Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-26, 12:15   #3511
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Niezbyt rozgarnięta teoria. Później placyk, sprawdzenie płynów, świateł, podobnie jak na B. Trzy zadania na placu - ósemka, slalom i ruszanie na górce. A na mieście jedna trasa, może z 10 km tak jak Olga oceniła - nieważne, czy umiesz jeździć i czy nie wjedziesz w tira, musisz umieć robić ósemkę
Ogólnie połowa zdaje, a uwalają się najczęściej na duperelach. Kolega zdawał tydzień temu, to jeden chłopak nie zapiął kasku, dojechał do bramy WORDu i dziękujemy, inny nie obrócił się przy ruszaniu na obie strony. Tż pierwszy egzamin oblał, bo stopki nie zdjął.
Także tego, jak się umie robić te trzy zadania, do tego pamięta o kasku, obracaniu i tego typu, to łatwo jest zdać (zobaczymy, co będę mówić w czwartek ) na mieście raz hamowanie awaryjne, raz do wyznaczonego miejsca, światła się same włączają w tym egzaminacyjnym motorze, tylko o wyłączaniu kierunków trzeba pamiętać

Nie, ja już sobie akademik wybierałam wypisałam + i - typu: duże pokoje, czysto, karaluchy, itp
wow
jakiś hardcore
a na mieście to jak, gdzie jest egzaminator ?
i jak to się same włączają

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
myślę na co papiery złożyć.
zarejestrowałam się na UG (złożę chyba na tą gospodarkę przestrzenną- chociaż inż tam nie zrobię.. -.-" i geologię), PG (geodezja, bo gospodarki nie otwierają), AM (nawigacja).
I chyba tyle.

A, no i Marta mnie pałuje żebym na tą skandy złożyła. Hmm.. na razie nie płacę, zobaczę jak wyniki matur i dopiero wtedy będę płacić

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
ale z tym realem to prawda, że wyzysk, już nie raz słyszałam od znajomych. I za to, żeby Cię przyjęli!
Moja siostra została kiedyś przyjęta to naleśnikarni The Moon, ale pracowała zadziwiająco ilość dni, aż 1! Poszła, one ją tam wykorzystały to najcięższych prac. Potem kazały jej pójść, bo było za dużo ludzi , powiedzieli, że dadzą jej znać jak ma przyjść. I tak cisza do dziś. Już miałyśmy pisać dobitnego maila, ale jakoś zapomniałyśmy go wysłać.

cześć;*

Beata ostatnio mi mówiła, że jej koleżanka poszła na 3 godziny do odzieżowego na próbę, żeby zobaczyli czy się nadaje.
i apropo tego - kiedys bylo głosno o tym, ze oni robia tak, ze biora ludzi na próbę ciągle, więc mają darmowych pracowników

a o polityce napiszę na szaro i już skończę ten temat, o

Martyna, posługując się Twoimi wyznacznikami - nie jest reprezentatywny ktoś, kto myli podstawowe pojęcia.

co do ddtvn, nie wiedziałam, że miał przyjść (dziekuje za wyprowadzenie z błędu ), bo zwyczajnie tego nie oglądałam, ale już nadrobiłam i... się przeraziłam - jak można tak publicznie po kimś pojechać, chociaż to już kwestia odnosząca się do tej ynteligencji, o której mówiła Weronika.
i szczerzę to nie chcę w takim razie wiedzieć jakby ten wywiad wyglądał, gdyby on przyszedł jednak

apropo Wyraka - Justyna, dla Ciebie jego argumenty są śmieszne, bo się z nimi nie zgadzasz, a mi chodziło o to, że on przytacza fakty. a w zasadzie nikt tam oprócz niego nie był w stanie podać żadnego fakty, tylko ogólniki, że ten to, a ten tamto.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:22   #3512
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Nie jadłam ale pewnie pycha ja też noga w kuchni ale czasami coś wychodzi. Najbardziej lubię skrzydełka kurczaka zapiekane z ryżem lowe to
No, rewelacja naprawdę pasta łososiowa albo jajeczna, też dobra.

No to też musi być niezłe

Cytat:
oo proszę Lukas ten kotek na pewno nie uczuli Twojego chłopaka.

też muszę zabrać za jakieś pichcenie, zaraz poszukam jakiś przepis. Ktoś kiedyś na forum podał tą stronę z wypiekami.

jest przepiękny, ma takie oczka hipnotyzujące.

ja nie mam motywacji do pichcenia.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:25   #3513
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Mieszka podobno miała zabrać rzeczy rodziców, ale mieszka tam bezprawnie bo to budynek państwowy. Kancelaria Prezydenta chce zrobić remont przed wprowadzeniem się nowego prezydenta ale Ona tam mieszka i powiedziała że wyprowadzi się ale kluczy nie odda bo to jej sprawa
Przecież wcześniej nawet tam nie mieszkała za ich życia. Jezuuuuu. Zero klasy.

Cytat:
Wiesz, jasne, że mając żonę daje mu większy +, ale po prostu strasznie mnie wkurza gadanie "Ja tam nie głosuję na Kaczyńskiego, bo nie ma żony" Wtedy to już nawet nie dyskutuję, bo nie ma sensu. Jaki to argument?! I nie można dyskwalifikować go jako prezydenta, bo nie ma żony. A tak na marginesie, gdzieś było, że jego przyjaciółka ma być pierwszą damą? nie wiem ile w tym prawdy...

A jeżeli chodzi o reprezentatywność to uważam, że to jest bardzo ważny czynnik w wyborze prezydenta, ale nie NAJWAŻNIEJSZY. Powinno się zapoznać z programem itp. a dopiero potem pomyśleć o tym jak dany kandydat mógłby się reprezentować na arenie międzynarodowej. Dla mnie np. JKM to jakaś porażka, nie dosyć, że nie przemawia do mnie w żaden sposób, to jeszcze jego wygląd daje wiele do życzenia. I myślę, że jeżeli byłby młodszy, przystojniejszy to i tak nie zagłosowałbym na niego.
Ja tam już wolę w roli pierwszej damy kota Alika niż Komorowską

Hm, jak dla mnie najważniejszy, bo nie oszukujmy się, poza pokazywaniem się prezydent nic więcej nie robi i jak dla mnie reprezentatywny był tylko Olechowski, zresztą jedyny który znał języki nie musiałabym się za niego wstydzić, gdyby wyjechał nas reprezentować, dlatego na niego głosowałam. A teraz, ponieważ obiecałam sobie, że pójdę na każde wybory - zagłosuję na Lady Gagę.

Powiedziałabym Wam coś o Palikocie, ale dobra.

Cytat:
Napisane przez Magdalena Środa
"W przypadku dwóch najważniejszych faworytów hasła brzmią patriotycznie i sentymentalnie tak jakby Komorowski i Kaczyński startowali w konkursie na największego bohatera historycznego, a nie w wyborach na prezydenta nowoczesnego państwa [...] Marzę jednak o dniu gdy pojawi się kandydatka, która powie co chce zrobić dla Polski, a nie ile razy była aresztowana, co jest jakąś obsesją naszych panów starszych (na szczęście kandydat Napieralski jest wolny od tej obsesji z racji wieku). [...] Można się oczywiście kierować charyzmą. W czasie tej kampanii pojawił się "argument charyzmy" mówiono, że Kaczyński ją ma, a Komorowski - nie. Kryteria na podstawie których odkrywa się ową charyzmę, nie są bliżej znane [...] Wybierzmy prezydenta o którym wiemy że najmniej narozrabia. Że nie będzie prowadzić wewnętrznych wojen i zagranicznych zadrażnień: nie będzie zawistny i pamiętliwy; nie wprowadzi do Pałacu ludzi, którzy się okopią jak w warownej twierdzy [...] No i najważniejsze: wybierzmy prezydenta, który będzie pamiętał, że jego naród składa się nie tylko z polityków, wrogów, umarłych, bohaterów i nienarodzonych dzieci - ale po prostu - z kobiet i mężczyzn [...]"
Fuck yeah.

