|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Asiuuuula, piękna kolekcja, gratuluję!
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;20266267]Moja kolekcja jest bardzo skromna, ale co tam.
Acqua di Gio 100ml Attitude Armaniego 50ml XY Bossa 60ml Dark Blue Bossa 75ml (pozostały tylko opary).[/QUOTE] Lucho, gratuluję zapachowej kolekcji ![]() [QUOTE=Asiuuuuula;20283741]Jeszcze co prawda nie wszystko do mnie doleciało ale dziś korzystając z wolnej chwili obfociłam flaszki, oto mój zbiorek .Asiuuuuula, kolekcja przepiękna Łączy nas flakonikowo i odlewkowo kilka zapachów Ale z chęcią zaopiekowałabym się Twoimi wszystkimi Alienami, Addictem i jeszcze Dunem ![]() Zapewne aktualizacja będzie równie emocjonująca dottoressa, gratuluję po raz drugi pachnącego zbiorku ![]() Twoja Dolce Vita wygląda nadzwyczaj dostojnie nad Chanel N°5 ![]() Również o takiej marzę |
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Guerlain Lover
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;20266267]Moja kolekcja jest bardzo skromna, ale co tam.
Acqua di Gio 100ml Attitude Armaniego 50ml XY Bossa 60ml Dark Blue Bossa 75ml (pozostały tylko opary).[/QUOTE] Gratulacje zazdroszczę Acqua di Gio... prezpiękny zapach Cytat:
Asiuuuuula, powaliłaś mnie przepiękne słodziaki![]() No i moje ukochane Flowerbombki... pieknie ![]() |
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizuję
Kolejno: 1)odlewki/próbki i miniaturki 2)zielono (na ciepłe dni lata): - Aqua Allegoria Laurier-Réglisse - Aqua Allegoria Anisia Bella - L'Artisan Jatamansi - Demeter Sushi - Yves Rocher Nature PH 3)drzewno - przyprawowe: - Yves Rocher Cedre Bleu - Yves Rocher Neonatura Cocon x3 - Yves Rocher Ode au Reve - Donna Karan Essence Wenge - Zara Ambar - Maison Berdoues Santal Opoponax - Demeter Mahogany - Etro Heliotrope 4)cynamonowe: - Nina Ricci Delice d`Epices - Aqua Allegoria Winter Delice x2 - Yves Rocher Nature Millenaire x2 - Givenchy Organza Indecence + mini - Demeter Cinnamon Bun - Demeter Mulled Cider - Comptoir Sud Pacifique Vanille Cannelle 5)herbaciane: - L'Artisan Tea For Two - Bvlgari Au The Blanc zestaw - Bvlgari Au The Rouge - CB I Hate Perfume Cedarwood Tea (marne resztki,ale nie mogłam się powstrzymać )6)kadzidlane: - Olivier Durbano Rock Crystal - Etro Messe de Minuit - Christian Lacroix Tumulte PH - L'Artisan Dzongkha - Donna Karan Black Cashmere x2 + krem - Donna Karan Essence Labdanum - Demeter Bonfire - Missoni Uomo - Demeter Holy Smoke x2 - Yves Saint Laurent NUedp Tyle Kilku flaszek nie ma na zdjęciach (zapomniane,lub na wylocie całkowitym )
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-12-06 o 11:56 |
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Figgaro
Co prawda większości zapachów nie znam , ale patrząc na klasyfikację, to Twoja kolekcja jest bardzo spójnaŁączy nas bardzo niewiele a w zasadzie nic, bo: - Yves Rocher Cedre Bleu -mam próbkę ![]() - Yves Rocher Neonatura Cocon x3 - miałam, poleciało w świat - Aqua Allegoria Winter Delice x2 - miałam odlewkę - Yves Rocher Nature Millenaire x2 - miałam kilka flakonów (szkoda, że to było w czasie przeszłym) - Givenchy Organza Indecence + mini -miałam i pusciłam w świat niedawno - L'Artisan Tea For Two- miałam odlewkę - Donna Karan Black Cashmere x2 + krem- miałam i puściłam w swiat |
|
|
|
#2018 |
|
Guerlain Lover
|
Gratuluję pięknej aktualizacji
Tyle cudownościU mnie również dużo się pozmieniało... ostatnia aktualizacja była na początku stycznia
|
|
|
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
Figarro piękna kolekcja
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zazdroszczę zapasu Nature Millenaire i Winter Delice .
|
|
|
|
|
#2021 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
i czekamy na Twoje zdjęcia Cytat:
Witam więc,życząc mile spędzonego czasu na perfumach i spełnienia wszystkich perfumowych marzeń Edit: Cytat:
No,no dużo wspólnego widzę ![]() Dziękuję A NM mam mniej niż ostatnio,pozbyłam się otwartych flaszek,zapach nieco mi się przejadł.Zostawiłam zafoliowane flaszki,które otworzę dopiero jak mnie najdzie ponownie ochota na pachnienie.
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-06-27 o 20:33 |
||||
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi się zdaje, że w takim razie zrobię sobie listę zapachów do poznania - na podstawie Twojej kolekcji |
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Wspaniały zbiór!
A z podziwem na herbacianą rodzinę - też chciałabym znaleźć i pokochać jakąś herbatę...Gratuluję
|
#2026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dużo flaszek nas łączy ![]() Możliwe,że gust podobny ![]() Cytat:
Cedre Bleu mam jeszcze jedną flaszkę (jedyna flaszka,którą mam zostawioną w pracy ) a i na dniach będę zamawiać kolejny flakonik Cedr to u mnie podstawa i jeszcze żel Pięknej herbatki i Tobie Kasiu życzę Cytat:
jak to????![]() Dziękuję
|
|
#2027 | ||
|
Zakorzenienie
|
a chociażby Jatamansi albo Heliotrope,albo Allegrorii albo Zary, ale wiem co lubisz ,co się podoba to wiem też, że na pewno są ładne
![]() ![]() jeno jednego nie kumam....Dżonkhi...bo ja kiedyś miałam odlewczynę i nic nie czułam no ni w ząb...
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toż Dzongkha,to jeden z najbardziej ogoniastych i intensywnych zapachów jakie poznałam To była Dzongkha??? Oj pachnie,pachnie i to jak
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Figarro, jakie piękne u Ciebie porządki
![]() No i nie sposób wspomnieć o wspólnym uwielbieniu dla Winter Delice. ![]() Gratuluję przepięknej kolekcji, a część bym Ci cichcem podebrała. Na pewno się domyślasz co Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
never say no to panda
|
było
jest chciałabym podkraść Cytat:
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj czekałam na tą aktualizację, czekałam
![]() Pomałpuję Cbr i zaznaczę na kolorowo podobieństwa i różnice: mam (we flaszkach albo odlewkach) miałam nie znam i chciałabym poznać zazdraszczam okrutnie Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się domyślam Chyba nawet topnieje mój zapał do wymiany,bo zaczyna znowu ciągnąć mnie w stronę,wiadomej flaszeczki ![]() Dziękuję Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
#2033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wbrew dosc odmiennym zapachowym gustom, znalazlam sporo wspolnego: Kashmina, Cocon, L LL, Kenzo Amour LP, Teorema, Slon, Prada, Nina D d'E, Sensuous Slicznie i kobieco, podziwiam Swietne lupy, gratuluje serdecznie ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;20266267]Moja kolekcja jest bardzo skromna, ale co tam. Acqua di Gio 100ml Attitude Armaniego 50ml XY Bossa 60ml Dark Blue Bossa 75ml (pozostały tylko opary).[/QUOTE] Poczatki sa zwykle skromne , ale pozniej to juz leci z gorki ![]() Gratuluje zbiorku, bardzo lubie Attitude Cytat:
![]() Ale mamy tez pare flaszek wspolnych ![]() OI, Theo, Sensuous, Alien Likierowy, Nina Ricci D d'E, L LL, EdM, COS, Kashmina, Cinema, Cocon.... Kiedys mialam NM, Liberte, Glow after Dark (to byl moj najwiekszy perfumeryjny koszmar , polecial szybko do mamy ) Gratuluje pieknej kolekcji ![]() Cytat:
Zostawilam to, co nas laczy a z radoscia przygarnelabym: Wenge, Labdanum i troche NM dla przypomnienia.... Gratuluje
|
|||
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Aliena likierowego porwałam się w ciemno dzięki Tobie i nie żałuję, bo bardzo go lubię . Dla mnie największym koszmarem perfumeryjnym jest 24 Faubourg .
|
|
|
|
|
#2035 |
|
spin doctor
|
Asiuuuula, jak chyba większość nie mogłam się doczekać zdjęc Twojej kolekcji
-wspaniała, cudowna, szczególnie zdjęcie szaneli ) Niektórych zapachów nie znam, ale domyślam się, że są piękne. Super kolekcjaFigarro-oprócz OI praktycznie nie znam żadnego z Twoich zapachów , ale domyślam się, że muszą być niezwykłe. Świetne zdjęcia, aż chce się wsadzić rękę w monitor i testować...
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2010-06-29 o 12:29 |
|
|
|
#2036 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jednym słowem pięknie i bardzo w moim guście Zzazdroszczę kremu BC i Dzonghki, którego jeszcze nie poznałam. |
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Sesja zakończona, wracam więc do wizażowej rzeczywistości
![]() Dottoresso mogę śmiało powiedzieć: moja ty zapachowa siostro! Na prawdę Gratuluję Asiu każda z nas tu czekała na Twoją kolekcję Piknie tam u Ciebie i tak jak u Dottoressy bardzo blisko memu sercu
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy możemy sie spodziewać Twojej? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuuuuula, Wielkie Gratulacje
wspaniałej, pięknej kolekcji!!!Miałam to szczęście zobaczyć ją na żywo No, może nie wszystkie flaszki, lecz i tak zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Super!Figarro, Gratuluję ślicznej kolekcji
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

.

zazdroszczę Acqua di Gio... prezpiękny zapach 
)

no ni w ząb...
Toż Dzongkha,to jeden z najbardziej ogoniastych i intensywnych zapachów jakie poznałam
)

No, może nie wszystkie flaszki, lecz i tak zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Super!