OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-27, 12:59   #4531
Kania21
Raczkowanie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Hi zaraz przychodzi do mnie fryzjekra :d bedziemy obcinac włosy
No proszę jaka burżujka, ma domowe wizyty fryzjerek
madzia, ja też pewnie najpierw pomyślałabym o psie
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 12:59   #4532
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Kawka a krótko?
a powiem Ci ze nie wiem zobaczymy teraz mam kudly do łopatek

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 13:08   #4533
Claris
Zakorzenienie

hej dziewczynki

Ale dziś upał, w ogóle w tym tygodniu ma być patelnia... Szkoda mi Fruńka, że on w tym hełmie musi być, ale co zrobić
Wczoraj mieliśmy grilla z rodzicami i teściami, do północy siedzieliśmy. Dostałam od teściowej w prezencie z Chorwacji świetną lnianą bluzeczkę białą, idealną na upały i właśnie się w nią wystroiłam i ceramiczne pudełeczko na biżu
A dziś jedziemy do dziadka na imieniny.

madziuś dobrze, że nic Wam się nie stało
naj śliczne fotki, dobrze Ci w tym kolorze włosków
Gleniusia co za facet
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 13:47   #4534
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
wystraszył sie bo w samochodzie (mieliśmy okna otwarte )dym sie dostawał i piszczał a Tż krzyczał ,że mam wychodzić bez psa (bo myślał,że coś może wybuchnąć itp) a pies był z tyłu ale ja najpierw jego wypuściłam nie wybaczyłabym sobie gdybym zrobiła inaczej
tez bym najpierw psa wypuscila
Stary 2010-06-27, 13:48   #4535
Biska
Zakorzenienie

Ja zapewne też najpierw bym się rzuciła do psa

Claris, pochwal się bluzką

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 14:17   #4536
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Cześć laski Ufff nadrobiłam

Gratuluję Elciu
Motylek się pojawił
Carmi gratuluję zdania testu, trzymam kciuki za kazusy

Tyle napisałyście, że połowę zapomniałam i nie wiem na co miałam odpisać
Przeca ja się tu staram pisać niemal codziennie choćby jednego posta
A czasem tylko Was poczytam na szybko,bo zabiegana jestem teraz.
Lecz miło,że zauważyłaś moją nieobecność

Rain ta-L'eau D'Issey - Issey Miyake to mi wpadła w nosek już rok temu i prosiłam o nią Rodziców,ale podobno nie było.
Pomęczę ich znowu. I pójdę sobie powąchać też te inne o których pisałaś-zawsze będzie coś w zapasie,albo mogę mieć dwie nowe
Dzięki wielkie,naprawdę się na tym znasz

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
dziekuuuujeeeemy

nie no jko takich problemow wychowawczych nie mamy..co prawda co jakis czas jest bunt kuwetowy no ale coz... zbyt pieknie byc nie moze

ale dzisiaj rano otwieram oko i czuje ze mi cos na szyji lezy a tu kiciuuuula sie wtulila...Karmelek z drugiej strony i mnie ogrzewaly a pozniej mruczeeeeenieeee

niezly wykladowca

aaaaa czy mnie cos ominelo...czy Twoj Ci sie oswiadczyl?? bo tu czytam o jakims planowaniu slubu ;P

hehehe mojej kolezanki Marcel tez okazal sie Marcelka;Pja tam nigdy nie mialam problemu z odroznianiem plci bo od dzieciaka kociaki mialam

my musimy zabezpieczyc balkon co by kociaki nie wylecialy..mimo ze parter no ale zabezpieczyc wypada
no i karme porzadna musze im kupic bo wybredne na sucha karme sa

aaa ostatnio dalam im surowa piers z kurczaczka i szaleeeenstwo bylo
Ale moja Mania to króliczyca. Jeśli chodzi o koty to też umiem rozróżniać Z królikami gorzej,zwłaszcza,że jak są całkiem małe to ciężko odróżnić.
Ale wszyscy ubóstwiają Mańkę-wprawdzie wcina kwiatki i robi wszędzie kupki,ale to jest tak zywe i kochane stworzenie-jak ona się cieszy jak się ją rano wypuści z klatki i biegnie taka uchachana na dół i do wszystkich idzie się tulić. Króliczki wcale nie są głupie

Cytat:
Napisane przez majorka88 Pokaż wiadomość
jak tylko wrócę z podróży poślubnej to pochwale się zdjęciami na pewno
Gdzie jedziecie?

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a powiem Ci ze nie wiem zobaczymy teraz mam kudly do łopatek

To koniecznie się pokaż jak skończycie
Ja umówiłam się na wtorek do bardzo popularnego i obleganego u nas w mieście fryzjera-ale i tak chcę tylko lekko podciąć włosy. Natomiast chcę go sprawdzić bo sobie umyśliłam,że mnie będzie czesał na wszystkie te wesela co idę w tym roku i być może też do ślubuPrzezyję jakoś te ceny o ile w końcu będę zadowolona

A ja się poopalałam,posiedziałam z Manią w ogródku i mi fajnie
A zaraz przyjedzie brat z Matim,a potem jedziemy z Mamą i moim M. na zakupy (będę szukać czegoś do pracy).

To Naj już miała wakacje?
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 14:33   #4537
Candy Killer
Zakorzenienie

to co mi sie ubzduralo ze masz kota?:P heheheh a niewaaazne najwazniejsze ze zwierzaki sa kochaaaaaane

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 14:35   #4538
butterfly20
Zakorzenienie

Kota też mam,a dokładnie kotkę...ale ona ma już ponad 16 lat to już daaaawno dawno znam jej płeć
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 14:42   #4539
Candy Killer
Zakorzenienie

hehe no to doobrze

zbieram sie na obiadem do mamy..a Tz se wymyslil ae mu sie nie chce wiec jego strataaa o ;]wnerwil mnie...

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 15:10   #4540
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Dziewczyny w naszym mailu w wysłanych zostawiłam Wam zdjęcia z mojej imprezy dzisiejszej rozdania dyplomów.
Generalnie chodzi o to jak nam kazali się ubrać

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 15:22   #4541
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w naszym mailu w wysłanych zostawiłam Wam zdjęcia z mojej imprezy dzisiejszej rozdania dyplomów.
Generalnie chodzi o to jak nam kazali się ubrać
akademicko śliczna jesteś

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 15:40   #4542
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
akademicko śliczna jesteś
dziękuję
ale śmisznie było

Stary 2010-06-27, 15:45   #4543
carmelova
Zakorzenienie

Killerku nie, ja zaręczona nie jestem, ani ślubu tymbardziej nie planuję, gdzieś Ty to wyczytała? :P Zmykam się zbierać na piknik
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 15:53   #4544
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Kawka, jaką Ty miałaś cudną sesję zdjęciową
Stary 2010-06-27, 16:06   #4545
crozee
Zakorzenienie

DZI, ale ty ładna jestes!!!
wysłałam wam moje torty
Stary 2010-06-27, 16:35   #4546
Biska
Zakorzenienie

Dzi, piękna dziewczyna z Ciebie jest
Crozee pomysłowy ten tort bilardowy

Stary 2010-06-27, 16:39   #4547
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Dziękuję Wam za komplementy

Ale na swoje 27 lat nie wyglądam, prawda?
Zawsze jak idę kupić alkohol to muszę dowód pokazywać

Stary 2010-06-27, 16:41   #4548
Biska
Zakorzenienie

Cytat:

Nooo Dlatego napisałam "dziewczyna" Młodziutko wyglądasz ale to super

Stary 2010-06-27, 17:01   #4549
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
to Ty tak szybko mu się dałaś zdobyć ? Mój za mną ganiał pół roku.
Eee, szybko? On ROK czasu czekał od pierwszej naszej rozmowy na to, żeby się dowiedzieć jak ja naprawdę wyglądam i spotkać się ze mną Można powiedzieć, że zakochał się we mnie zanim mnie zobaczył na żywo My już po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że "to to" i w ten czwartek będzie nasza rocznica "bycia razem" - umowna co prawda, bo liczona od pierwszego pocałunku
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Rain ta-L'eau D'Issey - Issey Miyake to mi wpadła w nosek już rok temu i prosiłam o nią Rodziców,ale podobno nie było.
Pomęczę ich znowu. I pójdę sobie powąchać też te inne o których pisałaś-zawsze będzie coś w zapasie,albo mogę mieć dwie nowe
Dzięki wielkie,naprawdę się na tym znasz
Łee tam, ja tak trochę tylko... popatrz na forum perfumowe - tam dopiero są takie znawczynie tematu, że ja się schować mogę ze swoją wiedzą ale w sumie ja dopiero jakoś dwa lata na dobre się wkręciłam w ten temat

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Naj najfajniejsze fotki podtrzymuję swoje zdanie, że super Ci pasuje ta fryzurka i kolor

Dzi ja we wtorek przywdzieję podobny strój i powiem Ci tak - aaaale masz oczyska
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:16   #4550
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

Dzi ja we wtorek przywdzieję podobny strój i powiem Ci tak - aaaale masz oczyska
Wytrzeszcz jak się patrzy

Stary 2010-06-27, 17:28   #4551
skimos
Zakorzenienie

Rain wy też z netu? ja z Exem czekałam 2 lata do pierwszego poznania ;p
A z TŻtem znaliśmy się 1,5roku ale tak jako znajomi tylko przez net, a potem 3 miesiące bardzo intensywnie gadaliśmy i się spotkaliśmy

Dziś zaliczyłam już jeden przedmiot na logistyce, i z dwóch innych zaliczeń dzisiejszych jedno napisałam najlepiej z grupy, 44/50pkt a drugiego wyniki jutro. No i mam podpisany konspekt pracy lic

@ dostałam i myślałam że rano umrę, wzięłam Ibum Forte (co za gówno :P ) i Iburom Max i było lepiej, teraz znowu mnie zaczyna boleć.

Z TŻtem mamy ostatnio trudne dni, u niego narasta frustracja związana z pracą :/ ma ją zmieniać od 5 lipca, mam nadzieję że znajdzie w końcu coś normalnego

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Crozee ale torty jak zrobiłaś literki na tym bilardowym?
Dzi ładnie wyglądałaś, ładnemu we wszystkim ładnie
Naj super wakacje Gdzie te ruiny?

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:30   #4552
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Wytrzeszcz jak się patrzy
Jaki wytrzeszcz, ładne oczyska i tyle
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Rain wy też z netu? ja z Exem czekałam 2 lata do pierwszego poznania ;p
A z TŻtem znaliśmy się 1,5roku ale tak jako znajomi tylko przez net, a potem 3 miesiące bardzo intensywnie gadaliśmy i się spotkaliśmy
Z netu TŻ zaczepił mnie na czacie, a ja będąc w związku z exem nie chciałam się angażować, tylko normalnie pogadać z kimś o podobnych zainteresowaniach i nie podawałam nawet swojego prawdziwego imienia, nie mówiąc o wysyłaniu zdjęć itp. Tak się złożyło, że bywaliśmy na tych samych imprezach, a P. przyuważył mnie dużo wcześniej i już wtedy mu się spodobałam (ale był w szoku jak się dowiedział, że ta sama dziewczyna którą obserwował w klubie to ta, którą później zaczepił ), w czasie naszej internetowej znajomości nawet zaczepił mnie na którejś z kolei imprezie, ale ja spanikowałam i udałam, że go nie znam i tak by to trwało pewnie, my byśmy się w sobie platonicznie zakochiwali coraz bardziej (chciałam już nawet zerwać tą znajomość, bo zaczęło do mnie docierać, że "coś" jest na rzeczy) gdyby nie... papierosy
A konkretniej zakaz palenia w pewnym klubie Było tak, że zwróciłam uwagę, że jest zakaz palenia pewnej dziewczynie, która stała przy parkiecie i kopciła prosto na mnie. TŻ to słyszał bo stał niedaleko (nie wiedział, że ja to ja) a ja później w rozmowie na gg mu o tym wspomniałam. Zamilkł wtedy na chwilę a później napisał historyczne już w tej chwili pięć słów : "więc to jednak byłaś Ty". I się zaczęło... spotkaliśmy się jakoś tydzień później (koleżanka musiała mnie niemal siłą zaciągnąć na miejsce spotkania, tak się bałam ), później jeszcze raz. Dzień po drugim spotkaniu zakończyłam tą farsę poprzedniego związku i do dziś uważam to za najlepszą rzecz jaką w życiu zrobiłam.
Ech... to było takie piękne lato
Stary 2010-06-27, 17:36   #4553
skimos
Zakorzenienie

Rain historia jak z filmów

Stary 2010-06-27, 17:40   #4554
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Rain historia jak z filmów
Coś w tym jest... najbardziej nieprzypadkowy przypadek w moim życiu samo to, że z ponad 400 osób, które wtedy były na tym czacie zaczepił właśnie mnie a tą dziewczynę od papierosów to chętnie bym odnalazła i podziękowała jej za to, że mnie odmuchała wtedy tym dymem
Stary 2010-06-27, 17:44   #4555
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dziękuję za miłe słowa

Motyl, ano już po urlopie. niestety... najbliższy w październiku 2011

Skimos, Ogrodzieniec, Krzyżtopór w Ujeździe i Chęciny

ja też chcę zobaczyć fotki Kawuchy z sesji... gdzie są, że ominęłam?

kurczę, Niemcy przechodzą do 1/4 - jak ja nie cierpię tej drużyny... mieli odpaść razem z Włochami i Francuzami
jak odbiorą MŚ Brazylii, to dla mnie nastąpi koniec świata.

w ogóle mam takiego doła... nauka, lekarz, poza tym fryzjera muszę zahaczyć, praca, w której się nie sprawdzam i pewnie wkrótce ją stracę, praca magisterska do napisania i mnóstwo innych rzeczy, do tego Niemcy w ćwierćfinale a zaraz idę na spotkanie z koleżankami z LO. schleję się jak świnia

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Rain, fajna historia
w ogole internetowe miłości są spoko
ja mojego zaczepiłam w klubie na imprezie reggae, bo miał na sobie koszulkę z logo festiwalu, który odbywa się w Ostródzie - moim miejscu urodzenia, tuż obok mojej kochanej wiochy ale zaczepiłam go, bo stał z moją koleżanką. okazało się, że to ten sam koleś, który - jak i ja - od czasu do czasu komentował blog tej koleżanki (znajoma z LO - wysyłała na gg linki do swoich notek żałosne, ale dzięki temu się poznaliśmy ). jak się dowiedziałam, że on to ON, to jużw ogóle poszło z górki.
a najlepsze, że ja całą drogę powrotną gadałam z moim przyszłym konkubentem, totalnie olewając obecnego chłopaka
ech... wspomnienia czuję się, jakby to było wieki temu. a minęło 4,5 roku.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:55   #4556
skimos
Zakorzenienie

Naj fotki Kawy są na poczcie
A Niemcy... ehh ja liczę na to że Argentyna ich wykosi, no i zostanie mistrzem świata

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

no to moja historia..
graliśmy z TŻtem w jedną grę internetową, bardzo dużo tam ludzi każde z nas poznało. no i tak też my się znaliśmy, dość słabo.
Rok po zakończeniu wspólnej gry zachciało mi się puścić komukolwiek sygnałek. No i padło właśnie na TŻta, jako że go miło zapamiętałam (ale w sumie tylko sygnałek chciałam :P ). Liczyłam chyba na pogawędkę smsową (bo pierwszy raz jak rozmawialiśmy na konferencji skypowej z tej gry ze wspólnego sojuszu, to TŻ stwierdził "ale głos " jak mnie usłyszał - a mam niski i trochę mnie to ubodło :P ). No ale się nie odezwał, a ja się zajęłam swoimi sprawami. Potem dzwoni telefon, ja patrzę że to on No i odebrałam, pogadaliśmy chwilę (myślał że się coś stało). I cisza później.
Po 2 tygodniach kiedy byłam w Hiszpanii na studiach złapałam dołek w związku z Exem jeszcze. No i TŻ się odezwał, żeby zapytać co tam u mnie. Ja potrzebowałam się wygadać, i od wtedy dzień w dzień rozmawialiśmy po 4-6h: na gg lub skypie (głównie skype). TŻ przez to sypiał nawet po 3h na dobę
Po 3 miesiącach kiedy na święta jechałam do Polski, przyjechał z Gdyni do Wrocławia, żeby ze mną jechać do Elbląga (żebym nie jechała sama) wszystko w jeden dzień. I w ten sam dzień poznał moją rodzinę od razu, bo moja mama nie chciała żeby sam wracał po nocy do Gdyni (musiałby 4h czekać na dworcu na pociąg w środku nocy).
No i się zaczęło, jak tylko się zobaczyliśmy na dworcu we Wrocławiu i wpadliśmy sobie w długo wyczekiwane ramiona

Jeszcze kilka niesamowitych rzeczy się zdarzyło, ale to już zostawię na opowiadanie po ślubie, bo tutaj może mnie rodzinka wynaleźć, a nie chcę żeby wiedzieli przed (bo pewnie mój wujek o tym wspomni na kazaniu ślubnym ).

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-06-27 o 17:57
Stary 2010-06-27, 17:57   #4557
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
DZI, ale ty ładna jestes!!!
wysłałam wam moje torty
ale kreatywnie bardzo mi się podoba a już bilard to po prostu cudowny
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Eee, szybko? On ROK czasu czekał od pierwszej naszej rozmowy na to, żeby się dowiedzieć jak ja naprawdę wyglądam i spotkać się ze mną Można powiedzieć, że zakochał się we mnie zanim mnie zobaczył na żywo My już po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że "to to" i w ten czwartek będzie nasza rocznica "bycia razem" - umowna co prawda, bo liczona od pierwszego pocałunku
no tak tak ale że 4 dni od spotkania i już My też przez internet - strasznie spamowaliśmy na forum szkoły żeby drugie zwróciło uwagę bo wydaliśmy się sobie interesujący a później nas za to zbanowali że co wchodzą na forum to 500 nowych postów i się przenieśliśmy na gg a później spotykaliśmy trochę. Datę bycia razem liczymy od tego jak w rekolekcje nie poszliśmy do kościoła tylko do jego domu i całowaliśmy się przez 4 godziny z przerwą na to by się ogolił bo mnie drapał a to był nasz pierwszy w życiu w ogóle pocałunek

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 18:05   #4558
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
no tak tak ale że 4 dni od spotkania i już
Bo tak jak powiedziałam - on mi powiedział co do mnie czuje sporo wcześniej, ja jemu też - na co było czekać Z resztą my się od siebie oderwać nie mogliśmy - do dziś się zastanawiam ile trwał ten nasz drugi pocałunek na ławce w parku Drugi, bo pierwszy był króciutki, bo się zawstydziłam strasznie z resztą jakby był dłuższy to chyba bym na intensywnej terapii wylądowała bo mi się wtedy aż serce chyba zatrzymało na chwilę
A później jak z parku wracaliśmy już to jak mnie TŻ porwał w ramiona znienacka na środku chodnika i tak staliśmy dłuuuugo to dopiero było
Stary 2010-06-27, 18:31   #4559
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:

wcale nie wyglądasz na tyle. Śliczna jesteś bardzo!!

teraz pooglądam foty Naj
Stary 2010-06-27, 18:36   #4560
majorka88
Raczkowanie

a gdzie jedziemy na podróż poślubną to nie wiemy. jest to niespodzianka - taki prezent od mojej siostry i szwagra na ślub
majorka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości