Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-28, 13:49   #1951
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha po takim glucie to trzeba scierac tynki moze kiedys sobie zedrzecie za 15 lat
hahha za 15 lat to ja mam nadzieje ze ktos inny sobie bedzie tam tynki zdzieral

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Marta a malowaliście całkiem nowym wałkiem??? Bo jak tak to najpierw trzeba było go porządnie w mydle wyprać , potem wypłukać i sparzyć wrzątkiem.
Zrobiliście tak przed malowaniem???
Czasem wydaje się , że coś jak nie wychodzi to wina farby a czasem okazuje się , że trzeba coś innego przygotować ja o tym wcześniej nie wiedziałam dopiero jak mi na ścianie zaczęły takie pierdoły wychodzić i zapytałam brata to mi powiedział z tym przygotowaniu wałka.
hmm szczerze? hahaha nie ma pojecia tzn mielismy walki ale na bank jakies kupowal.. nie wiem czy je moczyl (pewnie nie)
dzieki za rade powiem u dzis - tzn zapytam zeby sie z ciekawosci dowiedziec a takie "gabkowe" wlaki tez sie moczy? bo jeden mielismy taki miekki i nim sie zle robilo czy cos.. ale mozliwe ze nim kladl pierwszy kolor.. bo na bank drugi kladl takim gabkowym i szlo super.. (oba chyba byly kupywane bo te co od taty wzielismy to chyba cos nie poszlo... hmm zrezta ja sie nie znam )
wiec mozesz miec racje... ale patrz wtedy skoro ta sama farba ten sam walek to by na wszystkich 4 scianach bylo brzydko a 2 byly ok.. a plamy tylko w niektorych miejscach ja 2 pozostalych..

czarna magia dla mnie
Stary 2010-06-28, 13:53   #1952
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Marta nam 3 ściany pokryło super a 4, ostatnią też prześwity były, ale ta ściana była zawilgocona i mój tato mówił że to przez to że ona mokra była.

idę myć stolik taki z krzesełkami od razu, na wczasy i grilla takiego małego w walizce pakujemy się powoli i jutro w nocy wyruszamy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:58   #1953
*Agatek*
Zakorzenienie

Anika222- piszą na różnych stronkach, że max 2 dni tam można przebyc, bo póżniej się już robi nudno... a na jeden dzień wystarcza żeby obejrzec wszystko Może coś w tym jest... Bo ja chciałam na 3 noce

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:22   #1954
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Anika222- piszą na różnych stronkach, że max 2 dni tam można przebyc, bo póżniej się już robi nudno... a na jeden dzień wystarcza żeby obejrzec wszystko Może coś w tym jest... Bo ja chciałam na 3 noce

no widzisz mysmy chcieli wyjechac w nocy zeby byc tam rano cały dzien tam byc i na noc wracac ale nie wiem czy to ma sens bo wiesz jak to jest po podróży...

chyba znow w lipcu pojedziemy do tatralandii na weekend

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 14:28   #1955
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

aaaa fryjerka... wiec kiedy ? bo chyba nie doczytalam
jutro A bo miałam kłopot by się ze swoją fryzjerką skontaktować, a ona nie pracuje już tam gdzie zawsze chodziłam. No ale już wszystko załatwione i się cieszę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 15:07   #1956
agus87
Zakorzenienie

kurcze wszyscy o tej wyspie w berlinie
my chyba tez sie tam wybierzemy
ale chyba dopiero po obronie
Stary 2010-06-28, 15:17   #1957
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laseczki jade do mamy

małżowin montuje mamie nowiuśką kuchnię

ciekawe jak im to wyjdzie

nei moge sie doczekac efektu bedzie dębowo- seledynowo

efekt jest taki ze napisałam w klubiku

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-06-28 o 15:43
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 16:14   #1958
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
no... kwiatuszku życzę bezbolesnego rozwiązania , ach i trzymam kciuki

a wczoraj pojechaliśmy na grilla , ale tylko w trójkę ja Dominik i Tż , nad wodę , wzieliśmy grilla , wędki było super sami z synkiem, spokojnie , zjedliśmy poprzytulaliśmy cudnie było , a potem w domku tż tylko za mną latał jak piesek i się przymilał aż w końcu nie wytrzymałam ja bo już nie dawałam rady , lubię czasami mu tak robić , że jak on chce to ja odmawiam specjalnie żeby zobaczyć co będzie robić, a potem poszliśmy ze znajomymi na ogródki na piwko i jak przyszliśmy do domku znowu super dzień wczoraj
a dzisiaj wstał nakarmił Dominika a przytulił się mocno do mnie
Dziękuję za kciuki i cieszę się, że tak dobrze Wam się układa oby już tak zostało

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Jejku z jednej strony zazdroszczę Ci już tego rozwiązania , że to tak niedługo... a z drugiej strony boje się , że sobie nie poradzę z opieką nad takim maleństwem.
Porodu się nie boje raczej jestem ciekawa jak to jest, jak to się zaczyna i odbywa... ale ze mnie głupol co???
Wiesz ja mam dokładnie tak samo. Boję się, ale jednak chcę zobaczyć jak to jest Ciekawośc i strach zarazem
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 16:57   #1959
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dzien dobry

Musze was nadrobic ale bedzie ciezko , bo jest tego troche.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 16:59   #1960
Daysy85
Zakorzenienie

Marta te z włoskami się pierze i sparza.
A może jak gruntowaliście ściany jakimś cudem ominęliście pewne miejsca???

Zawiozłam kota do weta i zostawiłam ją tam na kroplówce, miała robione zdjęcie
RTG i jak po nią pojadę koło 19 to zobaczymy co z tym zdjęciem.
Podejrzewam , że dopiero teraz będzie wiadomo co i jak.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 17:18   #1961
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
prosze was dzisiaj o wizazowe kciuki.... tylko trzymajcie mocno
trzymam

Cytat:

A ja dzisiaj w radiu slyszalam co powiedzial komorowski o in vitro. co zreszta popieram. Bo bylo o tym czy on jako katolik, czy jego sumienie godzi sie na in vitro. In powiedzial prosto. Ze jemu in vitro nie jest potrzebne bo ma juz piatke dzieci. Ale nie zamierza odbierac parom, ktore nie moga miec dzieci mozliwosci ich posiadania, i że kazdy katolik ma swoje sumienie i zgodnie z nim, skorzysta lub zrezygnuje z in vitro.
.
zgadzam sie z jego slowami w 100% wczoraj bylam na imprezie gdzie dziewczyna wlasnie dzieki in vitro urodzila slicznych bliznakow .. i nikt mi nie powie ze to jest zle .. bo radosci w jej oczach nie zastapi nic .. a wiem ze bardzo dlugo sie starali miec dziecko

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Rosi wklejam moją rosiczkę jestem ciekawa co z tych pąków wyrośnie. Rosiczka mamy i tesciowej nie ma tego.
kawal besti

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Wracam po weekendzie do rzeczywistości...było CUDOWNIE !!! Nagrywanie klipu - super zabawa, poczułam się jak aktorka...hehe. Koncert udany, ...no i reszta też extra
supcio

Dzwonilam do adwokata ... i babka podpisala kontrakt a koles jeszcze nie .. no i badz tutaj cierpliwy .. a pozniej jak bedziemy chcieli leciec do PL i przesunac o 3 tyg to bedzie wielka afera z jego strony

Smutno mi dzisiaj .. dostalismy tel z PL ze brat mamy zmarl na raka dzisiaj a miala leciec w sobote sie z nim pozegnac nie zdarzyla .. pozegna sie na pogrzebie

Slowacja przegrywa jak narazie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 17:35   #1962
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
m
ział żebym nie przesadzała przecież nic takiego się nie stało

a wczoraj pojechaliśmy na grilla , ale tylko w trójkę ja Dominik i Tż , nad wodę , wzieliśmy grilla , wędki było super: sami z synkiem, spokojnie , zjedliśmy poprzytulaliśmy cudnie było , a potem w domku tż tylko za mną latał jak piesek i się przymilał aż w końcu nie wytrzymałam ja bo już nie dawałam rady , lubię czasami mu tak robić , że jak on chce to ja odmawiam specjalnie żeby zobaczyć co będzie robić, a potem poszliśmy ze znajomym: super dzień wczoraj
a dzisiaj wstał nakarmił Dominika a przytulił się mocno do mnie :
super zmiana. a jednak jak chce to potrafi byc kochajacym męzem. mam nadzieje, że już tak zostanie. Kasiu chyba wywalczyłas sobie meza idealnego

Cytat:

A co do kota to pojechałam po nią po 16 bo nie mogłam się tam dodzwonić. Była po kroplówce i zesiusiała się ale to dobrze, przynajmniej była oznaka, że nerki jej działają.
Przyszłam z nią do domu i w ogóle nie wychodziła z klatki.
Pomimo podawania tej parafiny nic się nie ruszyło martwię się o to, bo jak się jej coś w środku zatkało i nie chce przejść dalej to może być niezły problem. No i ona cierpi :
Dziś rano wyszła z klatki do kuwety na siusiu i... przyszła do mnie na łóżko, przytulała się i mruczała , więc to oznaka , że trochę lepiej się poczuła. Niestety nie ma apetytu i nie pije
no to kotyek narobil problemow i teraz biedactwo jeszcze tak cierpi. Ale opamietaj, ze koty to twardziele i zazwyczaj wychodza z takich "dolegliwosci" trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

no to trzymamy kciuki za kredyt

ja też poszukuje kuchni i łązienki. Pojechałam wczoraj do Castoramy i kompletnie nic... szukałam fajnych kafelek- nic, kafli podłogowych-nic, tapety- moze 2, takie sobie. Jezeli chodzi o kuchnię to też nie wiem waniliowe fronty na razie wygrywają, ale co do tego- jaki blat? Taki sam jasny, czy ciemny Juz pisałam kiedyś że uwielbiam zmiany i cieszę się strasznie że ten remont przed nami- ale chodząc wczoraj po sklepie stwierdziłam że nie wiem od czego zacząć jest taki wybór, np. ponad setka bateri do umywalki i jak tu wybrać jedną
ja tez mam problem. wypatrze gdzies co w necie, spodoba mi sie, a na zywo w sklepie juz nie jestem tak zachwycona. i w ogole ciezko sie na cos zdecydowac

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
130 po przecienie
w reserved
kosztowaly 200, ale zostaly ostatnie pary
ale sa takie mieciuskie i wygodne, ze szok
nie maja czym obetrzec
bo sa z zamszu
super
i byl ostatni rozmiar, do tego urwany byl jeden paseczek
no i mowie, ze co z tym fantem, czy cena bedzie nizsza czy jak
a ona mi przyniosla druga pare
chociaz inna babka powiedziala, ze juz nie ma
buty rewelacja ale nawet nie przechodze kolo reserved bo jeszcze sie skusze

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
witam witam ale mam porabany dzien - i dziesiejszy i wczorajszy...

i co do farb to po ostatnich przygodach zdecydowanie z mieszalnika.. a no czemu a juz opowiadam..

przezylam wczoraj stresu co nie miara... tz malowal nobilesem miodowym latem - piekny kolor super sie go kladlo ale co z tego jak sa plamy nie wiadomo od czego.. przeca sciana byla wczesniej umyta wyschla zagruntowana itd...
a co smieszne plamy wychodza takie ciemne tylko na 2 scianach i to na tych najwiekszych... tzn malowal je po 3 razy i dalej przebija!
juz sie zalamalismy ze jak tak dalej pojdzie to bedzie tona farby i z tynkiem odpadnie...
no ale z 2 strony nie zostawimy tego z plamami.. wiec mielismy 2 opcje albo jechac i dokupic nobilesu (tansza opcja ale ryzyko ze znowy kolor niepokryje) albo dokupic beckersa (ale ryzyko ze nie trafimy z kolorem no i kupa kasy pojdzie... choc wiemyz e to tak gesta i mocna farba ze pokryje plamy...)

tz dzis od rana maluje.. (dlatego juz wiem ze pokrylo wszytko ladnie bynajmniej na jeden scianie dalszych informacji nie mam ), ja bylam na badaniach krwi no i czekalam na telefon od fotografa.. no i dzwonil jedzie niestety na slowacje mial zalegla robote i widzimy sie chyba jutro.. powiedzial ze po mnie podjedzie zebym autobusem nie zjedzila.. itd.. i pojedziemu ustalic.. jak mam jakies fotki zeby mu mnie jwiecej pokazac jaki chce klimat to mam wziac ale pomysly itd cla wizje bedziemu jutro ustalac..

no a wieczorem mam lekarza... do tego w srode obrone.. no i jeszcze poloznie tapety i porzadki.. juz nie mam sily...

a wogole to sie okazalo ze jestem dupa i zamiast turkusu kupilismy chabrowa tapete i chabrowa farbe... buhahaha bosko ale juz mam wszytko w d
niezła akacja z tymi fabami, ja tez nie lubie takich niemilych niespodzianek. a co do zmiany koloru... i tak na pewno wyjdzie ładnie

Cytat:
[
gold fish gdybysmy chcieli remont calego mieszkania to musielibysmy kredyt brac. A po co nam kredyt na glowie? mamy pozyczke jeszcze do splacenia y
a tak to ciulalismy grosz do grosza, troche ze slubnych troche moja mama dala, i tak sobie remontowalismy powoli.
I do tego tak, sciany i elektryke i wylewke ostatnią robilam ja z moim tata, wiec tez terminy musialy pasowac by mogl przyjechac, zeby na robociznie zaoszczedzic. ]
ooo tez bym tak chciala. zreszta polowa domu pewnie mi tak zostanie do wykonczenia przez kolejne lata

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
[

India a do Szkocji do znajomych będziecie jechac czy jak?? Ja nawet nie wiem kiedy pójdę na urlop... W sierpniu to wiem napewno, ale nie wiem czy środek czy koniec :

A ja postanowiłam zbierac dla nas na wycieczkę Na którą marzy mi się wyjazd w połowie listopada Dokładnie tutaj
Strasznie się na to napaliłam Nie jest daleko, nie jest drogo, marzą mi się 4 dni Co o tym myślicie??? Była tam któraś z Was???

A ja mam dziś wolny dzionek w końcu Bez wychodzenia z domu, tak jak mi się marzyło od paru dni
jedziemy do tesciowej

na ta wyspe nakrecilam się w kwietniu, ale jakos mi przeszlo. Gadalam ze znajomom i mowila , ze za te pieniadze jakos specjalnie rewelacji nie ma i poza tym to wszystkp troche sztucznie wyglada i jakos tak sie zniechecilam. ale rzeczywiscie jakas dziewczyna z watku tam juz była, moze napisze jak wrazenia

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Dzwonilam do adwokata ... i babka podpisala kontrakt a koles jeszcze nie .. no i badz tutaj cierpliwy .. a pozniej jak bedziemy chcieli leciec do PL i przesunac o 3 tyg to bedzie wielka afera z jego strony

Smutno mi dzisiaj .. dostalismy tel z PL ze brat mamy zmarl na raka dzisiaj a miala leciec w sobote sie z nim pozegnac nie zdarzyla .. pozegna sie na pogrzebie

Slowacja przegrywa jak narazie
przykro mi z powodu wujka. u nas w ciagu miesiaca zmarlo 3 rodzicow znajmoych z pracy, szok

my mielismy dzis kolejne spotkanie z tynkarzem. jakos mi nie podpasował, widac, ze jakis kretacz i niestety tez nie skorzystamy z jego usług.
Stary 2010-06-28, 17:40   #1963
myszka_maj
Zakorzenienie

hej dziewczynki, byłam dzisiaj u lekarza i sie uspokoiłam na nastepny miesiąc troche, wszystko jest ok, zadnego rozwarcia, dzidzia wazy 140 g tylko jest mniejsza o 2 tyg niz to wynika z OM ale tak bylo od poczatku wiec sie za bardzo nie martwie, tylko z obwodu glowki wynika ze jest mlodsza o ponad 2,5 tyg ale mysle ze tez bedie ok, przytylam tylko 400 g przez 2 miesiące ale lekarz mowil z ejego to nie martwi wiec mnie tez chyba nie powinno nastepna wizyta juz za 3 tygodnie bo dr wyjeżdża potem na wakacje

jeszcze raz dziekuje wam za kciuki

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Musze was nadrobic ale bedzie ciezko , bo jest tego troche.
witaj sysunia co u Ciebie?

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 17:46   #1964
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczynki, byłam dzisiaj u lekarza i sie uspokoiłam na nastepny miesiąc troche, wszystko jest ok, zadnego rozwarcia, dzidzia wazy 140 g tylko jest mniejsza o 2 tyg niz to wynika z OM ale tak bylo od poczatku wiec sie za bardzo nie martwie, tylko z obwodu glowki wynika ze jest mlodsza o ponad 2,5 tyg ale mysle ze tez bedie ok, przytylam tylko 400 g przez 2 miesiące ale lekarz mowil z ejego to nie martwi wiec mnie tez chyba nie powinno nastepna wizyta juz za 3 tygodnie bo dr wyjeżdża potem na wakacje

witaj sysunia co u Ciebie?

Cześć myszko Ciesze sie ze u ciebie w porzadeczku

Ja dwa dni temu wróciłam z urlopu , wypoczełam , zrelaksowałam sie i najadłam pysznosci których tu nie mamy.
Pozatym powolutku idziemy do przodu , malenstwo zaczeło si e ruszac
Teraz wróciłam do realnego zycia i czekam na kolejny urlop który juz za miesiac .
Pogoda u nas jest tak piekna ze wypadałoby lezec na kocu a nie chodzic do pracy

Mieszkania nie znalezlismy w sumie to czasu nie bylo zeby go szukac. Tak wiec pod tym katem nadal stoimy w miejscu.

Stary 2010-06-28, 17:46   #1965
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
przykro mi z powodu wujka. u nas w ciagu miesiaca zmarlo 3 rodzicow znajmoych z pracy, szok

.
dziekuje ... rak to chyba najgorsza choroba jaka moze byc .. a 11 miesiecy temu bawil sie na Naszym weselu .. zycie jest taki kruche

Cytat:
ciesze sie ze wszystko wporzadku

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-06-28, 17:52   #1966
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje ... rak to chyba najgorsza choroba jaka moze byc .. a 11 miesiecy temu bawil sie na Naszym weselu .. zycie jest taki kruche

Paskudna choroba , współczuje kochana z powodu straty wujka.

Kiedy urlopik??Jaka u was pogoda ?? Jak tam domek?

Stary 2010-06-28, 17:53   #1967
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć myszko Ciesze sie ze u ciebie w porzadeczku

Ja dwa dni temu wróciłam z urlopu , wypoczełam , zrelaksowałam sie i najadłam pysznosci których tu nie mamy.
Pozatym powolutku idziemy do przodu , malenstwo zaczeło si e ruszac
Teraz wróciłam do realnego zycia i czekam na kolejny urlop który juz za miesiac .
Pogoda u nas jest tak piekna ze wypadałoby lezec na kocu a nie chodzic do pracy

Mieszkania nie znalezlismy w sumie to czasu nie bylo zeby go szukac. Tak wiec pod tym katem nadal stoimy w miejscu.

o super ja tez czekam z niecierpliwoscia na ruchy no i fajnie ze wypoczelas a co do kwesti lezenia na kocu to zgadzam sie w 100 %

dziekuje Żabciu i przykro mi z powodu wujka

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-06-28 o 17:55
Stary 2010-06-28, 17:55   #1968
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć
Nadrobiłam te 60 stron....i powiem tylko tyle: jestem w szoku co tu się działo, nie będę opowiadać się po żadnej stronie, nie podoba mi się to i szkoda, że są takie podziały, naprawdę żałuję, że robi się taka niemiła atmosfera i ciągnie przez prawie cały wątek. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej Amen

Agatko, cieszę się, że życie Ci się układa po Twojej myśli, widzę, że się spełniasz na maxa. Tak trzymaj, a no i jestem ciekawa tego teledysku

Gold, gratuluję mieszkanka!

Madzia, fajnie, że tak szybko zaczynacie remont, no i Twoja teściowa to złota kobieta!

Agatek, byłam w tropical island 2 razy. Super tam jest. Zawsze byłam taką zimową porą to mogło się wydawać ponuro, bo tam jest naturalne światło, nie ma jakiegoś sztucznego słońca, świateł. Tylko wieczorem. Nie nocowaliśmy, zawsze przyjeżdżaliśmy wcześnie rano ok 7, a wracaliśmy późno w nocy. Można być do 2 w nocy na tym bilecie dziennym. Ogólnie wyspa jest trochę przereklamowana, na stronie są takie zdjęcia hehe ale trochę odbiegają od realu. Ale owszem jest tam bardzo ładnie, można się wyszaleć na tych zjeżdżalniach. Są 3 zjeżdżalnie w takiej specjalnej strefie, płaci się 3,5 euro i można zjeżdżać do woli cały dzień w tej cenie. Relaksik jest mega, szczególnie przy lagunie bali, najlepiej tam się rozłożyć niż nad morzem. W lagunie ciepła woda, bicze, wodospady, mniejsze zjeżdżalnie, taka fajna rzeka z prądem. Strasznie tam głośno, więc raczej trudno o wyciszenie. Nie byliśmy w strefie wellness, bo tam powinno się nago wchodzić do tych saun, więc nie chcieliśmy, ponoć jak się wchodzi w strojach to się dziwnie Niemcy patrzą, dlatego nie próbowaliśmy Ogólnie polecam, najlepiej ze znajomymi
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 18:04   #1969
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Paskudna choroba , współczuje kochana z powodu straty wujka.

Kiedy urlopik??Jaka u was pogoda ?? Jak tam domek?
zebys wiedziala za paskudna ... samo zycie z ta swiadomoscia ze nie wiadomo ile czasu Ci jeszcze zostalo ...

Urlop mial byc od poczatku sierpnia do poczatku wrzesnia .. ale ze wzgledu na kupno domku chyba sie troche przesunie .. prawdopodobnie kolo 10 sierpnia polecimy do 2 wrzesnia wiec na 3 tyg .. A dom ... tak jak pisalam czekamy az podpisza umowe zebysmy mogli jechac do banku .. dzis dzwonilam babka podpisala koles jeszcze nie .. biora rozwod wiec kazdy osobno zalatwia sprawy ...

pogoda super codziennie jest kolo 25-30 stopni tylko ze strasznie duszno jest .. ale lepsze to niz deszcz calymi dniami

Cytat:
o
dziekuje Żabciu i przykro mi z powodu wujka
dziekuje ...

jade na zakupy musze cos chrzesniakowi kupic i mamie jakas sukienke czarna bo nic nie ma ..

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-06-28, 18:12   #1970
india83
Zakorzenienie

Cytat:

?
ciesze się, ze lekarz stwierdził, że wszystko jest ok oby tak dalej... a co do wagi to mialabym reke na pulsie. znam przypadek, gdzie lekarz tez uspokajał, mowil, ze nia ma sie czym martwic a skonczyło się zle wiec lepiej dmuchac na zimne.
Stary 2010-06-28, 18:23   #1971
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ciesze się, ze lekarz stwierdził, że wszystko jest ok oby tak dalej... a co do wagi to mialabym reke na pulsie. znam przypadek, gdzie lekarz tez uspokajał, mowil, ze nia ma sie czym martwic a skonczyło się zle wiec lepiej dmuchac na zimne.
tylko ja an moja wage nic nie moge jem sporo łykam witaminy wiec niewiem co bym mogla jeszcze zrobic czytalam ze na poczatku ciazy az tyle sie nie przybiera na wadze....

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-06-28 o 18:25
Stary 2010-06-28, 18:30   #1972
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ja an moja wage nic nie moge jem sporo łykam witaminy wiec niewiem co bym mogla jeszcze zrobic czytalam ze na poczatku ciazy az tyle sie nie przybiera na wadze....
Myszka ja tez jem sporo , łykam witaminy i przytyłam zaledwie 4 kg a koncze własnie 4 miesiac .
Myśle ze jak dzidzia sie dobrze rozwija to nie ma sie czym martwic ( przynajmniej mam taka nadzieje)

Stary 2010-06-28, 18:34   #1973
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Myszka ja tez jem sporo , łykam witaminy i przytyłam zaledwie 4 kg a koncze własnie 4 miesiac .
Myśle ze jak dzidzia sie dobrze rozwija to nie ma sie czym martwic ( przynajmniej mam taka nadzieje)
no ja tez

Nasz Skarb
Stary 2010-06-28, 18:34   #1974
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć

Agatek, byłam w tropical island 2 razy. Super tam jest. Zawsze byłam taką zimową porą to mogło się wydawać ponuro, bo tam jest naturalne światło, nie ma jakiegoś sztucznego słońca, świateł. Tylko wieczorem. Nie nocowaliśmy, zawsze przyjeżdżaliśmy wcześnie rano ok 7, a wracaliśmy późno w nocy. Można być do 2 w nocy na tym bilecie dziennym. Ogólnie wyspa jest trochę przereklamowana, na stronie są takie zdjęcia hehe ale trochę odbiegają od realu. Ale owszem jest tam bardzo ładnie, można się wyszaleć na tych zjeżdżalniach. Są 3 zjeżdżalnie w takiej specjalnej strefie, płaci się 3,5 euro i można zjeżdżać do woli cały dzień w tej cenie. Relaksik jest mega, szczególnie przy lagunie bali, najlepiej tam się rozłożyć niż nad morzem. W lagunie ciepła woda, bicze, wodospady, mniejsze zjeżdżalnie, taka fajna rzeka z prądem. Strasznie tam głośno, więc raczej trudno o wyciszenie. Nie byliśmy w strefie wellness, bo tam powinno się nago wchodzić do tych saun, więc nie chcieliśmy, ponoć jak się wchodzi w strojach to się dziwnie Niemcy patrzą, dlatego nie próbowaliśmy Ogólnie polecam, najlepiej ze znajomymi

Czytałam o tym , bardzo ciekawie to wyglada.Co to ludzie nie wymyslą Ile was kosztował pobyt tam całościowo z jakims jedzeniem ???

Stary 2010-06-28, 18:44   #1975
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc dziewczeta
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 18:50   #1976
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc

cudniasta pogoda

rosii zaraz idę robic zdjęcie roslinkom, bo potem zapomnę

dziś mąż mnie tak zaczął z rana sciskać, ze myslałam, ze padnę. Zapytał sie czy do 19 mi starczy musiałam się zgodzic, bo mnie udusił normalnie alllle o 11 i tak po mnie przyjedzie i zawiezie na rehab, potem pojedziemy jeszcze pooglądac prysznice i do tesciowej bo od dziś zaczynamy sprzatać. Tesciowa specjalnie sobie do tego urlop wzięła

Nie nazwałabym tego, ąz tak komfortową sytuacją, bo ja nadal siedzę bez pracy, fajnie, że choc mąz pracuje, bo inaczej to ja nie wiem co by było. Za kilka miesięcy to juz w ogóle lecimy na głęboką wodę, bo jesli ja nie znajdę pracy to wszystko co mąż zarobi pójdzie na opłaty i zycie. Do tego za jakis czas planujemy budowę i wzięcie kredytu na chyba do konca życia Jedyne co to fajnie, że moi rodzice nas do mieszkania przygarnęli, ale taką sytuację ma wiele osób.

dla tego Pana
No Madzia nie mow mi ze to nie jest komfortowa sytuacja tesciowa dala wam mieszkanie ,teraz pomaga w remoncie.Wiele osob o czyms takim moze pomarzyc Jakbym miala mieszkanie w Polsce to nigdy bym sie wyjechala

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
skoro byłas na wątku to każdy może używać Twojego nicka, żeby opisując jakaś sprawę inni wiedzieli o co i kogo mu chodzi... Nie zauważyłam żadnych cudów na watku jak nie chcesz czytać to nie czytaj i nie wypowiadaj się, skoro masz do tego całkowicie obojętny stosunek...

Kasia, skoro Ty mozesz się wypowiadć jak Ci sie podoba, to my też. Każda... i nie zamierzamy się płaszczyć przed kimś kto nas obraża.
P.S. nie cierpie tekstów typu ,,życie dało mi w d... i co ty mozesz wiedzieć.... " skąd wiesz jakie kto ma przeżycia. A jezeli Twoje są przykre to współczuję.

4 lata jak to mozliwe

no to trzymamy kciuki za kredyt

ja też poszukuje kuchni i łązienki. Pojechałam wczoraj do Castoramy i kompletnie nic... szukałam fajnych kafelek- nic, kafli podłogowych-nic, tapety- moze 2, takie sobie. Jezeli chodzi o kuchnię to też nie wiem waniliowe fronty na razie wygrywają, ale co do tego- jaki blat? Taki sam jasny, czy ciemny Juz pisałam kiedyś że uwielbiam zmiany i cieszę się strasznie że ten remont przed nami- ale chodząc wczoraj po sklepie stwierdziłam że nie wiem od czego zacząć jest taki wybór, np. ponad setka bateri do umywalki i jak tu wybrać jedną

ja nie oglądałam bo nie mogę patrzeć na pana J. każdy tylko nie on

mi się krew gotuje jak słyszę takie rzeczy nie kumam jak ludzie mogą go popierać

dziekuje
No ciezko sie zdecydowac na cos,tymbardziej ze wybor podlog ,lazienek i kuchni to na dluzsze lata .A my z TZ w ogole sie nie zgadzamy,ja chce jasna podloge i ciemne drzwi on na odwrot i badz tu madry

Cytat:
zebys wiedziala za paskudna ... samo zycie z ta swiadomoscia ze nie wiadomo ile czasu Ci jeszcze zostalo ...

Urlop mial byc od poczatku sierpnia do poczatku wrzesnia .. ale ze wzgledu na kupno domku chyba sie troche przesunie .. prawdopodobnie kolo 10 sierpnia polecimy do 2 wrzesnia wiec na 3 tyg .. A dom ... tak jak pisalam czekamy az podpisza umowe zebysmy mogli jechac do banku .. dzis dzwonilam babka podpisala koles jeszcze nie .. biora rozwod wiec kazdy osobno zalatwia sprawy ...

pogoda super codziennie jest kolo 25-30 stopni tylko ze strasznie duszno jest .. ale lepsze to niz deszcz calymi dniami

dziekuje ...

jade na zakupy musze cos chrzesniakowi kupic i mamie jakas sukienke czarna bo nic nie ma ..
wspolczuje

U nas w tym roku takie piekne lato ze az szok. Tutaj to srednio raz na 4 lata

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-28 o 18:56
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 18:56   #1977
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja przez pierwsze 4 miesiące też wiele nie przytyłam potem dopiero waga poszła sporo w góre, ale to dlatego, że miałam niski poziom cukru i dużo słodyczy jadłam, a teraz waga się tak utrzymuje, ale zostało mi tylko 2,5 tyg, więc się nie martwię
Stary 2010-06-28, 19:01   #1978
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja przez pierwsze 4 miesiące też wiele nie przytyłam potem dopiero waga poszła sporo w góre, ale to dlatego, że miałam niski poziom cukru i dużo słodyczy jadłam, a teraz waga się tak utrzymuje, ale zostało mi tylko 2,5 tyg, więc się nie martwię
a ile wazysz? jesli mozna spytac??

Nasz Skarb
Stary 2010-06-28, 19:06   #1979
agnes208
Zakorzenienie

Czesc laski

Zabcia mam nadzieje ze szybko rozwiązą sie wam sprawy mieszkaniowe i przykro mi z powodu wujka

Kasiaher oby zmiana zachowania męża była już na stałe

Atomufka mam tak samo w życiu byśmy tu nie przyjechali jakbyśmy mieli jakieś mieszkanie swoje w polsce

Daysy mam nadzieje ze z kotem juz sie wreszcie wyjasni i lekarz bedzie wiedział jak mu pomoc

Sysunia fajnie ze wypoczełaś ja też jestem na tydzień przed moim 4tyg urlopem szkoda ze tż takiego nie ma
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 19:09   #1980
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
a ile wazysz? jesli mozna spytac??
O wiele za dużo (niestety) przytyłam przez całą ciąże 20 kg z czego maluszek ma tylko 2,5 kg póki co więc podczas porodu nie będzie miał więcej jak 3200 (jak wyjdzie w terminie ). Mam nadzieję, że szybko to zrzuce po porodzie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości