|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() jakiś hardcore a na mieście to jak, gdzie jest egzaminator ?i jak to się same włączają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Beata ostatnio mi mówiła, że jej koleżanka poszła na 3 godziny do odzieżowego na próbę, żeby zobaczyli czy się nadaje. i apropo tego - kiedys bylo głosno o tym, ze oni robia tak, ze biora ludzi na próbę ciągle, więc mają darmowych pracowników ![]() a o polityce napiszę na szaro i już skończę ten temat, o ![]() Martyna, posługując się Twoimi wyznacznikami - nie jest reprezentatywny ktoś, kto myli podstawowe pojęcia. co do ddtvn, nie wiedziałam, że miał przyjść (dziekuje za wyprowadzenie z błędu i szczerzę to nie chcę w takim razie wiedzieć jakby ten wywiad wyglądał, gdyby on przyszedł jednak ![]() apropo Wyraka - Justyna, dla Ciebie jego argumenty są śmieszne, bo się z nimi nie zgadzasz, a mi chodziło o to, że on przytacza fakty. a w zasadzie nikt tam oprócz niego nie był w stanie podać żadnego fakty, tylko ogólniki, że ten to, a ten tamto. |
|||
|
|
|
#3512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to też musi być niezłe Cytat:
jest przepiękny, ma takie oczka hipnotyzujące. ja nie mam motywacji do pichcenia.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#3513 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hm, jak dla mnie najważniejszy, bo nie oszukujmy się, poza pokazywaniem się prezydent nic więcej nie robi i jak dla mnie reprezentatywny był tylko Olechowski, zresztą jedyny który znał języki nie musiałabym się za niego wstydzić, gdyby wyjechał nas reprezentować, dlatego na niego głosowałam. A teraz, ponieważ obiecałam sobie, że pójdę na każde wybory - zagłosuję na Lady Gagę.Powiedziałabym Wam coś o Palikocie, ale dobra. Cytat:
Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-06-26 o 12:33 |
|||
|
|
|
#3514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że tak, nigdzie nie napisałam, że nie. ![]() dlatego właśnie się wciąż zastanawiam, na kogo zagłosować; bo ani jeden, ani drugi w moich oczach nie wygląda dobrze. napisałam tylko,że Komorowski dostałby wg mnie plusa w kwestii reprezentacyjności w porównaniu do Kaczyńskiego, bo.. nawet naukowcy udowodnili, że ludziom przystojnym/ładnym jest łatwiej. a on wygląda dużo lepiej niż Kaczyński i jest bliżej 'standardu' (dość wysoki, regularne rysy i spokojny wyraz twarzy)Cytat:
![]() miał przyjść dzień wcześniej niż Komorowski, jeśli dobrze pamiętam; też oglądałam na plejadzie fragmenty tej jego wizyty w DDTVN, ale nie wiem, co masz na myśli, mówiąc: Cytat:
? Właśnie, Wyrak pomimo że cyniczny i ironiczny, pewien poziom reprezentuje i argumenty przedstawia rzeczowe.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#3515 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
odnośnie Pierwszej Damy to gdzieś mi mignęło że Komorowska włączyła się do kampanii , jeździ po Polsce przekonując kobiety,żeby zagłosowały na jej męża. muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią
|
||
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila nie wiem czemu się nie otwiera. Moje gratulacje! Siostra urodziła? (ta z Hiszpanii?) Chłopiec, dziewczyna? Faaajnie Ci
![]() zdecydowałam: robię ciasto Fale Dunaju
|
#3517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lubię łososia ![]() a ja talentu nie mam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820] muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]gratuluję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- brzmi fajnie ![]() moja mama jak robi karpatkę, to te jej góry zawsze wychodzą takie płaskie
|
|
#3518 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]oglądałam to
![]() nie otwiera mi się;<. odnośnie Pierwszej Damy to gdzieś mi mignęło że Komorowska włączyła się do kampanii , jeździ po Polsce przekonując kobiety,żeby zagłosowały na jej męża. muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]Gratuluję ![]()
|
#3519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może po prostu chcą to pogrupować klasami albo alfabetycznie, żeby zamieszania nie było. albo po prostu żeby wszyscy przyszli na wyznaczoną godzinę i sprawniej poszło ![]() Cytat:
Cytat:
to jest świetne ![]() w ogóle koty są kochane [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20274571]haha. jak mi się nudzi to czasem sobie to oglądam [/QUOTE] Mamuśki są fajne moja babcia to kiedyś oglądała namiętnie, a ona żadnych seriali nie ogląda.. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820] muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]![]() gratulacje!
|
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam sobie test zdolności.
Twój Typ Zawodów: CZŁOWIEK-TECHNIKA Twój Najbardziej pasujący Zawód: Organizator Turystyki Typ Zawodów i Najbardziej pasujący Zawód się nie zgadzają. no wow. |
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, chodzi mi o to mówienie z sarkazmem, że Prokop przestudiował atlas kotów i rady, by ciumkał (
) cytrynę, no ludzie... to zwyczajne naśmiewanie. w telewizji![1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820] nie otwiera mi się;<. [/QUOTE] mi też ![]() idę na spacer, bo znowu ciepło ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3523 |
|
Zadomowienie
|
www.test-zdolnosci.com trzeba wysłać smsa za 4,88 żeby dostać wynik, ale uznałam, że to nic, jeśli mam się wreszcie czegoś dowiedzieć... a teraz wiem jeszcze mniej.
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3525 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nawet mnie nie ciągnie do takich testów, bo kiedyś jak robiłam to mi wyszło, że artystką powinnam być
|
|
#3527 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3528 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na oczy już mi się rzuca ten stres wynikowo-egzaminacyjny ![]() Jeszcze dodam, że wg takich bardziej restrykcyjnych zasad owoce można jeść do południa (co u mnie jest niewykonalne )Cytat:
![]() Egzaminator jedzie z tyłu Yariską, tzn wiozą go, bo on się musi skupić na egzaminowanym przez to sam praktyczny kosztuje 140 złOd razu jak się przekręci kluczyk. Nie ma w ogóle przełącznika, żeby włączyć światła, jest tylko na drogowe w tej Yamaszce, którą mam na kursie i która jest w Wordzie ![]() Inni też przytaczali fakty, ja to widziałam Wyrak choćby głosił prawdę objawioną, ma dla mnie styl poniżej dyskusji i mi się go zwyczajnie źle czyta. Nie tylko o polityce, na fitnessie, jak wyzywałam po kolei wszystkich, chociaż miał rację, to szacunek dla ludzi trzeba mieć ![]() Inni umieją spokojnie, bez cynizmu przedstawiać argumenty za JK i tylko takich ludzi cenię. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]Powtarzam pytanie, kto z rodzeństwa? ![]() Miałam się zapytać skąd to, ale dalej doczytałam, że drooogi zarzuć tego z pracuj.pl, bo ja tam go nie mogę znaleźć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo mama odwraca kota ogonem i teraz się na mnie drze, że co ja sobie myślę, że ona będzie mi płacić? Choć wcześniej mówiła, że nie ma sprawy ![]() A w ogóle wiesz co? Składam na EiT i napisałam do nich maila z pytaniem czy te po angielsku są płatne dla Polaków. Może jednak nie są
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
Olga, a ile wynosi czesne na tym kierunku co chcesz iść?
fajnie wyrzuciłam prawie pół ubrań a i tak nie mam miejsca w szafie
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
czijo Twoja mama
aż mnie to denerwuje!u mnie na uczelni jest kierunek International Business i dostaje się dwa dyplomy polski i brytyjski lub francuski. Ale mnie jakoś to nie kręci. ciasto wyszło pyycha za mąż mogę iść.
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się, u mnie jest tak samo... co jakiś czas kilka rzeczy out, nic nowego nie kupuje, a miejsca jak nie było tak nie ma...
![]() ojciec śmiał się, że jak będę na studia wyjeżdżać, to tira wypożyczy
|
#3533 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]
odnośnie Pierwszej Damy to gdzieś mi mignęło że Komorowska włączyła się do kampanii , jeździ po Polsce przekonując kobiety,żeby zagłosowały na jej męża. muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]Możliwe, o tym nie słyszałam ![]() Gratulacje! ![]() Moja mama często to robiła pyszne jest. Cytat:
bo ja Prokopa lowe.Beze mnie szukać?! Cytat:
Noo wg Wizażu owoce do 16:00... da się, kiedyś umiałam, jakbym teraz się przycisnęła, to też bym mogła, ale cięęężko. ![]() A to prawda. ale pod względem wiedzy, logiki i inteligencji jest jak najbardziej na wysokim poziomie. A widziałaś ten wątek, który był niedawno: "Gdzie się podział Wyrak?", gdy go nie było 2tygodnie? Cytat:
ale i jeśli bym na taki szła, bardzo bardzo bym się stresowała, podwójnie niż przed polskim kierunkiem, bo to jednak ogromne wyzwanie. na pewno jest genialne, aż mi.. ![]() przyślij mi pocztą kawałek,to sobie popatrzę, bo jeść nie mogę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-26 o 16:50 |
|||
|
|
|
#3534 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ... jak mi się akurat odwiduje kuzyn mi napisał, że po informatyce jest więcej ofert pracy ja też teraz zasypuje mailami ![]() Patrzyłam na ich stronę, chyba jednak są ![]() Cytat:
![]() Ja też chcę [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20286986]starsza siostra urodziła córeczkę ło Jeżuuuu ale to cichooooooo [/QUOTE]Ta z Hiszpanii? ![]() Właśnie mało nadrabiania przynajmniej
|
||
|
|
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mam do Was pytanie dotyczące rekrutacji na UWr. Czy trzeba tam wpisywać wyniki matur, czy oni ściągają je sami z Krajowego Rejestru Matur (bo gdzieś tak słyszałam)? I jeszcze: jak wpisuję wyniki matur ustnych to mam napisać w pkt. cz w %? Bo jak wpisuję ang. 95% to pojawia się normalnie, a jak polski 100% to to się wyświetla jako "wynik: 100". ![]() Nie wiem czy zrozumiałyście bo trochę to pogmatwane ale z góry dzięki za odpowiedź ![]() A co do wyników matur, to my mamy przyjść 30 czerwca o 9 rano i ponoć wychowawcy będą rozdawać je w klasach. Dlatego boję się że będą jakieś komentarze ze strony naszego nauczyciela bo on jest trochę...
|
|
#3537 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20286986]
ło Jeżuuuu ale to cichooooooo [/QUOTE]Imieniny dziadzia. ![]() Cytat:
U nas na szczęście wyniki są do odebrania w sekretariacie i każdy wchodzi osobno, także to mnie cieszy. Dziewczyny... Tak jak mówiłam - na imieninach była masakra. ![]() "Oszuści!", "złodzieje", "barbarzyńcy". Myślałam, że się zaczną talerzami rzucać. Ciocia jedna już wstaje i mówi : ja jadę do domu, po czym wychodzi, wraca za 15 minut i chyba przygotowywała sobie argumenty za Komorem w międzyczasie, bo jak nie napadła na biednego wujka... Wkurzyła mnie inna ciocia, która w ogóle nie przyjmowała do wiadomości, że ktoś może mieć inne poglądy, a jak ma inne to znaczy, że jest gorszy i głupi. ![]() Wujek zaproponował godzący temat - seks. Albo inny, taki typowy flirciarz za młodu, zaczął opowiadać swoje przygody, no to sobie wyobraźcie. Ogólnie doszłam do wniosku, że moja rodzina ma/miała wspaniałe życie seksualne. )A dzisiaj nie ma żadnej o tej porze ? ![]() A nie, jednak są.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-26 o 23:59 |
|
|
|
|
#3538 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć ;*
Jutro Was nadrobię, bo praktycznie cały dzień mnie dziś nie było w domu i jestem zmęczona strasznie, także idę się kąpać i spaaać pewnie rano Was poczytam ;*Byłam chwilę dzisiaj na działce na imieninach dziadzia i cioci. To co się osłuchałam o mojej maturze, studiach i w ogóle to jest po prostu niewyobrażalne.A ten grad pytań " KIEDY MASZ WYNIKI MAATUUR?" mnie dobił. Każdy pytał o to po kilka razy. Rozumiem, że w tej dacie jest coś tak ciężkiego, że ciężko ją zapamiętać.
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
Alaaa, u mnie to samo.
![]() Zestresowali mnie. Na szczęście moja kuzynka z Wawki miała egzaminy gimn. i na nią też schodzili. A wybiera się do jakiejś elitarnej, językowej szkoły. A teraz była w prywatnym gimnazjum i chodziła z wnuczką Geremka do klasy, jakby mnie to interesowało. Także nasłuchałam się.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-27 o 00:09 |
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo wyszło na prawdę dobre, w ogóle w szoku jestem bo siostra, która ogranicza jedzenie słodyczy i w ogóle marudzi na moją kuchnię zjadła 6 kawałków ojjj tam na jeden kawałek byś się skusiła. ![]() ej a mnie wkurza to całe gadanie o maturze: "Jak Ci poszło?", "Kiedy wyniki", "Gdzie składasz", a po co, a na co, i dlaczego.... ale dzisiaj cisza. też lecę spać, dobrano;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-27 o 00:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

tak jak Olga oceniła - nieważne, czy umiesz jeździć i czy nie wjedziesz w tira, musisz umieć robić ósemkę
(zobaczymy, co będę mówić w czwartek
) na mieście raz hamowanie awaryjne, raz do wyznaczonego miejsca, światła się same włączają w tym egzaminacyjnym motorze, tylko o wyłączaniu kierunków trzeba pamiętać 

I
za to, żeby Cię przyjęli!

nie musiałabym się za niego wstydzić, gdyby wyjechał nas reprezentować, dlatego na niego głosowałam. A teraz, ponieważ obiecałam sobie, że pójdę na każde wybory - zagłosuję na Lady Gagę.

zwłaszcza teraz, jak się wczoraj napaliłam na te studia z Alą i nic z tego =.=
w tej Yamaszce, którą mam na kursie i która jest w Wordzie