|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpierw są zajęte, a potem gadają jak najęte :) - wirtualnych przyjaciółek cz.
Ja to mam dzisiaj zapał
Od rana wkówam o pomiarach drogowych, a w między czasie robie po jednym rysunku, może do rana dam radę ![]() ![]() I dobrze, nie dziękuj Ale od razu daj znać jak poszło!Cytat:
![]() Cytat:
Od dokładnie Mnie to go wiecznie mało. Koniecznie. A Ty miałaś do mnie do Krakowa wpadać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 17. Najgorzej to będzie znaleźć idealną sukienkę ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Trzymaaaaaj Tylko mocno
Edytowane przez czarnulkax Czas edycji: 2010-06-26 o 14:50 |
|||
|
|
|
|
#752 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpierw są zajęte, a potem gadają jak najęte :) - wirtualnych przyjaciółek cz.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Ulala ja tam jeszcze nic nie wygralam Cytat:
Cytat:
gdzie mi slub w glowie![]() Cytat:
![]() zobacz ile chetnych
|
|||||
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie ![]() Zaraz wrzuce i makijarz jakie moze? ![]() nie jestes sama ![]() Wole przyjechac niz wpadac Odwiedze odwiedze masz to jak w banku ![]() Cytat:
A zaczelas szukac? ![]() No chyba ze do NASZEGO sklepu zajrzysz? <ale mi sie przypomnialo >A wiecei UW TŻ odp zeby przyniosl zaswiadczenie kiedy ma obrone i srednia z 2 lat i moze cos wyjdzie jest szansa Załącznik 3213943 Załącznik 3213944 Załącznik 3213945 Załącznik 3213946 |
||
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#756 |
|
Konto usunięte
|
tagogirl Dziadki na ognisko nie pozwolą, twierdzą, że nie wolno. bo zaraz sąsiad z działki wezwie policję czy straż
czarnulkax To jak dorwę te spodnie (tylko kasę muszę znaleźć) to będę kombinować z bluzkami z ćwiekami ![]() madlen345 Gratuluję szczęściara z Ciebie tyle rzeczy wyrgać![]() wwweeerka Śliczne włoski i makijaż. A gdzie to się wybierasz, bo niedoczytałam ![]() |
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20282032]
wwweeerka Śliczne włoski i makijaż. A gdzie to się wybierasz, bo niedoczytałam ![]() na wesele ale tak mi sie nie chce isc ze hoho |
|
|
|
|
#758 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ano dużo, dużo czasu
Tylko kiedy to potem odespać? ![]() A ile musisz tych praktyk robić? I kiedy? W wakacje? No może, może Choć w sobotę to już na pewno planuję jakieś długie spanie ![]() Ale Ty swojego będziesz miała całe wakacje blisko ![]() Hahahaha no tak, tak, lepiej nie wpadaj Przyjeżdżaj! ![]() No ja czekam i czekam, tylko coś doczekać się nie mogę ![]() Cytat:
Bo ona jest taki jaśniuteńki różowy ![]() Nieeeeee! Dopiero z jakiś tydzień temu (no może troszkę więcej), TŻ mi powiedział o tym weselu. A na szukanie na razie za bardzo czasu nie miałam Po sesji trzeba będzie się za czymś rozejrzeć.Musimy go najpierw otworzyć ![]() Cytat:
Ale Ty będziesz ślicznie wyglądać Zresztą jak zawsze A zrób takie zdjęcie całości, w sukience i by było widać makijaż i fryzurkę razem ![]() A nad morze to już w szczególności ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Dlaczego Ci się nie chce?
|
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20282032]
madlen345 Gratuluję szczęściara z Ciebie tyle rzeczy wyrgać [/QUOTE]ahh dziekuje jakies mialam szczescie takie jednorazowe ;P chociaz moze powinnam zagrac w totka ![]() Cytat:
![]() Ja pare razy , ale to takie drobiazgi ![]() W sumie nie jeszcze ;P jeszcze poczekac ![]() No ba ![]() Bede o Was pamietac ![]() Cytat:
![]() Sie robi ![]()
|
||
|
|
|
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#762 |
|
Konto usunięte
|
weźcie mi streśćcie co się działo jak mnie nie było bo mi się nadrabiać nie chce
![]() ładna fryzura i makijaż wwweeerka
|
|
|
|
|
#763 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20285318]weźcie mi streśćcie co się działo jak mnie nie było bo mi się nadrabiać nie chce
![]() [/QUOTE] Ja Ci tego nie streszczę, bo sobie na wycieczkę z rodziną jadę ![]()
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ojj ale sie wczoraj u mnie dzialooo....Bylam na imprezie bo kolezanka sie obronila i to 2x mgr wiec taki balet byl ze glowka mnie teraz boli a przy okazji tyle znajomych spotkalam ze hohoh i sie dowiedzialam ze napewno bede miala ta prace Wiec teraz tylko ustalenie grafiku i cacy Pozniej mamy jechac z dziewczynami nad jezioro sie troche poopalac ![]() Co tam u Was kochane ? |
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dla odmiany piszu, piszu ;P
|
|
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie wróciłam z domu, bo załatwiałam dowód i prawo jazdy (w końcu na nowe nazwisko
I siedzę sama w domu, bo mężulek dopiero jutro wraca, bo załatwia coś z autem... A ja musiałam dzisiaj wrócić, więc spędzę samotny wieczór |
|
|
|
|
#767 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kelpie Dalej piszesz?? ![]() Danaeee84 To fajnie, że masz film z wesela, biedna A ja wczoraj byłam na wycieczce i było świetnie ![]() |
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Karolka gdzie byliście?
![]() Dzisiejszy ustny zaliczony ![]() A teraz siadam dalej, byle do środy! W najgorszym wypadku do czwartku
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20312936]
Kelpie Dalej piszesz?? ![]() [/QUOTE] Tak...dzisiaj to już normalnie mam takie przyspieszenie...byle tylko skończyć... Bo dzisiaj do 21 i jutro między 10 - 21 mogę pisać... Tak niewiele mi zostało...muszę zdążyć...muszę! Wczoraj zaczęłam też pisać wstęp i zakończenie...o masakra...ja nie wiedziałam, że to idzie tak ciężko... Ma któraś może jakąś radę jak się za to zabrać
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gratuluję zaliczenia ![]() Kelpie Na pewno zdążysz dobra to ja nie jestem w pisaniu wypracowań, ani w podobnych badziewiach, więc nie pomogę za bardzo |
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20318847]W Katowicach i Chorzowie
![]() Gratuluję zaliczenia ![]() [/QUOTE] A w jakiś konkretnych miejscach? Do Chorzowa to zwykle wszyscy jeżdżą do parku Dziękuję ![]() Dziewczyny nawet sobie nie wyobrażacie, jak mi się nie chce! Nie mam totalnie mocy już na siedzenie nad ksiązkami
|
|
#772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;20282179]Ja to bym chętnie na jakieś wesele poszła, ale na razie żadne wesele się nie szykuję:/ Baw się dobrze
[/QUOTE]a dziekuje bylo nawet nawet ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- z tym moze byc problem ![]() ile h to nie wiem ![]() Mozna w wakacje ale ja wole w roku akademickim jeden dzien w tygodniu a potem caly maj. Cytat:
![]() no niby blisko a daleko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie u mnie byla ale i tak sie do niej nie zastosowalam ![]() No to po sesji bedzie szał zakupowy ![]() własnie własnie ![]() No zobaczymy jutro bo dzisiaj pojechal do płocka. Cytat:
![]() Łooo za pozno przeczytalam a i z wesela nie mam takiego zdjecia łoj ale bym sobie pojechala nad to morze nooo ![]() bo nie lubie wesel u TŻ rodziny chodz to byli nasi znajomi to jego cala rodzina byla i dlatego |
||||
|
|
|
|
#773 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to teraz ju nie czekam tylko GRATULUJE ![]() ![]() My to zapamietamy ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20285318] ładna fryzura i makijaż wwweeerka [/QUOTE]Dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
i jak opalona na czekoladke? ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Ja to bym chciala zobaczyc w całej okazałosci jak wygladaliscie na ślubie. ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Żadnej ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
moze spacer pomoze? |
|||||||
|
|
|
|
#774 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ciężko by o to troche było, bo jak zajęcia praktycznie 4 dni w tygodniu były, to kiedy te praktyki robić? (w moim przypadku to było 5, więc totalnie odpada ) Więc trzeba ten miesiąc wakacji poświęcić niestety. Możliwe że nie Choć ja mam tak, że jak wstawać nigdzie nie muszę, to mi się jakoś spać nie chce ![]() Jak to? No ja mam nadzieję ![]() Cytat:
Ależ by to było dla mnie straszne gdybym miała jeszcze ograniczone kolory sukienek, szczególnie że przy jej wyborze nie brałam w ogóle pod uwagę kolorów typu czarny, granatowy czy bordo. I dlatego się wyróżniałam Bo byłam jedna w sukience innej kolorystycznie niż te 3 kolory. Jeszcze w brązach się zdarzały.Cytat:
To kiedy się pakujemy i jedziemy? ![]() A mój TŻ ma w ten weekend wyścigi w Sopocie. Ależ mu zazdroszczę Gdyby nie praktyki w poniedziałek, bym mu się schowała w bagażniku ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ![]() Jak wyjdę na spacer, to zejdzie mi ze 2-3 godziny i dopiero będzie mi sie trudno zebrać
|
|
|
#775 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tym roku nie jedziesz na zadna kolenie? i jakie plany na reszte wakacji? Cytat:
![]() bo ja bym chciala miec go przy sobie a nie ![]() Cytat:
ale byl tez te kolory co Ty wymienilas chodz zdarzyl sie chlopak w niebieksim garniturze a dziewczyna w bialej sukience.No wiadomo zawsze jedyna i nie powtarzalna Cytat:
![]() jak piszesz o tych wyscigach to coraz bardziej mam ochote na przejazdzke z nim ![]() niezbyt przepadam za tesciami i z wzajemnoscia ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo cały lipiec jestem na praktykach, zostaje sierpień, bo wrzesień to jeszcze załatwianie spraw uczelnianych typu wpisy, i nie wiem, czy coś nie zostanie do zaliczenia A kiedyś muszę odpocząć ![]() Jadę na tydzień w góry. Sama nie wierzę w to co mówię, bo ja i góry? A potem to w sumie nie wiem jeszcze. A Ty jakie masz plany? ![]() To i tak lepiej jak my Przecież ja umre z tęsknoty ![]() Cytat:
No ja właśnie nie chciałam wyglądać jak wszyscy ![]() Cytat:
![]() To wiesz - kierunek Kraków ![]() ![]() Szkoda w sumie. Ja sie boję poznania rodziców TŻ Wolałabym się jednak z nimi polubić ![]() Dokładnie
|
|
|
#777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze ze Ty w ogole znajdziesz czas na odpoczynek ![]() Az sie musialas cofnac jak czytalam bo myslalam ze to pomyłka ![]() Ty i gory? a z jakas paczka czy z TŻ? u mnie plany to.... brak planow ![]() ja moze nie bede umierac ![]() ale pewnie jak pojdzie na UW to bede go widziec raz na miesiac tyle ze bedzie tylko 100km od domu wiec moge go odwiedzic czasem ![]() I sie wyrozniala bo byla jako jedyna ![]() No wiadomo ![]() z pakowaniem to mi zejdzie ![]() Cytat:
kochana napewno sie polubisz![]() a duzo jeszcze Ci zostalo? |
||
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko napisać, że norma na dzień dzisiejszy wyrobiona z pisaniem...
A do zamknięcia biblioteki o 21 to jeszcze troszkę czasu, więc coś mi się uda jeszcze zrobić... |
|
|
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio byłam w górach parę lat temu Z TŻ i z koleżanką i jej chłopakiem ![]() Cytat:
Ale biała to jak na wesele, tak bez sensu ![]() Wiem, dlatego już teraz możesz zacząć obmyślać co weźmiesz ![]() Dobrze by było Da się, da ![]() Tylko wszystkie przyrządy do pomiaru przyspieszeń i prędkości z opisami, zasadą działania i takie tam
|
|
|
#780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja ostatnio ![]() tak tak o roku akademickim ale za to jak sie wyrozniala wsrod czarnych ogolnie ciemnych ![]() czyli liste mam robic ![]() Bedzie a nie ![]() Eeee nie wierze ![]() Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

Od rana wkówam o pomiarach drogowych, a w między czasie robie po jednym rysunku, może do rana dam radę 
Ale od razu daj znać jak poszło!

Mnie to go wiecznie mało. 

moj TZ ciagle ma egzaminy i do konca lipca niestety ma egzaminy bo u nich nie ma czegos takiego jak sesja ;/ tylko co jakis czas maja egzaminy, praktyki ehhh