Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-28, 13:42   #1711
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Wiesz co Dzidzia... ja też mam kompleksy, gorsze dni, czuję się brzydka i gruba, ale nie potrafię sobie pozwolić na zaniedbanie.

Nie mów mi, że między piersiami masz pępek...
A ja jakoś nie mam potrzeby się porządnie ubrać, uczesać kiedy jestem w domu. Jakoś tak po prostu. Męczy mnie to i po prostu odpuszczam.

A co do pępka, to aż sprawdziłam.
Brakuje mi jakieś 10-12cm.
Moje piersi zaczęły rosnąć podczas dojrzewania bardzo szybko i są bardzo ciężkie. Odkąd pamiętam to wiszą sutkami do ziemi. Nigdy nie "sterczały". Cała pierś wisi od "pod piersią", tak, jakby mi ktoś za te suty ciężarki przywiesił .
Wygląda to mniej więcej tak, jak u tej Pani po lewej. Tyle, że rozmiar jest duuuużo większy
http://www.lineacorporis.pl/upload_d...astred2aX3.jpg

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:42   #1712
agravka
Wtajemniczenie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

kasiu-jak dobrze ze jestes!!!
hd-sliczne wszystkie, ale chyba ta ostatnia najbardziej mi sie podoba!
ciekawe czy olakola wysle nam fotoi kiedy
wiecie co? boje sie ze moja mala mi sie nie spodoba tak od razu po porodzie... ginka jak robila ostatnio usg to mowi ze strasznie pomarszczona od wod jest...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:45   #1713
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
kasiu-jak dobrze ze jestes!!!
hd-sliczne wszystkie, ale chyba ta ostatnia najbardziej mi sie podoba!
ciekawe czy olakola wysle nam fotoi kiedy
wiecie co? boje sie ze moja mala mi sie nie spodoba tak od razu po porodzie... ginka jak robila ostatnio usg to mowi ze strasznie pomarszczona od wod jest...
Wydaje mi sie ze to zupelne uczucie niz jak patrzysz na cudze dzieci....przekonasz sie ze nie oderwiesz od niej zwroku
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:47   #1714
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Dziewczyny miałam jeszcze coś pytać... o wasze spanie. Ja od kilku dni mam straszny problem z biodrami... niedługo śpię na każdym z boków, często je zmieniam, a i tak czuje, że mam tak obolałe biodra, że to coś okropnego. Ciężko mi się wyspać, bo często się budzę, biodra bolą jakbym co najmniej 2 dni leżała na jednym boku... Też tak macie?
Basiu kiedyś pisałam, ze mam taki problem, strasznie męczący jest ten ból bo na wznak spać nie mogę bo nie wygodnie mi jest a na boku dokucza własnie ten ból bioder.
Siala_Bala za wziytę i zaraz nam tu melduj co gin powiedział

Cytat:
UWAGA!!!

SMS OD OLIKOLI:

"DZISIAJ OK 11 PIERWSZY OKRZYK WYDAŁ KUBUŚ. 3740g 56cm 10 PUNKTÓW,
gratulacje klask i:

itakasia ładnie to tak ciężarne martwić no ale najważniejsze, że wszystko wporządku.

A ja się pospałam prawie 3 godz., taka się słaba jakaś zrobiłam, bo katar mi przeszedł ale teraz mam ból gardła i mnie to strasznie jakoś normalnie osłabiło, nic mi sie nie chciało robić powyłańczałam tel., gg i poszłam z pieskiem w kimono, a teraz jestem taka jakaś niedo..je...., a jeszcze M nas obudził bo dzwonił 6 x a tu tel. wyłączony i nie wiedział co się dzieje i przyjechał z pracy na kontrolę, trochę mi się zebrało. A teraz piję herbatkę z modem i cytryną.
hd - śliczne tuniczki

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-06-28 o 13:49
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:49   #1715
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Hd bardzo ladne te tuniczki. Dlugo na nie czekalas?
Schabowego sama bym dzis zjadla.
1,5 tygodnia
dziekuje

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

dziękuję dziewczyny

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość
świetne tuniczki- sukieneczki)) i -NIE WYGLĄDASZ NA TAK ZAAWANSOWANĄ CIĄŻĘ)
zmachałam się tym przebieraniem to najlepszy dowód mojego zaawansowania ciążowego

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:49   #1716
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny... jak macie takie wycieki to noście stanik i wkładki laktacyjne.
Jakby mi coś ciekło to tak właśnie bym robiła. Ja nie mam wycieków ale w staniku chodzę codziennie- grawitacja nie śpi.
Ja juz kupilam i nosze wkladki, ale wkurzaja mnie ze trzeba poprawiac i wylaza ze stanika
Cytat:
UWAGA!!!
SMS OD OLIKOLI:

"DZISIAJ OK 11 PIERWSZY OKRZYK WYDAŁ KUBUŚ. 3740g 56cm 10 PUNKTÓW, ZDROWY I ŚLICZNY TERAZ ŚPI. JA JESZCZE NÓG NIE CZUJĘ, JEST DOBRZE. OLA"

Gratrulacje!!!!!
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Dziewczyny miałam jeszcze coś pytać... o wasze spanie. Ja od kilku dni mam straszny problem z biodrami... niedługo śpię na każdym z boków, często je zmieniam, a i tak czuje, że mam tak obolałe biodra, że to coś okropnego. Ciężko mi się wyspać, bo często się budzę, biodra bolą jakbym co najmniej 2 dni leżała na jednym boku... Też tak macie?

Na szczęście ból pachwin trochę popuścił... ale np dzisiaj byłam z Łucją na spacerze, blisko domu... i ledwo co chodzę, męczę się jak mały dzik, poza tym brzuch mnie trochę ciągnie, no i co najgorsze ucisk na pęcherz... dzisiaj jest masakryczny. W dodatku mała tak się wierci i kopie, że aż boli
Mam to samo z biodrami, w nocy ciagle sie przekrecam z boku na bok a jak wstaje do toalety (3-5 razy w nocy) to boli mnie krzyz
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
dobra, dobra - namówiłyście mnie i zrobiłam sobie sesję zdjęciową
Oto wyniki:
Załącznik 3218119Załącznik 3218120

Załącznik 3218121Załącznik 3218122

Załącznik 3218123

Zapomniałam o jednej sukience ale to może następnym razem
Przy okazji - 35 tc, +13 kg, 110cm w pasie
Najbardziej podoba mi sie ta ostatnia
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
jestem kochana, i nie bylo moja intencja was martwic, az mi glupio, obiecuje poprawe

w zeszlym tygodniu mialam wizyte, Zosia wazyla 2400, tetno na ktg idealne. jeszcze 2-3 tyg i osiagnie wage swoich siostr i moze sie rodzic
Tez sie zastanawialam gdzie sie podziewasz, dobrze ze wrocilas

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-06-28 o 13:51
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:50   #1717
itakasia
Zakorzenienie

agravka

a o dzidzie sie nie martw, moja Agatka jak sie urodzila to byla bardzo obsypana krostkami, po jakims czasie zeszly. obiektywnie patrzac wiedzialam ze wyglada srednio ale dla mnie byla najpiekniejsza i najkochansza. nie kazda dzidzia jest gladka i piekniutka po porodzie ale dla rodzicow to oczko w glowie, czasem sie zdarza ze glowka sie odksztalca i potrzebuje chwile na dojscie do siebie, czasem sie robia male krwiaczki pod skora i tez schodza z czasem, ale uwierz mi ze to bez znaczenia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 13:51   #1718
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

jeszcze M nas obudził bo dzwonił 6 x a tu tel. wyłączony i nie wiedział co się dzieje i przyjechał z pracy na kontrolę, trochę mi się zebrało. A teraz piję herbatkę z modem i cytryną.
A moj tez ostanio przyjechal, bo nie odbieralam telefonu

Stary 2010-06-28, 13:51   #1719
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
Jaka miła nowina kolejny bąbelek na świecie
olakola
gratulacje
farminka współczuję sytuacji z mężem, tylko w depresję nam nie wpadnij i może to nie głupi pomysł żebyś go zostawiła samego z małą na kilka godzin niech zobaczy jak to jest. Szczerze mówiąc to ja tez się boję jak to będzie wyglądał u mnie, bo na razie mój M cały czas mówi, że będzie pomagał itd, ale nie wiadomo co z tego wyniknie.
My wczoraj byliśmy cały dzień nad jeziorkiem ze znajomymi przyjechałam padnięta i nie potrafię was nadrobić, szalone mamuśki. Miło czas spędzić na świeżym powietrzu, rozpalić grilla, tylko strasznie mnie już męczą takie wypady, ale w domu też nie chcę cały czas siedzieć.
Najgorsze jest to, że znowu zapowiadają upały chyba zde...chnę.
I fotka z wczoraj, dopiero na zdjęciach widzę jaka wielka się zrobiłam 32tc5d
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:52   #1720
Xawmeli
Rozeznanie

olakola--GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!
hd--tuniki suuuuuuper,.............. ale mnie się ten schabowy bardziej podoba
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:01   #1721
papeteria
Zakorzenienie

lilka ślicznie wyglądasz wogóle ładne zdjęcie

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 14:02   #1722
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
agravka

a o dzidzie sie nie martw, moja Agatka jak sie urodzila to byla bardzo obsypana krostkami, po jakims czasie zeszly. obiektywnie patrzac wiedzialam ze wyglada srednio ale dla mnie byla najpiekniejsza i najkochansza. nie kazda dzidzia jest gladka i piekniutka po porodzie ale dla rodzicow to oczko w glowie, czasem sie zdarza ze glowka sie odksztalca i potrzebuje chwile na dojscie do siebie, czasem sie robia male krwiaczki pod skora i tez schodza z czasem, ale uwierz mi ze to bez znaczenia
powiem Ci ze mnie pocieszylas... niby tak sie mowi, ze swoje dziecko uznaje sie za najpiekniejsze na swiecie, ale mialam watpliwosci, ktore powoli znikaja dziekuje

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
hd--tuniki suuuuuuper,.............. ale mnie się ten schabowy bardziej podoba
hahaha
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:04   #1723
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
hd--tuniki suuuuuuper,..............ale mnie się ten schabowy bardziej podoba
: hahaha:

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość

I fotka z wczoraj, dopiero na zdjęciach widzę jaka wielka się zrobiłam 32tc5d
daj spokój...jaka wielka??
Masz spore piersi ale to akurat bardzo pasuje

Stary 2010-06-28, 14:06   #1724
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A moj tez ostanio przyjechal, bo nie odbieralam telefonu
jacy oni troskliwi

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
My wczoraj byliśmy cały dzień nad jeziorkiem ze znajomymi przyjechałam padnięta i nie potrafię was nadrobić, szalone mamuśki. Miło czas spędzić na świeżym powietrzu, rozpalić grilla, tylko strasznie mnie już męczą takie wypady, ale w domu też nie chcę cały czas siedzieć.
jak ja ci zazdroszczę tych wypadów na jeziorko u nas wsumie jest gdzie ale M cały czas zapracowany właściewie a jak już w niedielę w odmu to wtedy co innego jest na głowie. Ślicznie wyglądasz.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:09   #1725
karolcia228
Zakorzenienie

Lilka - ślicznie wygladasz

Ja dzis tez musze foto zrobic, poprosze TZ
Za godzine wroci to podjedziemy po jakies owocki bo mam ochotke
Zjadlabym jakis serniczek na zimno

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 14:14   #1726
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
A ja jakoś nie mam potrzeby się porządnie ubrać, uczesać kiedy jestem w domu. Jakoś tak po prostu. Męczy mnie to i po prostu odpuszczam.

A co do pępka, to aż sprawdziłam.
Brakuje mi jakieś 10-12cm.
Moje piersi zaczęły rosnąć podczas dojrzewania bardzo szybko i są bardzo ciężkie. Odkąd pamiętam to wiszą sutkami do ziemi. Nigdy nie "sterczały". Cała pierś wisi od "pod piersią", tak, jakby mi ktoś za te suty ciężarki przywiesił .
Wygląda to mniej więcej tak, jak u tej Pani po lewej. Tyle, że rozmiar jest duuuużo większy
http://www.lineacorporis.pl/upload_d...astred2aX3.jpg
To tym bardziej powinnaś nosić stanik żeby nie było gorzej.
Jesteś młoda- nie możesz się tak zapuścić.

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja juz kupilam i nosze wkladki, ale wkurzaja mnie ze trzeba poprawiac i wylaza ze stanika
A to nie masz takich przyklejanych?
Ja kupiłam takie przyklejane z belli.
Stary 2010-06-28, 14:20   #1727
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
To tym bardziej powinnaś nosić stanik żeby nie było gorzej.
Jesteś młoda- nie możesz się tak zapuścić.
Bez przesady.
Taka moja uroda. Nic na to nie poradzę. Gorzej nie będzie. Tak jest od wielu wielu lat i w zasadzie poza rozmiarem piersi (teraz w ciąży i jak chudnę dietowo) to nic się nie zmienia.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-28, 14:22   #1728
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

A to nie masz takich przyklejanych?
Ja kupiłam takie przyklejane z belli.
Nie wiedzialam ze sa, kupie takie

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:28   #1729
wiolek1
Zadomowienie

vette o wybacz zapomniałam i pomyliło mi się bo jednak to nie bajka takie kupowała a z tym klinem to poczytaj jeszcze bo ja też planowałam kupić ale zrezygnowałam bo dużo opini przeczytałam, że może więcej zaszkodzić niż pomóc i dopóki ortopeda ( chyba ?) nie da wskazań to lepiej na płasko albo podnieść materac a nie tą poduszkę

farminka mam nadzieję, że tż zmieni swoją postawe. ja wiem już teraz, że nie mam co liczyć na przebieranie czy nocne wstawania tżta chyba, że jakiś cud się stanie w co wątpie. ale na pewno obciąże go kąpielą

jusdan olej teściów szkoda się przez nich stresować !! dobrze, że wy macie takie same zdanie w tej kwestii a oni to sobie mogą piep...rzyć !!!

anuszka nie dziwne, że się wkurzyłaś ja to chyba też sama bym poszła po to łóżeczko co to ma być, że ktoś ma decydować w ważnych dla ciebie sprawach

siala ja mam bardzo podobnie do ciebie i jak mój tż tak olewczo podchodzi do czegoś to mnie szlak trafia ale widze, że ty to umiesz z humorkiem do tego podejść ale franca to ja też jestem
dawaj znać co po wizycie

Cytat:
Ale mi się skrajności śnią ostatnio. I coraz większe mam obawy, że kopniaki nóżkami w szyjkę są bardziej niebezpieczne, niż napieranie główką .
a dlaczego to może być niebezpieczne ?

Cytat:
Wiolek co tam z wynikami?
no byłam i dostałam wypis ze szpitala. z posiewu z moczu nic nie wyszło a z posiewu z pochwy wyszła jakaś bakteria. więc gin mi dał Amoksiklav i tylo. Ja się go pytam czy to paciorkowiec to zrobił jakąś minę i powiedział : bakteria. więc nie wiem czy nie chciał mi powiedzieć, że to paciorkowiec czy poprostu jakaś inna bakteria wyszła. a na wypisie nie ma tych wyników :/ . a z zastojem w nerce to powiedział, że normalne i tyle. No nic mam za tydzien wizytę u niego to będe się pytać znowu. ciekawe czy 2 raz będe mieć robiony posiew żeby sprawdzić czy już tej bakterii nie ma

olakola GRATULACJE !!!! a wogóle to nie taki malutki synek skoro praktycznie 15 dni przed terminem

hd fajne sukienki mi się najbardziej podoba pierwsza i ostatnia

itakasia nie strasz więcej

agravka nie martw się na pewno będzie dla ciebie piękna córeczka. a ja jak leżałam to byłam na oddziale i widziałam 3 dzieciaczki w ciągu 12 godzin po porodzie ( 2SN i 1 CC) i się zdziwiłam, że takie śliczne są myślałam, że dopiero po jakimś czasie dzieci zaczynają wyglądac a tamte były takie śliczniutkie

Lilka ślicznie
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 14:30   #1730
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA!!!
SMS OD OLIKOLI:

"DZISIAJ OK 11 PIERWSZY OKRZYK WYDAŁ KUBUŚ. 3740g 56cm 10 PUNKTÓW, ZDROWY I ŚLICZNY TERAZ ŚPI. JA JESZCZE NÓG NIE CZUJĘ, JEST DOBRZE. OLA"
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! wracaj szybko do siebie

mnie Damian wyciagnal do sklepu i 5 stron do nadrabiania ale chyba nie dam rady. zle sie czuje wszystko mnie boli. jakies male skurcze mialam dzisiaj ale juz przeszly.

itakasia dobrze ze sie odezwalas
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:33   #1731
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Bez przesady.
Taka moja uroda. Nic na to nie poradzę. Gorzej nie będzie. Tak jest od wielu wielu lat i w zasadzie poza rozmiarem piersi (teraz w ciąży i jak chudnę dietowo) to nic się nie zmienia.
a ja mam całe życie miseczke B -C i w ciąży 5 cm mi urosły i faktycznie mi opadły ;/ też mam tak sutki do dołu a wcześniej miałam bardziej sterczące.
ale faktem jest, że nie nosze stanika w domu, przed ciążą też pierwsze co po przyjściu do domu to właśnie ściągałam biustonosz. jakoś tak luźniej się czuje i mimo, że już widze że opadły to nie umiem się zmusić i kropa
Stary 2010-06-28, 14:37   #1732
itakasia
Zakorzenienie

a ja sobie nie wyobrazam chodzic bez stanika
wiolek
dobrze ze masz kuracje, to przepedzisz bakterie
farminka
wspolczuje. nie wiem co doradzic. ja bym chyba zastosowala terapie szokowa skoro rozmowa nie pomaga. zostaw go na dluzszy czas z Lenka w weekend. jesli sie nie zgodzi to zastosuj fortel, jakas pilna wizyta u lekarza itp.
Stary 2010-06-28, 14:40   #1733
hd2005
Zakorzenienie

Byłam na spacerze z psiną
Piękna pogoda, nie za duszno .... Mmmmmm...super

Stary 2010-06-28, 14:40   #1734
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Nie wiedzialam ze sa, kupie takie
Nie wiem czy to się sprawdza, ale jeśli jest możliwość przyklejenia to trzeba ją wypróbować.
Stary 2010-06-28, 14:46   #1735
vette
Zadomowienie

Cytat:
brakuje mi tylko laktatora, w przyszlym tygodniu bedzie zstrzyk gotowki to zamawiam
fajne byly te dzidkowe zakupy, bede tesknic

a z laktatorem bedziemy obie walczyc

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
a z tym klinem to poczytaj jeszcze bo ja też planowałam kupić ale zrezygnowałam bo dużo opini przeczytałam, że może więcej zaszkodzić niż pomóc i dopóki ortopeda ( chyba ?) nie da wskazań to lepiej na płasko albo podnieść materac a nie tą poduszkę
a widzisz! nie czytalam nic na ten temat, dobrze, ze mi mowisz

Cytat:
a ja mam całe życie miseczke B -C i w ciąży 5 cm mi urosły i faktycznie mi opadły ;/ też mam tak sutki do dołu a wcześniej miałam bardziej sterczące.
ale faktem jest, że nie nosze stanika w domu, przed ciążą też pierwsze co po przyjściu do domu to właśnie ściągałam biustonosz. jakoś tak luźniej się czuje i mimo, że już widze że opadły to nie umiem się zmusić i kropa
mnie mozna dwa razy w ciagu dnia bez stanika zaobserwowac, w nocy i o swicie zaraz po przebudzeniu
Nie wyobrazam sobie w ciagu dnia latac bez niego, czuje sie wtedy jakbym byla naga/zaniedbana/wyuzdana/przesadzona * niepotrzebne skreslic

I nie chodzi tu o kompleksy ... raczej wygode, moze tez pewnosc siebie
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:49   #1736
wiolek1
Zadomowienie

a właśnie na wypisie z badania usg mi pisze :
łożysko w dnie G-2 to jest 2 stopień dojrzałości ? tak z ciekawości pytam jeśli któraś wie
Stary 2010-06-28, 14:50   #1737
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego to może być niebezpieczne ?
...........
no byłam i dostałam wypis ze szpitala. z posiewu z moczu nic nie wyszło a z posiewu z pochwy wyszła jakaś bakteria. więc gin mi dał Amoksiklav i tylo. Ja się go pytam czy to paciorkowiec to zrobił jakąś minę i powiedział : bakteria. więc nie wiem czy nie chciał mi powiedzieć, że to paciorkowiec czy poprostu jakaś inna bakteria wyszła. a na wypisie nie ma tych wyników :/ . a z zastojem w nerce to powiedział, że normalne i tyle. No nic mam za tydzien wizytę u niego to będe się pytać znowu. ciekawe czy 2 raz będe mieć robiony posiew żeby sprawdzić czy już tej bakterii nie ma
Nie wiem czy może być niebezpieczne. Tylko tak to sobie wyobrażam .

A co do szpitala- może nie chciał Ci powiedzieć co to za bakteria, bo to jedna z tych, którymi można się w szpitalach zarazić. Burak.
Powinien Ci posiew powtórzyć moim zdaniem. Bo na oślep, to sobie można gdybać.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-28, 14:51   #1738
kashha
Zadomowienie

Aaaaaa Dziewczynki!! Właśnie był u mnie listonosz
Przyniósł Wojtusiowy album... chciałam powiedzieć, że fotki no może w 50% oddają jego urok!! Jest piękny!! Wygląda niesamowicie, nie mogę się na niego napatrzyć
Jeszcze raz wyrazy ogromnego uznania dla talentu Hani!!

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:51   #1739
Linka24
Wtajemniczenie

ola k11 dziękuje za zaproszenie na nk ależ masz prześliczne fotki ślubne!!!! Hheheh ty miałaś +30 a ja -15

Laski a co to za podglądanie? nawet nie wiem która to która!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:52   #1740
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
2 na 2? Chodzi o płeć? Przecież chłopaczków już mamy trójkę?Czy o CC?
Faktycznie jednego gentlemana ominęłam
Cytat:
vette, marta, papeteria, basienka
nie chcialam was martwic, nie sadzilam ze tyle czasu minelo od ostatniego posta
poprzedni tydzien byl intensywny bo zakonczenie roku szkolnego i przedszkolnego, rowniez na zajeciach dodatkowych dziewczyn, ciagle je gdzie wozilam. mialam wizyte u gina, robilam badania, zaczelam chodzic na ktg, w piatek i sobote jak juz kiedys pisalam zabralam sie za mega porzadki u dziewczyn w pokoju, przeorganizowalismy sypialnie pod katem Zosi, przykleilismy naklejki z motylkami a dzis zaczelam pranie ubranek, bo rok szkolny sie skonczyl i czas sie bylo za to zabrac. a do tego wszystkiego od piatku Marysia ma angine, dostala duomox ale chyba bedzie za slaby, czekam i obserwuje, jesli jutro bedzie tak samo to do lekarza po inny lek. a mialam ten tydzien siedziec u rodzicow. mam jednak nadzieje ze bedzie poprawa i od jutra bede sie relaksowac w ogrodku
No jesteś!!!! Twoja nieobecność wprowadziła panikę.

HD super tuniczki. Moja faworytka to ta ostatnia.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości