|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Dziękuję dziewczyny za wsparcie
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Dzi gratuluję!!!!
|
|
|
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cudny ten strój!! Szkoda,że mam już dużo ( w zeszłym roku kupiłam sobie trzy w Benettonie,a wcześniej też już miałam ze cztery)- aż szkoda byłoby mi kupować kolejny,ale ten Twój jest boooskiiii ![]() ![]() Za to byłam dzisiaj w Kato na zaliczeniu i pojechałam z Mamuśką po to,żeby w końcu kupiła sobie strój.Chodziłyśmy po sklepach u nas,ale u nas są same nieuświadomione sklepy i nie mogłam patrzeć jak jej te stroje robiły 6 piersi ![]() Powalczyłyśmy,ale Mamuśka stała się szczęśliwą posiadaczką stroju i stanika z Freyi ![]() Wcześniej też już miewała staniki z Freyi,ale ostatnio pod moją nieobecność kupiła sobie jakiś inny w tej rozmiarówce typu 80 C ( Nieźle ją dzisiaj skrzyczałam i kazałam jej założyć jej "80C" i na to bluzkę,a potem 70 FF i na to bluzkę...przyznała mi rację,że źle robi nie czekając na mnie z zakupami. Ufff.... Ja natomiast nie kupuję nic oprócz ciuchów do pracy- mam tyle ciuchów weekendowych,że ich nie wychodzę,natomiast grono strojów formalnych zaczyna się powoli powiększać i chciałabym mieć coraz większy wybór ![]() Cytat:
![]() Ja natomiast dzisiaj pokłóciłam się z Mamą o ślub... Jak niektóre z Was może pamiętają,będę miała ten ślub ekumeniczny w parafii Marcina ( czyli Koś.Ewangelicki), a ja jestem Katoliczką. Moja Mama ledwo przełknęła tę wiadomość,natomiast dzisiaj jak jej mówiłam,że idziemy na nauki do KEA to się oburzyła,że mamy iść na nauki do KK,albo do obu... No masakra-po co do obu,skoro to nie jest wymagane? I dlaczego mamy iść na nauki do KK skoro ślub bierzemy w KEA i to tam powinniśmy mieć nauki? Mój TŻ się wnerwił i powiedział,że początkiem przyszłego tygodnia idziemy do jego parafii zapisać się na termin i ustalić jak to z tymi naukami jest. A z wiadomości ślubnych to podobno mamy już zarezerwowany samochód,ale nie wiem jaki bo ma to być dla mnie niespodzianka (mój TŻ chyba myśli,że mnie cieszą auta )
|
||
|
|
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie" ![]() Edytowane przez Dzi25 Czas edycji: 2010-06-26 o 20:03 |
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi, gratuluję
![]() ZAKOCHAŁAM SIĘ! |
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi gratuluję !!
![]() Biska, ta pierwsza kiecka jest cudowna |
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
cześć LAchony
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Biska ta druga fajna.Wydaje mi się,że ją widziałam i kosztowała jakoś 3200 zl
![]() Ja pozwiedzałam kilka sklepów będąc we Wrocku i utwierdziłam się w tym,ze podoba mi się tylko jeden typ.Nie chciało mi się przymierzać i teraz się denerwuję,czy te co mi się podobają będą na mnie dorbze leżeć
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
carmi jak tam zakupy? cos nakupowala ciekawego?
rain co sadzisz o tych perfumkach? bo sie zastanawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=443442kawucha czesc - auto kupione? imie juz ma?
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia ta druga jest śliczna
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- arrakis nakupowalam masę rzeczy w fajnych cenach. Szczególnie jestem zadowolona z jeansowych szortów z Tesco (F&F) bo szukalam takich dlugo, ale kosztowaly 80-100 zł, a to troszkę dużo jak na coś, co ledwo zakrywa poladki, a w Tesco zaplaciłam 26 zł i leżą idealnie
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Po urlopie wróciłam szczęśliwa, zmęczona i w ogóle. Nie miałam tam neta, więc teraz weszłam na pocztę pracowniczą, a tam wiadomość od szefa, że muszę poprawić czas pracy... za maj miałam zaledwie 56,8 proc. pracy w pracy (mamy rejestratory i musimy wszystkie czynności zaznaczać - sprawdzanie tekstów, ogłoszeń, wykonywane telefony, że się komp zawiesił itd.). Pocieszam się, że MOŻE nie wzięli pod uwagę "uwag", które zapisałam, jak raz miałam zaniżony przez pomyłkę czas pracy... profilaktycznie żegnam się z Wizażem w pracy na AMEN. nieźle mnie szefu przestraszył tym upomnieniem. Co do urlopu - miałam CAŁY tydzień tyłek moczony w naparach z szałwii i rumianku, bo mi nie przechodziło to zapalenie pęcherza. dobrze jest od kilku godzin... no i cóż - lecę do lekarza w poniedziałek. i tak muszę kontrolnie krew zbadać. Zwiedziliśmy i tak troszke (siku w każdym zamku/zajeździe/skansenie/barze i na każdej stacji po drodze ), duuużo się leniliśmy i ogólnie jest cudnie co do tematu-matki wątku, czyli zaręczyn, to: 1. u babci P. (tej "gorszej" ) byliśmy na kawie i marudziliśmy, że nie mieliśmy gdzie zjeść po drodze, bo w sobotę jechaliśmy, a tam wszędzie wesela. no i cudem znaleźliśmy restaurację z wydzieloną salą dla gości, a w drugiej sali i tak było wesele. no i P. że on by tak nie chciał. od słowa do słowa, a babcia: "to kiedy wesele?" ja: "my się śmiejemy, że weźmiemy razem z R." (R. jest kuzynem P. - ma 29 lat i nie ma perspektyw nawet na dziewczynę, więc wątpliwe, by ślub był wcześniej niż za kilkanaście lat, tym bardziej znając jego imprezowy tryb życia - niedawno powiedział, że pogodził się już z wiecznym kawalerskim życiem). P: "no coś Ty, toby musiało nigdy nie nastać, a tego nie chcemy" a syt. numer 2: moja mama, jak wiecie, ma problemy. i jeszcze okaząło się, że długo nam długu nie spłaci (dla nas to nie problem, ale ją to martwi), bo ma problemy dentystyczne, a to gruba kasa w jej przypadku, ma paradontozę i musi sobie zrobić zęby po prostu. ja: "blablabla mama będzie mieć wyrywane zęby" P: "moja teściowa będzie szczerbata?" ja: "teściowa?" on: "nooo taka prawie" ja: "prawie? najwyżej potencjalna. prawie to po zaręczynach" on: "eee tam, to inaczej: p.o. teściowa - a Ty jesteś p.o. żoną" ogólnie kochamy się jak dzikie wombaty i jest super. fotki wrzucę jutro. a teraz idę się cieszyć p.o. mężem jakby któraś mogła napisać, co u Was, to byłabym wdzięczna. klub nadrobilam, ale tu nie mam siły. pozdro |
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli Lucy vel Szmarragdowa Suka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
carmi obfocaj ciuszki bo ciekawe jestesmy
![]() naj fajnie, ze urlop udany ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- nooo i super imie
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Naj
pytasz co u nas ja nabyłam to cudo http://allegro.pl/show_item.php?item=1088538474 temat zareczynow pierscionkowy bez zmian
|
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Brzmi profesjonalnie
|
||
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie powiem bo później znowu będzie, że Ciebie namawiam
![]() Pewnie, że brać sama bym wzięła, ale już się zapisałam na jedną odlewkę
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
heja laski
![]() wybaczcie zaniedbanie z mojej strony alee mam czas wypelniony moimi kociakami..uzaleznilam sie od nich eheh
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne te kiecki
![]() a ja pół się uczę łaciny a pół oglądam śliczne cupcakes i mnóstwo już zapisałam na kompa żeby zrobić TŻtowi ![]() Nawet jest Karl Lagerfeld Załącznik 3214796 Załącznik 3214797 Załącznik 3214798 Załącznik 3214799 Załącznik 3214800 Załącznik 3214801 Załącznik 3214802 |
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe Kawka:P
slonik fakt zqacny no ale faktycznie ta polewa czekoladowa niezbyt sie wkomponowala;P
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcętnie bym zobaczyła jak maluchy rosną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę Cie przecież wyglada jakby nawalil przed chwila hahahahaha
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
a prosze ja was bardzo
![]() dla porownania na koncu zdjecie z pierwszych dni u nas no wieeelkie koty juz
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Candy, ślicznie Ci kociska wyrosły
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak już o kotach mówimy, to Wam opowiem jaki dziś miałam śmieszny powrót do domu Sąsiedzi z dołu mają takiego kota, co jest podobny do mojego (mama go kiedyś przyuważyła na schodach i mało zawału nie dostała bo myślała, że to nasza Spacja uciekła - a nasz kot nie wychodzi z mieszkania). Ten kot sąsiadów to taka przylepa jest, że jak tylko ktoś idzie to zaraz leci, żeby go głaskać. No i dziś idę na schody - siedzi. On taki śmieszny jest, bo jak się wyciągnie rękę do niego to aż podskakuje i tak bodzie w dłoń głową, żeby szybciej być pogłaskanym - komicznie to wygląda Jeszcze sąsiedzi by powiedzieli, że im kota ukradłam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

Najpierw jadę na rtg tego zęba leczonego kanałowo, potem do Tesco na drugi koniec miasta a na końcu tourne po galeriach, w końcu są wyprzedaże. Jak Wam się podoba ten strój kąpielowy:

), duuużo się leniliśmy i ogólnie jest cudnie
) byliśmy na kawie i marudziliśmy, że nie mieliśmy gdzie zjeść po drodze, bo w sobotę jechaliśmy, a tam wszędzie wesela. no i cudem znaleźliśmy restaurację z wydzieloną salą dla gości, a w drugiej sali i tak było wesele. no i P. że on by tak nie chciał. od słowa do słowa, a babcia: "to kiedy wesele?" 

13.03.2008
fakt wygląda dziwnie ale na to nie wpadłam