|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
dzieeeki dziewczyny
rain heheh fajny kociak ![]() a moje rosnaaaa w oczach ostatnio...maja jakis intensywny wzrost...koniec 3 miesiaca..niedlugo bedziemy zmieniac zabki
|
#4472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Cytat:
gratuluję Luci ślicznie wygląda byłam na wsi u P., nawet przejeżdżaliśmy przez Kielce, ale nie mogliśmy się zatrzymać, bo byliśmy padnięci, P. by mnie udusił, jakbym mu kazała łazić godzinę po sklepach, bo idę na kawę, po tylu godzinach jazdy i na nogach (trwał przy mnie dzielnie całą noc, której w ogóle nie przespałam :/). Powiem jedno: przejazd przez kielce to KOSZMAR. te światła - przynajmniej w okolicach centrum - trwają 5 minut czerwone, 5 sekund zielone... masakra. Cytat:
Dziewczyny, ja jeszcze chciałam dodać, że ten wyjazd utwierdził mnie, że nic się nie zmieni w kwestii pierdzionkowej przez wieeeeeleeeeee miesięcy. ale na co tu narzekać. pełniący obowiązki męża spisuje się nieźle no i w ogóle to tęskniłam do Was ![]() Rain, wybrałaś już kieckę w wersji ostatecznej? Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-06-27 o 09:44 |
||
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
candy boskie kotki
![]() a do mnie wczoraj przyszedl jakis gosc cos dla taty zostawic - gadam z nim w drziach - ten mi tu tlumacyz o co chodzi i Lilith mi nagle uciekla z mieszkania i w dluga po schodach - ja tak patrze na goscia - na schody - gosc - schody - i mu w koncu przerwalam - "za chwile mi pan powie, tylko najpierw kota zlapie" ![]() a kiedys mi tak w opolu uciekla jak podpisywalam listonoszowi potwierdzenie odbioru przesylki - i tez do niego - zaraz podpisze tylko kota zlapie najpierw ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- naj my tez tesknilysmy ![]() a ogladalam teraz "Wyznania zakupoholiczki" dawno sie tak na filmie nie usmialam
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Nadrobiłam wszystko spedzam weekend z tztem.kama, fajny strój ![]() ![]() Dzi, gratuluję
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Wybrać to wybrałam, ale jej nie kupię, bo stwierdziłam, że to szaleństwo przepuszczać tyle kasy na jeden ciuch
wybieram się obadać stan salonu w Świdwinie (wybrałam 12 kiecek do mierzenia na ich stronie internetowej) i dwóch salonów w Koszalinie. Tam teraz wszędzie są wyprzedaże - może coś się trafi... Z resztą na razie poza ostatecznym wybraniem modelu nie będę podejmować żadnych kroków, bo to śmieszne, skoro nie ma jeszcze ostatecznej daty ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis..wlasnie tak jak u Ciebie zwiala nam poprzednia kotka tylko ze do piwnicy a ze my na parterze to daleko nie miala no i w klatce obok drzwi otwarte wiec zwiala i tyle ja widzielismy :/
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=in6RZzdGki8 kocham ten filmik
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
A tak poza tym to dziś jest kolejna rocznica naszego pierwszego spotkania z TŻ
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
ok dziewczynki - uciekam spac - dobranoc
|
|
#4482 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
heh jednak nie było..paliły nam sie koła w aucie
ale strachu sie najadłam bardziej bałam sie o psa i jego najpierw ratowałam..całe szczeście,że Tżowi udało sie wyjść cało z tej sytuacji..Cytat:
może sie odezwą![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jakie ładne zdjecia![]() Cytat:
![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() Naj współczuje problemów z pecherzem i to jeszcze na urlopie ![]() Motylku oby mamie przeszło ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Też spadam się wykąpać i spać. Do jutra
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, czemu wam się paliły koła ?
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Agrrrhhhh!
Norrrrmalnie Siedzę w tym Sosnowcu od czwartku do jutra po to, żeby przedłużyć umowę o mieszkanie z właścicielką. Dzisiaj między 18-19 miało dojść do spotkania, więc ja siedziałam i czekałam (cały dzień pucowałam mieszkanie Jestem wściekła, bo naprawdę, marnotrawstwo naszego czasu. Mogła dać wczoraj lub nawet dzisiaj znać, że nie przyjdzie... Argghhh!!!
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-06-27 o 00:23 |
|
|
|
#4486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wtf ?? niepoważna jakaś, med, nie denerwuj się tak, choć rozumiem Ciebie, a jej wcale. mogla dać znać, co za ludzie
Edytowane przez _Remedios Czas edycji: 2010-06-27 o 01:10 |
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, obudziłam się o 6 rano w niedzielę
![]() Madziu co się stało?! O co chodzi z tymi oponami??? Candy niezłe rozrabiaki z tych Twoich kociaków. Czekają Cię spore problemy wychowawcze ![]() Med współczuję A mój ćwiczeniowiec od kpk, który chyba do mnie lekko podbija, wczoraj wysłał mi maila: "Witam, jakoś Pani nagle wczoraj zniknęła z egzaminu - nie zdążyłem zapytać jak Pani poszło. Mam nadzieję, że jest Pani zadowolona. Mocno trzymałem kciuki za Państwa. Pozdrawiam" Wcześniej proponował mi przejście na "Ty" na jakiejś kawie... ![]() |
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Uhuhu Carmi
![]() Ledwo wstałam, jutro śpię do 12, o! Trzymajcie kciuki od 10:30
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Hejooo
![]() Candy ale Ci kociaki urosły KOchaaaneee![]() A mój Maniek okazał się Manią i już jest taaakaaa duża (41 cm długości jaksię rozłoży na podłodze,a licząc z nogami 51). Oczywiście biega ciągle po domu i ogrodzie ale i tak kupiliśmy jej nową klatkę maxi-długość 120 cm Większych już nigdzie nie widziałam.Tamtą starą będzie miała u TATUSIA jak będziemy tam mieszkać (czyli jak Teściowie gdzieś wyjadą). Rain to koniecznie wklej nam zdjęcia z dalszych poszukiwań kiecek ![]() Lato nadeszlo,sezon weselny w pełni i mi znowu wróciły gwiezdne moce związane z organizacją weselicha.Tak więc temat kieckowy mnie interesuje ![]() A mogłabyś mi polecić jakiś fajny,leciutki zapach?Lubię kwiatowe(ale nie duszące) albo cytrusowe. Jedyny taki cięższy zapach jaki posiadam to Chanel Chance,ale jest śliczny A kocham wszystkie CK ![]() Plizzzz poradź coś,bo Rodzice we wtorek lecą na wakację i muszę coś wyniuchać w perfumeriach,a zupełnie nie wiem za jakie marki się zabrać ![]() Carmi mi też jeden mój ćwiczeniowiec napisał wiadomość na nk... |
|
|
|
#4490 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
Ufff nadrobiłam ![]() Gratuluję Elciu ![]() Motylek się pojawił Carmi gratuluję zdania testu, trzymam kciuki za kazusy ![]() Tyle napisałyście, że połowę zapomniałam i nie wiem na co miałam odpisać
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeść
Carmel, a fajny ten ćwiczeniowiec adorator? med, co za gnida z tej baby... ja najbardziej na świecie nie cierpię spóźnialstwa, bo SZANUJĘ czas innych!!! nie wyobrażam sobie nie poinformować, że się spóźnię, no. a że nie przyjde to już normalnie absurd. aż mi ciśnienie skoczyło, jak czytałam o tej małpie ![]() Rain, zapomniałam przez to wszystko - boski ten zapach no i powodzenia w poszukiwaniu kiecuni a poza tym - śni mi się praca bez przerwy normalnie tak mnie przeraził ten mail szef napisał dokładnie tak: "Pani, podaję Ci te informacje, choć jeszcze Ciebie nie dotyczą, ale od lipca weź pod uwagę poprawienie czasu pracy w pracy " ten uśmiech na końcu dobrze wróży, prawda? ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Frezi, super gratuluję zdobycia pracy
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, a to się facet zdziwi, jak znów Cię zapyta o coś po wakacjach, a ty mu powiesz: "Nie mam czasu odpowiadać, ślub planuję"
![]() Naj, nie stresuj się tak
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Naj czy fajny? Bardzo sympatyczny, zabawny, dowcipny, luźny, ale fizycznie jest 100% przeciwieństwem mojego typu, bo jest: mojego wzrostu, blondynem, lekko miśkowaty.
A z pracą będzie dobrze, zobaczysz ![]() Med ja nie wiem, czy go dzisiaj nie spotkam na pikniku firmowym. Idę oczywiście z Tżtem :P Ten ćwiczeniowiec to bliski kolega mojego znajomego z pracy, a na piknik można zabrać 1 czy tam 2 osoby spoza firmy :P No i kolega mówił, że ten ćwiczeniowiec często go o mnie wypytuje :P |
|
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lekki, kwiatowy albo cytrusowy... hmm... ja bym radziła posprawdzać chociażby (tak na szybko wymyślone): -Gucci - Envy Me -Marc Jacobs - Daisy, Lola -Davidoff - legendarny Cool Water, może Echo (tutaj ostrzegam, że trzeba go dobrze przetestować, bo na wielu kobietach - w tym na mnie - jest POTWORNIE nietrwały) -L'eau D'Issey - Issey Miyake -wszystkie po kolei zapachy z serii Aqua Allegoria Guerlain - dużo cytrusów, lekki kwiatki, trochę ziół - teraz chyba najłatwiej dorwać Mandarine Basillic, Pamplelune, Tiare Mimosa i Flora Nymphea -Champs Elysees - Guerlain -Ange ou Demon Le Secret - Givenchy -Baby Doll - Yves Saint Laurent (może być za ciężki) -wszelkiej maści sezonówki Escady -I Love Love - Moschino -Zen Shiseido Tyle mi na razie przychodzi do głowy ![]() EDIT - jeszcze Karty Tarota Dolce&Gabbana - D&G Anthology (to unisexy jakby co, ale jak dla mnie połowa jest zbyt damska na unisex )Cytat:
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-06-27 o 10:17 |
||
|
|
|
#4495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
rain skusilam sie na 5 ml tej Stelli ![]() med co za baba - tez bym sie wkurzyla na twoi miejscu
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czytać też nie będę mogła ja umrem!!! nie no, będę pracować uczciwie macie moje fotki z wakacji na mejlu
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
a to i tak jest twoja wina ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- naj fajne fotki - co to za ruiny piekne za toba w drugiej czesci? gdzie byliscie?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

ślicznie wygląda 

wybieram się obadać stan salonu w Świdwinie (wybrałam 12 kiecek do mierzenia na ich stronie internetowej) i dwóch salonów w Koszalinie. Tam teraz wszędzie są wyprzedaże - może coś się trafi... Z resztą na razie poza ostatecznym wybraniem modelu nie będę podejmować żadnych kroków, bo to śmieszne, skoro nie ma jeszcze ostatecznej daty 

ale strachu sie najadłam
może sie odezwą
13.03.2008

szef napisał dokładnie tak: "Pani, podaję Ci te informacje, choć jeszcze Ciebie nie dotyczą, ale od lipca weź pod uwagę poprawienie czasu pracy w pracy