|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
ania cisza przed burza
no byle do przodu hehe lazurowa pisała ze dziś pełnia ..może i anoxe dziś wezmie ![]() lazurowa jeszcze wracajac do tematu M. ze sie zmienił...może po prostu zawsze taki był , tylko ze dopiero teraz bedac obok to dostrzegasz spadam nie wiem gdzie moze spac po raz pierwszy od x czasu nie wiem co ze soba zrobic, nie moge sobie znalezc miejsca i sie nuuuuudze
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-26 o 16:22 |
|
|
|
#1172 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
Kurcze, prze***ne jest to życie z cukrzycą. Mam nadzieję, że po porodzie się skończy. Ale i tak myślę, że przy takim poziomie cukrów CC będzie nie uniknione. Najgorsze jest chyba w tym wszystki to, że dziecku to może zaszkodzić. Właśnie teraz 1 h po obiedzie - cukier 197 :/ (tylko, że dzisiaj pozwoliłam sobie na pierogi z jagodami i truskawkami)
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co byliśmy razem ponad 7 lat i myślę, że go dobrze poznałam.
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi mi o to, ze np. bedac z nim w zwiazku moze naprowadzalas go na niektóre rzeczy np trzeba by pojsc zlozyc zyczenia etc...to mam na mysli
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze troche Ci zostalo :/ cc wskazana podobno jak dzidzia wazy wiecej niz 4200 przy cukrzycy---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Jak chcesz to moge Ci napisac co jem itp. wazne tez jest aby ost. posilek byl przed zasnieciem ok 1h, ale posilek lekki nie obiadowy
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Rozeznanie
|
niezawsze dzięki za rady, Wiem że muszę dać radę. Dla dziecka przedewszystkim.
Aż się boję tej wizyty. A maleństwom - podejrzewam że i tak będzie duże bo tydzień temu już ważyło 1850 - a jeszcze 8 tyg przedemną. (chociaż mogę się mylić) Pewnie że chcę!! Napisz albo na priv - albo na meila : kasienka172@gazeta.pl. Będę wdzięczna
Edytowane przez kasienka2607 Czas edycji: 2010-06-26 o 16:41 |
|
|
|
#1177 |
|
Wtajemniczenie
|
Niee, to raczej wtedy on był autorem takich pomysłów i najczęściej inicjatywa wychodziła od niego.
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
to moze faktycznie sie zmienil,albo ta jego dziewczyna
|
|
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
On nie ma dziewczyny.
Chyba mnie pomyliłaś z Kashhą
|
#1180 |
|
Rozeznanie
|
o kurde kasieńka to rzeczywiście masz wysoki cukier. Ja niby też mam cukrzycę, ale jak mierzę to wszytko w porządku, ostatnio nawet pozwalam sobie na słodkie
Dzisiaj np po obfitym śniadaniu miałam 102 tylko, to później zjadłam loda i rogalika. Ale fakt przestałam jeść świństwa, które jadłam do tej pory np. pizzę, słodkie bułki, które jadłam codziennie, więc może to polepszyło mój stan. I batonów już też nie jem
Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-06-26 o 16:55 |
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, wlasnie Cie nie pomylilam
))) tylko wbilo mi sie do glowy ze ma...ale moze tylko ten fakt mi sie pomylil mam nadzieje sorki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
M. nie ma dziewczyny. Od kiedy się rozstaliśmy jest sam.
|
|
#1183 |
|
Rozeznanie
|
mamuski a co to zadna dzisiaj jeszcze nie urodzila? jak widze dzieci u nas na watku rodza sie na zmiane wiec teraz kolej na jakas dziewczynke
to ktora nastepna?? bo straszne nudy a odchowalnia czeka![]() przymierzalam wczoraj spodnie sprzed ciazy i wejde juz we wszystkie
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Konto usunięte
|
A ja dziś z mamusią bułeczki z jagodami robie
![]() Właśnie-przy jakiej wadze dziecka jest wskazanie na CC? |
|
|
|
#1186 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak prasuję te ciuszki i się zastanawiam, bo w niektórych są taaaakie wielkie metki wszyte w środku. Wycinałyście je?
|
#1187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
lazurowa no chyba ze tak,...ja nic nie wycinalam jeszcze,zobacze potem jak to bedzie
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20282863]A ja dziś z mamusią bułeczki z jagodami robie ![]() [/QUOTE]
|
|
|
|
|
#1189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
matko bobu sie najadlam i kledwo zipie |
||
|
|
|
#1190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak ktoś nie wie że jestem w ciąży, to nawet by się nie zorientował. Wszystko przez to że przed ciążą byłam DUŻĄ BABĄ ![]() A pomyśleć, że kiedyś wchodziłam w rozmiar ciuchów 42 ![]() A co do synusia Ale ten czas leci ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- A to bób jest dozwolony ?? Uwielbiam bób
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej tak bob to wazywo a warzywa mozna do oporu, ale zmierze sobie cukier po nim z ciekawosci bo duzo go zjadlam
to Ci dam znac ile mam na pw
|
|
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=scoobs;20280850]A w ogole to wydawalo mi sie, ze Belunia miala wczoraj jakies objawy porod?
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- a nibt mialam, ale wszystko przeszlo i dobrze, bo ja jeszcze urodzic nie mogę![]() dzis w nocy nic mnie nie bolalo. za to mam dola, bo wczoraj mialam egzamin, bardzo ważny, na ktory sie uczylam i oblalam. co najlepsze moj tz ktory NIC sie nie uczył bo nie mial czasu - zdal... nie to zre sie nie ciesze, ale sprawiedliwości to nie ma na tym swiecie. no i mam dola...
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda(dla nas), ze jeszcze nie urodzilas bo nudzi nam sie Dziewczyny cos sie rozpakowywac nie chca ja nie wiem toz za 4 dni lipiec mamy haloooooo najwyzszy czas na porodowke!!!!!!! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 |
|
Rozeznanie
|
niezawsze ale smaka na boba narobiłaś, a skąd ja go wezmę, uduszę Cię
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to mam smaka na jagodzianki
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się wkurzyłam.
Moja mama jest ogólnie ok, ale czasem tak mnie traktuje, że nie bardzo wiem jak się zachować. Poszła z ojcem na ogródek. Robili tam grilla- taki miał być obiad. Ja nie szłam na ogródek, bo mam to prasowanie. Powiedziała, że mam sobie coś zrobić na obiad. Zadzwoniłam do niej, że w domu jest tylko chleb z przedwczoraj, taki krojony, nie bardzo świeży, że nie ma mleka.. Nawet nie zdążyłam powiedzieć, że jestem po prostu głodna, a ona się na mnie wydarła, że ona teraz drzemie, że odpoczywa i mam jeść ten chleb bo innego nie będzie... Ja do sklepu nie pójdę, bo od ponad dwóch godzin stoję nad tym pieprzonym prasowaniem i kręgosłup już mnie tak napiernicza, że musiałam zrobić przerwę. Normalnie płakać mi się chce..
|
#1197 |
|
Rozeznanie
|
niezawsze u mnie już targ zamknięty, kurde muszę się zadowolić tortillą bo mój M ma smaki i robi
, a jagodziankę też bym zjadła, ostatnio pierogi z jagodami jadłam.
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tutaj dziś spokojnie. Byłam z koleżanką na kawie i lodach, ale wcześniej poprasowałam wszystkie ciuszki małego. Normalnie nogi mi wchodziły nie powiem gdzie. Ale cieszę się, że się z tym uporałam. Teraz musze to jakoś logicznie pochować. Chyba ułożę to rozmiarami.
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ja glodna jestem a nie zdaze nic zrobic przed przyjsciem znajomych bo jada juz a zapowiedzieli sie 30min temu :/ Lazurka biedulko mamy czasem nie rozumieja albo tez czasami maja nas dosyc, ja z moja nie mieszkam juz od 3 lat ponad i dla niej spedzic ze mna 1 dzien to wyzwanie bo ja ja denerwuje ostatnio(kazdego denerwuje ponoc, ale to przez hormony) A w ogole to jakies 2 wypryski mi sie pojawily a nie mialam caly II i III trymestr!!! |
|
|
|
|
#1200 |
|
Rozeznanie
|
mierzę dalej i przeważnie jak zjem coś właśnie takiego zakazanego. Nie pamiętam dokładnie ile miałam po tych pierogach, ale coś około 100-110
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

no byle do przodu 
po raz pierwszy od x czasu nie wiem co ze soba zrobic, nie moge sobie znalezc miejsca i sie nuuuuudze

a jeszcze troche Ci zostalo :/ cc wskazana podobno jak dzidzia wazy wiecej niz 4200 przy cukrzycy

i dobrze, bo ja jeszcze urodzic nie mogę