Wizażanko, nie popełniaj moich błędów, czyli wątek przestrogowy - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-18, 18:43   #1381
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Dot.: Wizażanko, nie popełniaj moich błędów, czyli wątek przestrogowy

jeśli zauważysz że łatwo robią ci się siniaki, na zajęcia sportowe załóż bluzkę z krótkim rękawem zamiast bokserki, albo nawet podwójną żeby mieć zakryte ramiona, ja poszłam w samej bokserce i mam zdartą skórę jakbym się wywaliła na rowerze na asfalt co najmniej dziwnie się ludzie musieli patrzeć, bo ja to zauważyłam dopiero w połowie drogi do domu
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 22:31   #1382
Ivi 1988
Zakorzenienie

Jesli zaczelas dopiero prace i dajesz z siebie wszystko i mimo to,masz wrazenie,ze ludzie z pracy maja do Ciebie dystans i nie sa rozmowni- skup sie na pracy, zamiast sie martwic staraj sie myslec profesjonalnie... Mnie poprawil humor kalendarz,ktory sprawdzilam i ktory powiedzial mi,ze za 10 dni wyplata

I to prawda- nie staraj sie na sile zabiegac o to,zeby niektorzy cie lubili. Szkoda czasu. Rob swoje a jak zechca,to moga sie z toba zaprzyjaznic a jak nie, to niech nadal szoruja tylkiem swoje nudna d..pe

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.

Edytowane przez Ivi 1988
Czas edycji: 2010-06-19 o 12:30
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 22:37   #1383
kreska333
Raczkowanie

podpisuję się Ivi !!
kreska333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 10:27   #1384
CaRooLa
Raczkowanie

Jeżeli Twój chłopak jest zazdrosny i robi ci awanturę o byle co - zastanów się, czy naprawdę chcesz z nim być. To akurat zdażyło się mojej kuzynce. Jej chłopak wpadł w szał, gdy zobaczył, że sprzedawca w sklepie komputerowym uśmiechnął się do niej. Zerwała z nim, a potem się okazało, że to niezły psychol był.
On the other side
CaRooLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 12:45   #1385
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

nie żyj przeszłości w zadnej kwestii, zwlaszcza męzczyzn. idz do przodu mimo ze to trudne.
Stary 2010-06-19, 14:42   #1386
CaRooLa
Raczkowanie

Coś jeszcze. To było już wymieniane, ale powtórzę to po raz kolejny.
Pozwólcie, że opiszę pewną historię.
Kilka lat temu moja kumpela (wtedy przyjaciółka) zaczęła chodzić z pewnym chłopakiem, który jej się strasznie podobał. Cały czas spędzała z nim. Gdy chciałam z nią iść np na zakupy, ona mówiła że nie może, bo:
a) idziemy z Misiem(tak o nim mówiła) do kina,
b) muszę się przygotować na wesele kuzyna Misia,
c) jedzie z Misiem na długi weekend w góry,
d) obiecała Misiowy odkurzyć w domu...
i mnóstwo tego typu.
A jak już udało nam się spotkać, to przez cały czas nawijała o tym swoim Misiu, a jak on zadzwonił to powiedziała, że musi iść, bo Misiu nie lubi, jak długo jej nie ma. Na dodatek facet był strasznym egoistą i chciał ją mieć tylko dla siebie. Więc kiedy odmówiła mi (obiecane!!!) zrobienia fryzury na wesele kuzynki, bo obiecała Misiowi ulubione spaghetti, to trzasnęłam słuchawką i tyle z nią rozmawiałam. A kiedy jej Misio ją zdradził i wyjechał, a ona została w Polsce, to zadzwoniła do mnie z płaczem, czy przyjdę do niej. Wyśmiałam ją i powiedziałam, że nie będe się bawić w Matkę Teresę. Nie o to chodzi, że byłam zazdrosna. Byłam zła, bo poczułam się jak zabawka, a na dodatek on ją chyba zdradzał, zanim ona się dowiedziała.
Tak się zakończyła nasza przyjaźń.
Nie pozwól, by tż zajął ci cały twój czas. Miej czas także dla koleżanek, rodziny itp, bo kiedy się nie powiedzie z tż, to może się okazać, że zostaniesz samiuteńka jak palec.
On the other side
Stary 2010-06-19, 15:08   #1387
Ercola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CaRooLa Pokaż wiadomość
Coś jeszcze. To było już wymieniane, ale powtórzę to po raz kolejny.
Pozwólcie, że opiszę pewną historię.
Kilka lat temu moja kumpela (wtedy przyjaciółka) zaczęła chodzić z pewnym chłopakiem, który jej się strasznie podobał. Cały czas spędzała z nim. Gdy chciałam z nią iść np na zakupy, ona mówiła że nie może, bo:
a) idziemy z Misiem(tak o nim mówiła) do kina,
b) muszę się przygotować na wesele kuzyna Misia,
c) jedzie z Misiem na długi weekend w góry,
d) obiecała Misiowy odkurzyć w domu...
i mnóstwo tego typu.
A jak już udało nam się spotkać, to przez cały czas nawijała o tym swoim Misiu, a jak on zadzwonił to powiedziała, że musi iść, bo Misiu nie lubi, jak długo jej nie ma. Na dodatek facet był strasznym egoistą i chciał ją mieć tylko dla siebie. Więc kiedy odmówiła mi (obiecane!!!) zrobienia fryzury na wesele kuzynki, bo obiecała Misiowi ulubione spaghetti, to trzasnęłam słuchawką i tyle z nią rozmawiałam. A kiedy jej Misio ją zdradził i wyjechał, a ona została w Polsce, to zadzwoniła do mnie z płaczem, czy przyjdę do niej. Wyśmiałam ją i powiedziałam, że nie będe się bawić w Matkę Teresę. Nie o to chodzi, że byłam zazdrosna. Byłam zła, bo poczułam się jak zabawka, a na dodatek on ją chyba zdradzał, zanim ona się dowiedziała.
Tak się zakończyła nasza przyjaźń.
Nie pozwól, by tż zajął ci cały twój czas. Miej czas także dla koleżanek, rodziny itp, bo kiedy się nie powiedzie z tż, to może się okazać, że zostaniesz samiuteńka jak palec.
Podpisuje się pod tym Niestety wiele dziewczyn popełnia ten błąd a potem budzą się z ręką w nocniku I nagle przypominają sobie o przyjaciółkach i znajomych

Ercola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 15:20   #1388
CaRooLa
Raczkowanie

Dokładnie
Jeszcze pół roku po tamtym zdarzeniu spotkałam byłą przyjaciółkę przypadkiem w pubie, to ona na to, że bardzo się na mnie zawiodła i nie sądziła, że jestem taką egoistką
On the other side
Stary 2010-06-19, 15:24   #1389
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
Jeszcze pół roku po tamtym zdarzeniu spotkałam byłą przyjaciółkę przypadkiem w pubie, to ona na to, że bardzo się na mnie zawiodła i nie sądziła, że jestem taką egoistką
widocznie to nigdy nie była przyjaźń.. gdyby była, to pogadałybyście szczerze od serca już podczas związku z Misiem. poza tym ja bym nie potrafiła tak zostawić kogoś w potrzebie. nawet do dalszej znajomej bym pojechała, gdyby mi ryczała do słuchawki. no ale wiem, ze taki kubeł zimnej wody się niektórym przydaje dlatego nie krytykuję.
Stary 2010-06-19, 15:38   #1390
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
Dziwne, że ludzie zawsze w takich sytuacjach zwalają wszystko na drugą osobę. Moja ex przyjaciółka nie odzywała się do mnie pół roku bo miała ważniejsze zajęcia, po czym odwiedziła mnie na urodziny i miała pretensje że się nie odzywałam i zerwałam z nią kontakt!
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 15:52   #1391
CaRooLa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aktaga13
widocznie to nigdy nie była przyjaźń.. gdyby była, to pogadałybyście szczerze od serca już podczas związku z Misiem. poza tym ja bym nie potrafiła tak zostawić kogoś w potrzebie. nawet do dalszej znajomej bym pojechała, gdyby mi ryczała do słuchawki. no ale wiem, ze taki kubeł zimnej wody się niektórym przydaje dlatego nie krytykuję.
Wiem, o co ci chodzi. W pierwszej chwili, gdy ona do mnie zadzwoniła i poprosiła o przyjazd, poczułam się jak zabaweczka, taki "wypełniacz czasu", namiastka czegoś tak i szlag mnie trafił, ale potem, jak ochłonęłam, to miałam do siebie ogromne wyrzuty sumienia i się wahałam - dzwonić i przeprosić czy nie. Nawet do dzisiaj czasami się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam, ale myślę że nie warto rozstrząsać przeszłości. Co się stało, to się nie odstanie.
Gdyby ona mnie nie olewała wcześniej (tzn w trakcie związku), to na pewno bym tego nie zrobiła, no ale tak wyszło...
Tak jak powiedziałaś, to nie była prawdziwa przyjaźń.
On the other side

Edytowane przez CaRooLa
Czas edycji: 2010-06-19 o 15:53
Stary 2010-06-19, 16:10   #1392
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, o co ci chodzi. W pierwszej chwili, gdy ona do mnie zadzwoniła i poprosiła o przyjazd, poczułam się jak zabaweczka, taki "wypełniacz czasu", namiastka czegoś tak i szlag mnie trafił, ale potem, jak ochłonęłam, to miałam do siebie ogromne wyrzuty sumienia i się wahałam - dzwonić i przeprosić czy nie. Nawet do dzisiaj czasami się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam, ale myślę że nie warto rozstrząsać przeszłości. Co się stało, to się nie odstanie.
Gdyby ona mnie nie olewała wcześniej (tzn w trakcie związku), to na pewno bym tego nie zrobiła, no ale tak wyszło...
Tak jak powiedziałaś, to nie była prawdziwa przyjaźń.
dobrze zrobiłaś
Stary 2010-06-19, 16:26   #1393
CaRooLa
Raczkowanie

Hm, sama tego do dzisiaj nie wiem. Czasem myślę, co by było gdybym wtedy do niej pojechała, jakby się to potoczyło. Ale muszę przestać tak o tym myśleć

Coś jeszcze mi się przypomniało. Wyrak nawet o tym pisał, a ja go poprę
Jeżeli chłopak jest dla ciebie miły, nie znaczy to, że zaraz chce się z tobą żenić!
To było chyba w trzeciej klasie LO. Moja kumpela miała za sąsiada strasznie przystojnego chłopaka. Podkochiwałam się w nim chyba rok. Kiedyś byłam u niej (mieszka w bloku), bo była przeziębiona i przyniosłam jej lekcje. Poprosiła mnie, bym poszła z jej psem na spacer. No i wracam z tej przechadzki i nie mogłam otworzyć tych głównych drzwi. Koleżanka dała mi klucze, ale za Chiny nie mogłam ich przekręcić. Po chwili słyszę śmiech i tekst "Ze te drzwi często się zacinają". Podchodzi ten jej sąsiad i pomaga mi je owtorzyć. I tak się do mnie uśmiechnął, że myslałam, że się rozpłynę. Potem układałam w głowie jakieś wspaniałe wizje, my nad morzem, potem ślub bla bla bla. Kiedyś się zapytałam kumpeli, czy on miał duzo dziewczyn. A ona na to "Przecież on jest gejem"
I tak nastał koniec romansu wszechczasów
On the other side
Stary 2010-06-19, 18:58   #1394
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, sama tego do dzisiaj nie wiem. Czasem myślę, co by było gdybym wtedy do niej pojechała, jakby się to potoczyło. Ale muszę przestać tak o tym myśleć

Coś jeszcze mi się przypomniało. Wyrak nawet o tym pisał, a ja go poprę
Jeżeli chłopak jest dla ciebie miły, nie znaczy to, że zaraz chce się z tobą żenić!
To było chyba w trzeciej klasie LO. Moja kumpela miała za sąsiada strasznie przystojnego chłopaka. Podkochiwałam się w nim chyba rok. Kiedyś byłam u niej (mieszka w bloku), bo była przeziębiona i przyniosłam jej lekcje. Poprosiła mnie, bym poszła z jej psem na spacer. No i wracam z tej przechadzki i nie mogłam otworzyć tych głównych drzwi. Koleżanka dała mi klucze, ale za Chiny nie mogłam ich przekręcić. Po chwili słyszę śmiech i tekst "Ze te drzwi często się zacinają". Podchodzi ten jej sąsiad i pomaga mi je owtorzyć. I tak się do mnie uśmiechnął, że myslałam, że się rozpłynę. Potem układałam w głowie jakieś wspaniałe wizje, my nad morzem, potem ślub bla bla bla. Kiedyś się zapytałam kumpeli, czy on miał duzo dziewczyn. A ona na to "Przecież on jest gejem"
I tak nastał koniec romansu wszechczasów
Biedactwo Bardzo to przeżyłaś?

P.S. więc rada wątkowa - przed zakochaniem się na zabój sprawdź, czy wybranek nie woli panów
Stary 2010-06-19, 19:21   #1395
CaRooLa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna
Bardzo to przeżyłaś?
Pierwszy raz ktoś mi serducho złamał! :P Ale tak na serio, to miałam doła kilkudniowego.
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna
P.S. więc rada wątkowa - przed zakochaniem się na zabój sprawdź, czy wybranek nie woli panów
Zdecydowanie!
On the other side
Stary 2010-06-21, 22:54   #1396
lucaa_rules
Wtajemniczenie

ten wątek to moj namber łan!

z moich zyciowych doswiadczen:
- gdy robicie gołąbki pierwszy raz i macie srednie pojecie jak wyciac głąb kapusty, zdajcie sie na pomoc kogos doswiadczonego ewentualnie Tż (efekt - lewa reka wyjeta z uzytku przez dwa tygodnie plus słabe czucie w palcu tejze ręki)

- gdy jestescie z zatłoczonym autobusie i jest bardzo zimno, broncie sie od wkładania rąk do srodka kurtki w sensie ze przylegaja do tułowia a rękawy są puste (co by bylo cieplej), efekt - przytrzasniecie rekawa drzwiami autobusowymi (rekaw na zewnatrz, ja w autobusie) i rajd przez całe miasto

- gdy wyrzucacie smieci z torebki, upewnijcie sie ze bilet tygodniowy na autobus nie jest juz wazny

- mleko pochodzi od krowy, koniec kropka. nie uzykasz go rozcienczajac biała polewe do ciast ! (błędy bardzo wczesnej młodosci)

- jezeli bombka choinkowa wyglada przepieknie to nie znaczy ze trzeba ja zjesc (jako 3 latka, myslalam ze bombki sa z czekolady - fuks ze sobie przełyku nie poharatałam)

jak przypomne sobie wiecej to dopisze (a uwierzcie jest tego wiecej)
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 23:09   #1397
wiefiulecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
ten wątek to moj namber łan!

z moich zyciowych doswiadczen:
- gdy robicie gołąbki pierwszy raz i macie srednie pojecie jak wyciac głąb kapusty, zdajcie sie na pomoc kogos doswiadczonego ewentualnie Tż (efekt - lewa reka wyjeta z uzytku przez dwa tygodnie plus słabe czucie w palcu tejze ręki)

- gdy jestescie z zatłoczonym autobusie i jest bardzo zimno, broncie sie od wkładania rąk do srodka kurtki w sensie ze przylegaja do tułowia a rękawy są puste (co by bylo cieplej), efekt - przytrzasniecie rekawa drzwiami autobusowymi (rekaw na zewnatrz, ja w autobusie) i rajd przez całe miasto

- gdy wyrzucacie smieci z torebki, upewnijcie sie ze bilet tygodniowy na autobus nie jest juz wazny

- mleko pochodzi od krowy, koniec kropka. nie uzykasz go rozcienczajac biała polewe do ciast ! (błędy bardzo wczesnej młodosci)

- jezeli bombka choinkowa wyglada przepieknie to nie znaczy ze trzeba ja zjesc (jako 3 latka, myslalam ze bombki sa z czekolady - fuks ze sobie przełyku nie poharatałam)

jak przypomne sobie wiecej to dopisze (a uwierzcie jest tego wiecej)

-jesli chłopak zmarnuje ktoras z kolei szanse, ktora od Ciebie dostal, olej go, miej do niego dystans

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 09:21   #1398
linaya
astro-loszka

- Jeśli przypadkiem odkryjesz w sieci bloga/posty na jakimś forum/inne intymne zwierzenia koleżanki z pracy, nie przyznawaj się do tego, zachowaj to dla siebie
Stary 2010-06-22, 12:57   #1399
ashika
Raczkowanie

Ode mnie coś:

Nie siadaj za kierownicę czyjegoś auta mimo że jego właściciel ( szef - ksiądz któremu ufasz że nigdy nie naraził by Cię na jakiekolwiek niebezpieczeństwo, a jest twoim szefem dosyć krótko) nalega a ty tak naprawdę nie masz pojęcia w jakim jest ono stanie, szczególnie jeśli prosi Cię żebyś zajechała nim do mechanika bo tylko cały czas jest włączone ogrzewanie którego nie da się wyłączyć, a szef będzie jechał przed tobą jako pilot
A konkretnie.... po drodze zauważyłam że autko ma bardzo słabe hamulce ( żeby zwolnic troszkę musiałam prawie stanąć na hamulcach), a gdy przyszło się zatrzymać ...wiedziałam już że to niewykonalne....
Efekt..... wderzenie w autko szefa, rozwalony cały przód auta którym ja jechałam plus na dodatek skręcone kręgi szyjne, kołnierz ortopedyczny na szyi i chorobowe przez 2 tygodnie.
ashika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 18:59   #1400
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Pewnie już było, ale powtórzę:
nie spóźniaj się. Szczególnie na takie rzeczy, które nie poczekają (autobus, pociąg, samolot, rachunki..)
Stary 2010-06-22, 19:50   #1401
teleskop86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość
- Jeśli przypadkiem odkryjesz w sieci bloga/posty na jakimś forum/inne intymne zwierzenia koleżanki z pracy, nie przyznawaj się do tego, zachowaj to dla siebie
a Ty sie przyznałaś koleżance i co się stało?? obrazila sie??

teleskop86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:10   #1402
CaRooLa
Raczkowanie

- zawsze zatrzymujcie pudełka/ulotki/karty gwarancyjne!!! ostatnio zepsuła mi się suszarka, mogłabym ją wymienić, ale nie miałam ani karty gwarancyjnej ani paragonu, super :/
- jak kupujecie cokolwiek z allegro, zawsze bardzo dokładnie przeczytajcie opis produktu!!!
On the other side
Stary 2010-06-26, 14:21   #1403
mila17
Zakorzenienie

Jeśli w czajniku elektrycznym jest gorąca woda, którą nie Ty wczesniej zagotowałas, przed zrobieniem herbaty upewnij się, czy woda jest na pewno wodą- kilka razy w taki sposób napiłam się herbaty z gorącego octu (!) bo mama odkamieniała czajnik
mila17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:48   #1404
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
nie żyj przeszłości w zadnej kwestii, zwlaszcza męzczyzn. idz do przodu mimo ze to trudne.
bardzo ladnie napisane

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 15:16   #1405
Anatomia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ashika Pokaż wiadomość
Ode mnie coś:

Nie siadaj za kierownicę czyjegoś auta mimo że jego właściciel ( szef - ksiądz któremu ufasz że nigdy nie naraził by Cię na jakiekolwiek niebezpieczeństwo, a jest twoim szefem dosyć krótko) nalega a ty tak naprawdę nie masz pojęcia w jakim jest ono stanie, szczególnie jeśli prosi Cię żebyś zajechała nim do mechanika bo tylko cały czas jest włączone ogrzewanie którego nie da się wyłączyć, a szef będzie jechał przed tobą jako pilot
A konkretnie.... po drodze zauważyłam że autko ma bardzo słabe hamulce ( żeby zwolnic troszkę musiałam prawie stanąć na hamulcach), a gdy przyszło się zatrzymać ...wiedziałam już że to niewykonalne....
Efekt..... wderzenie w autko szefa, rozwalony cały przód auta którym ja jechałam plus na dodatek skręcone kręgi szyjne, kołnierz ortopedyczny na szyi i chorobowe przez 2 tygodnie.
O boże, współczuję serdecznie...

Anatomia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 14:48   #1406
gabka9
Zadomowienie

GG do gabka9

Jeżeli chcesz się pozbyć natrętnego kolesia który klei się do Ciebie na parkiecie, pod żadnym pozorem nie mów mu że jesteś lesbijką (przytulając się do koleżanki). To odnosi przeciwny skutek

Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałe 6 cudów świata

Bloguję:

WrzosowiskoMakeUp

gabka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 16:43   #1407
lucaa_rules
Wtajemniczenie

moja rada z wczoraj

jezeli robicie pierogi, upewnijcie sie odpowiednio wczesniej czyli zanim ugnieciecie ciasto i macie zamiar je rozwalkowac, ze macie wałek w przeciwnym razie znajdzie sobie zamiennik w moim przypadku butelka zubrowki
Stary 2010-06-27, 17:30   #1408
Mary Louu
Zakorzenienie

Jeśli jesteście w sklepie i spodobał Wam się golf elastyczny , a jedyny rozmiar jaki jest dostępny to S ( czytaj mniejszy rozmiar niż ty nosisz) za nic nie próbujcie bo przymierzać. W momencie rozbierania może utknąć wam głowa w golfie i za nic nie będziecie mogły go zdjąć. A stanie w ciasnej przymierzalni nadmierne spocenie , ciemność ( spowodowana zasłonięciem oczu przez ubranie) , duszność i strach o to co teraz będzie na pewno Wam w tym nie pomogą

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:35   #1409
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
Jeśli jesteście w sklepie i spodobał Wam się golf elastyczny , a jedyny rozmiar jaki jest dostępny to S ( czytaj mniejszy rozmiar niż ty nosisz) za nic nie próbujcie bo przymierzać. W momencie rozbierania może utknąć wam głowa w golfie i za nic nie będziecie mogły go zdjąć. A stanie w ciasnej przymierzalni nadmierne spocenie , ciemność ( spowodowana zasłonięciem oczu przez ubranie) , duszność i strach o to co teraz będzie na pewno Wam w tym nie pomogą
popieram !!!!! Mary Lou dzieki za wsparcie na watku z wykladowca

dodam od siebie: jezeli idziecie na zakupy nie przesadzajcie z makijazem a najlepiej w ogole z niego zrezygnowac, bo mozna zostawic na przymierzanych ciuchach niezle slady zwlaszcza jesli na dworze jest 30 stopni
Stary 2010-06-27, 17:41   #1410
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
Mary Lou dzieki za wsparcie na watku z wykladowca
Do usług
Zajmujemy to samo stanowisko w tej sprawie

edit: Kolejna przestroga, zawsze noś przy sobie chusteczki higieniczne bo kiedy nawali na Ciebie ptak w parku nie będziesz miała jak się wytrzeć - tak jak niestety ja dziś

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...

Edytowane przez Mary Louu
Czas edycji: 2010-06-27 o 17:51
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości