|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jest Róźik - lać ich ciepłym moczem! ![]() Mnie nie pozostaje nic innego jak nadrabiać te moje 166 cm siłą charakteru
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Pixie na równi Shaylee 1 i Breena 1,5 (mieszanka 1 i 2)
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Paszcza Recyma to nie kazdemu dano siegnac mego mikrobiustu.Cytat:
No ale rzygac mi sie czasem chce bo ilez mozna... |
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Z Lumiere uwielbiam formułę Luminesse. Najbardziej pasuje mi Light Warm albo Fair Warm.
Uwielbiam ich pigmenty do oczu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to se ostatnio odpierniczyłam koturny na 13 cm obcasie i się mało w nich nie zabiję (środek ciężkości i wysokość używanych sprzętów mi się przesunęły )Sałać, dzisiaj niuchałam zapach Demeter o wdzięcznej nazwie Funeral Home
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-27 o 21:31 |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam poginam zawsze w cichobiegach - nawet do pracy. Obcasy nie dla mnie, choć czasem zazdraszczam
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mialam rozowy korektor z Pixie ale nie bylam zadowowolona z ostatecznego efektu-minimalna ilosc az bardzo rozjasnia skore Bedac na zewnatrz skora wygladala chorobliwie blado-tak jakby korektor przebil podklad....Mam jeszcze probke zoltego i jutro go wyprobuje. Obcasy fajna rzecz bez wzgledu na wzrost
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do pracy popylam w różnych takich 2-4 cm ![]() Ale niski wzrost ma swoje zalety - ja akurat lecę na wyższych od siebie ![]() Idę się kąpać i zaraz padam na wyrko, bom zmęczona
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapach znam - za bardzo kwiatuchowaty, jak dla mnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1602 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a moje zębiszcza siedzą twardo ![]() bry byłaś nad morzem, to teraz zapraszamy na Kaszuby Cytat:
![]() no ba, te znad jezior też ![]() cześć Sałata . Jezioro faktycznie mamy piękne zrobię lepsze zdięcia, obiecuję i nie będę już się pchała w kadr![]() znowu komplementy , kochana o minerałch niestety nie pogadamyCytat:
![]() a ja chyba nigdy nie usłyszałm komentarza na temat swojego wzrostu
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-27 o 21:50 |
||||
|
|
|
#1603 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kolorówki nawet nie próbuję ogarnąć... ![]() To też się niestety zgadza ![]() Wymęczyły mnie skutecznie, nawet na piwo nie mam siły się zebrać. A pod oknem siedli mi chlopcy z gitarą i śpiewają Stare Dobre Małżeństwo, szanty i polskie szlagiery Można iść w niedzielę do knajpy z dziurą w spodniach? ![]() Moje ulubione jeansy właśnie dość konkretnie pękły sobie nad kolanem. W sumie dziura niczego sobie, ale czy do butów na obcasie to już będzie przesada?
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez nosze pomimo tego ale wolalabym nosic bez tych 'atrakcji'. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Dziurawe, poprzecieranie spodnie...Moja kumpela nosi takie konkretnie podarte do szpil i wyglada... fajnie ![]() Ale ona ma taki dosysc odwazny styl. |
||
|
|
|
#1605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szara Róża:
Z pixie na 1 miejscy jest Breena 1 na bladziocha i Breena 2 teraz. A Shaylee 1 jest moim 2 kolorkiem. I serio serio się nie podlizuję. Na wątku z pixie jest gdzieś moja relacja z testów. Cytat:
Cytat:
Na lekkie opalenia Light Almond i Perfect. Z Lucy Light (blado) i cream (latem). Korektor Pixie mnie dobrze kryje ale ja na zóltka zawsze nakładam jeszcze bezowy. Do brazerów Lumiere jeszcze nie doszłam ale róz Poppy i Sugarberry to moi faworyci.
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Super, mamy ten sam koloryt
|
||
|
|
|
#1607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
do usług
![]() Cytat:
normalnie kółko wzajemnego leczenia ubzduranych kompleksów i wzmacniania pewności siebie tu mamy Cytat:
Cytat:
![]() ale już w tego lata przypomniałam sobie, jak się w szpilach biega (w tamtych byłam już na imprezie - nigdy się tak szybko nie nauczysz lub nie przyzwyczaisz do wysokich obcasów, jak tańcząc po pijaku w zatłoczonym klubie Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To juz mniej wiecej wiem w co celowac mniej wiecej bo u mnie na bladziocha byl dobry Perfect a z Lucy mam probki wiec musze je obejrzec ![]() Polecam roz Violaceus-choc nie wiem czy lubisz fioletowe tony i brazer Ambrosia
|
|
#1609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kto poza Tobą będzie wiedział, że ona świeża![]() Cytat:
, innego wyjścia nie widzę![]() Cytat:
no proszę Cię bardzo, kto by zwracał na to uwagęprzecież to oni mają problem
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-27 o 22:10 |
|||
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Maja102:
No fakt "tylko" 11 A a'propos butów dodających centymetrów to dziś z Kamena i Justyna nawiedziłyśmy sklep w którym było takich do wyboru do koloru i niektóre moim zdaniem obłędne. Cytat:
EDIT: Ja juz zmykam sie myć i spać. Dobrej nocy wszystkim
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-27 o 22:17 |
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nikt mi nie podskoczy
|
||
|
|
|
#1613 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak takiemu jednemu się nie spodoba, to niech mnie bierze jutro na zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakby na to nie patrzeć ![]() Cytat:
I jeszcze t-shirty zakładaliśmy na lewą stronę - nie pamiętam z jakiego powodu
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze sie im przyjrzec bo zdjecia wygladaja bardzo zachecajaco
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Fajne są, chociaż z Fresh Roses trzeba ostrożnie i tak "kropeleczkę na czubeczku" , bo inaczej masakra
|
|
|
|
|
#1616 | |||
|
BAN stały
|
Ani mi się waż!
W przeciwnym razie nigdy nie dobiję do 300 znajomych, moje notowania lecą na łeb, na szyję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Odstąpisz mi troche crack'u? --- Widzę, że temat zszedł na malowidła, tynki i inne tapety Napiłbym się "czegoś"
|
|||
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli kolor jest mocno napigmentowany?
|
#1618 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Były duchowny i takie cuda wianki wyprawia! Wstyd i Gomoria ![]() Cytat:
, ale jak umerdam świeżą partię stafu, to dam znać ![]() Cytat:
Powiedziałabym, że średnio napigmentowany
|
||||
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Nk. usunęłam wszystkie dane poza obowiazkowymi 1/3 zdjęć W ogóle zaczyman miec tego internetu dosyć. Nie wiem czy nie zrezygnuje z allegro. Zostane chyba tylko na wizażu i Nk.
|
|
#1620 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Tez wolę pić, niż tapetować. ![]() A swoją drogą, nie ma człowieka czas jakiś, a tu TAAAAKIE powroty. Sałać, Eenax, Hexxana! A ja jak zawsze wpadam, jak po ogień. Miałam takie przeżycia w ten weekend, ze prawie zeszłam na zawał. Ale miło tez było. Widziałam reklamę Euroconu wreszcie (jeszcze bez tekstu cholera, bo się koord grzebie z wysyłaniem) i powiem wam, jako czarodziejka w szalejących płomieniach jestem piękna. ![]() Znacie "Stars in black?
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-06-27 o 23:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Oba wyglądają na mnie super. Bejge naturalniej ale Golden daje taki sloneczny efekt. Latem w odcieniu Light, zima z odcieniu Fair.

Bedac na zewnatrz skora wygladala chorobliwie blado-tak jakby korektor przebil podklad....

i serio to czuje 

W przeciwnym razie nigdy nie dobiję do 300 znajomych, moje notowania lecą na łeb, na szyję
Wstyd i Gomoria