Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-27, 11:25   #1411
agga19851985
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

na sklep stacjonarny niestety nie mam kasy a na allegro ciuszki są sporo tańsze. do rekids musze pędzić do Warszawy 80km więc nie opłaca mi sie.
agga19851985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 11:34   #1412
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Agga, a nowe czy używane ubranka. Bo sandałki to nowe, prawda?
Stary 2010-06-27, 11:35   #1413
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
na sklep stacjonarny niestety nie mam kasy a na allegro ciuszki są sporo tańsze. do rekids musze pędzić do Warszawy 80km więc nie opłaca mi sie.
Uwierz, teraz po przecenach sa o wiele wiele tansze niz na Allegro
Np;koszulki z długim za 12.99 zł, 9,99 zł.
Ale rozumiem, ze masz spory kawalek do sklepu wiec chyba tylko wchodza w gre zakupy przez internet.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 11:37   #1414
Miramej
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Czyli nie tylko mój taki niejadek sie zrobił
Oby szybko apetyt powrócił naszym dzieciaczkom
Chociaz u nas dzisiaj na sniadanie kaszka ładnie zjedzona i wczoraj na kolacje tez. Mały jadł taka z Nestle z lipa (juz dawno ja kupiłam i zapomniałam o niej). Smakowała mu.
Kupie tez ta z marchewka i ryzem i ta ze sliwkami.
No
Kubuś wczoraj wieczorem też zjadł dość ładnie kaszkę i wcześniej na podwieczorek banana z truskawkami, a dzisiaj na śniadanie zrobiłam Mu jajecznicę, do tego chleb z masłem i też zjadł
My mamy codziennie kaszkę o innym smaku, bo ja kupuję bez dodatków i dodaję owoce

Też jestem zdziwiona, że teraz już takie wyprzedaże, kiedyś były w lipcu, nie wiem, czy jeszcze będą

Miłej niedzieli

Sto lat dla Marysi i Antosia

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 11:38   #1415
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
A to aż tak protestuje?
sceny marketowe nie są mi obce
Najczęściej jak ją upominam żeby np nie zrywała kwiatków.Potrafi rżnąć się na plecy i dłuuuugo płakać, krzyczeć itp
A ja czekam aż się uspokoji.Czasem dłużej, czasem krócej to trwa, ale na głowę mi nie wejdzie.

Wczoraj robiła też sceny jak nie pozwalałam jej grzebać rękami w basenie.
Jak szybko biorę miskę z wodą psa żeby w niej nie grzebała.
Jak nie może wejść do łazienki, i mogłabym tak wymieniać...więc już w pore wyhamowuję jej zapędy (nerwus to ona jest zdecydowanie po mężu)

Jak chcę ją postawić ją na nogi to sprężynuje jak tygrysek i wije się jak dziki wąż (nie mylić z "mąż" )

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość

Ja tez uwielbiam czytac Kasi posty

ojej, nie wiedziałam że mam takie grono fanów
miło mi

Mała zasnęła mi we wózku w drodze ze sklepu.Przełożyłam ją do łóżeczka i śpi.A ja czekam aż się obudzi bo chcę sokowirówkę odpalić.Mam marchew i jabłko i będzie soczek

U mamy dziś pizza na obiad ale nie dla mnie
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 11:42   #1416
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Cześć

No
Kubuś wczoraj wieczorem też zjadł dość ładnie kaszkę i wcześniej na podwieczorek banana z truskawkami, a dzisiaj na śniadanie zrobiłam Mu jajecznicę, do tego chleb z masłem i też zjadł
My mamy codziennie kaszkę o innym smaku, bo ja kupuję bez dodatków i dodaję owoce

Też jestem zdziwiona, że teraz już takie wyprzedaże, kiedyś były w lipcu, nie wiem, czy jeszcze będą

Miłej niedzieli

Sto lat dla Marysi i Antosia
Wzajemnie

Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Najczęściej jak ją upominam żeby np nie zrywała kwiatków.Potrafi rżnąć się na plecy i dłuuuugo płakać, krzyczeć itp
A ja czekam aż się uspokoji.Czasem dłużej, czasem krócej to trwa, ale na głowę mi nie wejdzie.

Jak nie może wejść do łazienki, i mogłabym tak wymieniać...więc już w pore wyhamowuję jej zapędy (nerwus to ona jest zdecydowanie po mężu)

Jak chcę ją postawić ją na nogi to sprężynuje jak tygrysek i wije się jak dziki wąż (nie mylić z "mąż" )

ojej, nie wiedziałam że mam takie grono fanów
miło mi

Mała zasnęła mi we wózku w drodze ze sklepu.Przełożyłam ją do łóżeczka i śpi.A ja czekam aż się obudzi bo chcę sokowirówkę odpalić.Mam marchew i jabłko i będzie soczek

U mamy dziś pizza na obiad ale nie dla mnie

No tak, te nasz prawie (i nie tylko) roczniaki, potrafią już pokazać charakterek

pizza, zjadłabym...ale nie
Stary 2010-06-27, 11:44   #1417
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:

Serio? Taki nerwusek z Laurki?

H. MacLeod

.
Stary 2010-06-27, 12:07   #1418
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
kasiula, gronkowiec, jak to?

Cass jak z dietą? towrzyszysz mi, czy się poddałaś?

U Laurki też świeczki z nosa idą wczoraj chwilę grzebała w basenie jak woda się lała.Ani nie 10min i ledwo za nadgarstek zamoczyła, a już o 4 nad ranem słyszałam że jej coś furczy w nosie
Do tego jakby dołączyć wieczorny płacz i marudkanie to może ząb.U was po 8 i więcej to musimy was gonić.
Psiknęłam jej nasivinem, a w ciągu dnia calcium i cebion.Może uda mi się ją wyprowadzić ze smarków

Byłam dziś z małą w pracy. Zebrałam troszkę komplemencików...cóż...os tatni raz widzieli mnie niewiele po porodzie, to od tego czasu ze 20kg mi ubyło.
Zapomniałam się dziś zważyć, ale jutro też jest dzień.

Mała dość grzeczna była.
Jak dla mnie, bo dla nich urwis.
Cóż, co dziady mogą mieć za pojęcie o małych piszczących istotkach, które chcą się wszystkim bawić

Szef w dalszym ciągu przystaje na moją prośbę powrotu do pracy na chwilę z brzuszkiem
Któraś wie może na ile muszę wrócić by znów mieć 100% płatne?

Unholy, masz może gdzieś pod ręką w swoich zakładkach rajstopy do peeptoe? najlepiej modelujące 30DEN, opalone by mnie interesowały.
Muszę zbierać się powoli do kompletowania stroju bo tuż tuż spotkanie oko w oko z wielorybem (kuzynką )

Wróciłam położyć małą spać, mąż wyszedł z psem i jadę na rowerek zahaczając o siostrę.Wpadła do niej koleżanka z porodówki-ponad 3lata utrzymują kontakt.
Zadzwoniła że im się nudzi i wjechała z mega ekwipunkiem od picia po słodkie ciasta,owoce i chrupki dla dzieci.
Siora się złamała i wcinała(apropos, to siorka nas podczytuje )
Karola , za to ciasto truskawkowe.
Ja ci mówie "CIASTO - minuta w ustach, godzina w żołądku,całe życie w biodrach Twój wybór" A ty nic sobie z tego nie robisz

pa, do jutra
ciekawe czy szef się tak zachowuje z czystej życzliwości ?
masz szansę na powrót do niego do pracy?

gratuluję komplementów i życzę jeszcze (szczególnie w tej spódnicy ołówkowej )

Cytat:

Serio? Taki nerwusek z Laurki?
nie pisałam o tym, ale mój Tomasz też jest mega histerykiem wymarzony przypadek dla Superniani

jak chce wchodzić sobie na kraweżnik, albo na cokolwiek innego, a ja nie chcę się na to zgodzić, bo albo obawiam się o niego albo zwyczajnie mówię dość, bo wracamy do domu/idziemy dalej zamiast stać przez 30 min w jednym miejscu to moje dziecko wygina się w pałąk i kładzie się na ziemie z wrzaskiem

już nie raz sąsiedzi pytali mnie o co chodzi
w domu go normalnie zostawiam aż się wykrzyczy, ale jak leży na ulicy to na ręce i do domu niech krzyczy w swoich ścianach
aż boję się pomyśleć co będzie jak nie będę miała siły, zeby go wnosić do domu albo będziemy zbyt daleko od domu (sklep)
chyba go zostawię w tej pozycji leżącej
mam nadzieję, ze mu to przejdzie do tego czasu

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 12:12   #1419
agga19851985
Wtajemniczenie

Unholy ciuszki nowe i tylko nowe nie musisz mi wyszukiwać ubranek, tylko sprzedawcę dobrego poleć
Stary 2010-06-27, 12:57   #1420
katarzynka00
Zakorzenienie

Doskonale rozumiem p4w o czym piszesz.

Jak sobie coś ubzdura to nie ma bata, ale ja z tych "miętkich" nie jestem, więc się nie daje.Już teraz, co zaprocentuje w późniejszym czasie.
Też o tym wcześniej nie pisałam,bo jakoś przeszłam nad tym do porządku dziennego.Ale jak chcecie to każda scenę mogę wam opisywać
Może uda mi się nagrać film jak stoi pod drzwiami i domaga się wyjścia na dwór, a nawet taką scenę, bo ja wtedy spokojnie stoję i czekam i udaję że jej nie widzę.

Właśnie ryczy.Mąż do łazienki poszedł.A ona nie może i już ryk heh

p4w mój szef po prostu taki jest(mówie o szefie mojego działu,a nie o szefie wszystkich szefow).Taki bardzo ludzki.
Mam możliwość powrotu.Osoba na moim miejscu jest "na zastępstwo"
Jak tam jestem to za każdym razem pyta czy wracam, czy nasza umowa aktualna, dlatego jestem z nim szczera.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

soczek z sokowirówki dziecięciu smakował.Jeden i drugi.

Zaraz spadamy, więc do wieczorka moje drogie

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cass a brita to taki dzbanek z filtrem, który filtruje wodę nalaną z kranu i jest zdatna do picia.

Stary 2010-06-27, 14:32   #1421
agga19851985
Wtajemniczenie

hello??? gdzie jesteście???
Cekam i cekam na unholy a ona chyba spaceruje ze swoimi szkrabami
Stary 2010-06-27, 15:00   #1422
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
nie pisałam o tym, ale mój Tomasz też jest mega histerykiem wymarzony przypadek dla Superniani

jak chce wchodzić sobie na kraweżnik, albo na cokolwiek innego, a ja nie chcę się na to zgodzić, bo albo obawiam się o niego albo zwyczajnie mówię dość, bo wracamy do domu/idziemy dalej zamiast stać przez 30 min w jednym miejscu to moje dziecko wygina się w pałąk i kładzie się na ziemie z wrzaskiem

już nie raz sąsiedzi pytali mnie o co chodzi
w domu go normalnie zostawiam aż się wykrzyczy, ale jak leży na ulicy to na ręce i do domu niech krzyczy w swoich ścianach
aż boję się pomyśleć co będzie jak nie będę miała siły, zeby go wnosić do domu albo będziemy zbyt daleko od domu (sklep)
chyba go zostawię w tej pozycji leżącej
mam nadzieję, ze mu to przejdzie do tego czasu
Kuba też potrafi bardzo płakać, jak nie dostanie tego, co chce, ale tak się nie zachowuje (pewnie na razie )
Myślę, że to minie

H. MacLeod

.
Stary 2010-06-27, 15:15   #1423
UnholyOne
Ola-Unhola

Spacerowałam, a jakże. Plac zabaw itp

Agga, wklejam kilku:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=5683181

http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=17344332

http://www.allegro.pl/show_user_auct...72&gr_id=26467

http://www.allegro.pl/show_user_auct...05&gr_id=26467

to na razie tyle, bo idę drugie podawać
Stary 2010-06-27, 16:17   #1424
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Doskonale rozumiem p4w o czym piszesz.

Jak sobie coś ubzdura to nie ma bata, ale ja z tych "miętkich" nie jestem, więc się nie daje.Już teraz, co zaprocentuje w późniejszym czasie.
Też o tym wcześniej nie pisałam,bo jakoś przeszłam nad tym do porządku dziennego.Ale jak chcecie to każda scenę mogę wam opisywać
Może uda mi się nagrać film jak stoi pod drzwiami i domaga się wyjścia na dwór, a nawet taką scenę, bo ja wtedy spokojnie stoję i czekam i udaję że jej nie widzę.

Właśnie ryczy.Mąż do łazienki poszedł.A ona nie może i już ryk heh

p4w mój szef po prostu taki jest(mówie o szefie mojego działu,a nie o szefie wszystkich szefow).Taki bardzo ludzki.
Mam możliwość powrotu.Osoba na moim miejscu jest "na zastępstwo"
Jak tam jestem to za każdym razem pyta czy wracam, czy nasza umowa aktualna, dlatego jestem z nim szczera.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

soczek z sokowirówki dziecięciu smakował.Jeden i drugi.

Zaraz spadamy, więc do wieczorka moje drogie

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cass a brita to taki dzbanek z filtrem, który filtruje wodę nalaną z kranu i jest zdatna do picia.
to pozazdrościć takiego szefa

ja też mogłabym mnożyć takie "ataki" i naszą próbę sił
ja też nie poddaję się takiej histerii, bo krzywda mu się nie dzieje, a krzyczeć... ja też potrafię

Cytat:
Kuba też potrafi bardzo płakać, jak nie dostanie tego, co chce, ale tak się nie zachowuje (pewnie na razie )
Myślę, że to minie
mam nadzieję, ze moje zachowanie skutecznie wyplenią takie reakcje

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-06-27, 19:44   #1425
katarzynka00
Zakorzenienie

ładna pogoda i nikogo nie ma.Tylko 4posty oszalałyście?

odłożyłam małą spać i jestem wolna.Która się ze mną umówi ?

Przywiozłam od mamy całą blachę pizzy i tylko zapach mi pozostaje.
Na stole drożdżówki,ciasta,ciastka ,paluszki,soki,cole...nie ukrywam, że to duża pokusa, ale nic nie skubnęłam.
3skrzydła z grilla i trochę sałatki z fetą dla mnie było+woda mmmm

Dzieciaki jednak się kąpały.Starsze w basenie, maluchy w pontonie we wodzie nalanej pod prysznicem, więc miały dosłownie ciepłą zupę i ubaw po pachy

Mam tu pod rączką świeże fotki suczki to wam wrzucam .

Stary 2010-06-27, 20:00   #1426
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
ładna pogoda i nikogo nie ma.Tylko 4posty oszalałyście?

odłożyłam małą spać i jestem wolna.Która się ze mną umówi ?

Przywiozłam od mamy całą blachę pizzy i tylko zapach mi pozostaje.
Na stole drożdżówki,ciasta,ciastka ,paluszki,soki,cole...nie ukrywam, że to duża pokusa, ale nic nie skubnęłam.
3skrzydła z grilla i trochę sałatki z fetą dla mnie było+woda mmmm

Dzieciaki jednak się kąpały.Starsze w basenie, maluchy w pontonie we wodzie nalanej pod prysznicem, więc miały dosłownie ciepłą zupę i ubaw po pachy

Mam tu pod rączką świeże fotki suczki to wam wrzucam .
No pół dnia na dworze
Kolega do Bartka wpadł, więc wyszłam z nimi 2 razy na spacer, bo by oszaleli w domu, tylko grac by chcieli. Trochę na kocyku z lego przed domem posiedzieli, ale komary cięły i przed konsolą najchętniej by zasiedli...
Bartek kociokwiku dostawał, bo pierwszy raz kolega u niego był i sam nie wiedział jak okazać radość
A kolega, całkiem sympatyczny (chodzą razem do zerówki), ale takie tułacz. Już dawno samego go w sklepie widziałam, z autobusu go nikt nie odbiera, wszędzie chodzi, nikt go nie pilnuje. Tzn rodzie normalni, ale tacy uznający, ze już taki duży jest, ze może robić co chce. U nas siedział 4 godz. i nikt go nie szukał, a on tez nie wiedział gdzie rodzice są..No, ale nie mój problem. Ja Bartka samego nie puszczam i raczej jak będzie z kolegą na dworek szedł, to i ja z Antosiem z nimi

Kasiu, dumna jestem z Ciebie
A psinka jaka zgrabniutka i jaki ma dłuuugi jęzorek
Śliczna

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Aaa, ja Małego też juz położyłam, więc jestem wolna. Bartek po tak miłym dniu brzydko się odezwał, więc jestem obrażona. Dostanie tylko kolację i sio do wyrka...
A Malż też sobie nagrabił, więc oddaję się w Wasze ręce...tyle, ze tu pusto...:brzyda l:
Stary 2010-06-27, 20:11   #1427
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:

Kasiu, dumna jestem z Ciebie
A psinka jaka zgrabniutka i jaki ma dłuuugi jęzorek
Śliczna

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Aaa, ja Małego też juz położyłam, więc jestem wolna. Bartek po tak miłym dniu brzydko się odezwał, więc jestem obrażona. Dostanie tylko kolację i sio do wyrka...
A Malż też sobie nagrabił, więc oddaję się w Wasze ręce...tyle, ze tu pusto...:brzyda l:
dzięki
A to już zasługa męża.On nad jej formą i linią pracuję.Nawet jakiś dziwną metodę żywienia stosuję, ale nie moja broszka.Nie mogę we wszystkim się udzielać,niech ma coś na głowie.

No co za urwis
czesto mu się tak zdarza? przeżywa, że jesteś obrażona?

ja jestem ale tak kombinuję co by legnąc się przed tv i nic nie robić

Stary 2010-06-27, 20:22   #1428
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
dzięki
A to już zasługa męża.On nad jej formą i linią pracuję.Nawet jakiś dziwną metodę żywienia stosuję, ale nie moja broszka.Nie mogę we wszystkim się udzielać,niech ma coś na głowie.

No co za urwis
czesto mu się tak zdarza? przeżywa, że jesteś obrażona?

ja jestem ale tak kombinuję co by legnąc się przed tv i nic nie robić
Ostatnio coraz częściej, niestety
Mam nadzieję, że jak wyjedziemy nad morze, to troszkę się uspokoi. Odpocznie od szkoły, zrelaksuje się...
Mam taką cichą nadzieję...
Trochę przeżywa, pewnie zaraz z rysunkiem do mnie przyjdzie na przeprosiny ...

Ja też chyba zaraz legnę
Stary 2010-06-27, 20:56   #1429
p4w
Zakorzenienie

moje dziecko też już padło
byliśmy w lesie na rowerku, ale Tomuś wolał chodzić i uciekał nam jak mały urwis, znalazł dwie szyszki i tak je trzymał, ze nawet za rączkę się nie pozwolił wziąć

oczywiście się przewrócił i ma zdarte lekko kolano, ale cóż

w drodze do domu zajechaliśmy do rodziców zebrać owoce (Tomuś wcinał truskawki, porzeczki i borówki kamczackie prosto z krzaczka i aż się trząsł tak mu smakowało), do mojej mamy po ciasto z truskawkami i po pizze na obiadokolację

jestem więc objedzona

szkoda, ze nie wzięliśmy kamery ani aparatu - jakoś tak w pośpiechu się zebraliśmy i zapomniałam
ale mamy fotki Tomusia wcinającego truskawki z krzaczka u rodziców, więc jak następnym razem będziemy u teściów to zgramy sobie i wrzucę Wam

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-06-27, 21:17   #1430
gorgulek
Zakorzenienie

Cześć kochane

Jestem w końcu Dziękuję Wam za troskę Musiałam odpocząć i przegonić dołki

U nas ok Zuzka już prawie biega praktycznie już nie raczkuje, łobuzuje ile się da, ale jest przekochana i rozdaje buziaki nam ciągle Rano nie zdąży się przebudzić i już nas pięknie wita

Małż zaczął wakacje właśnie, narazie tego nie czuję ale mam nadzieję, że troszkę odpocznę. Planuję codziennie rano jeździć rowerkiem a co jeszcze to nie wiem ale wymyślę

Idę Was trochę poczytać

Antosiu! Sto lat! Rośnij duży i zdrowy
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 21:26   #1431
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
moje dziecko też już padło
byliśmy w lesie na rowerku, ale Tomuś wolał chodzić i uciekał nam jak mały urwis, znalazł dwie szyszki i tak je trzymał, ze nawet za rączkę się nie pozwolił wziąć

oczywiście się przewrócił i ma zdarte lekko kolano, ale cóż

w drodze do domu zajechaliśmy do rodziców zebrać owoce (Tomuś wcinał truskawki, porzeczki i borówki kamczackie prosto z krzaczka i aż się trząsł tak mu smakowało), do mojej mamy po ciasto z truskawkami i po pizze na obiadokolację

jestem więc objedzona

szkoda, ze nie wzięliśmy kamery ani aparatu - jakoś tak w pośpiechu się zebraliśmy i zapomniałam
ale mamy fotki Tomusia wcinającego truskawki z krzaczka u rodziców, więc jak następnym razem będziemy u teściów to zgramy sobie i wrzucę Wam
To fajny, udany dzionek mieliście
mmm, borówki. Zjadłabym

Czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Cześć kochane

U nas ok Zuzka już prawie biega praktycznie już nie raczkuje, łobuzuje ile się da, ale jest przekochana i rozdaje buziaki nam ciągle Rano nie zdąży się przebudzić i już nas pięknie wita

Małż zaczął wakacje właśnie, narazie tego nie czuję ale mam nadzieję, że troszkę odpocznę. Planuję codziennie rano jeździć rowerkiem a co jeszcze to nie wiem ale wymyślę

Idę Was trochę poczytać

Antosiu! Sto lat! Rośnij duży i zdrowy

No w końcu. Super, że jesteś Dostałas dzisiaj moją eskę, bo nie wiem, czy bramka dostarczyła poprawnie?
I mam nadzieję, ze dołki poszły już precz
Stary 2010-06-27, 21:31   #1432
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kochane

, dołki i my możemy pogonić

H. MacLeod

.
Stary 2010-06-27, 21:38   #1433
sylka79
Wtajemniczenie

Dużo zdróweczka i radości dla naszych małych solenizantów Marysi i Antosia.Buziaczki

za zdrówko wszystkich chorujących i zakatarzonych dzieciaczków

Kasiu śliczny jest Twój piesek

Dobrej nocy

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

gorgulku dobrze,że jesteś

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 21:51   #1434
Texasik
Rozeznanie

Czesc Dziewczyny !

My rowniez mielismy udany dzien . Bylismy u znajomych na grillu . Danielek grasowal w ogrodku , wiec po kapieli padl jak mucha . Znajomi maja 3 tygodniowego chlopca , takie malenstwo , normalnie mialam stracha wziasc Go na rece , a przeciez Daniel niedawno tez taki byl.

Moj skarb Daniel - 07.07.09

Texasik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 22:00   #1435
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
No w końcu. Super, że jesteś Dostałas dzisiaj moją eskę, bo nie wiem, czy bramka dostarczyła poprawnie?
I mam nadzieję, ze dołki poszły już precz

Nic nie dostałam niestety
Trochę je przegoniłam

Cytat:
, dołki i my możemy pogonić

to gońcie

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny !

My rowniez mielismy udany dzien . Bylismy u znajomych na grillu . Danielek grasowal w ogrodku , wiec po kapieli padl jak mucha . Znajomi maja 3 tygodniowego chlopca , takie malenstwo , normalnie mialam stracha wziasc Go na rece , a przeciez Daniel niedawno tez taki byl.
Ja kiedyś śmiałam się jak tak szybko można zapomnieć a teraz już sama nie pamiętam, że Zuzka taka maleńka była

Ps. Stęskniłam się
Stary 2010-06-27, 22:09   #1436
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Dużo zdróweczka i radości dla naszych małych solenizantów Marysi i Antosia.Buziaczki

za zdrówko wszystkich chorujących i zakatarzonych dzieciaczków

Kasiu śliczny jest Twój piesek

Dobrej nocy

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny !

Fajnie, ze dzień udany
Jak ten czas szybko leci, z jednej strony, jakby to było wczoraj, a to juz prawie rok

Cytat:

Nic nie dostałam niestety
Trochę je przegoniłam

to gońcie

Ja kiedyś śmiałam się jak tak szybko można zapomnieć a teraz już sama nie pamiętam, że Zuzka taka maleńka była

Ps. Stęskniłam się
Tak myślałam, ze za długi wpisałam w bramce, choć pokazało, ze wysłane pomyślnie

My też

Idę legnąć przed tv. Buziaki, dobrej nocki
Stary 2010-06-27, 22:09   #1437
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej mamuski
widze ze milo spedzilyscie dzionek-my tez

dzisiaj mala miala 2 drzemki bo na spacerku a w wozku to zawsze usnie -jakby byla w domu to nie ma mowy
leci jej ciagle z noska, ciekawe jak jutro bedzie

Gorgulku witaj

jeszcze zdaze Sto lat dla malych solenizantow

pocwiczylam na orbim i ide na balkon potowarzyszyc malzowi

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 22:20   #1438
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak myślałam, ze za długi wpisałam w bramce, choć pokazało, ze wysłane pomyślnie

My też
To napisz jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Gorgulku witaj

Idę już spać, dobranoc
Stary 2010-06-27, 22:22   #1439
p4w
Zakorzenienie

gorgulku, witaj

kilka fotek z dzisiejszego spaceru
jedna fotka nieostra, bo musiałam ganiać za moim Smerfikiem, a zdjęcia robiliśmy tylko telefonem

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-06-27 o 22:25
Stary 2010-06-27, 22:49   #1440
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
to gońcie
(...)
Ps. Stęskniłam się
Sio!

I jak?

My też

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
jedna fotka nieostra, bo musiałam ganiać za moim Smerfikiem, a zdjęcia robiliśmy tylko telefonem
Ale Tominek już sobie chodzi
I jaką ma fajną Mamusię

Idę

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Ale Tominek już sobie chodzi
I jaką ma fajną Mamusię

Idę

H. MacLeod

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości