|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
a powiem Ci ze nie wiem
zobaczymy teraz mam kudly do łopatek
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Ale dziś upał, w ogóle w tym tygodniu ma być patelnia... Szkoda mi Fruńka, że on w tym hełmie musi być, ale co zrobić ![]() Wczoraj mieliśmy grilla z rodzicami i teściami, do północy siedzieliśmy. Dostałam od teściowej w prezencie z Chorwacji świetną lnianą bluzeczkę białą, idealną na upały i właśnie się w nią wystroiłam i ceramiczne pudełeczko na biżu ![]() A dziś jedziemy do dziadka na imieniny. madziuś dobrze, że nic Wam się nie stało ![]() naj śliczne fotki, dobrze Ci w tym kolorze włosków Gleniusia co za facet |
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym najpierw psa wypuscila
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zapewne też najpierw bym się rzuciła do psa
![]() Claris, pochwal się bluzką
|
|
|
|
#4536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czasem tylko Was poczytam na szybko,bo zabiegana jestem teraz. Lecz miło,że zauważyłaś moją nieobecność ![]() ![]() Rain ta-L'eau D'Issey - Issey Miyake to mi wpadła w nosek już rok temu i prosiłam o nią Rodziców,ale podobno nie było. Pomęczę ich znowu. I pójdę sobie powąchać też te inne o których pisałaś-zawsze będzie coś w zapasie,albo mogę mieć dwie nowe ![]() ![]() Dzięki wielkie,naprawdę się na tym znasz ![]() ![]() Cytat:
Z królikami gorzej,zwłaszcza,że jak są całkiem małe to ciężko odróżnić.Ale wszyscy ubóstwiają Mańkę-wprawdzie wcina kwiatki i robi wszędzie kupki,ale to jest tak zywe i kochane stworzenie-jak ona się cieszy jak się ją rano wypuści z klatki i biegnie taka uchachana na dół i do wszystkich idzie się tulić. Króliczki wcale nie są głupie ![]() Cytat:
![]() To koniecznie się pokaż jak skończycie ![]() Ja umówiłam się na wtorek do bardzo popularnego i obleganego u nas w mieście fryzjera-ale i tak chcę tylko lekko podciąć włosy. Natomiast chcę go sprawdzić bo sobie umyśliłam,że mnie będzie czesał na wszystkie te wesela co idę w tym roku i być może też do ślubu Przezyję jakoś te ceny o ile w końcu będę zadowolona![]() A ja się poopalałam,posiedziałam z Manią w ogródku i mi fajnie ![]() A zaraz przyjedzie brat z Matim,a potem jedziemy z Mamą i moim M. na zakupy (będę szukać czegoś do pracy). To Naj już miała wakacje?
|
|||
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
to co mi sie ubzduralo ze masz kota?:P heheheh a niewaaazne
najwazniejsze ze zwierzaki sa kochaaaaaane
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Kota też mam,a dokładnie kotkę...ale ona ma już ponad 16 lat to już daaaawno dawno znam jej płeć
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
no to doobrze ![]() zbieram sie na obiadem do mamy..a Tz se wymyslil ae mu sie nie chce wiec jego strataaa o ;]wnerwil mnie...
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w naszym mailu w wysłanych zostawiłam Wam zdjęcia z mojej imprezy dzisiejszej rozdania dyplomów.
Generalnie chodzi o to jak nam kazali się ubrać
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna jesteś
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Killerku nie, ja zaręczona nie jestem, ani ślubu tymbardziej nie planuję, gdzieś Ty to wyczytała? :P Zmykam się zbierać na piknik
|
|
|
|
#4544 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Kawka, jaką Ty miałaś cudną sesję zdjęciową
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
DZI, ale ty ładna jestes!!!
![]() wysłałam wam moje torty
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi, piękna dziewczyna z Ciebie jest
Crozee pomysłowy ten tort bilardowy
|
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam za komplementy
Ale na swoje 27 lat nie wyglądam, prawda? Zawsze jak idę kupić alkohol to muszę dowód pokazywać
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młodziutko wyglądasz ale to super
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Eee, szybko?
On ROK czasu czekał od pierwszej naszej rozmowy na to, żeby się dowiedzieć jak ja naprawdę wyglądam i spotkać się ze mną My już po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że "to to" i w ten czwartek będzie nasza rocznica "bycia razem" - umowna co prawda, bo liczona od pierwszego pocałunku ![]() Cytat:
ale w sumie ja dopiero jakoś dwa lata na dobre się wkręciłam w ten temat ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Naj najfajniejsze fotki podtrzymuję swoje zdanie, że super Ci pasuje ta fryzurka i kolor ![]() Dzi ja we wtorek przywdzieję podobny strój i powiem Ci tak - aaaale masz oczyska
|
|
|
|
|
#4550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Rain wy też z netu?
ja z Exem czekałam 2 lata do pierwszego poznania ;pA z TŻtem znaliśmy się 1,5roku ale tak jako znajomi tylko przez net, a potem 3 miesiące bardzo intensywnie gadaliśmy i się spotkaliśmy ![]() Dziś zaliczyłam już jeden przedmiot na logistyce, i z dwóch innych zaliczeń dzisiejszych jedno napisałam najlepiej z grupy, 44/50pkt a drugiego wyniki jutro. No i mam podpisany konspekt pracy lic @ dostałam i myślałam że rano umrę, wzięłam Ibum Forte (co za gówno :P ) i Iburom Max i było lepiej, teraz znowu mnie zaczyna boleć. Z TŻtem mamy ostatnio trudne dni, u niego narasta frustracja związana z pracą :/ ma ją zmieniać od 5 lipca, mam nadzieję że znajdzie w końcu coś normalnego ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Crozee ale torty jak zrobiłaś literki na tym bilardowym? ![]() Dzi ładnie wyglądałaś, ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Naj super wakacje Gdzie te ruiny? |
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki wytrzeszcz, ładne oczyska i tyle
![]() Cytat:
TŻ zaczepił mnie na czacie, a ja będąc w związku z exem nie chciałam się angażować, tylko normalnie pogadać z kimś o podobnych zainteresowaniach i nie podawałam nawet swojego prawdziwego imienia, nie mówiąc o wysyłaniu zdjęć itp. Tak się złożyło, że bywaliśmy na tych samych imprezach, a P. przyuważył mnie dużo wcześniej i już wtedy mu się spodobałam (ale był w szoku jak się dowiedział, że ta sama dziewczyna którą obserwował w klubie to ta, którą później zaczepił i tak by to trwało pewnie, my byśmy się w sobie platonicznie zakochiwali coraz bardziej (chciałam już nawet zerwać tą znajomość, bo zaczęło do mnie docierać, że "coś" jest na rzeczy) gdyby nie... papierosy ![]() A konkretniej zakaz palenia w pewnym klubie ), później jeszcze raz. Dzień po drugim spotkaniu zakończyłam tą farsę poprzedniego związku i do dziś uważam to za najlepszą rzecz jaką w życiu zrobiłam.Ech... to było takie piękne lato |
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Rain historia jak z filmów
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Coś w tym jest... najbardziej nieprzypadkowy przypadek w moim życiu
a tą dziewczynę od papierosów to chętnie bym odnalazła i podziękowała jej za to, że mnie odmuchała wtedy tym dymem |
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe słowa
Motyl, ano już po urlopie. niestety... najbliższy w październiku 2011 Skimos, Ogrodzieniec, Krzyżtopór w Ujeździe i Chęciny ja też chcę zobaczyć fotki Kawuchy z sesji... gdzie są, że ominęłam? kurczę, Niemcy przechodzą do 1/4 - jak ja nie cierpię tej drużyny... mieli odpaść razem z Włochami i Francuzami jak odbiorą MŚ Brazylii, to dla mnie nastąpi koniec świata. ![]() w ogóle mam takiego doła... nauka, lekarz, poza tym fryzjera muszę zahaczyć, praca, w której się nie sprawdzam i pewnie wkrótce ją stracę, praca magisterska do napisania i mnóstwo innych rzeczy, do tego Niemcy w ćwierćfinale ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Rain, fajna historia w ogole internetowe miłości są spoko ja mojego zaczepiłam w klubie na imprezie reggae, bo miał na sobie koszulkę z logo festiwalu, który odbywa się w Ostródzie - moim miejscu urodzenia, tuż obok mojej kochanej wiochy ale zaczepiłam go, bo stał z moją koleżanką. okazało się, że to ten sam koleś, który - jak i ja - od czasu do czasu komentował blog tej koleżanki (znajoma z LO - wysyłała na gg linki do swoich notek żałosne, ale dzięki temu się poznaliśmy ). jak się dowiedziałam, że on to ON, to jużw ogóle poszło z górki. a najlepsze, że ja całą drogę powrotną gadałam z moim przyszłym konkubentem, totalnie olewając obecnego chłopaka ech... wspomnienia czuję się, jakby to było wieki temu. a minęło 4,5 roku.
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Naj fotki Kawy są na poczcie
![]() A Niemcy... ehh ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- no to moja historia.. graliśmy z TŻtem w jedną grę internetową, bardzo dużo tam ludzi każde z nas poznało. no i tak też my się znaliśmy, dość słabo. Rok po zakończeniu wspólnej gry zachciało mi się puścić komukolwiek sygnałek. No i padło właśnie na TŻta, jako że go miło zapamiętałam (ale w sumie tylko sygnałek chciałam :P ). Liczyłam chyba na pogawędkę smsową (bo pierwszy raz jak rozmawialiśmy na konferencji skypowej z tej gry ze wspólnego sojuszu, to TŻ stwierdził "ale głos " jak mnie usłyszał - a mam niski i trochę mnie to ubodło :P ). No ale się nie odezwał, a ja się zajęłam swoimi sprawami. Potem dzwoni telefon, ja patrzę że to on No i odebrałam, pogadaliśmy chwilę (myślał że się coś stało). I cisza później.Po 2 tygodniach kiedy byłam w Hiszpanii na studiach złapałam dołek w związku z Exem jeszcze. No i TŻ się odezwał, żeby zapytać co tam u mnie. Ja potrzebowałam się wygadać, i od wtedy dzień w dzień rozmawialiśmy po 4-6h: na gg lub skypie (głównie skype). TŻ przez to sypiał nawet po 3h na dobę ![]() Po 3 miesiącach kiedy na święta jechałam do Polski, przyjechał z Gdyni do Wrocławia, żeby ze mną jechać do Elbląga (żebym nie jechała sama) wszystko w jeden dzień. I w ten sam dzień poznał moją rodzinę od razu, bo moja mama nie chciała żeby sam wracał po nocy do Gdyni (musiałby 4h czekać na dworcu na pociąg w środku nocy).No i się zaczęło, jak tylko się zobaczyliśmy na dworcu we Wrocławiu i wpadliśmy sobie w długo wyczekiwane ramiona ![]() Jeszcze kilka niesamowitych rzeczy się zdarzyło, ale to już zostawię na opowiadanie po ślubie, bo tutaj może mnie rodzinka wynaleźć, a nie chcę żeby wiedzieli przed (bo pewnie mój wujek o tym wspomni na kazaniu ślubnym ).
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-06-27 o 17:57 |
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
ale kreatywnie
bardzo mi się podoba a już bilard to po prostu cudowny ![]() Cytat:
My też przez internet - strasznie spamowaliśmy na forum szkoły żeby drugie zwróciło uwagę bo wydaliśmy się sobie interesujący a później nas za to zbanowali że co wchodzą na forum to 500 nowych postów
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak jak powiedziałam - on mi powiedział co do mnie czuje sporo wcześniej, ja jemu też - na co było czekać
Z resztą my się od siebie oderwać nie mogliśmy - do dziś się zastanawiam ile trwał ten nasz drugi pocałunek na ławce w parku Drugi, bo pierwszy był króciutki, bo się zawstydziłam strasznie z resztą jakby był dłuższy to chyba bym na intensywnej terapii wylądowała bo mi się wtedy aż serce chyba zatrzymało na chwilę A później jak z parku wracaliśmy już to jak mnie TŻ porwał w ramiona znienacka na środku chodnika i tak staliśmy dłuuuugo to dopiero było |
|
|
|
#4559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz pooglądam foty Naj
|
|
|
#4560 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie jedziemy na podróż poślubną to nie wiemy. jest to niespodzianka - taki prezent od mojej siostry i szwagra na ślub
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

zaraz przychodzi do mnie fryzjekra :d bedziemy obcinac włosy 

13.03.2008
On ROK czasu czekał od pierwszej naszej rozmowy na to, żeby się dowiedzieć jak ja naprawdę wyglądam i spotkać się ze mną 

żałosne, ale dzięki temu się poznaliśmy