Edytowane przez czijo
Czas edycji: 2010-06-26 o 12:33
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:28   #3514
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
a o polityce napiszę na szaro i już skończę ten temat, o

Martyna, posługując się Twoimi wyznacznikami - nie jest reprezentatywny ktoś, kto myli podstawowe pojęcia.

pewnie, że tak, nigdzie nie napisałam, że nie.
dlatego właśnie się wciąż zastanawiam, na kogo zagłosować; bo ani jeden, ani drugi w moich oczach nie wygląda dobrze.
napisałam tylko,że Komorowski dostałby wg mnie plusa w kwestii reprezentacyjności w porównaniu do Kaczyńskiego, bo.. nawet naukowcy udowodnili, że ludziom przystojnym/ładnym jest łatwiej. a on wygląda dużo lepiej niż Kaczyński i jest bliżej 'standardu' (dość wysoki, regularne rysy i spokojny wyraz twarzy)

Cytat:
co do ddtvn, nie wiedziałam, że miał przyjść (dziekuje za wyprowadzenie z błędu ), bo zwyczajnie tego nie oglądałam, ale już nadrobiłam i... się przeraziłam - jak można tak publicznie po kimś pojechać, chociaż to już kwestia odnosząca się do tej ynteligencji, o której mówiła Weronika.
i szczerzę to nie chcę w takim razie wiedzieć jakby ten wywiad wyglądał, gdyby on przyszedł jednak

apropo Wyraka - Justyna, dla Ciebie jego argumenty są śmieszne, bo się z nimi nie zgadzasz, a mi chodziło o to, że on przytacza fakty. a w zasadzie nikt tam oprócz niego nie był w stanie podać żadnego fakty, tylko ogólniki, że ten to, a ten tamto.
proszę
miał przyjść dzień wcześniej niż Komorowski, jeśli dobrze pamiętam; też oglądałam na plejadzie fragmenty tej jego wizyty w DDTVN, ale nie wiem, co masz na myśli, mówiąc:
Cytat:
ale już nadrobiłam i... się przeraziłam - jak można tak publicznie po kimś pojechać

?

Właśnie, Wyrak pomimo że cyniczny i ironiczny, pewien poziom reprezentuje i argumenty przedstawia rzeczowe.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-06-26, 12:29   #3515
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Wiesz, być może, bo w DDTVN na śniadaniu pierwszych dam od niego przyszła właśnie jego przyjaciółka ze sztabu.. no ale przyjaciółka jako Pierwsza Dama. tak na stałe? średnio.
oglądałam to . przyjaciółka,która ma swojego męża, rodzinę

Cytat:
oo proszę Lukas ten kotek na pewno nie uczuli Twojego chłopaka.
.
nie otwiera mi się;<.

odnośnie Pierwszej Damy to gdzieś mi mignęło że Komorowska włączyła się do kampanii , jeździ po Polsce przekonując kobiety,żeby zagłosowały na jej męża.

muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:37   #3516
effciaa16
Zakorzenienie

Kamila nie wiem czemu się nie otwiera. Moje gratulacje! Siostra urodziła? (ta z Hiszpanii?) Chłopiec, dziewczyna? Faaajnie Ci

zdecydowałam: robię ciasto Fale Dunaju

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:40   #3517
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
No, rewelacja naprawdę pasta łososiowa albo jajeczna, też dobra.

ja nie mam motywacji do pichcenia.
muszę spróbować lubię łososia

a ja talentu nie mam

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]
muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]
gratuluję

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
brzmi fajnie
moja mama jak robi karpatkę, to te jej góry zawsze wychodzą takie płaskie

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:49   #3518
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]oglądałam to . przyjaciółka,która ma swojego męża, rodzinę

nie otwiera mi się;<.

odnośnie Pierwszej Damy to gdzieś mi mignęło że Komorowska włączyła się do kampanii , jeździ po Polsce przekonując kobiety,żeby zagłosowały na jej męża.

Gratuluję

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 13:16   #3519
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba gotowe się dostaje http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20080702203809
tak wygląda przykładowe świadectwo
i takie coś cudne z samymi 100% dadzą nam w śr

Cytat:
o. to nie mam pomysłu co oni do 12 czy 13 będą robili
może po prostu chcą to pogrupować klasami albo alfabetycznie, żeby zamieszania nie było.
albo po prostu żeby wszyscy przyszli na wyznaczoną godzinę i sprawniej poszło

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość

Kuzynka Tżta ma zdawkę z histori i matmy w 2 klasie lo podobno na własne życzenie, bo nie chodziła w ogóle, a tu nagle pojawiła się w maju. w dodatku w dzień konferencji, która był o 10.30 poszła do matematyka o 10 żeby ją przepytał
no .. widać, że jej zależy bardzo...

Cytat:
w ogóle kot chyba nie wie, że urósł.
i ciągle pakuje mi się na ramię. I jej zjeżdża i tak spada, znowu włazi. Wszystko robi z zamkniętymi oczami w ogóle

co za kot.
i jeszcze mi mruczy do ucha.
mój też nie wie, że jest duży ;x uwielbia wręcz siedzieć w pudełkach po butach i to najlepiej takich małych, jak np. po klapkach są.. kończy się to oczywiście rozwaleniem pudełka.. :P

to jest świetne

w ogóle koty są kochane

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20274571]haha. jak mi się nudzi to czasem sobie to oglądam
[/QUOTE]
Mamuśki są fajne
moja babcia to kiedyś oglądała namiętnie, a ona żadnych seriali nie ogląda..

gratulacje!
Stary 2010-06-26, 13:17   #3520
czijo
Zadomowienie

Zrobiłam sobie test zdolności.

Twój Typ Zawodów: CZŁOWIEK-TECHNIKA

Twój Najbardziej pasujący Zawód: Organizator Turystyki

Typ Zawodów i Najbardziej pasujący Zawód się nie zgadzają.

no wow.
Stary 2010-06-26, 13:19   #3521
blue_apple
Zakorzenienie

Martyna, chodzi mi o to mówienie z sarkazmem, że Prokop przestudiował atlas kotów i rady, by ciumkał () cytrynę, no ludzie... to zwyczajne naśmiewanie. w telewizji!

nie otwiera mi się;<.
[/QUOTE]

mi też

idę na spacer, bo znowu ciepło i spytać o pracę

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość

no wow.
przestań robić te testy
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 13:22   #3522
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:

no wow.
A skąd masz te testy??

Stary 2010-06-26, 13:24   #3523
czijo
Zadomowienie

Cytat:
A skąd masz te testy??
www.test-zdolnosci.com trzeba wysłać smsa za 4,88 żeby dostać wynik, ale uznałam, że to nic, jeśli mam się wreszcie czegoś dowiedzieć... a teraz wiem jeszcze mniej.
Stary 2010-06-26, 13:29   #3524
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
www.test-zdolnosci.com trzeba wysłać smsa za 4,88 żeby dostać wynik, ale uznałam, że to nic, jeśli mam się wreszcie czegoś dowiedzieć... a teraz wiem jeszcze mniej.
To ja się chyba przejdę do urzędu pracy do doradcy zawodowego bo to chyba bezpłatne??

Stary 2010-06-26, 13:30   #3525
czijo
Zadomowienie

Cytat:
To ja się chyba przejdę do urzędu pracy do doradcy zawodowego bo to chyba bezpłatne??
No bezpłatne. Chyba też tak zrobię. Mam jeszcze na to poniedziałek i wtorek XD
Stary 2010-06-26, 13:40   #3526
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
my mieliśmy z doradcą zaw. zajęcia na pocz. 2 kl LO. jakieś testy, rozmowy, etc. no i mieliśmy dostać wyniki po 3-4 miesiącach.. no i nigdy ich nie dostaliśmy ;]

ale nawet mnie nie ciągnie do takich testów, bo kiedyś jak robiłam to mi wyszło, że artystką powinnam być a innym razem, że prawnikiem...
Stary 2010-06-26, 13:48   #3527
czijo
Zadomowienie

Cytat:
przestań robić te testy
No ale już sama nie wiem, co wybrać zwłaszcza teraz, jak się wczoraj napaliłam na te studia z Alą i nic z tego =.=
Stary 2010-06-26, 14:04   #3528
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
a jutro o 13:00 mam rozmowę o pracę. (naleśnikarnia w Gdyni)
cv wysłałam tam ponad miesiąc temu, dopiero wczoraj oddzwonił facet, że dzisiaj są rozmowy kwalifikacyjne. Ale chyba dużo kandydatek nie ma, skoro powiedział, że jeśli mogę to żebym w niedzielę przyszła to on specjalnie przyjedzie. No chyba, że dzisiaj będzie jakaś śliczna lala i mnie wygryzie z posadki
Znajdzie się coś innego
Jest dobrze.
Widać, że jak się chce, to można
Cytat:
Plesiunia, na wieczór najlepiej jeść białko. jakieś jajka, serek wiejski, rybkę, mięso.
Unikamy na wieczór węglowodanów, zwłaszcza prostych (a owoce to głównie proste).
Byłam na 100%, że napisałaś "trzeba jeść jabłko" i myślę, jak tu piszesz o ww prostych, tu o jabłku na oczy już mi się rzuca ten stres wynikowo-egzaminacyjny
Jeszcze dodam, że wg takich bardziej restrykcyjnych zasad owoce można jeść do południa (co u mnie jest niewykonalne )
Cytat:
wow
jakiś hardcore
a na mieście to jak, gdzie jest egzaminator ?
i jak to się same włączają

Górka jak górka, gorzej, że znowu trzeba się obrócić na boki przy ruszaniu, ale ostatnio już o tym częściej pamiętam
Egzaminator jedzie z tyłu Yariską, tzn wiozą go, bo on się musi skupić na egzaminowanym przez to sam praktyczny kosztuje 140 zł
Od razu jak się przekręci kluczyk. Nie ma w ogóle przełącznika, żeby włączyć światła, jest tylko na drogowe w tej Yamaszce, którą mam na kursie i która jest w Wordzie

Inni też przytaczali fakty, ja to widziałam Wyrak choćby głosił prawdę objawioną, ma dla mnie styl poniżej dyskusji i mi się go zwyczajnie źle czyta. Nie tylko o polityce, na fitnessie, jak wyzywałam po kolei wszystkich, chociaż miał rację, to szacunek dla ludzi trzeba mieć
Inni umieją spokojnie, bez cynizmu przedstawiać argumenty za JK i tylko takich ludzi cenię.
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]
Powtarzam pytanie, kto z rodzeństwa?
Cytat:
Miałam się zapytać skąd to, ale dalej doczytałam, że drooogi zarzuć tego z pracuj.pl, bo ja tam go nie mogę znaleźć

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
No ale już sama nie wiem, co wybrać zwłaszcza teraz, jak się wczoraj napaliłam na te studia z Alą i nic z tego =.=
A dlaczego nic z tego?

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:51   #3529
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Miałam się zapytać skąd to, ale dalej doczytałam, że drooogi zarzuć tego z pracuj.pl, bo ja tam go nie mogę znaleźć

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

A dlaczego nic z tego?
http://www.pracuj.pl/testy-predyspoz...dowych.htm#top ale najpierw się zarejestruj i zaloguj.

Bo mama odwraca kota ogonem i teraz się na mnie drze, że co ja sobie myślę, że ona będzie mi płacić? Choć wcześniej mówiła, że nie ma sprawy
A w ogóle wiesz co? Składam na EiT i napisałam do nich maila z pytaniem czy te po angielsku są płatne dla Polaków. Może jednak nie są
Stary 2010-06-26, 16:18   #3530
rehab4181
Zadomowienie

Olga, a ile wynosi czesne na tym kierunku co chcesz iść?

fajnie wyrzuciłam prawie pół ubrań a i tak nie mam miejsca w szafie

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 16:19   #3531
effciaa16
Zakorzenienie

czijo Twoja mama aż mnie to denerwuje!
u mnie na uczelni jest kierunek International Business i dostaje się dwa dyplomy polski i brytyjski lub francuski. Ale mnie jakoś to nie kręci.

ciasto wyszło pyycha za mąż mogę iść.

Stary 2010-06-26, 16:43   #3532
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
fajnie wyrzuciłam prawie pół ubrań a i tak nie mam miejsca w szafie
nie martw się, u mnie jest tak samo... co jakiś czas kilka rzeczy out, nic nowego nie kupuje, a miejsca jak nie było tak nie ma...

ojciec śmiał się, że jak będę na studia wyjeżdżać, to tira wypożyczy
Stary 2010-06-26, 16:46   #3533
star15
Zakorzenienie

Możliwe, o tym nie słyszałam

Gratulacje!

Cytat:
Moja mama często to robiła pyszne jest.

Cytat:
Martyna, chodzi mi o to mówienie z sarkazmem, że Prokop przestudiował atlas kotów i rady, by ciumkał () cytrynę, no ludzie... to zwyczajne naśmiewanie. w telewizji!

Aha, tego fragmentu akurat nie oglądałam. No to skoro drwił z Prokpa, ma u mnie minus bo ja Prokopa lowe.

Beze mnie szukać?!

Cytat:
Widać, że jak się chce, to można

Byłam na 100%, że napisałaś "trzeba jeść jabłko" i myślę, jak tu piszesz o ww prostych, tu o jabłku na oczy już mi się rzuca ten stres wynikowo-egzaminacyjny
Jeszcze dodam, że wg takich bardziej restrykcyjnych zasad owoce można jeść do południa (co u mnie jest niewykonalne )

Inni też przytaczali fakty, ja to widziałam Wyrak choćby głosił prawdę objawioną, ma dla mnie styl poniżej dyskusji i mi się go zwyczajnie źle czyta. Nie tylko o polityce, na fitnessie, jak wyzywałam po kolei wszystkich, chociaż miał rację, to szacunek dla ludzi trzeba mieć
Inni umieją spokojnie, bez cynizmu przedstawiać argumenty za JK i tylko takich ludzi cenię.
Ech, no niestety nie zawsze. Ale ja już tutaj nie szukam.. przestałam, nie opłaca mi się już, wyjadę.

Noo wg Wizażu owoce do 16:00... da się, kiedyś umiałam, jakbym teraz się przycisnęła, to też bym mogła, ale cięęężko.

A to prawda. ale pod względem wiedzy, logiki i inteligencji jest jak najbardziej na wysokim poziomie. A widziałaś ten wątek, który był niedawno: "Gdzie się podział Wyrak?", gdy go nie było 2tygodnie?

Cytat:
czijo Twoja mama aż mnie to denerwuje!
u mnie na uczelni jest kierunek International Business i dostaje się dwa dyplomy polski i brytyjski lub francuski. Ale mnie jakoś to nie kręci.

ciasto wyszło pyycha za mąż mogę iść.
Ja bym strasznie chciała taki kierunek ale i jeśli bym na taki szła, bardzo bardzo bym się stresowała, podwójnie niż przed polskim kierunkiem, bo to jednak ogromne wyzwanie.

na pewno jest genialne, aż mi..
przyślij mi pocztą kawałek,to sobie popatrzę, bo jeść nie mogę.

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-26 o 16:50
Stary 2010-06-26, 21:21   #3534
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
Powtarzam pytanie, kto z rodzeństwa?
starsza siostra urodziła córeczkę

ło Jeżuuuu ale to cichooooooo . gdzie Was wywiało ?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 22:47   #3535
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.pracuj.pl/testy-predyspoz...dowych.htm#top ale najpierw się zarejestruj i zaloguj.

Bo mama odwraca kota ogonem i teraz się na mnie drze, że co ja sobie myślę, że ona będzie mi płacić? Choć wcześniej mówiła, że nie ma sprawy
A w ogóle wiesz co? Składam na EiT i napisałam do nich maila z pytaniem czy te po angielsku są płatne dla Polaków. Może jednak nie są
Dziękuję, zaraz sobie zrobię

... jak mi się akurat odwiduje kuzyn mi napisał, że po informatyce jest więcej ofert pracy ja też teraz zasypuje mailami
Patrzyłam na ich stronę, chyba jednak są
Cytat:
A to prawda. ale pod względem wiedzy, logiki i inteligencji jest jak najbardziej na wysokim poziomie. A widziałaś ten wątek, który był niedawno: "Gdzie się podział Wyrak?", gdy go nie było 2tygodnie?

Ja bym strasznie chciała taki kierunek ale i jeśli bym na taki szła, bardzo bardzo bym się stresowała, podwójnie niż przed polskim kierunkiem, bo to jednak ogromne wyzwanie.
Taa

Ja też chcę
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20286986]starsza siostra urodziła córeczkę

ło Jeżuuuu ale to cichooooooo . gdzie Was wywiało ? [/QUOTE]
Ta z Hiszpanii?

Właśnie mało nadrabiania przynajmniej

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 22:56   #3536
paulincia77
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny

Mam do Was pytanie dotyczące rekrutacji na UWr. Czy trzeba tam wpisywać wyniki matur, czy oni ściągają je sami z Krajowego Rejestru Matur (bo gdzieś tak słyszałam)? I jeszcze: jak wpisuję wyniki matur ustnych to mam napisać w pkt. cz w %? Bo jak wpisuję ang. 95% to pojawia się normalnie, a jak polski 100% to to się wyświetla jako "wynik: 100".
Nie wiem czy zrozumiałyście bo trochę to pogmatwane ale z góry dzięki za odpowiedź

A co do wyników matur, to my mamy przyjść 30 czerwca o 9 rano i ponoć wychowawcy będą rozdawać je w klasach.
Dlatego boję się że będą jakieś komentarze ze strony naszego nauczyciela bo on jest trochę... Szkoda, że te wyniki nie mogą być w jakichś kopertach
mientes tu y mientes yo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
paulincia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 23:57   #3537
Weronika112
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20286986]
ło Jeżuuuu ale to cichooooooo . gdzie Was wywiało ? [/QUOTE]

Imieniny dziadzia.

Cytat:
Napisane przez paulincia77 Pokaż wiadomość
A co do wyników matur, to my mamy przyjść 30 czerwca o 9 rano i ponoć wychowawcy będą rozdawać je w klasach.
Dlatego boję się że będą jakieś komentarze ze strony naszego nauczyciela bo on jest trochę... Szkoda, że te wyniki nie mogą być w jakichś kopertach
Na pytanie nie odpowiem, bo nie składam do Wrocławia...

U nas na szczęście wyniki są do odebrania w sekretariacie i każdy wchodzi osobno, także to mnie cieszy.

Dziewczyny...
Tak jak mówiłam - na imieninach była masakra.
"Oszuści!", "złodzieje", "barbarzyńcy".
Myślałam, że się zaczną talerzami rzucać.
Ciocia jedna już wstaje i mówi : ja jadę do domu, po czym wychodzi, wraca za 15 minut i chyba przygotowywała sobie argumenty za Komorem w międzyczasie, bo jak nie napadła na biednego wujka...
Wkurzyła mnie inna ciocia, która w ogóle nie przyjmowała do wiadomości, że ktoś może mieć inne poglądy, a jak ma inne to znaczy, że jest gorszy i głupi.
Wujek zaproponował godzący temat - seks. No i oczywiście temat podpasował, dowiedziałam się, że on, jak nie wypije, to nie może, bo za stary jest.
Albo inny, taki typowy flirciarz za młodu, zaczął opowiadać swoje przygody, no to sobie wyobraźcie.

Ogólnie doszłam do wniosku, że moja rodzina ma/miała wspaniałe życie seksualne. (także tego, może to rodzinne )

A dzisiaj nie ma żadnej o tej porze ?
A nie, jednak są.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Edytowane przez Weronika112
Czas edycji: 2010-06-26 o 23:59
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 00:02   #3538
Claaire
Wtajemniczenie

Cześć ;*

Jutro Was nadrobię, bo praktycznie cały dzień mnie dziś nie było w domu i jestem zmęczona strasznie, także idę się kąpać i spaaać pewnie rano Was poczytam ;*
Byłam chwilę dzisiaj na działce na imieninach dziadzia i cioci. To co się osłuchałam o mojej maturze, studiach i w ogóle to jest po prostu niewyobrażalne.A ten grad pytań " KIEDY MASZ WYNIKI MAATUUR?" mnie dobił. Każdy pytał o to po kilka razy. Rozumiem, że w tej dacie jest coś tak ciężkiego, że ciężko ją zapamiętać.
Stary 2010-06-27, 00:06   #3539
Weronika112
Zadomowienie

Alaaa, u mnie to samo.
Zestresowali mnie.

Na szczęście moja kuzynka z Wawki miała egzaminy gimn. i na nią też schodzili. A wybiera się do jakiejś elitarnej, językowej szkoły.
A teraz była w prywatnym gimnazjum i chodziła z wnuczką Geremka do klasy, jakby mnie to interesowało.

Także nasłuchałam się.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Edytowane przez Weronika112
Czas edycji: 2010-06-27 o 00:09
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 00:11   #3540
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

na pewno jest genialne, aż mi..
przyślij mi pocztą kawałek,to sobie popatrzę, bo jeść nie mogę.
ja pewnie też bym się bała.

noo wyszło na prawdę dobre, w ogóle w szoku jestem bo siostra, która ogranicza jedzenie słodyczy i w ogóle marudzi na moją kuchnię zjadła 6 kawałków
ojjj tam na jeden kawałek byś się skusiła.

ej a mnie wkurza to całe gadanie o maturze: "Jak Ci poszło?", "Kiedy wyniki", "Gdzie składasz", a po co, a na co, i dlaczego....

ale dzisiaj cisza.
też lecę spać, dobrano;*

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-27 o 00:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości