|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Miłego dnia
|
|
|
|
#1532 | |
|
BAN stały
|
W moim wiejskim "centrum handlowym" była przecena, bo termin ważności się kończy, tzn. 06. 10
![]() Cytat:
To taka nasza świecka tradycja już ![]() --- Uwielbiam kalafior z tartą bułą
|
|
|
|
|
#1533 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
znowu przespałam prawie cały weekend..... ale udało mi się trochę posprzątać w międzyczasie pomiędzy jednym spaniem a drugim i wyjść do kina na Metropię.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zadowolona jestem z jego dzialania pomijajac zapach-na szczescie sporo zwietrzal jak na tydzien zostawilam otwarte pudeleko.Cytat:
nie tylko ze wzgledu na zapach ale swietne wlasciwosci-poza tym bezapelacyjnym plusem szamponow Lush'a jest fakt,ze nie wyplukuja farby a wrecz jakby pielegnowaly kolor.Mija juz miesiac jak nalozylam karmelowy braz i pomimo,ze widac odrosty to reszta koloru jest taka jak powinna.Cale wieki tak nie mialam-zazwyczaj to gora dwa tygodnie od farbowania i kazda farba byla spranym kolorem...Eenax zaciekawilas mnie New Shampoo Bar-jakos go pominelam a w skladzie ulubiony cynamon,dodaje do listy a jak oceniasz dzialanie?Cytat:
Podpisuje sie pod Twoim stwierdzeniem Mineraly wciagnely mnie na dobre a pomyslec,ze zaczelo sie tak niewinnie od EDM i choc mam ulubione zestawy to wciaz cos nowego dochodzi.Plusem sa wspolne zamowienia,mniej boli po kieszeni jezeli chodzi o koszty przesylek -tylko,ze coraz czesciej wybieram pelnowymiarowe opakowania![]() W temacie stop to zawsze byl ogolny problem bo ja uwielbiam chodzic na boso ....no i Natura poskapila mi ladnych duzych paznokci u stop Milego dnia
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2010-06-27 o 14:18 |
|||
|
|
|
#1535 | ||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Ale gorąco na dworzu. Znowu wyjdziemy pewnie po 16.00 bo teraz to za ciepło, szczególnie z dzieckiem.
Cytat:
Ja mam już nie wiem co na głowie, do niczego to niepodobne, na blond balejaż był nałożony troszkę blond a na resztę po całości jakiś ciepły brąz. Za to jest 1 plus, odrosty nie są widoczne Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Polly ja bym moje dziecko też gdzieś sprzedała na tydzień.
|
|
#1536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o której Ty wstajeszaloes piłam taki z apteki, wcierałam żel aloesowy Pallomy, ale on już niedostępny Zaintrygował mnie szampon o zapach Garażu ![]() Cytat:
pogadam z lekarzem![]() Cytat:
Upał straszny siedzę sobie na słoneczku i czytam "Raz w roku w Skiroławkach"
|
|
|
#1537 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja posłałam ba 2 tygodnie , nie powiem -to bardzo odmładza i odświeża małżeństwo , 2 lata temu jak młoda wyjachala to tak balowaliśmy ze sie modliłam zeby juz wróciła bo byłam wykończona Cytat:
ja mam zębiszcza prześwietlane z 5x w roku to pewnie by sie ujawniła-bo ja mam jakos od dzieciństwa takąschize ze mi sie zęby kiwają i serio to czuje ![]() o Skiroławkach mi przypomniałaś-kurcze! nie czytałam tego a to takak kultowa pozycja
|
|
|
#1538 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W temacie stóp - jakoś nie umiem sobie z nimi poradzić bo po domu latam boso, na ulicę najczęściej w glanach i mam wrażenie, że podeszwy stwardniały mi jak u jaskiniowców I mam czerwone paluchy bo wiecznie zamarzają zimą podobnie jak kolana.Bogu dziękuję, że mój TŻ jest ślepy na wszelkie urodowe niunase, byleby był jakikolwiek kawałek cycka, talia węższa niż u niego, otwór i styknie. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1539 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
No ale Twoja większa. Moja ma dopiero 4 lata, z 1 strony chętnie bym odpoczęła ale z drugiej jak gdzieś wychodzimy na noc, a to rzadkość i ją oddaję do babci to rano jak się obudzę to zaraz po nią jadę. Tak już mam, może mi przejdzie za jakiś czas.
|
|
#1540 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
lecę nad jezioro (na rybkę i pifko) wezmę idiot kamerę i trzasnę pare fotek, jak coś się nada to opublikuję
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i dyplomu przepięknie wyglądałaś no to ![]() Cytat:
![]() Weekend się kończy Mecz oglądam, Niemcy wygrywają a ja bym Anglię wolała jednak
|
||
|
|
|
#1543 |
|
never say no to panda
|
(spóźnione) bry wszystkim
Truskawo - a gdzież to pan dziekan zagląda? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1277560440
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, jednak Niemcy są lepsi, trzeba im to przyznać
![]() ale sędzie mnie wkurzył
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
chociaż ze względu na dietę ostatnio zaczęłam uwielbiać bez dodatków ![]() O żesz już 4:1 jest ![]() Co do stóp to ja z moimi nie daję rady. Rogowacieją z prędkością światła. A żeby doprowadzić do ładu paznokieć, który załatwiłam sobie jakiś czas temu w górach to chyba bym musiała klamrę założyć ![]() Jaki upał. Też chcę rybkę, browarek i jezioro
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Też kcę piwko i rybkę. Może być samo piwko
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-27 o 17:47 |
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
mnie by samo piwko zupełnie urządzało
chociaż wczoraj piłam... i przedwczoraj
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak przed meczem darli mordy, pierdzieli w trabki to od dlugiego czasu cisza i spokoj. Tzn pewnie w knajpach zaraz sie ktos zacznie lac ale na moim osiedlu juz cisza ![]() A ja leje ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Ja w sumie tez Co dziwne bo rybek raczej nie jem ![]() A piwa wypilam wczoraj duzo... Z kumplem pol nocy mialam takie konwersacje, ze bede go teraz przynajmniej 3 tygodnie unikac. W lesie sie bede ukrywac. Ja nie wiem co mi odwalilo ale jak sobie przypominam moje teksty to mi nieco wstyd
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie czytam to:
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...sza_klasa.html I zastanawiam się nad usunięciem konta. Hecate - jeżeli to prawdziwy kumpel, to raczej nie ma potrzeby ukrywania się po lasach
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sadzac po tym, ze siedzial tam ze mna godziny dlugie to ... albo jest tak kulturalny albo mu sie podobalo ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem Ale na fejsie nie mam aż tylu prywatnych zdjęć i danych
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
jeziorko dla wszystkich potrzebujących
![]() i pani z pieskiem , rybki nie zdejmowałam, pifka też
|
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bry! o, popieram! ![]() Cytat:
![]() Witam po zlocie! Przyszłam się podzielić nowina, że perfumoholiczki ze stolicy to urocze kobietki I same laski że hoho! ![]() Jak wszystkie perfumoholiczki ![]() edit: Florens, ale fajne jeziorko!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-27 o 19:29 |
||
|
|
|
#1554 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
My znad morza to też laski jesteśmy,że ho ho
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1556 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nooo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1558 |
|
never say no to panda
|
jak ja Wam zazdroszczę tego zlotu
spotkamy się na Wielkie Niuchanie w Bolkowie, prawda, prawda? ![]() to dopiero będzie sensacja na rynku ![]() a ja kilka dni temu marudziłam na brak ciotki - przyjechała! i to z takim bólem, że od rana leżę i dycham ostatkiem sił, żrąc ibupromy kilogramami ja chcę znowu moje tablety i jeszcze cholernie dziwna sprawa, ale stwierdzona niezależnie przeze mnie i mojego chuopa - cyce mię urosły - nie wiem jak, nie wiem po czym, no ale są większe i mię się w cyckonosze moje już nie mieszczą (w dodatku nie przytyłam ostatnio, nawet trochę mnie ubyło, choć minimalnie) i się nie rozpłaszczają tak strasznie, jak leżę na plecach (co było moją straszliwą bolączką)chyba prędzej, niż myślałam, będę musiała wybrać się na stanikobranie wg wymiarowania siarkowego (siarko
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-06-27 o 19:35 |
|
|
|
#1559 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja w piątek wyjęłam Obcego i nadal cisza
Ale nic mnie nie boli,nic nie urosło,więc czekam cierpliwie ![]() Gryk ma i laskę i myszkę,więc jak najbardziej tu pasuje
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
CBR - jak ja bym chciala zeby mi sie taki cud zdarzyl
![]() Sciagnelam wczoraj moje wlosie doczepiane, moje ukochane extensions... No ale cud jakis bo wlosy myslalalm, ze beda wyciagac garsciami, ze bedzie tragedia... Ale nic mi nie wypada, ladnie odroslo do normalnej dlugosci, nawet sie ukladaja... I ciesze, ze moge sobie normalnie!!, bez akrobacji, umyc glowe... I chlodniej mi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

tez go mam i używam namiętnie 
Ale latem zarobię i się odkuję

o której Ty wstajesz

przepięknie wyglądałaś