|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
U mnie to dieta nadal............... i pewnie jeszcze długo.
Gratuluję.
|
|
|
|
|
#1652 |
|
Rozeznanie
|
Co tak cichutko laski?
U mnie już godzine po kolacji. Dzisiaj cały dzień dietkowy Mam nadzieję że juz nic nie wsune Bo w brzuchu tak czuje że za jaką godzine zrobie sie głodna... ale nie nie nie nie Wiecie co? Mam straszny sentyment do tego wątku. Nie wiem czemu ale kojarzy on mi się właśnie z ubiegłorocznymi wakacjami
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
u mnie jest ZERO czasu na dosłownie wszystko, właśnie wróciłam do domu z prawka, jeszcze ta praca, dobrze ze jutro koncze już bo wygladam jak trup poprostu.... nigdy w zyciu worow pod oczami nie mialam a od kiedy pracuje to mam caly czas.... z dietą probuje codziennie, ale przez to wszystko niestety cxzasami mam jakies grzeszki no i nie cwicze narazie bo nie mam na to sily ale od jutra powinnam zacząć. czytam was codziennie ale poprostu nie mam czasu na odpisanie. Gratuluje wszystkim wynikow, tylko ja tak z tylu zostalam.... no ale zaczene pelna parą już niedlugo. pozdrawiam kochane, mam nadzieje,ze nie zapomnialyscie o mnie. z dieta
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ty zostałaś z tyłu ...
Ja już nie rozumiem - im bardziej chcę się starać itd. tym gorzej mi idzie. Czas na jakieś rewolucje, bo jak narazie to jest codziennie "od jutra" :[. Najgorsze jest to, że już przez ponad 2 tygodnie trzymałam się świetnie! I nagle taki spadek . Muszę coś zrobić, żeby to się zmieniło ... Już rok. Gdybym się zabrała za to rok temu to już daaaawno bym była chudzielcem, dumnym i szczęśliwym. Jutro nie wychodzę z domu dopóki nie zrobię jakichkolwiek ćwiczeń, choćby 8min legs! A jak zjem coś fastfoodowego/słodyczowego itd. to jak słowo daję, do końca dnia nie zjem nic zupełnie! Gdzie się podziały tamte dwa tygodnie, kiedy bycie na diecie było dla mnie łatwe i przede wszystkim przyjemne?! Wybaczcie, że się tak użalam, ale naprawdę mnie to wkurza. Daję sobie ostatnią szansę jutro.
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh, nie było mnie tu ok. tygodnia, mam całe 4strony do nadrobienia, choć poczytywałam Was troszkę...
Przepraszam, ale póki co nie mam weny... postaram się nadrobić to w weekend, ale nie wiem, co z tego wyjdzie... Powiem tak: czuję się tragicznie nie biegałam od niedzieli w poniedziałek organizm był zmęczony we wtorek już nawet nie wiem czego nie odrobiłam poniedziałku wczoraj 3 godziny siedziałam i rozmawiałam z mamą, gdy wróciła z pracy i w pewnym momencie odechciało mi się treningu, a bynajmniej nie wykonałam go i do tej pory jestem zła na siebie -> kolejny dzień do odrabiania dziś: świętowaliśmy wczorajszy dzień ojca i jego dzisiejsze imieniny przez co najadłam się niezdrowych rzeczy, a raczej kalorycznych i to tak bardzo, że teraz nie mogę zmusić się do treningu, w dodatku kolka murowana waga to tam waga, ona jest kopnięta, ale teraz już widzę zmianę w centymetrach i póki co w sobotę podczas kontroli nie ujrzę pozytywnej zmiany w wyglądzie nie ma jakichś szczególnych zmian, nawet dziś brat powiedział, że chudzinka ze mnie, ale metr krawiecki pokazuje swoje...jutro biorę się ostro za siebie z nadzieją, że buty już dojdą i będę miała komfort biegu, a nie bolące stawy łudzę się też nadzieją, że ten ostatni tydzień był tylko przejściowy (i będzie przejściowy), ale że organizm szybko zrzuci to, co zdążyło mu w tym czasie przybyć, bo uzna, że to nie to, do czego został już przyzwyczajony... tak, tak... nadzieja matką głupich... czuję się źle i tyle i w ogóle jestem jakaś inna i nie wiem, czy mi się to podoba, niby wszystko ok, ale to tak jakby do mnie nie pasuje muszę coś z tym zrobić - ciekawe jak, ciekawe co...
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2010-06-24 o 22:19 |
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Słońca
![]() najważniejsze to się nie poddawać! winyl, uwierz że tym razem będzie inaczej.. zaczyna się nowy dzień, więc czas na zmiany.. wiem, że ciężko odrzucić wyrzuty sumienia, poczucie winy itd.. ale było-minęło. i ta zasada w odchudzaniu jest chyba najważniejsza. no i oczywiście to, zeby mieć nauczkę ze swojego postępowania i nie powielać błędów..(choć tak trudno ich nie powielać:P) Paula_M, trzymam kciuki, zeby wszystko wróciło do normy!! na czym polega Twoja inność jeśli można wiedzieć..? ![]() i wiecie co.. czasami sobie myślę, ze my wyrzucamy sobie, że zjadłyśmy pizze/loda itd., a tymczasem idąc ulicą widzę dziewczynę przy kości, która wsuwa batona i co..?ehh to takie frustrujące.. za to widzę też chudzinkę, którą chcę być i motywacja wraca. najgorsze co może być to zamknięcie się w 4 ścianach i dołowanie się.. chociaż ja to też ostatnio tracę trochę nadzieję, że bede taka drobniutka itd. roxxxxy, oczywiście, że o Tobie pamiętamy!! oby w końcu wszystko się u Ciebie unormowało. ja dziś prawie cały dzień spędziłam z Tż i nie obyło się bez pizzy-obiad.. ale za to wieczorem zjadłam tylko jabłko, a rano na sniadanie 2skibki chleba razowego z serkiem wiejskim i dżemem, więc nie było najgorzej. jutro rano zamierzam zrobić ćw. tamilee webb's na brzuch, a popołudniu idę z siostrą na zakupy, więc też się trochę nachodzę ![]() trzymajcie się wszystkie, dobranoc
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
Mi jakos w ogóle ostatnio nie idzie dieta. Przysił mi sie dziwny sposób na niejedzenie słodyczy. Nałożyłam na nadgarstek gumkę recepturkę i będę z niej strzelac jak tylko najdzie mnie ochota na słodkie... Będzie bolało, ale kit.
Gratuluję wszystkim przestrzegania diety. |
|
|
|
|
#1658 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry!!
![]() Dietę trzymam, choć czasem też mam już dość!! Wczoraj kusiły mnie ciastka, ale zajęłam się czymś innym, a potem musiałam już wychodzić do pracy, więc je sobie odpuściłam milusia1991 - muszę się zapytać: ile Ty masz wzrostu?? pytam, bo napisałaś, że chcesz dojść do 49kg. A tak w ogóle to cieszę się razem z Tobą, że już zaczynasz wakacje - zazdroszczę!! ![]() roxxxxy - pamiętamy o Tobie kochana i czekamy aż wrócisz do nas na stałe choć rozumiem, że czasem ciężko z czasem winyl - co do tych 2 tygodni co tak Ci ładnie szło dietkowanie - pomyśl co wtedy Cię motywowało, co robiłaś, może było coś szczególnego co ułatwiało Ci dietę i może możesz to powtórzyć? ![]() Paula_M - miło, że wróciłaś!! czasami niestety tak już jest, że nic nam się nie chce i mimo postanowień nie robimy tego co planowałyśmy... nie załamuj się!!! nie dołuj się!! Gdyby mi brat powiedział, że "chudzinka ze mnie" to chyba bym już skończyła wszelkie diety!!! Jak znajomi prawią komplementy, to nigdy nie wiadomo czy to naprawdę, czy żeby poprawić mi humor, ale brat - ten to zawsze jest szczery, bo on wie, że jako brat może mi powiedzieć co myśli i nie zastanawia się czy mnie to zrani czy nie. jak przytyłam to walił prosto z mostu: "ale ci sadła przybyło" (wkurzał mnie okrutnie, no ale miał rację) a jak schudłam: "no to teraz możemy się gdzieś razem pokazać" - brat zawsze prawde powie ![]() iguaa - jak Twoje ćwiczenia dziś rano? mam nadzieję, że sie udało zrealizować plan udanych zakupów!! Miłego dnia i do usłyszenia później (mam nadzieję, że wieczorem po pracy będę miała jeszcze siły, żeby się tu zjawić)
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
plan zrealizowałam
co prawda nie są to jakieś długie ćwiczenia,ale dość intensywne.. dziękuje, mam nadzieję, że zakupy będą udane.![]() salakis, trzymaj się kochana.. zajęcie się czymś to rzeczywiście najlepszy pomysł, żeby przestać myśleć o jedzeniu. mi od wczoraj chodzi po głowie kanapka z nutellą, ale się nie dałam..zresztą jutro i tak niestety zawalę. ale to jutro, dziś ma być zdrowo. )miłego dnia!
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Od dzisiaj pełna mobilizacja. Już od miesiąca mam wakacje, mogłam w tym czasie schudnąć tyle ile mi trzeba! :[
Jak narazie jestem po śniadaniu - dwie kromki ciemnego chlebka z serkiem z ogórkiem. Moje przygody z ćwiczeniami zacznę dzisiaj i myślę, że zacznę o 8min legs. Pamiętam, że nie było mi się tak ciężko zmobilizować jak myślałam "tylko 8 minut dziennie, a takie ładne potem będę mieć nogi!". No i najważniejsze, że na moje uda te ćwiczenia działały. Staram się od dziś! Dziękuję za wsparcie i mam nadzieję, że Wam też będzie dobrze szło!
|
|
#1661 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
rozpoczoł nam się weekend czyli krótko mówiąc najgorszy czas diety A ja mam 166 cm wzrostu i przy 49 kg/ 50 kg czułabym się bardzo dobrze i zaczeła bym utrzymanie
|
|
#1662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Piszesz że przy 50/49 kg. czułabyś się dobrze, ale czy to nie za mało w stosunku do wzrostu?? |
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy jaką masz budowę
. Ja mam 164cm wzrostu i mam budowę gruszki. Mniej niż 52 nie chcę ważyć, bo czuję, że wtedy już bym nie miała nic a nic biustu :P. Zresztą nie próbuję osiągnąć anorektycznego wyglądu, tylko ładną szczupłą sylwetkę. Absolutnym minimum jest dla mnie 50kg . Ale u każdego się różnie rozkłada, więc ciężko tak po samej wadze i wzroście stwierdzić .Dzisiaj wytrwałam! Jedzonko dietetyczne i zrobiłam 8min legs! Od razu się lepiej czuję . Jeszcze wklepałam w siebie ujędrniający krem/żel/balsam (czy cokolwiek to jest ) ii czuję, że jestem na dobrej drodze .
|
|
#1664 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry!!!!
![]() Wczoraj jak wróciłam z pracy to już miałam wszystkiego dość, więc włączyliśmy z Tż jakiś film, a później poszliśmy spać. Dieta: ok ![]() Dziś co prawda waga wskazała trochę więcej niż się spodziewałam ale postaram się w weekend być grzeczna i w poniedziałek mieć mniej niż 54!! - zobaczymy co z tego będzie![]() winyl - jestem z Ciebie dumna!!!! bardzo się cięszę, że zabrałaś się za ćwiczonka kto wie? może będziesz moją inspiracją i też zacznę mam nadzieję, że dziś również ćwiczysz?? jeśli wytwasz do poniedziałku to ja się wtedy do Ciebie przyłącze!!! ![]() iguaa - trzymaj się dzisiaj, bo wiem, że będzie Ci ciężko. powodzenia, ale też baw się dobrze milusia1991 - tez widzę same pokusy na Ciebie czekają... i tak uważam, że masz już super figurkę (zazdroszczę, ale za 2,5 kilograma Cię dogonię ) więc tak jak napisała Toshi kilka słodkości nie zaszkodzi toshi - co u Ciebie?? trzymasz się? uciekam do kuchni po kawę, żeby się obudzić do końca. buziaki kochane i miłego dnia
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
Tak jakoś idzie..., ale moja waga pokazuje teraz kg więcej, ale ja sie z tego powodu nie załamuje bo zaczynam jeść chleb.
![]() Nie mogę Dukać, bo ostatnio miałam malutkie szmery sercowe i leciała mi krew z nosa,. Wczoraj na kolacje zjadłam niestety kawałek domowej pizzy. |
|
|
|
|
#1666 |
|
Rozeznanie
|
No tak dwie osoby z tą samą wagą i wzostem mogą wyglądac zupełnie inaczej. Ja własnie teraz jem śniadanko
Zaraz sobie jeszcze wypiję małą kawkę na rozbudzenie I czeka mnie WIELKIE imieninowe sprzątanie oraz wielkie robienie sałatki z gyrosem Dzisiaj rano nie wytrzymałąm i weszłąm na wagę. I co zobaczyłam? 51,1 kg
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Igua,
Dziękuję ![]() inność, ehhh, aż trudno powiedzieć, na prawdę nie wiem, jak to wytłumaczyć... ja, jak widzę takie grubsze osoby, to myślę sobie: dobrze, że ja już taka nie jestem szczupłe: w sumie już taka jestem, muszę tylko wyrzeźbić ciało chude: dobrze, że taka nie jestem i każda sytuacja jest dla mnie mobilizująca, nawet jak widzę osobę szczupłą - nie chudą - i do tego widać, że ma wyrobione ciało, a w sumie rzadko się to zdarza, bo często ktoś jest szczupły, ale w ciele zero jędrności i delikatnego zarysu mięśni a pizzy to w końcu tylko kawałek, chwila moment i spalisz ![]() i jak an tych zakupkach było? ![]() toshhi, pomysł brzmi ciekawie i myślę, że może poskutkować salakis, Już nabieram mocy co do brata to racja - ten zawsze powie prawdę, bynajmniej u mnie również tak jest, np. mierzę bluzkę i pytam jak wyglądam, a on otwarcie powie: nie podoba mi się, w ogóle to nie wiem, co to jest taki 1kg może być spowodowany nawet wypiciem większej ilości wody, itp. ale tak czy siak warto się pilnować ![]() winyl, ja też ostatnio zawaliłam, dziś już mogłam mieć kilka centymetrów mniej, gdybym trzymała się diety i ćwiczeń, a tak to tylko przybyło mi w brzuchu i talii, ale cóż, cierp ciało jak żeś chciało - dziś już kompletnie wracam do tego, co było do tej pory, a więc dieta i trening i zgubię, Tobie też życzę wytrwałości w zaplanowanych ćwiczeniach ![]() i gratuluję ostatnich ćwiczeń ![]() milusia, dla mnie te wymiary i tak brzmią skąpo, no ale nie widzę Cię więc nie powiem, ze to i to tak i tak musi być uważaj na tych imieninach ostatnio sama wyprawiała Dzień Ojca i jego imieniny - jakoś tragicznie nie było, a gdybym wcześniej nie odstępowała od diety, to pewnie byłoby bez jakichkolwiek grzechów, ale tak to jest ![]() ja często robię tak z surówkami, itp. potrawami do obiadu, ze np. sałatę odkładam sobie i robię z jogurtem naturalnym bez cukru itd ![]() Raz jeszcze chcę Wam podziękować, że mimo, iż tyle czasu mnie nie było i jeszcze nie nadrobiłam zaległych stron, to mnie tak pozytywnie witacie jesteście wewnętrznie wielkie! ![]() No i co do mojej osoby: humor, cóż, walczę z nim i już mi się trochę poprawił Wczoraj nieźle pofolgowałam - ostatni dzień. Mimo to ogólnie miałam dobry nastrój, a bynajmniej lepszy niż ostatnio. W szkole byłam 1,5h, później widziałam się z przyjacielem, zjadłam 4gałki smacznych lodów z dodatkami, jak wróciłam to zjadłam również kaloryczny obiad (nie będę pisać całego jadłospisu bo się przerazicie ), przespałam sie godzinę, wybrałam się z TŻ na rower, miały być 1-2h jazdy, ale koniec końców przejechaliśmy ok. 16-17km z ponad godzinną przerwą na rozmowę... Zaraz po powrocie, zła, że wróciliśmy 35min później, niż zamierzałam, poszłam biegać i mój trening wyglądał tak:rower + 1godz 25min biegu (15km) + 10'serii + 15'brzuch + 2x8'legs + 8'rozciąganie wykąpałam się, peeling zrobiłam, wysmarowałam balsamem ujędrniającym i poprawiłam sobie jeszcze bardziej samopoczucie brakowało mi tego treningu, szkoda tylko, że mam takie zaległości, ale mówi się trudno... Przyszły mi buty i są po prostu cudowne! Dziś na śniadanie jem truskawki, nie wiem ile, ale coś ok. kilograma na IIśn. będą warzywa i jabłko jeśli mam w domu później tzw.'oszukane gołąbki' na które dam Wam przepis bo są po prostu palce lizać później również coś lekkiego i białkowego poćwiczę dziś wcześniej, bo potem jadę na koncert, a nie chcę tracić dnia treningu, bo i tak 2dni jestem w plecy w tym momencie postanawiam również, iż nie będę dziś pić... jutro wybieram się w góry kurczę, znowu tasiemiec mi wyszedł, a i tak wszystkiego nie napisałam - przepraszam
|
|
#1668 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No pewnie, że wytrwam! :P Przynajmniej do 25 lipca mam w planach codzienne 8-minutówki, więc szykuj się do ćwiczenia w poniedziałek! :P Cytat:
Za to jak widzę kogoś chudego to mi się smutno robi, że ja tak nie wyglądam . Cytat:
. Ale tak powinno być! ![]() Cytat:
Ja wiem, że te 8min to za mało, za krótko itd. jednak ja nie mam kompletnie kondycji ani motywacji, żeby ćwiczyć. I mój plan jest taki, że zaczynam od 8min legs, bo do tego się jakoś jestem w stanie zmotywować, a później im dłużej będę ćwiczyć, tym bardziej mi się będzie chciało i włączę również inne ćwiczenia .Cytat:
Cytat:
. Grunt, że chcesz walczyć , takich zawsze przyjmiemy chętnie! ![]() Cytat:
, ja po 15min wysiadam kompletnie :P.Musisz mieć super kondycje, mięśnie i w ogóle figurę pewnie też . Właściwie to ile Ty masz wzrostu i ile ważysz? Ile chcesz jeszcze schudnąć? Zazdroszczę tych gór! Sama bym chętnie pojechała, ale teraz czekam na wyniki matur, rekrutacje itd. i muszę siedzieć w domu . Baw się dobrze ! I dużo chodzenia życzę I czekamy na przepis .Wizaż mnie nie lubi i kazał pousuwać emotki, więc wybaczcie, ale usunęłam z Waszych postów.
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
hej laseczki
![]() ale dawno mnie nie było, ale widze że dużo się dzieje ![]() a u mnie lipa;/ waga sie zatrzymała na 56 i nie chce zejsc niżej;( a od poniedziałku mam praktyki 4tyg;/ i czuje że z dieta nie bedzie za dobrze bo jak mam praktyki to zawsze taka zmeczona wracam że nic mi sie niechce, i ten nieszczesny obiad;( zawsze makaron jem bo mi sie nic innego gotować nie chce zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce:/niby mam postanowienie że nakupie sobie samych zrdowych rzeczy ale już to widze;/ buzka kochane i życzę miłego popołudnia
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrym sposobem na jedzenie samych zdrowych rzeczy jest rzeczywiście trzymanie tylko takich w swoim pobliżu :P.
Poza tym możesz się nakręcać sama w stylu "ale mam ochotę na sałatkę" zamiast myśleć "zjadłabym czekoladę" :P . Ładna pogoda chyba jest. Może mi się uda wyjść późnym popołudniem ... Mam nadzieję!
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
hey laski !
Od wczoraj koniec pracy! Nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze, w koncu sie wyspalam i zupelnie inaczej funkcjonuje.... ale niestety waga pokazala ze przytylam 2 kg.... stres jednak robi swoje ;// ale od dzisiaj sie biore! za chwile ide na spacer z przyjaciolką i jej psem, moze zrobimy kilka zdjęc to wieczorem wam zarzuce - zakochacie się w psiaku mówie Wam! pozniej takze mam zamiar wskoczyc na moj kochany rowerek i jakies cwiczonka na brzuch ![]() jadlam dzisiaj 2 jajka na miękko, kilka truskawek i wypilam activię, na obiad narazie nic bo nie chce mi się jeść, wieczorem przychodzi druga przyjaciółka no i planuje dla nas winko... o.o takze moze się skusze xD wina nie odmawiam haha tym bardziej różowego <3 a jutro mam zamiar spedzic wiecej czasu na ćwiczenia, w poniedzialek przyjezdza kuzyka z niemiec wiec jeszcze nie bede mogla zapisac sie na siłkę ale jak tylko wyjedzie to lece na skrzydelkach, bo do wrzesnia chce schudnąć do tych 60. i już. Jak tak was czytam to normalnie buzia nie przestaje mi sie usmiechac, ciesze sie waszymi sukcesami i smuce kiedy ktorejs nie idzie, ale najwazniejsze jest to ze mamy takie miejsce gdzie mozemy podzielic sie wszystkimi naszymi odczuciami i zawsze bedzie lepiej dziękuję za to każdej z Was ![]() do wieczora kochane moje. OD DZIŚ ZACZYNAM ! ![]() zobaczcie co znalazlam, co o tym myslicie ? http://www.biomedical.pl/uroda/otylo...blkowy-36.html
zakupoholiczka. Edytowane przez roxxxxy Czas edycji: 2010-06-26 o 14:34 |
|
|
|
|
#1672 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
ten week. jest dla mnie masakrą Teraz juz cały dom ma mam posprzątany. Zaraz idę myju myju i czekac na mojego TŻ
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Trzymam kciuki .Kocham ten wątek Co do octu jabłkowego - brzmi kusząco, jednak wydaje mi się, że czytałam coś o szkodliwości takiego picia? Poza tym fajnie, że autor pisze "na czczo przed obiadem i snem", to rozumiem, że cały dzień mam nic nie jeść :P. A tak całkiem serio, to nie wystarczałby taki ocet dodawany do sałatek itp? W ten sposób bym na pewno chętnie spróbowała. Picia niemal czystego octu się boję. No i to musi okropnie smakować! :P Cytat:
Teraz mam wakacje i przyznam, że gdyby nie moja głupota to nie miałabym takich problemów z niejedzeniem świstw. Grunt, że od wczoraj zabrałam się za siebie porządnie i tym razem mi się uda!!
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2010-06-26 o 15:40 |
||
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
winyl,
no ja m.in. w poniedziałek ćwiczę bo u mnie 8'legs to podstawowy element treningu, tak obowiązkowy, którego nie mogę odpuścić co do tych myśli, to takie też chodzą mi po głowie tylko nie robi mi się smutno, gdy widzę chude osoby - nie lubię chudych mój TŻ również ![]() tak jak mówisz, to najbliższa rodzina zwykle jest najszczersza ![]() ja osobiście też powoli zaczynałam więc uważam, że jak na początek może być tylko 8'legs - trzeba przygotowywać organizm do coraz większego wysiłku nie wiem też, co Milusia zrobiłaby będąc na moi miejscu bo: odpowiadając na Twoje pytanie: mam 161cm wzrostu i dziś waga pokazała 53,8kg (w udzie 52cm, biodrach 86, brzuch 80 [było 77,5], talia 66 [było 65]) więc cóż, chyba powinnam się chować albo w ogóle z domu nie wychodzić ale w sumie nie czuję się gruba, a nawet wręcz przeciwnie... i nawet każdy mi mówi, że jestem szczupła, a do tego wczoraj mierzyłam krótkie spodenki w sklepie Outlet, to aż byłam zaskoczona, widząc swoje nogi a o zdaniu TŻ już nie wspomnę i pewnie, że wracam! właśnie jestem po kolejnym treningu! czy mam kondycję? trudno powiedzieć, jeszcze 2miesiące temu to ja po 2min byłam mega zdyszana - miałam zwolnienie przez ponad rok z w-f a nie biegałam od ho-ho-ho i dłużej, a wcześniejsze w-f'y wyglądały tak, że tylko siatka była i to m.in. zmusiło mnie do ruchu, po przejściu rehabilitacji w niedzielę biegałam 2godziny (22km) i ćwiczyłam pełną godzinę ![]() no i w sumie nie patrzę już na wagę, chociażby dlatego, ze moja w jednej chwili pokazuje np. 53 a za minutę 54,5 teraz istotne są dla mnie cm w udach i brzuszku z górami (dziękuję )nie jestem pewna, ale taka opcja jest i mam nadzieję, iż się uda, bo je po prostu uwielbiam! przepis podam jutro, bo teraz muszę uciekać pod prysznic po treningu i szykować się na koncerty i z wizażem też często tak mam roxxxxy, odpoczynek każdemu jest potrzebny którego życzę miłego i czekam na fotki! ![]() wino - najmniej kaloryczne i w odpowiedniej ilości nawet zdrowe a link przejrzę jutro, bo teraz muszę uciekać milusia, podczas sprzątania też się chudnie - zawsze to jakiś plus a na tym week'u to się trzymaj jak najlepiej, myśl o tym, jak będziesz zła, gdy się skusisz ![]() Jestem po ok. 12,5km biegu w słońcu 10min ćwiczeń z serii + 15minbrzuch + 2x8min nogi + 8min rozciąganienie dałam odpocząć organizmowi po wczorajszym treningu i po dzisiejszy nabawiłam się zakwasów ![]() teraz uciekam pod prysznic i szykuję się na koncerty ![]() jadłospisowo też dobrze więc mam niemal świetny humor (jeśli o to chodzi) Buziaki Kochane!
