![]() |
#61 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, EL, Lancome, IsaDora, CK, Sephora i wiele innych- zapraszam!
Cytat:
http://www.operfumach.pl/164,carolin...ziwej-kobiety/ chcesz: Herrera miniaturą Masterpiece zielona herbatka a ja w takim razie: Dior- J'adore..... z jakiej pojemności tyle zostało? Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Nawilżająco - kojący żel do mycia twarzy nowy --------- jaka pojemność? i:
pędzel do pudru, pędzelek do ust, pędzelek do makijażu, pilniczek do paznokci, penseta, cążki do paznokci, nożyczki do paznokci. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
sprawdziłaś sobie? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
za krem pod oczy Dior i kremy In Cell pasuje?
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- to zapraszam na pw podaj adresik ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- to może chociaż to oddasz.... 5,6,7,8.Szkatułka na biżuterię AVON. Nowa, nieużywana. Zapakowana w kartonik. Polecam! Pasuje do przybornika, który jest wyżej.Mogę marudzić. co byś za nią wzięła? ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Potrzebuję takiej malutkiej torebeczki do używania jako portfel- będzie się nadawała? A ta żółta torebka- napisz proszę z jakiego jest materiału?
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
caly czas niezmiennie podobaja mi sie te rzeczy probki nivea, paleta cieni i cienie z sephory ?
![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
byłam spr. te z Sephory, ale nie było identycznych
ale już kiedyś próbowałam innych u teściowej i w sumie średnio były nasycone te kolory nie mogłam się zdecydować co napisać, ale poczytałam jeszcze KWC i chyba się wycofam, tym bardziej, że nie zależy mi na droższych cieniach, tylko raczej , żeby było ich więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=440467
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolce & Gabbana The One - ok 25/30 ml, z kartonikiem ale nie wiem czy znajdziesz coś jeszcze u mnie?
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
kochana znalazłabyś coś jeszcze u mnie?
a może interesuje Cie ch.Lacroix - Tamulte 15ml, Davidoff Cool water ok 12ml? Poza tym od 3go będę miała nowy wątek kosmetyczny, alesprawdz czy aktualnie coś widzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Proszę, podaję link do KWC, z tym że tam jest wersja edt a ja mam edp.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...r-Dark-EDT.htm
![]() |
#71 |
JESTEM ONA
|
Majko,
wiem, że trwa to dośc sporo, ale wkleje zdjęcie, jak tylko pożyczę aparat ![]()
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochana, w sumie mogę Ci oddać wszystko z wyjątkiem grzyba, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
musialabym wiedziec co Ci sie podoba bo wszystkiego na kosmetyki nie wymieniam
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1277406574 moze jeszcze na to bym sie skusila
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Herrera
miniaturą Masterpiece zielona herbatka za Dior- J'adore..... z jakiej pojemności tyle zostało? ze 125ml (jest jej ok 30ml) Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Nawilżająco - kojący żel do mycia twarzy nowy --------- jaka pojemność? chyba 150ml ale upewnie się w domu i napiszę wieczorem. Przybornik kosmetyczny Ja jestem na tak ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-06-28 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
daj znać u mnie czy jesteś nadal zainteresowana wymianką bo nie wiem czy rezerwować Ci te rzeczy?
![]() |
#78 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też pasuje.... zapraszam na PW podaj adresik do wysyłki ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
5,6,7,8.Szkatułka na biżuterię AVON. Nowa, nieużywana. Zapakowana w kartonik. Polecam! Pasuje do przybornika, który jest wyżej.Mogę marudzić. Bo nie wiem czy wszystko mam za to oddać ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
w sumie "na ślepo" wezmę ten zapach.... Zapłaciłaś za niego 225zł? Tak jak w KWC jest? Chcesz ode mnie podkład Lancome (265zł) + nowy cień artdeco (25zł) dobrałabym do tego jeśli się zgodzisz: 12. Eyeliner czarny z brokatem essence 13. Eyeliner złoty Avon 18. Błyszczyk grejpfrutowy Aquolina Dolci Baci ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() a mam jeszcze nowości ![]() zawieszka na torebkę sephora mascara EsteeLauder Sumptuous czarna 5ml z kartonikiem 3 miniatury kremu Polaar (przyda się na urlop) po 3ml każda zestaw z Polaara : żel oczyszczający do mycia buzi 30ml + peeling 20ml + krem 15ml chcesz coś ? Mam ci już wysyłać paczuchę czy czekać i wysłać wszystko razem? ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Załącznik 3221790 Załącznik 3221791 Załącznik 3221792 Załącznik 3221793 Załącznik 3221794 Załącznik 3221795 ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
oj wydawało mi się że już wszystko poszło, ale faktycznie przy tej ilości mogłam o czymś zapomnieć także daj znać czego zapomniałam wysłać to doślę. A z paczuchą to w sumie wszystko jedno, możesz równie dobrze wysłać wszystko razem żeby niepotrzebnie na pocztę nie ganiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mycia buzi+peeling+krem.... więc peelingu wyciągać nie będę. To jest zapakowane w pudełku więc bez sensu... Znajdę u ciebie jak zawsze coś... Napiszę Ci co mam bo coś tam wymieniłam już z tego co chciałaś (jedna wizażanka wcześniej chciała) - Estee Lauder- korektor Double Wear + tusz do rzęs Sumptuous - Maybelline star stylist diamonds - IsaDora cienie- użycie widoczne - tester cienia EsteeLauder 31Ivy AA6 - Sephora colour pro - Estee Lauder- do ust - Dior kredka d ust jasny róż- raz może dwa zatemperowana + zestaw Polaar + tusz EL Załącznik 3221844 Załącznik 3221845 Załącznik 3221846 Załącznik 3221847 Załącznik 3221848 Załącznik 3221849 Załącznik 3221850 Załącznik 3221851 Załącznik 3221852 Załącznik 3221853 +
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3221865
najchętniej zrezygnuję ze złotego grzybka i ze srebrnej spódnicy więc poproszę o propozycję
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
już wiem skąd wyszła nam ta różnica
![]() Z rzeczy, które wybrałaś mogę oddać Ci wszystko z wyjątkiem czarnego grzyba i spódniczki panterki TW, chcę je wymienić na inne ciuszki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
tak mam adresik, doślę Ci jeszcze środek do usuwania skórek z Sun Flowera, może również się przyda, a paczuche wyślę jeszcze dzisiaj, buziaki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
wysłałam już
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Na KWC jest wersja i cena za edt a moje to wersja edp, wartość oceniam na ok. 300zł na pewno, a te perfumy mam z wymiany i bardzo dużo za nie oddałam. Zapach ma baaardzo trwały, sama nie wiem czemu wymieniam, no jest nie do końca mój. No i zaznaczam, że ma na tyle lekko zarysowaną buteleczkę, jest barzdo błyszcząca i łatwo ją porysować w torebce. No ale taką już dostalam. Jeszcze mam parę pytań co do podkładu- kolor jest jasny czy ciemny? I wpada w beż/żółć czy w róż? Ma drobinki błyszczące? Bo poczytałam o nim i obawiam sie czy będzie tłusty/błyszczący no i że jest do cery dojrzałej. Możesz coś więcej o nim napisać?No i termin ważności ![]() Eyelinery mogłabym dorzucić.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-06-30 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
dzięki kochana, moja też już wysłana, narazie bez spódniczki military, doślę ją jutro jak wyschnie, buziaki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Majeczko mam problem, wysłałam do Ciebie paczuchę bez spódniczki (bo się suszy) i bez torebki gnieciucha (myślałam że jest na drugim mieszkaniu). Chciałam wysłać spódniczkę i torbę jutro razem, ale kurcze nie potrafię nigdzie zlokalizować tej torby, przeszukałam oba mieszkania i nie ma, wpadła w jakąś czarną dziurę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic się nie stało. Wyślij więc spódniczkę i torebkę tą fioletową dla mojej małej. Ostatnio ciągle narzeka że torebki nie ma ( a ma całe 2 latka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.