![]() |
#2161 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
![]() ![]() aktualnie mam taki: Czasem przeżywa się chwile, które zapomnieć trudno, czasem spotyka się ludzi, bez których tęskno i nudno ![]()
![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
zakochan_a
BananowaDelma Kocham was ;* <3 _________________________ _____________________ I nie potrafię powiedzieć, że Cię nie potrzebuję, nie potrafię kłamać. <3
![]() |
#2163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
up, up ![]()
![]() |
![]() |
#2164 |
Przyczajenie
|
Napisane przez JakasXxTam
a może jakieś prowokujące? żeby skłoniło Kogoś do myślenia i do odezwania się mam nadzieję, że pomożecie "Zacznijmy od nowa wszystko budować." "Bo dobrze widzi się tylko sercem... ,ja wciąż widzę tylko ciebie. -Pamiętasz? -Ale co? -Pamiętasz te setki minut przeżytych razem , pocałunki , nasze rozmowy , kłótnie które trwały najwyżej 5 minut , oddawanie mi bluzy kiedy było zimno? - Tak pamiętam... - Mogę ci zadać ostanie pytanie? , Chciałbyś do tego wrócić...? - ... Myślę że choć troszeńkę pomogłam. ![]() I Love Ronaldo . ![]() Edytowane przez Ta_Co_Kocha_Ronaldo Czas edycji: 2010-06-28 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Przyczajenie
|
Bo czas wszystko zmienia nawet Rani Marzenia. ; d
Załącznik 3217521 Kochaaam cię . < 333. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
Prośba .
![]() coś o tym że jest mi wszytko obojętne, że będzie co będzie , że mam na wszystko wy***ane . proszęę , bardzo ![]()
![]() |
#2167 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
o tym, że ona jest u mnie ?
że bd %%
![]() |
#2169 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
' co za różnica jak to wszystko się potoczy, mam dość. ' od dziś obojętność to moje drugie imię. ' mów co chcesz, mam na to wy***ane. ' może być różowo, może być czarno, jaka to różnica? ' nic mnie już nie zdziwi, niech będzie, co ma być. tylko to. :<
![]() |
![]() |
#2170 |
Przyczajenie
|
Wiem, że rzadko tu bywam, ale niestety rok szkolny robił swoje ;d Chciałabym prosić o opisy odnośnie takiej sytuacji; miałam 'przyjaciela', ale kiedy zaczęłam spotykać się z chłopakiem, to zaczął mi robić jakieś sceny, i stwierdził, że on nie może znieść tego, że ja spotykam się z jego kumplem. I opisy o tym, że nigdy nic nie było między nami, zawsze to była tylko przyjaźń, ale po jego zachowaniu wnioskuję, ze tak naprawdę to nigdy nie była przyjaźń. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie. bardzo proszę ;* postaram się zaglądać częściej i również pomagać
![]() nieodkrytaxd - tylko to mi wpada do głowy; mam wy***ane na wszystko! co będzie to będzie, przecież nic nie będzie trwać wiecznie. Edytowane przez epris Czas edycji: 2010-06-28 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Rozeznanie
|
; *
kochane a znalazłybyście coś dla guziczka ? ; ) już piszę o jakie opisy mi chodzi ; ) a wiec od 4 lat przyjaźnie się z taką Niki.. jednak od paru tygodni zaczęła mnie olewać , wystawiać , przestałyśmy się spotykać i wg przyjaźń jakby znikła jakby jej nigdy nie było. powiedziałyśmy sobie że to odbudujemy , jednak zaś mnie wystawia. i to cały czas . mam nadzieje , że coś znajdziecie <3
![]() |
#2172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko ? Żartujesz chyba.
są niesamowite ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
no to może, że wyjeżdżam i mnie bardzo długo nie będzie ;p
ale że bardzo sie cieszę, bo odpocznę ![]() ale mimo wszystko będę tęsknić za przyjaciółmi ;p prooszę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Dziewczyny
![]() Mam wielką prośbę Za dwa dni mam urodziny(3o.o6) więc bardzo bym prosiła o jakieś opisy urodzinowe a najlepiej że ten dzień spędzę cały z TŻ ![]() Z góry dziękuje Talenciary.<3 ![]()
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
nieodkrytaxd - ale boooski avek ![]() ![]() no i prośba dziewczynki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
dziewczynyy .
![]() a coś o szczęściu ? że jest mi coraz obce ? proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Przyczajenie
|
zakochan_a - znalazłam takie, może nie do końca pasują, ale coś przerobisz i będzie dobrze
![]() zapewne uznasz to, za żałosne, ale siedzę teraz na parapecie z kubkiem gorącego kakao i wspominam, przeszłość. m.in. Ciebie. doszłam do wniosku, że nadal Cię kocham, a Ty powinieneś o tym wiedzieć. twoja była, którą skrzywdziłeś i porzuciłeś. buziaki. wiesz, co jest najgorsze? to, że nie potrafię walczyć o to, co kocham. nigdy nie umiałam. Nigdy. Chyba jednak nie o to chodziło, ale liczą się chęci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
co o tym, że mnie pocałował.
że bd przelotny romans . że jestem nie rozważna . proszę . ![]()
![]() |
#2179 |
Raczkowanie
|
Ja dorzucę coś od siebie...
Mam trochę zapasów.. ![]() Nie daję osobno tych smutnych, wesołych czy wrednych... wrzucam wszystko jak leci ![]() -Pozwól nocy kochana życiu nosa utrzeć -Anioł grzechu... w tych oczach co tęskniły zbyt -W oczach jego gra Czarne Morze.. -Variatio Delectat (odmiana sprawia przyjemność) -Myślami kusząc samego diabła.. -bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem warta, a czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart.. -Pamiętam jak bardzo cieszył każdy świt.. -Głębokie marzenia i słodkie pragnienia.. -Robię to co lubię, mówię o tym co czuję i przekazuję tak jak umiem -Jutro wspaniałe i niepewne..jutro piękne i zdradliwe -Oceniaj mnie niech jad strumieniami leje się -I zawsze będę dbała o tę odrobinę, którą posiadam -Życie to wielka paranoja do potęgi entej.. -Każda noc powinna mieć swoje menu -Tłumię rzeczywistość swą innością, mam gdzieś to wszystko, nie chcę być jak ta cała szara masa. (moje motto ..uwielbiam te słowa) -Ja będę wierzyć, będę grzeszyć..będę cudze dusze leczyć i kaleczyć je.. -Być dalekim od dobra i równie dalekim od złości -You know it drives us insane (wiesz, że doprowadza nas to do obłędu) -Bo czasem lepiej odejść od zmysłów by nie zwariować -Wynajmujemy pokój z widokami na przyszłość i wypijamy pośpiesznie dwie szklanki nocy.. -Nie muszę biec przez życie , są słowa co dają mi serca bicie.. -Tam gdzie każdy człowiek drugiego unika -Wiem przecież, każda prawda ma swój rewers -Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno -Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć.. -Prostymi mów słowami tu -Pewność mam niepewną -Niech tak się stanie doczekanie -A co jeśli?..wiem, że nie mam szans, a jednak próbuję?.. -Na tej ziemi są cudowne istoty, które chodzą..udając ludzi -Ciało młode by umierać, umysł za stary by żyć -Idę, w swoje minus życie.. -Ja nie myślę, ja czuję. To Ty wyłącznie myślisz biedaku.. -Przeznaczenie walczy o przywrócenie kształtu, jaki miało posiadać.. -Mijamy się ale nie ominiemy. -Na co czekasz? Już bardziej zielone nie będzie! ![]() -Seks pachnie z ust i ślini się między nogami :P -Tam gdzie myśl staję się rzeczywistością ![]() -Tam gdzie kończą się zasady -Niezdarnie tańczyć na granicy zła -Szatan organizuje wyprzedaż...sporej części zapasów pokus -Byle nie przespać i by nie brakło sił -Wcale nie ma jej, nie dzieje się -Jedno jej dobrze wychodzi. Kłamstwo, że jest dobrze -On jej nie kochał, tylko bardzo lubił i bardzo..pożądał -Obija się o powietrze -Ludzie są wyjątkowi, każdy wkur** mnie w inny sposób -żeby plusy nie przysłoniły minusów ... ;p -Zwariował świat , który mnie wychował -But I never really had a doubt (tak na prawdę nigdy nie wątpiłam) -..to jedyne rzyganie, które zaczyna się w sercu -Odkąd Cię kocham zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak na prawdę to nie było 'przedtem' przed Tobą Może cos wybierzecie ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
Talenciary! Poszukuję jakiś opisów typu "czas na zmiany" - pomożecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastał czas podsumowań. Pewien etap w moim życiu dobiegł końca. Zaczynam nowe życie bez fałszywych przyjaciół, szkoły i bez ciebie... Brak weny ![]()
![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2183 | ||
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze skromną porcją opisów
![]() ![]() ![]() Cytat:
'A Pan Los zaczął pisać nowy rozdział, tak z wielkimi i małymi zmianami... 'Stawiam kropkę, kończę zdanie i zaczynam nowe... 'Wielkie zmiany czas zacząć! Cytat:
'Ma nadzieję na coś więcej niż romans rozpoczęty pocałunkiem. Nierozważna... 'Łatwowierna. Uwierzyła, że to nie będzie romans, tylko coś więcej... 'Pocałował, a Ona się na to zgodziła. Mimo że wie, że będzie to tylko romans... 'Wolała wierzyć w Jego obietnice, niż zobaczyć, że to tylko romans... 'A szczęście poszło gdzieś daleko... '-A jak wygląda szczęście?- spytała naiwnie wierząc że ktoś jej to wytłumaczy... 'Chodź do mnie i pokaż jak wygląda szczęście... 'Obce szczęście, przyjdź i pokaż się... Nie wiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Kochane proszę o pomoc.
potrzebuję opisu o tym ,że na kilka dni daje sobie ze wszystkim spokój. że będę niedostępna .
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'kilkodniowy odpoczynek . 'teraz patrzę na wiele rzeczy z dystansem . 'niewyobrażalnie daleko od rzeczywistości . 'nie ma i nie będzie ,przez najbliższy czas . 'wypoczynek na jakiś czas . 'gdzieś ,gdzie raczej nie ma problemów . 'gdzieś w swoim własnym Niebie . 'na razie spokój od jakichkolwiek problemów. nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#2186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nic ?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
A coś o tym,że lubię patrzeć w te niebieskie oczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
|
emocjonalna_maskochistka, paulina18021995, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki wielkie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.