OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-26, 22:26   #4471
Candy Killer
Zakorzenienie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

dzieeeki dziewczyny

rain heheh fajny kociak

a moje rosnaaaa w oczach ostatnio...maja jakis intensywny wzrost...koniec 3 miesiaca..niedlugo bedziemy zmieniac zabki

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 23:03   #4472
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Naj a gdzie Ty wł↕asciwie byłąs na tych wakacjach ??

pytasz co u nas ja nabyłam to cudo http://allegro.pl/show_item.php?item=1088538474

temat zareczynow pierscionkowy bez zmian
ale fajna bryczka
gratuluję Luci ślicznie wygląda oby się sprawowała.
byłam na wsi u P., nawet przejeżdżaliśmy przez Kielce, ale nie mogliśmy się zatrzymać, bo byliśmy padnięci, P. by mnie udusił, jakbym mu kazała łazić godzinę po sklepach, bo idę na kawę, po tylu godzinach jazdy i na nogach (trwał przy mnie dzielnie całą noc, której w ogóle nie przespałam :/). Powiem jedno: przejazd przez kielce to KOSZMAR. te światła - przynajmniej w okolicach centrum - trwają 5 minut czerwone, 5 sekund zielone... masakra.
Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
heja laski

wybaczcie zaniedbanie z mojej strony alee mam czas wypelniony moimi kociakami..uzaleznilam sie od nich eheh
jakie one cudne

Dziewczyny, ja jeszcze chciałam dodać, że ten wyjazd utwierdził mnie, że nic się nie zmieni w kwestii pierdzionkowej przez wieeeeeleeeeee miesięcy.
ale na co tu narzekać. pełniący obowiązki męża spisuje się nieźle

no i w ogóle to tęskniłam do Was

Rain, wybrałaś już kieckę w wersji ostatecznej?

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-06-27 o 09:44
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 23:10   #4473
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

candy boskie kotki sliczniutkie sa

a do mnie wczoraj przyszedl jakis gosc cos dla taty zostawic - gadam z nim w drziach - ten mi tu tlumacyz o co chodzi i Lilith mi nagle uciekla z mieszkania i w dluga po schodach - ja tak patrze na goscia - na schody - gosc - schody - i mu w koncu przerwalam - "za chwile mi pan powie, tylko najpierw kota zlapie" i za kotem - gosc biedny musial czekac

a kiedys mi tak w opolu uciekla jak podpisywalam listonoszowi potwierdzenie odbioru przesylki - i tez do niego - zaraz podpisze tylko kota zlapie najpierw

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

naj my tez tesknilysmy

a ogladalam teraz "Wyznania zakupoholiczki" dawno sie tak na filmie nie usmialam
Stary 2010-06-26, 23:11   #4474
crozee
Zakorzenienie

hej Nadrobiłam wszystko spedzam weekend z tztem.
kama, fajny strój
Dzi, gratuluję
Stary 2010-06-26, 23:14   #4475
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Rain, wybrałaś już kieckę w wersji ostatecznej?
Wybrać to wybrałam, ale jej nie kupię, bo stwierdziłam, że to szaleństwo przepuszczać tyle kasy na jeden ciuch wybieram się obadać stan salonu w Świdwinie (wybrałam 12 kiecek do mierzenia na ich stronie internetowej) i dwóch salonów w Koszalinie. Tam teraz wszędzie są wyprzedaże - może coś się trafi... Z resztą na razie poza ostatecznym wybraniem modelu nie będę podejmować żadnych kroków, bo to śmieszne, skoro nie ma jeszcze ostatecznej daty

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

a ogladalam teraz "Wyznania zakupoholiczki" dawno sie tak na filmie nie usmialam
To jest jeden z filmów, które wypadają lepiej na tle książki podobne odczucia miałam z filmem "Diabeł ubiera się u Prady" - świetny! Książki nigdy nie skończyłam - nie byłam w stanie przebrnąć
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 23:17   #4476
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
To jest jeden z filmów, które wypadają lepiej na tle książki podobne odczucia miałam z filmem "Diabeł ubiera się u Prady" - świetny! Książki nigdy nie skończyłam - nie byłam w stanie przebrnąć
nie czytalam zadnej z tych ksiazek akurat, ale oba filmy sa swietne
Stary 2010-06-26, 23:19   #4477
Candy Killer
Zakorzenienie

arrakis..wlasnie tak jak u Ciebie zwiala nam poprzednia kotka tylko ze do piwnicy a ze my na parterze to daleko nie miala no i w klatce obok drzwi otwarte wiec zwiala i tyle ja widzielismy :/

Stary 2010-06-26, 23:19   #4478
raingirl
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=in6RZzdGki8 kocham ten filmik
Stary 2010-06-26, 23:31   #4479
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
brechtooowe ;P:hahaha :

Stary 2010-06-26, 23:34   #4480
raingirl
Zakorzenienie

A tak poza tym to dziś jest kolejna rocznica naszego pierwszego spotkania z TŻ
Stary 2010-06-26, 23:41   #4481
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ok dziewczynki - uciekam spac - dobranoc
Stary 2010-06-26, 23:45   #4482
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
oby bylo ok
heh jednak nie było..paliły nam sie koła w aucie ale strachu sie najadłam bardziej bałam sie o psa i jego najpierw ratowałam..całe szczeście,że Tżowi udało sie wyjść cało z tej sytuacji..

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Mam humor że o dupę potłuc.
Zdałam sobie sprawę że te japonki to mógł być jeden z największych błędów w moim życiu.
No i jeśli nie dostanę tej pracy, to jakiekolwiek by nie były przyczyny takiej ich decyzji, to ja będę myślała że to te japonki.

Normalnie tylko w łeb sobie strzelić :/

I wyjść mi to z głowy nie może
trzeba być dobrej myśli może sie odezwą

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Obroniłam MBA na 5 !!!!!!
Dziękuję,że trzymałyście kciuki na pewno pomogły
Gratulujeeee

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość

dla porownania na koncu zdjecie z pierwszych dni u nas no wieeelkie koty juz
śliczne kotki a jakie ładne zdjecia

Cytat:

A jak już o kotach mówimy, to Wam opowiem jaki dziś miałam śmieszny powrót do domu Sąsiedzi z dołu mają takiego kota, co jest podobny do mojego (mama go kiedyś przyuważyła na schodach i mało zawału nie dostała bo myślała, że to nasza Spacja uciekła - a nasz kot nie wychodzi z mieszkania). Ten kot sąsiadów to taka przylepa jest, że jak tylko ktoś idzie to zaraz leci, żeby go głaskać. No i dziś idę na schody - siedzi. On taki śmieszny jest, bo jak się wyciągnie rękę do niego to aż podskakuje i tak bodzie w dłoń głową, żeby szybciej być pogłaskanym - komicznie to wygląda No i zatrzymałam się żeby wytarmosić trochę tego kota, skoro tak się dopomina. A ten mały skubaniec potem szedł za mną jak piesek tresowany aż na trzecie piętro i wprosił mi się do domu i zaraz poszedł zwiedzać kuchnię i łazienkę - normalnie jak u siebie musiałam go prawie, że wyrzucić z domu, bo jak próbowałam go odprowadzić na dół to owszem szedł za mną, ale jak szłam na górę to on na powrót za mną Jeszcze sąsiedzi by powiedzieli, że im kota ukradłam
biedny kotek

[/QUOTE]

Cytat:

a do mnie wczoraj przyszedl jakis gosc cos dla taty zostawic - gadam z nim w drziach - ten mi tu tlumacyz o co chodzi i Lilith mi nagle uciekla z mieszkania i w dluga po schodach - ja tak patrze na goscia - na schody - gosc - schody - i mu w koncu przerwalam - "za chwile mi pan powie, tylko najpierw kota zlapie" i za kotem - gosc biedny musial czekac
Ty to agentka jesteś

Naj współczuje problemów z pecherzem i to jeszcze na urlopie

Motylku oby mamie przeszło

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
A tak poza tym to dziś jest kolejna rocznica naszego pierwszego spotkania z TŻ
ciesze sie

Cytat:
ok dziewczynki - uciekam spac - dobranoc
Dobranoc
Stary 2010-06-26, 23:59   #4483
raingirl
Zakorzenienie

Też spadam się wykąpać i spać. Do jutra
Stary 2010-06-27, 00:12   #4484
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Madziu, czemu wam się paliły koła ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 00:21   #4485
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Agrrrhhhh!

Norrrrmalnie masakra
Siedzę w tym Sosnowcu od czwartku do jutra po to, żeby przedłużyć umowę o mieszkanie z właścicielką. Dzisiaj między 18-19 miało dojść do spotkania, więc ja siedziałam i czekałam (cały dzień pucowałam mieszkanie ), na tą godzinę przyjechali też rodzice mojej współlokatorki (spod Żywca). I co? Od 14 próbowałyśmy na zmianę się z kobietą skontaktować... Telefonu nie odbiera, bo wyłączony... I się nie pojawiła I po co ja tu siedzę od czwartku? Wrrrr!!!! Normalnie nerwa mnie wzięła, jak tak można ludzi olewać W trakcie napisałam do właścicielki maila, ale niestety też nie odpisała...
Jestem wściekła, bo naprawdę, marnotrawstwo naszego czasu. Mogła dać wczoraj lub nawet dzisiaj znać, że nie przyjdzie...

Argghhh!!!

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-06-27 o 00:23
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 01:02   #4486
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Agrrrhhhh!

Norrrrmalnie masakra
Siedzę w tym Sosnowcu od czwartku do jutra po to, żeby przedłużyć umowę o mieszkanie z właścicielką. Dzisiaj między 18-19 miało dojść do spotkania, więc ja siedziałam i czekałam (cały dzień pucowałam mieszkanie ), na tą godzinę przyjechali też rodzice mojej współlokatorki (spod Żywca). I co? Od 14 próbowałyśmy na zmianę się z kobietą skontaktować... Telefonu nie odbiera, bo wyłączony... I się nie pojawiła I po co ja tu siedzę od czwartku? Wrrrr!!!! Normalnie nerwa mnie wzięła, jak tak można ludzi olewać W trakcie napisałam do właścicielki maila, ale niestety też nie odpisała...
Jestem wściekła, bo naprawdę, marnotrawstwo naszego czasu. Mogła dać wczoraj lub nawet dzisiaj znać, że nie przyjdzie...

Argghhh!!!
eee umowiona z Wami na dzisiaj takie akcje odstawia
wtf?? niepoważna jakaś, med, nie denerwuj się tak, choć rozumiem Ciebie, a jej wcale. mogla dać znać, co za ludzie

Edytowane przez _Remedios
Czas edycji: 2010-06-27 o 01:10
_Remedios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 06:36   #4487
carmelova
Zakorzenienie

Tak, obudziłam się o 6 rano w niedzielę

Madziu co się stało?! O co chodzi z tymi oponami???
Candy niezłe rozrabiaki z tych Twoich kociaków. Czekają Cię spore problemy wychowawcze
Med współczuję Też bym się wkurzyła.

A mój ćwiczeniowiec od kpk, który chyba do mnie lekko podbija, wczoraj wysłał mi maila:
"Witam,

jakoś Pani nagle wczoraj zniknęła z egzaminu - nie zdążyłem zapytać jak Pani poszło.

Mam nadzieję, że jest Pani zadowolona. Mocno trzymałem kciuki za Państwa.

Pozdrawiam" Wcześniej proponował mi przejście na "Ty" na jakiejś kawie...

carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 06:53   #4488
skimos
Zakorzenienie

Uhuhu Carmi

Ledwo wstałam, jutro śpię do 12, o!
Trzymajcie kciuki od 10:30

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 09:14   #4489
butterfly20
Zakorzenienie

Hejooo

Candy ale Ci kociaki urosłyKOchaaaneee

A mój Maniek okazał się Manią i już jest taaakaaa duża (41 cm długości jaksię rozłoży na podłodze,a licząc z nogami 51).
Oczywiście biega ciągle po domu i ogrodzie ale i tak kupiliśmy jej nową klatkę maxi-długość 120 cm Większych już nigdzie nie widziałam.
Tamtą starą będzie miała u TATUSIA jak będziemy tam mieszkać (czyli jak Teściowie gdzieś wyjadą).

Rain to koniecznie wklej nam zdjęcia z dalszych poszukiwań kiecek
Lato nadeszlo,sezon weselny w pełni i mi znowu wróciły gwiezdne moce związane z organizacją weselicha.Tak więc temat kieckowy mnie interesuje

A mogłabyś mi polecić jakiś fajny,leciutki zapach?Lubię kwiatowe(ale nie duszące) albo cytrusowe.
Jedyny taki cięższy zapach jaki posiadam to Chanel Chance,ale jest śliczny
A kocham wszystkie CK
Plizzzz poradź coś,bo Rodzice we wtorek lecą na wakację i muszę coś wyniuchać w perfumeriach,a zupełnie nie wiem za jakie marki się zabrać

Carmi mi też jeden mój ćwiczeniowiec napisał wiadomość na nk...
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 09:41   #4490
pagka
Wtajemniczenie

Cześć laski Ufff nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję Elciu
Motylek się pojawił
Carmi gratuluję zdania testu, trzymam kciuki za kazusy

Tyle napisałyście, że połowę zapomniałam i nie wiem na co miałam odpisać
Stary 2010-06-27, 09:57   #4491
najfajniejsza
Zakorzenienie

Czeeeeeeeść

Carmel, a fajny ten ćwiczeniowiec adorator?

med, co za gnida z tej baby... ja najbardziej na świecie nie cierpię spóźnialstwa, bo SZANUJĘ czas innych!!! nie wyobrażam sobie nie poinformować, że się spóźnię, no. a że nie przyjde to już normalnie absurd. aż mi ciśnienie skoczyło, jak czytałam o tej małpie

Rain, zapomniałam przez to wszystko - boski ten zapach i love love YOU!
no i powodzenia w poszukiwaniu kiecuni

a poza tym - śni mi się praca bez przerwy normalnie tak mnie przeraził ten mail szef napisał dokładnie tak: "Pani, podaję Ci te informacje, choć jeszcze Ciebie nie dotyczą, ale od lipca weź pod uwagę poprawienie czasu pracy w pracy "
ten uśmiech na końcu dobrze wróży, prawda?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Frezi, super gratuluję zdobycia pracy
Stary 2010-06-27, 09:58   #4492
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Carmi, a to się facet zdziwi, jak znów Cię zapyta o coś po wakacjach, a ty mu powiesz: "Nie mam czasu odpowiadać, ślub planuję"

Naj, nie stresuj się tak Mniej wizażu, tak do 2 postów na godzinę i będzie gites

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 10:07   #4493
carmelova
Zakorzenienie

Naj czy fajny? Bardzo sympatyczny, zabawny, dowcipny, luźny, ale fizycznie jest 100% przeciwieństwem mojego typu, bo jest: mojego wzrostu, blondynem, lekko miśkowaty.
A z pracą będzie dobrze, zobaczysz

Med
ja nie wiem, czy go dzisiaj nie spotkam na pikniku firmowym. Idę oczywiście z Tżtem :P Ten ćwiczeniowiec to bliski kolega mojego znajomego z pracy, a na piknik można zabrać 1 czy tam 2 osoby spoza firmy :P No i kolega mówił, że ten ćwiczeniowiec często go o mnie wypytuje :P
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 10:10   #4494
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Rain to koniecznie wklej nam zdjęcia z dalszych poszukiwań kiecek
Lato nadeszlo,sezon weselny w pełni i mi znowu wróciły gwiezdne moce związane z organizacją weselicha.Tak więc temat kieckowy mnie interesuje

A mogłabyś mi polecić jakiś fajny,leciutki zapach?Lubię kwiatowe(ale nie duszące) albo cytrusowe.
Jedyny taki cięższy zapach jaki posiadam to Chanel Chance,ale jest śliczny
A kocham wszystkie CK
Plizzzz poradź coś,bo Rodzice we wtorek lecą na wakację i muszę coś wyniuchać w perfumeriach,a zupełnie nie wiem za jakie marki się zabrać
Spooko, kogo mam męczyć fotkami z mierzenia jak nie Was

Lekki, kwiatowy albo cytrusowy... hmm... ja bym radziła posprawdzać chociażby (tak na szybko wymyślone):
-Gucci - Envy Me
-Marc Jacobs - Daisy, Lola
-Davidoff - legendarny Cool Water, może Echo (tutaj ostrzegam, że trzeba go dobrze przetestować, bo na wielu kobietach - w tym na mnie - jest POTWORNIE nietrwały)
-L'eau D'Issey - Issey Miyake
-wszystkie po kolei zapachy z serii Aqua Allegoria Guerlain - dużo cytrusów, lekki kwiatki, trochę ziół - teraz chyba najłatwiej dorwać Mandarine Basillic, Pamplelune, Tiare Mimosa i Flora Nymphea
-Champs Elysees - Guerlain
-Ange ou Demon Le Secret - Givenchy
-Baby Doll - Yves Saint Laurent (może być za ciężki)
-wszelkiej maści sezonówki Escady
-I Love Love - Moschino
-Zen Shiseido

Tyle mi na razie przychodzi do głowy

EDIT - jeszcze Karty Tarota Dolce&Gabbana - D&G Anthology (to unisexy jakby co, ale jak dla mnie połowa jest zbyt damska na unisex )

Cytat:
Rain, zapomniałam przez to wszystko - boski ten zapach i love love YOU!
no i powodzenia w poszukiwaniu kiecuni
To ja się bardzo cieszę, że się Tobie podoba

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2010-06-27 o 10:17
Stary 2010-06-27, 10:14   #4495
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
heh jednak nie było..paliły nam sie koła w aucie ale strachu sie najadłam bardziej bałam sie o psa i jego najpierw ratowałam..całe szczeście,że Tżowi udało sie wyjść cało z tej sytuacji..
jak to kola sie palily? ale miedzy wami ok? klotni nie bylo wiecej?

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Tak, obudziłam się o 6 rano w niedzielę

A mój ćwiczeniowiec od kpk, który chyba do mnie lekko podbija, wczoraj wysłał mi maila:
"Witam,

jakoś Pani nagle wczoraj zniknęła z egzaminu - nie zdążyłem zapytać jak Pani poszło.

Mam nadzieję, że jest Pani zadowolona. Mocno trzymałem kciuki za Państwa.

Pozdrawiam" Wcześniej proponował mi przejście na "Ty" na jakiejś kawie...

oooo niezly wykladowca

Cytat:

a poza tym - śni mi się praca bez przerwy normalnie tak mnie przeraził ten mail szef napisał dokładnie tak: "Pani, podaję Ci te informacje, choć jeszcze Ciebie nie dotyczą, ale od lipca weź pod uwagę poprawienie czasu pracy w pracy "
ten uśmiech na końcu dobrze wróży, prawda?
na pewno wrocy dobrze - bedzie ok

rain skusilam sie na 5 ml tej Stelli

med co za baba - tez bym sie wkurzyla na twoi miejscu
Stary 2010-06-27, 10:19   #4496
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rain skusilam sie na 5 ml tej Stelli
Wpadłaś, WPADŁAŚ !!
Stary 2010-06-27, 10:21   #4497
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Carmi, a to się facet zdziwi, jak znów Cię zapyta o coś po wakacjach, a ty mu powiesz: "Nie mam czasu odpowiadać, ślub planuję"

Naj, nie stresuj się tak Mniej wizażu, tak do 2 postów na godzinę i będzie gites
2 posty na godzinę swoją drogą ale czytać też nie będę mogła ja umrem!!!
nie no, będę pracować uczciwie

macie moje fotki z wakacji na mejlu
Stary 2010-06-27, 10:21   #4498
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Wpadłaś, WPADŁAŚ !!
ano - wpadlam na dobre
Stary 2010-06-27, 10:23   #4499
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
ano - wpadlam na dobre
A kysz, a kysz
Stary 2010-06-27, 10:28   #4500
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
A kysz, a kysz
hehe a to i tak jest twoja wina

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

naj fajne fotki - co to za ruiny piekne za toba w drugiej czesci? gdzie byliscie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości