|
|
#1621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() Rozterko, a czemu chcesz zrezygnować z allegro? ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Buzial ![]() Cytat:
Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-27 o 23:03 |
||||
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Na Facebooku zalozylam konto z ciekawosci
ale przyznam,ze wcale sie nie wkrecilam i jakos zapomnialam o tym,ze mam tam konto...Nasza Klasa tez specjalnie mnie nie pociagala az do momentu kiedy szukalam kontaktu z kims i musialam zalozyc konto-ale nie mam tam zdjec i min.informacji o sobie. Rozterko a co sie dzieje z Allegro? Sabbath ![]() Zainspirowalas mnie,wiesz o tym? ![]() Cytat:
bede musiala przyjrzec sie im przy najblizszej okazji.Mnie najbardziej przerazil Game Show z EDM jednak po oswojeniu koloru stwierdzam,ze jest bardzo trafiony.
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie wkurza mnie wszystko i najchetniej wyjechałabym w Bieszczady albo na Roztocze. Tak zwana cywilizacja mnie zaczyna dokuczać.
|
|
#1624 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
ale lubię je pindrzyc, smarować kremem, pazurki odżywką, żeby były błyszczące, tylko mocno kolorowych lakierów unikam, żeby nie przyciągały wzroku bardziej niż to konieczne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś zakładaliśmy psom aparaty na zęby
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez lubie miziac paluszki i pazurki-lakiery z reguly stonowane bo mimo wszystko pozniej i tak potrzeba korekty ![]()
|
|
#1628 | |||
|
BAN stały
|
No ale co ja poradzę, żem swą drogę i prawdę i życie w szołbiznesie dla dorosłych odkrył?
Zamierzam włożyć w to całe swe serce i parę innych części ciała Cytat:
Cytat:
A kogóż to me piękne oczęta widzą?! Cytat:
Ani mi się waż! ![]() Hola, hola! Nie tyle wątków w jednym poście, zgubiłem się już przy siódmym! --- Spadam pod prysznic (dziś w końcu ostatnia niedziela miesiąca) |
|||
|
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja EDM powiedziałam gudbaj - nie wiem co oni tam sypią, ale uczula mnie toto jak diabli Podejrzewałam lauroyl lysine, ale on w Lauress'ie też jest, a nic złego mi się nie dzieje. Ki diabeł... ![]() Cytat:
, mnie też wszystko pernamentnie wkurza ![]() W celu?Branoc |
||
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Skasowałam właśnie moje konto na n-k
Teraz idę modyfikować Fejsboka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1631 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a TY myślisz ze co śpiewamy w aucie jak wracamy z "odwózki" ![]() Cytat:
|
|
|
#1632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie polazłam do Ciebie żeby wyczaić Gryxa a tam :myk; konto usunięte i teraz nie znajdęno jeszcze nie zległam...piję jeszcze....
|
|
#1633 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Pimkolę taki układ, że moje zdjęcie nie są moje i potencjalnie portal może sobie ich użyć jak chce
![]() Wiem, że na Fejsie jest to samo, ale tam mam takie "nieszkodliwe" zdjęcia a portal ten traktuję jak czystą rozrywkę i odskocznię
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, cieszę się, że Cię dziś spotkałam, na żywo wyglądasz jeszcze lepiej, niż na zdjęciach, mam nadzieję, że nie wgapiałam się w Ciebie za bardzo?
![]() A! Powiedziałam, że napiszę, jak wyglądał mój powrót w Insense Tauera od Ciebie. "Ale powąchaj, nie zawiedziesz się". Wbił mi więc nos w szyję, najpierw z obawą, potem śmiało się zaciągnął i powiedział "Oooo! Nie ma dryndusa! Świetny zapach, taki ciemny, niby mroczny, a klarowny. Pięknie skomponowany." (jutro może trzasnę się Cardinalem?) I naprawdę rzadko się zdarza, żeby się ode mnie wypachnionej nie odwracał z odrazą i jęknięciem. Tak mi się miło zrobiło, że chyba obok staroci skompletuję jakieś "nie- dryndusy". Symboliczny początek już mam- Funeral Home wspomniany! Dostałam z komentarzem "a weź go ode mnie"- wymieniłam za zasikane majciochy ![]() Sabb, czemu zostałaś outsiderką ? Co się ciekawego dzieje- życie zżera?
|
#1638 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przydałoby Ci się za karę ostre pałowanie ( )Cytat:
![]() Cytat:
Obiecuję dogłębnie przemyśleć sprawę Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1640 | ||
|
|
Cytat:
W celu korekcji tyłozgryzu Cytat:
![]() Ja Cię mam w znajomych?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kiedy zobaczymy? Cytat:
) Poza tym u mnie się pracuje na Facebooku, więc wszyscy muszą mieć obowiązkowo konta Idę spać ![]() branoc |
|||
|
|
|
#1643 |
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, szybka jesteś
![]() Ja zaraz też. Branoc Ale to dla zdrowia, czy urody?
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam na papierocha
i idę spać, albo pooglądam jeszcze Paco bezsenność mnie wykończy
|
|
#1646 |
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
nie myj się
Mycie skraca życie, skóra się wyciera i człowiek umiera![]() ja nic kasować nie muszę , bo nic nie zakładałamCytat:
kolorowych snów
|
|
|
#1648 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jak to? ja nic takiego nie wyczytałam w regulaminie moze niedokładnie czytałam
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1650 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Sałacik. Ja też. ![]() ![]() Mówisz o przypływie aktywności pisarskiej? ![]() Jam jest. http://www.youtube.com/watch?v=KNkRNJUKaQ8 Własnie Staszek robi nam tę reklamę. Cytat:
A poza tym by6łam na Dniach fantastyki we Wrocku przez Weekend. No i Mundial jest - też nie w kij dmuchał. ![]() Jak tylko się ukaże. Będzie na You Tube.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Wstyd i Gomoria 
, ale jak umerdam świeżą partię stafu, to dam znać
Nie tyle wątków w jednym poście, zgubiłem się już przy siódmym!
Podejrzewałam lauroyl lysine, ale on w Lauress'ie też jest, a nic złego mi się nie dzieje. Ki diabeł... 
, mnie też wszystko pernamentnie wkurza 
I dlaczego nie mam Ciebie w znajomych?!
)

moze niedokładnie czytałam