|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Dziewczny, przelałam Wam kasę
![]() tylko pytanie do Kamili - podałaś mi gdzieś numer konta tu na wątku? czy mam odesłać na ten sam co przyszedł? czytam Was tak szybko i niedokładnie, bo jestem jakaś rozkojarzona, w ogóle z doskoku tutaj. mama przyjechała, ruch w domu jakiego dawno nie było ![]() no i w ogóle problemy z tym jutrzejszym wyjazdem, szkoda gadać. będę tęsknic ale netka będe mieć to będę czytać i coś pisać, o ile tż sie nie bedzie denerwował, same rozumiecie, wizaż to wróg prawie każdego faceta
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to alfabetycznie rozdają czy jak? czy wg list klas? ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- nie nie, wrócił do domu i później poszli opijać
|
|
#3425 |
|
Zadomowienie
|
A to też możliwe ja będę opijać jeśli w ogóle będzie co
|
#3426 |
|
Konto usunięte
|
cześć dziewczyny nabiłyście to tyle, że nie mam siły Was nadrobić.
Niedawno wróciłam do domu z podróży. Jestem padnięta, bo jestem na nogach już od 5:30 Niestety miałam beznadziejne połączenia i byłam parę godzin przed ustaloną godziną na spotkanie z Rossmanem i później kilka godzin musiałam jeszcze czekac na powrót. Jak to pójdzie na marne to... ![]() No i poszłam do hotelu (spotkanie było w hotelu. na szczęście w sali konferencyjnej ) Na spotkanie zostało zaproszonych ok 15 kobiet, w większości dużo starsze, które miały doświadczenie w handlu, więc nie wiem czego się spodziewać... najlepsze było jak facet opowiadał, że praca w Rossmanie to nie tylko stanie na kasie, ale rozładowywanie towarów, inwentaryzacje itp. No i jedna z dziewczyn mówi "mogę wyjść na chwilę? Zaraz wrócę..." Wyszła i już nie wróciła daj nam kwestionariusz osobowy do wypełnienia i jedno zadanie ekonomiczne. Mam nadzieję, że odpowiedziałam na nie poprawnie, bo przecież nie na darmo męczyłam się 4 lata z ekonomią do 5 lipca mają odezwać się do wybranych osób... więc czekam... Jak czekałam na spotkanie, ptak mi narobił na książkę W sumie dobrze, że na książkę niż na spodnie
|
|
|
|
#3427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że ta hurtownia jest taka niekompetentna ![]() a mój tż lubi wizaż ![]() Cytat:
bo babka w dziekanacie była właśnie taka nieogarnięta
|
|
#3428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3429 | |
|
Zadomowienie
|
będzie Żbiku!!
![]() Cytat:
mam nadzieję, że Cię przyjmą jeszcze nigdy nie widziałam w żadnym Rossmannie starszej kobitki zawsze są młode uffffffffffffffffffffffff ffffff, spodnie uratowane to był znak, taki na szczęście !
|
|
#3430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i znać się na kosmetykach. trzymam kciuki żeby oddzwonili ![]() Ale książki też chyba szkoda
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 22:10 |
|
|
|
|
#3431 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda książki, szkoda, ale to z biblioteki, więc może nie zauważą ![]() z dwojga złego lepiej, że narobił na książkę, niż na nogę, na której ta książka leżała
|
||
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Basia, będą kciuki i na pewno oddzwonią
![]() Cytat:
![]() Oj tak ![]() Tata przed chwilą włączył telegazetę, jakiś sondaż się wyświetlił, że 77-oma procentami ma wygrać Kaczyński. Tata strach w oczach, mina mówiąca mniej więcej "wtf?" |
|
|
|
|
#3433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Ja do tego ręki nie przyłożę
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety tak.
u mnie w szkole wyniki będą od 10. zobaczcie to. tylko w Japonii. zaraz obejrzę jakiś film z siostrą.
|
#3435 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale zobaczymy jak jego długofalowe działanie, bo mi sie generalnie jak mam lakier na paznokciach, nie rozdwajają. w ogóle dziwnym trafem odkąd do szkoły nie chodzę to nie mam z nimi problemu ![]() w sklepach jeśli jest, to drogi, na allegro kupiłam. ![]() Cytat:
![]() hm, ja bym poszła na to, co umozliwia zdobycie dwóch dyplomów ![]() chociaż strasznie bym się bała, że nie dam rady, bo jednak ang pewnie na wys poziomie ale trzeba odwagi, bo duzo można wygrać ![]() chociaz mysl tez o tym, co lubisz, czy bedziesz chciala kiedys szukac pracy za granica.. przyszłosciowo. Cytat:
![]() Cytat:
rodzina i brat to ważne rzeczy, ale marzenia... przyszłość, kariera... też. ![]() Cytat:
jak sie okaze ze wszyscy nauczyciele juz przejrzeli nasze swiadectwa, to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co za zadanie? wiecie że też nad rosmanem sie zastanawiam? przynajmniej bym siedziała... [bo teraz zaczynam się w sklepach z ubraniami, ale nie w sieciówkach rozglądać za pracą...]a możesz mi coś więcej o warunkach powiedzieć? Cytat:
![]() i już kiedyś tłumaczyłam czemu, nie wydaje mi się, żeby dyskusja tu o tym była dobrym pomysłem, bo nikt tu siebie na wzajem do niczego nie przekona. |
||||||||
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze godzina odbioru wyników zalezy od tego, jak duzo uczniow jest w szkole i jak długo zajmuje wypisanie swiadectw czy oni gotowe otrzymują?o matko, cucumber |
|
|
|
|
#3437 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
tak wygląda przykładowe świadectwo
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 22:55 |
||
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Wiem że zazwyczaj do dyrektorzy szkół jadą po te świadectwa.
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-.-' nooo
|
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja liczeniem głosów
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie mam pojęcia, jak to więcej działa, babka na spotkaniu na IFE mówiła, że z każdego kierunku można, a tu, że tylko niektóre. Chyba napiszą do nich kolejnego maila ale sobie pomyślą "jeszcze wyników matur nie ma, a już chcę dwa dyplomy robić naraz Właśnie informatykę chyba nawet bardziej, tzn patrząc po programie studiów, jeszcze myślałam o mechanice, ale tam chemia jest, a ja szczerze mówiąc zatrzymałam się na poziomie 1 gim, bo tylko wtedy miałam porządną chemiczkę czemu nie ma mechatroniki po ang Cytat:
![]() Przede wszystkim jeszcze od tego, jak daleko do tego OKE. Jeden dyrektor zasuwa 100 czy 200 km, drugi podjedzie 2 tak mi się wydaje
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-25 o 23:05 |
|||
|
|
|
#3442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3443 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polityka to temat, na który trzeba uważać. Bo o ile wymiana poglądów politycznych może być dobra, to nie zawsze wszędzie można o niej rozmawiać, np. na imieninach .Jutro dziadka imieniny, zjadą się podzieleni politycznie osobniki i już się boję tych sporów. Btw, jak mnie wkurzają ludzie, dla których jedynym argumentem jest : ten jest za niski, ten ma grubą żonę, ten jej w ogóle nie ma. Straszne jest to, że ludzie ( ofc, nie wszyscy) głosują opierając się na takich bzdetach, mało wiedząc o programie, o poglądach politycznych. O, moja koleżanka głosuję na Komorowskiego, pytam się dlaczego, bo może mnie do niego przekona. A ona odpowiada, że kot nie może być pierwszą damą. Pomijam to, że dla niej Palikot jest z PiS-u. ![]() Cytat:
Ciekawe jak to smakuje. Aaa, Marta, pytałaś czemu nie śpię o tych porach. Nie wiem właśnie, ostatnio w ogóle nie potrzebuję snu. Słucham ciągle muzyki i lampię się w ekran laptopa. Wczoraj do 3 w nocy czytałam wpisy na grupie fejsbukowej "wybory prezydenckie 2010 - druga tura".
|
|
#3444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to teraz nie będę spać do 4 A co do Pepsi to kiedyś piłam o kolorze niebieskim
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 23:13 |
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak nie oglądam filmu wypiję meliskę i pewnie pójdę spać, chociaż może nie zasnę, bo spałam dzisiaj dwa razy.
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wstajesz w miarę wcześnie? Bo ja jak idę spać 1-2, wstaję o 11, to jestem cały dzień . Jak z pół roku temu szłam spać o 1, wstawałam o 7, to było ok
|
|
|
|
|
#3447 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to właśnie o takich przypadkach mówię. ![]() Czemu ? ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() Wstaję ok. 8 i nie czuję się niewyspana. Najlepsze jest to, że mogłam tak w ciągu roku szkolnego, przynajmniej bym się pouczyła w tym czasie, a nie tak bez sensu. ![]()
|
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
Bo w roku szkolnym piłam Tigera codziennie, ale odstawiłam jak miałam niedobór magnezu. I tak się odzwyczaiłam więc teraz jak wypiję to pójdę spać jutro o 1 w nocy, bo do 4 będę próbowała zasnąć a później dam sobie spokój.
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 23:18 |
|
|
|
#3449 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "prawdziwa" patriotka i znawczyni polityki ![]() Cytat:
|
|
#3450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No "prawdziwa" ta moja koleżanka też taka jest, ledwo zdała z historii i wosu ale oczywiście na wszystkim się zna.
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-25 o 23:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

i znać się na kosmetykach. trzymam kciuki żeby oddzwonili 

mówiąca mniej więcej "wtf?"
nad studiami. Nie wiem, czy na informatykę, czy na elektronikę i telekomunikację 
RZYGAM. Przysięgam, że mówiła, że nie będzie problemu 

Bo ja jak idę spać 1-2, wstaję o 11, to jestem cały dzień