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
No pięknie
. Chyba masz niezłą motywację . Jak narazie dzisiaj jedzeniowo super, co do ćwiczeń to pokręciłam hula hopem 10min i jeszcze się będę zabierać za 8min legs .
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
Heeej ; )) Mam pytanko. Czy Wy mogłybyście napisać mi przykładową dietę, którą można stosować. Bo ja nabrałam masy znowu, chociaż nie jadłam prawie nic . . . dziennie spożywałam 400kcal. Chcę schudnąć, a jednak wspólnymi siłami jakoś ujdzie, ale nie wiem czy głodówka lepsza czy dieta oparta prawie na białkach . czy jak. ? Też nie wiem czy bieganie lepsze czy rower czy skakanka. ? Też przybrałam ostatnio w ciągu 3dni 2kg. Czyli tyle co przez 2 tygodnie schudłam
Edytowane przez Myszeczkaaa Czas edycji: 2010-06-26 o 20:14 |
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma się co dziwić. Dziewczyno, jedz ponad 1000kcal dziennie, ćwicz, jedz zdrowo.
Wszystko jedno jakie ćwiczenia wybierzesz, Tobie mają się podobać, chodzi o to, żeby nie porzucać ich po jednym dniu. Możesz robić to wszystko na zmianę. Zaliczyłam już 8 min legs. Czyli drugi dobry dzień za mną . Coprawda jeszcze czeka mnie kolacja, ale z tym problemu nie będzie .
|
|
#1678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Przyłaczam się! Mam 23 lata, 173 cm wzrostu i 64 kg. A jeszcze rok temu miałam 55. Chciałabym zejść poniżej 60kg. Jak się uda to taaaki banan ![]() ![]() .Strój kąpielowy to na to lato tankini.. fajniutkie ale bikini to bikini. Moje czarne owce to brzuch i boczki. Będe pewnie musiala sie pożegnać z miseczka 75B (moje piersi urosly z 1,5 rozmiaru). Co to dieta ONZ? Całuchy! ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Z suplementów brałam Thermline i 2 kilo zgubiłam ale efekt jo-jo wystąpił. Z ruchu to spacerki 2x15min szybkiego marszu i basen przynajmniej raz w tygodniu. Mój problem to jedzenie, przejadam się bo rozwaliłam sobie żołądek. a że biore leki na refluks to nie dostaje sygnału od żołądka że pełny. |
|
|
|
|
#1680 |
|
BAN stały
|
Hej Wam
Pamietacie mnie jeszcze? Przepraszam, że Was zaniedbałam, ale masa obowiązków, nauki no i ta głupia sesja sprawiła, że nie miałam czasu ani dla Was ani na dietę... Od wczoraj mam wakacje i postanawiam od jutra znowu stanąć do walki, ale tym razem będzie to zmasowany atak ![]() Od jutra ćwiczenia, lżejsze jedzenie i wmasowywanie preparatów antycellulitowych regularnie Oprócz tego postanowiłam też wreszcie o siebie zadbać tak gruntownie. Wreszcie będę miała na to czas Mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać? ![]() A jak Wasze zmagania? Są efekty? Buziaki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

U mnie już godzine po kolacji. Dzisiaj cały dzień dietkowy
Bo w brzuchu tak czuje że za jaką godzine zrobie sie głodna... ale nie nie nie nie

.
w wyglądzie nie ma jakichś szczególnych zmian, nawet dziś brat powiedział, że chudzinka ze mnie, ale metr krawiecki pokazuje swoje...

ostatnio sama wyprawiała Dzień Ojca i jego imieniny - jakoś tragicznie nie było, a gdybym wcześniej nie odstępowała od diety, to pewnie byłoby bez jakichkolwiek grzechów, ale tak to jest
, ja po 15min wysiadam kompletnie :P.