa osób zostaje w Krakowie
|
|
|
|
#4290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i sie nauczysz. Ostatnimi razy nie przykładałam się aż tak bardzo, bo myslałam ze jakos przejdzie. Ale mnie w koncu przyszpiliło i musiałam siąść nad tym porządnie. Także metoda na zdanie PSA - nie wierzyć zbytnio w swoje szczęście i ze jakos to będzie, tylko wykuć ksiażkę prof. Wosia praktycznie na blachę łącznie z przypisami hehe Jak pójdziesz na magisterkę to mogę Ci oddac moje ksero książki (a właściwie nie moje, też dostałam od koleżanki). Ja mam wersję z 2007. Są nowsze wersje, ale różnice są nieznaczne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

House jest spoko, ale jakoś mnie nie wciąga. Bones są na sieci jakieś nowsze niż te, co w Polsat były?Bo tam się kretyńsko skończyło:/ 

? Zero ikonek, rozwalone czcionki, straszne to...
debilny przedmiot...Trzymajcie kciuki
A to test czy opisówa?