|
|
#1351 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() Cytat:
No przeca osoba taka nie może przepisać majątku na państwo, bo to marnotrawstwo by było i głupota (poza tym gryczanemu urokowi się nie oprzesz - jedno spojrzenie i idziem do notariusza) |
||
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz ale jak będziesz sie opiekował starszym panem to sąsiedzi (starszego pana) będą plotkować. ![]() A poza tym starszy pan na ostatnie swoje chwile pewnie wolałby mieć młodą pielęgniarkę. Natomiast taka starsza Pani z chęcią by czas spędziła z młodym Adonisem. (podtekstów, insynuacji i ukrytego znaczenia tu nie ma )
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z urlopu i nie dam rady nadrobić tych ponad 20 stron co się wydarzyło w ostatnim tygodniu?
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol
![]() Nie da rady Was nadrobić szalone
|
|
|
|
#1355 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Moja metoda-MŻ ![]() Eenax Ciekawe co na mnie wyjdzie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem padnięta
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Dość dobre streszczenie ostatnich dni
![]() Są jeszcze do tego drobne aneksy ale mam już weekend i wszelkie prace są mi obce (czyt. mam permanentnego lenia). Winterko: Nazwa brzmi interesująco No i kolor to nie tatuaż można szybko zmienić. Madziku: Jo tysz. Z tym ze ja już czuje ze czeka mnie "ciężkie" zasypianie. (standard u mnie przy zmianach pogody). Ide do sąsiadki pozyczyc mleko modyfikowane bo mi ten blok czekoladowy spać niedaje.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-25 o 21:10 |
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najbardziej w takich chwilach "zasypiania na stojaco" nie znoszę faktu posiadania na buzi makijażu.
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to to. Ale z ręką na sercu - makijazu ,przed snem, zdarzyło mi się nie zmyć może ze 3 razy w życiu. W tym raz - przez 2 dni (megakac życia )
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam Bałtyk. Zostawiam Wam kilka widoczków .
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżuuuu, Vesenko cudnie - chcę urlop!
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czego większość z premedytacja specjalnie sie pomalowałam do łóżka. (ale to minerałami by wysuszyć szybciej wypryskulce). A i przyznam sie ze nie zawsze dokładnie zmywam bo czasami nie mam siły i tylko nawilżanymi chusteczkami dziecięcymi. Vesenko: Zdjęcia tak cudne ![]() Idę po to mleko bo zaraz badzie 22 i nie bedzie wypadało straszyć sąsiadów. EDIT: Spadam! Dobranoc! Idę sobie zrobić OCM i siup do ciepłego wyra.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-25 o 22:02 |
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
a ja następny pewnie za rok dopiero
Zdjęć zrobiliśmy z tż-tem jakąś ogromną ilość ![]() A ja wyglądam jak indycze jajo. W trakcie urlopu skończył mi się Antek i musiałam się ratować filtrem Nivea 20. Nie poparzyło mnie, ale zamiast normalnie blada jestem opalona i piegowata Kiepskie filtry to zuo
|
#1365 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do flaszek, nie ma mowy, nie sprzedam, nie oddam, większość to flachony "historyczne" czyli każdy jest związany z jakimś sympatycznym momentem mojego życia Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przepiękne fotki
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet po największej imprezie zmywam (choć czasem niedokładnie z oczu )super zdjęcia!!
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurde urlopowiczki - piknie wam - urlop morze góry życ nie umierać winter - amber czyli bursztynowy jakiś ? tak mi się ten podoba że sobei nei umiem zwizualizować vesenka ma w avku kolesia z CSI - ( lub tez znów nie dowidzę ) ale wydaje mi się że to on - mimo ze takie modele nigdy nie były w moim typie bo przecież lubię brzydkich to kurde puls mi napierdzielał jak kanarkowi nie raz jak robili ujęcia na pana dłonie, ramiona albo żuchwę :ślina: koles z kategori " zmolestuj mnie " Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-25 o 22:25 |
||
|
|
|
#1368 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale znając życie to wyjdzie mi coś innego ![]() Kupiłam też odcień Brandy,kombinuję,że może je zmieszam albo zrobię próbę na kosmyku.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-06-25 o 22:28 |
|
|
|
|
#1369 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja chcę, ja chcę, ja strasznie chcę!
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- i żeby miał w szafie, na ten przykład, zasoby BC?
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SamiSwoi Bar
Hiszpania wygrała i wyszła z grupy !!! Czy tylko ja tutaj oglądam mistrzostwa ?
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-06-25 o 22:55 |
|
|
|
#1371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1372 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
więc nie wiadomo jaki będzie efekt-bylebym nie wyłysiała
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
zostałam zignorwana
![]() jest tu kto halomam sama pić, we własne urodziny Mieliśmy iść na sztacheten party, ale w najbliższej knajpie, gdzie z buta moża pójść, impra zorganizowana i tym sposobem siedzę w domu ![]() a jednak ktoś jest
|
|
#1374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje zdrowie
|
|
#1375 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór skarbiątko
![]() Cytat:
|
|
|
#1377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no wyłysieć nie wyłysiejesz,one są o tyle dobre,że delikatne dla owłosienia
|
|
#1378 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio stosuję inną metodę niż kiedykolwiek dotychczas. A mianowicie, z uwagi na permanentne zmęczenie, lenistwo i brak czasu, nie sprzatram w domu. Efekt jest zaskakujący i tym bardziej miły, ze nieoczekiwany. Ano moja chłopina, widząc, ze się nie garnę do sprzątania, sama się wzięła i sprząta ostatnio. Zdarzy mi się czasem odkurzyć, czy zetrzeć podłogę, ale gary mam w kuchni pozmywane, pranie zrobione, rozwieszone itd ... Gryxie ja ? No co ty. Przeżem anioł wcielony, feniks w końcu przecież ![]() Super Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrej zabawy kobitki
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-06-25 o 23:12 |
||||
|
|
|
#1379 | ||
|
Zakorzenienie
|
aleś się napaliła
(ale ostrzegam - drugiego Vretha nie będzie Cytat:
Cytat:
Zdrówko Flor! ![]()
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrej nocki, a chuop prawie jak u mnie![]() ![]() Maja i Twoje zdrowie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

(W SFerze marzeń i wybujałej wy0brazni)
)

)
Moja metoda-MŻ 

)

Chciałbym kogoś starego, bez rodziny i z dużym majątkiem
.